Etusivu > Tietoa > Sisältö

Anavar sykli


(MennessäAlen HaoShenzhen OK biotekniikan Technology Co, Ltd.(SZOB) myyntipäällikkö)

Anavar (Oxandrolone) on yksi lievin vielä turvallisimmista anaboliset steroidit kaiken aikaa. Sellaisenaan lievä luontoinen steroidi, tämä on yksi harvoista, joka on erittäin hyvin siedetty eniten naisia, niin paljon, jotta monissa piireissä on yksinkertaisesti nimeltään ”tyttö steroideja”. Ei pidä erehtyä, Oxandrolone voi ja käyttävät monet miehet onnistuneesti mutta mies Anavar jakson, se yksinkertaisesti vie melkoisesti niittää palkita ja kuten näemme tämä osoittautuu hieman haittaa. Epäilemättä sukupuolesta Oxandrolone sopii hyvin leikkaamista sykliä ja tämä on kenties sen päätarkoitus useimmat yksityishenkilöt. Anavar on hyvin lyhytvaikutteinen DHT suullinen anabolinen steroidi, joka suuresti säilyttää laiha kudosta sekä parantaa yhteensä aineenvaihdunta. Kyllä, todelliset voitot kudosta voidaan, erityisesti koska naisten käyttäjä, mutta se on edelleen useimmille miehille hyvä Anavar sykli on laihduttaminen vaiheessa.
Anavar Cycle kokoamis:
Samalla voidaan off-season tai kasvun vaiheissa useimmat miehet löytävät Anavar sykli on huono valinta kasvaviin tarpeisiin. Oxandrolone hormoni ei sovellu massa mutta samalla massa, jotka tapahtuvat on 100 % vähärasvaisen kudosten ja että on plus. Jopa niin hyvin lievä anabolinen steroidi, se yleensä kestää melko vähän tämän hormonin saada mitään irti-kannalta kasvu ja se on yleensä korkea hinnoiteltu steroidi näin usein tehottomia tähän tarkoitukseen.

Anavar Cycle naisille:
Epäilemättä hyvä Anavar sykli naisurheilija on kannattavampaa hänelle kuin yhdellekään ihmiselle sellaisenaan hyvin siedetty anabolinen steroidi, naaraat tehokas syyniä. Vaikka onkin erittäin hyvin siedetty merkkejä virilization voi ilmetä mutta ne ovat harvinaisia ja erittäin harvinaista, jos nainen suunnittelee hänen Anavar aikana vastuullisesti. Kasvu tai ruokavalioon vaiheessa tämä on anabolinen steroidi useimmat naiset löytää täydellinen joko aiheuttaa ja luonteeltaan se on suosikki lähes kaikki fysiikka kilpailijat kehonrakennus kuva, kunto ja jopa bikinit.

Var 10 suurin osa naisista, jotka suunnittelevat Anavar aikana yleensä tehdä niin, tässä 10mg - 20mg / alue ja yleensä 6 viikkoa räjähtää. Vaikka jotkut käyttävät yli 20mg on harvoin tarpeen. Lisäksi tällainen annoksina lisää ikäviä sivuvaikutuksia. Nainen, joka haluaa enemmän kuin 6 työviikko-lta käyttää se on yleensä parasta päästä eroon 3-4 viikkoa ennen kuin aloitat toisen kurssin, joten on suositeltavaa aiot Anavar ajan hyvissä ajoin, jos yli 6 viikkoa yhteensä tulee olla tarpeen.

Anavar Cycle leikkaus:
Useimmille miehille Anavar syklin parhaiten palvelee leikkaamisen tai ruokavalioon vaihe; -joka vaiheessa henkilö etsii repäisi ruumiinrakenne. Tämä ei ole steroidi, joka toimii tässä tarkoituksessa vahva tiettyä Trenbolonin tai jopa vastapaino eikä se ole yhtä tehokkaasti kuin Winstrol ja monet muut DHT steroideja kuten Masteron, mutta se voi olla myönteinen vaikutus, joka on lievä muoto. Anavar syklin aikana leikkaus ruokavalio vaiheessa voidaan suuresti tukea säilyttää laiha kudosta ja kalori rajoitettu ruokavalio sekä lisätä metabolisen toiminnan; Lisäksi kun laiha niin se antaa fysiikka vähän kovemmin ulkonäkö. Useimmat miehet, jotka täydentävät Oxandrolone tähän tarkoitukseen löytyy 50mg päivässä yleensä on hyvä lähtökohta 80mg / vrk on yleensä turvallinen. Kyllä, voit ottaa enemmän mutta paljon aikaisemmin 100mg / alue ei aio tehdä paljon enemmän. Lisäksi kuten tämän steroidi voi maksaa $2 per 10mg välilehti ja usein korkeampi Anavar aikana mies voi saada hyvin kallista.

Ostaa puhtautensa raaka steroidi jauhe KiinastaLisätietoja osoitteessa
Sähköposti:Alen@OK-Biotech.com
      Amy@OK-Biotech.com