Etusivu > Tietoa > Sisältö

Anadrol (oksymetoloni)


( Alen Haon myyntipäällikkö Shenzhen OK Biotech Technology Co., Ltd. (SZOB) )


Anadrolia (yleisesti kutsuttuja urheilijoita "A50" tai "A-pommit") alun perin kehitettiin yhdisteeksi anemiaa sairastaville ihmisille ja sitä on sen jälkeen käytetty erittäin onnistuneesti sellaisten ihmisten auttamiseksi, jotka kärsivät monista muista sairauksista, joissa laihtuminen on koskea. Siten se on selvästi tehokas aine painonnousun edistämiseen, ruokahalun lisäämiseen, vahvuuteen ja punaisten verisolujen määrän kasvuun. Ja, kuten useimpien anabolisten / androgeenisten steroidien (AAS) kanssa, sillä on myös sen haittapuolet. Anadrol 50 estää kehon luonnollisen hormonituotannon (testosteroni jne.), Vaikuttaa negatiivisesti veren lipidiprofiiliin, voi aiheuttaa vedenpidätyskyvyn, on tunnetusti aiheuttanut päänsärkyä ja on myös erittäin maksakasvuinen (itse asiassa sillä on huonoin maine hepatoxic myrkyllisyydestä kaikista steroideista). Paradoksaalisesti, vaikkakin sen alkuperäisen valmistajan (Syntex) tarjoama hyöty on se, että sitä voidaan käyttää painonnousun lisäämiseen ruokahalua lisäämällä, liiallinen käyttö voi itse asiassa estää ruokahalua!

Anadrol Vaikutukset kehoon
Mielestäni Anadrol 50: n vaikutukset elimistöön on ymmärrettävä täysin, joten meidän on tarkasteltava sen etuja, jotka ovat sen haittoja vastaan. Anadrol on DHT-johdettu yhdiste ja se on 17-alfa-alkyloitu steroidi, mikä tarkoittaa sitä, että sitä on muutettu 17-hiilen asemassa selviytymiseksi suun kautta otettavaksi. Useimmat suun kautta annettavat steroidit ovat 17aa, ja tämä auttaa heitä tekemään sen maksan kautta hyödyllisessä muodossa. Kuulostaa hyvältä, eikö? Antaa 17alfa-alkyloida kaiken! Kuten voitte kuvitella, on alas puoli.

Anadrol Side Effects
Tämä 17aa-muutos, joka mahdollistaa Anadrolin selviytymisen ensimmäisen maksan läpäisyn maksassa, tekee myös siitä erittäin verorasituksen maksasi. Kuinka verotus on Anadrol ja kuinka paljon painoa voit saada sen käytöstä? No, Anadrolissa tehtiin 30 viikkoa kestävä tutkimus ja, kuten voitte odottaa, havaittiin kohtuullinen määrä sivuvaikutuksia. Tosiasia, että Anadrol aiheuttaa joitain sivuvaikutuksia, ei ole koskaan koskaan keskusteltu. Kuinka tehokas oli huume? Ensin on syytä mainita, että tämä tutkimus tehtiin ihmisillä, jotka kärsivät aidsin aiheuttamasta tuhlauksesta, ja he todella saivat painoa (8 + kg), kun taas kontrolliryhmä menetti painonsa ja kasvatti kuolleisuutta. (1). Oletan, että jos olet tutkimuksessa, koska sinulla on tuhlaava sairaus, joka on myös terminaalinen sairaus, et halua päätyä kontrolliryhmään. Joka tapauksessa, painon nousu tässä tutkimuksessa saavutti huippunsa 19-20 viikossa, joten viimeiset 10 viikkoa eivät olleet kovin tuottavia tässä suhteessa. Sinun ei selvästikään halua harjoittaa Anadrol 50: ta 20 viikon ajan, kun otetaan huomioon sen myrkyllisyys, mutta sen jälkeen vaikutukset painon ja voimakkuuden osalta ovat vähäpätöisiä. Niinpä Anadrolin sivujen osalta ja pelkästään se, että tämä tutkimus kesti niin kauan (30 viikkoa), pitäisi olla selvää, että niitä voidaan hallita ja että lääkettä voidaan käyttää turvallisesti. Ihmisille on yleensä sanottu rajoittavan Anadrol-annoksensa 4 viikkoon tai vähemmän. Olen hieman vähemmän konservatiivinen ja luulen, että voit helposti käyttää Anadrolia 6 viikon ajan tai enemmän.

Test 600x Henkilökohtaisesta kokemuksestani voin kuitenkin kertoa, että Anadrolista saadut voitot ovat dramaattisia ensimmäisten kolmen viikon ajan ja sitten tasoitetaan nopeasti. Valitettavasti olen huomannut, että Anadrolista (joka sisältää päänsärkyä, turvotusta, kohonnutta verenpainetta ja yleistä "pahoinvointia") tuntemaa sivuvaikutuksia jää koko käyttöiän ajan. Mutta tavallisin tavoin, tämän lääkkeen sivuvaikutukset ovat melko puolipistettä ja puoli totuutta. Koska Anadrol 50 on peräisin DHT: stä, se ei voi todellisuudessa muuttua estrogeeniksi (aromataasientsyymillä) eikä se ole progestiini tai yhdiste, jolla on progesteroniaktiivisuus, joten sen tuottamat estrogeeniset (?) Haittavaikutukset ovat hyvin salaperäisiä. On spekuloitu, että ehkä se voi edistää estrogeenireseptoria muuttamatta itseään estrogeeniksi, ja se on melko uskottava selitys, kuten Ive kuuli. Kuitenkin asiat ovat todella outoja, kun oksymetolonia on käytetty tutkimuksissa, joilla muutetaan naisten lisääntymis- / kuukautiskiertoa; niissä tapauksissa se on alentanut plasman progesteronitasoja! (7) Olisi odotettavissa, että AI (aromataasi-inhibiittori) ei olisi paljon hyödyllistä tämän lääkkeen kanssa, mutta monet ovat havainneet, että letrotsoli (jolla on joissakin tapauksissa osoitettu vähentävän estrogeenia kehossa havaittavaksi määränä) (6) voi suuresti vähentää tai jopa poistaa monia Anadrolin havaittavista sivuvaikutuksista, kuten turvotusta.

Kuten olen todennut, sivut tästä lääkkeestä eivät varmasti ole vitsi, mutta ne ovat helposti estettävissä ja hallittavissa. Yksi tutkimus osoitti jopa hyvin harvoja puolia potilaille, jotka käyttivät jopa 100mg oksymetolonia (2). Alkuperäisessä UnderGround-steroidisessa käsikirjassa Dan Duchaine ilmoittaa käyttäneensä sitä jopa 150 mg / vrk annoksina. On selvää, että Anadrolin hepatoxicity on hieman liioiteltu joissakin ympyröissä. Olkoon se niin kuin ehkä, ehdotukseni on edelleen rajoittaa Anadrolin käyttöä 6 viikkoon asti, enimmäkseen, vaikkakin vain varoituksen sivulle. Tietenkin olen henkilökohtaisesti ajaa tätä lääkettä paljon kauemmin ..

Miten voimme käyttää Anadrolia? Id todennäköisesti halukkaita sisällyttämään Anadrolin sykliin, mukaan lukien injektoitavat steroidit, mutta ei muita 17aa-yhdisteitä. Id tekee minkä tahansa 6-viikon ajalta tämän yhdisteen alkavan syklin alkaessa, koska se on "jumpstart" -muoto, jolla näkyy voittoja nopeasti. Anadrolista saatavat nopeat voitot (enintään 1 kiloa päivässä ensimmäisten kahden viikon aikana eivät ole harvinaisia Steroid.com-jäsenille) ovat yhtä nopeita katoamaan käytön lopettamisen jälkeen. Mutta käytät sitä vain kickstarterina , odottaen, että muut yhdisteet potkaisiin sisään. Ill mennä ulos raajasta täällä ja sanoa, että hyödyntäen Anadrol kuin "Jumpstart" on suosituin käyttö tämän lääkkeen urheilijoille ja kehonrakentajille tänään. Sanoin myös, että tämä lääke on äärimmäisen suosittu vahvuus urheilijoille, jotka eivät tarvitse huolehtia painoluokista (kentän urheilijat ja vahvat) ja voimanostimia raskaammissa painoluokissa. Sen lisäksi on tärkeää huomata, että Schroder et. Al (2) Anadrol osoitti, että sillä on kyky alentaa seerumin SHBG-arvoa (Sex Hormone Binding Globulin, joka sitoutuu maksuttomaan testiin, eikä se enää ole hyödyllinen anabolian kannalta) pitoisuuksilla 54,9 25,8 ja 45 16,2 nmol / l 50- ja 100 mg: n hoitoryhmät. Tämä tarkoittaa sitä, että kehosi ympärillä on enemmän ilmaista testiä, kun käytät tätä lääkettä ja selvästikin tämä tuottaa jonkin verran synergiaa, kun se on pinottu toisten steroidien kanssa. Kun otetaan huomioon suuret painon ja voimakkuudet, jotka voidaan saavuttaa suhteellisen lyhyessä ajassa tämän lääkkeen osalta, olen varma, että tämä ei ole mikään yllätys monille.

Toinen tärkeä ja usein aliarvostettu ominaisuus tämän yhdisteen osalta on se, että oksymetoloni ei sitoudu hyvin androgeenireseptoriin (suhteellinen sitoutumisaffiniteetti = liian pieni määritettäväksi) (3), joka on pienin Ive koskaan lukenut. Pohjimmiltaan tämä kertoo minulle, että tällä steroidilla on paljon ei-reseptorivälitteisiä vaikutuksia, mikä tekee siitä erittäin voimakkaan lisäyksen ANY BULKING-pinoksiin, koska se ei kilpaile reseptorisivustoille muiden steroidien kanssa, joita käytät . Se on myös, kuten olet ehkä arvannut erittäin huonon valinnan leikkauspinoille.

Anadrol Cycles
Mikä on Anadrol-sykli? Kuinka paljon sinun pitäisi käyttää? No, tämä on oikeastaan yksi mielenkiintoisimmista faktoista Anadrol 50: sta. Näet, että useimmat steroidit tuottavat sitä mitä kutsumme "annoksen vastaajakäyriksi", joka on hieno tapa sanoa "mitä enemmän käytät, sitä enemmän voitat."

Anadrol on yksi harvoista steroideista, joissa annoksen vastauskäyrä litistyy hyvin nopeasti. Kun otat 50mgs Anadrolia, teet erittäin hyviä tuloksia. Kun otat 100mgs Anadrolia, teet vielä enemmän voittoja. Kuitenkin on havaittu, että 100 mg / vrk on yhtä tehokas kuin painonnousu 150 mg / vrk, mutta tuottaa vähemmän sivuvaikutuksia ja on vähemmän myrkyllistä (4). Minusta tuntuu, että hyppy 50mgs: stä 100mgs: iin on hyväksyttävä nousu hyötystä vs. kustannukset, mutta tämä ei ole tapaus, kun annostukset saavat yli 100mgs. Nyt näet kuinka 50mgs ja 100mgs Oxymetholone todella vaikuttavat voimakkaasti verrattuna toisiinsa:

Suhteellisia (%) vahvuuden muutoksia on osoitettu ryhmille, jotka saivat plaseboa (täyteiset tangot), 50 mg / vrk oksymetolonia (avoimet tangot) ja 100 mg / päivä oksymetolonia (harmaat tankoina). Yläpuoliset palkit edustavat suhteellista muutosta (%) lähtötasosta viikolle 12, kun on kyse 1-toistuvasta enimmäistestistä. Virhepalkit edustavat 1 SE keskiarvosta. * Merkittävä ero lumelääkkeeseen, P <> merkitsevä ero lumelääkkeeseen Wilcoxon-testillä, P <> Katso lisätietoja tilastollisista analyyseistä.

Kuten näette, tässä tutkimuksessa Anadrol 50: n annoksen kaksinkertaistaminen lähes kaksinkertaisti koehenkilöiden vahvuusetujen. Nyt, kun tarkastelemme kehon koostumuksen muutoksia Oxymetholonesta (alla oleva kaavio), voimme nähdä, että vaikka kaverit ottaisivat 100 mg: n (vs. 50 mg: n ryhmästä) rasvaa enemmän rasvaa ja enemmän Lean Body Mass saavutti, se ei ollut niin dramaattinen koska eroja voittovahvuuksissa kahden ryhmän välillä:

Ruumiinvalmisteen muutokset on esitetty lumelääkettä saaneille ryhmille (täyteiset tangot), 50 mg oksymetolonia päivässä (avoimet tangot) ja 100 mg päivässä (harmaat tangot). Numerot palkkien yläpuolella edustavat keskimääräisiä absoluuttisia muutoksia ja virhepalkit ovat 1 SE. Koko vähärasvaisen ruumiinpainon (LBM) ja kokonaisrasvan osalta erot kolmen ryhmän välillä olivat merkittäviä (P <0,0001, yksisuuntainen=""> * Merkittävät erot lumelääkkeestä, P 0,001.
Vaikka en ole yleensä halukas esittämään spekulaatiota siitä, miksi tietyn lääkkeen tekee tai ei tee jotain, tässä tapauksessa minä tahdon. Im arvata, että Anadrolin korkeammat annokset aiheuttavat tarpeeksi ruokahalua (ainakin anecdotally) syömisen tekemiseen melko vaikeaksi. Se voi myös lisätä insuliiniresistenssiä ja glukoosi-intoleranssia (5). Tämän seurauksena makronuutteiden imeytyminen tehottomammaksi ja se voi myös olla tekijä, jolla vähennetään voittoa, kun annos ylittää 100 mg / vrk. Valitettavasti Anadrolilla on myös melko syvällinen vaikutus elimistön luonnolliseen hormonaaliseen järjestelmään verrattuna useimpien muiden oraalisten steroidien kanssa, mutta ei niin huonoina kuin useimmat injektoitavat lääkkeet, eikä se ole kovin rasvaa lipidiprofiilissa kuin monet anabolit

Anadrol-kehonrakennus
(2). Mielenkiintoisena sivupohjana jotkut tämän yhdisteen lääketieteellisestä kirjallisuudesta viittaavat 1-5 mg: n annokseen ruumiinpainokiloa kohden. Ill tauko toinen täällä, jotta voit selvittää, kuinka absurdisesti korkea annos, joka kääntää keskimääräisen kehonrakentajan!

Osta Anadrol Liquiad Anadrol ja muut

Tämä steroidi on hyvin saatavissa mustilla markkinoilla kapseleiden, tablettien (joista noin 75 mg!) Muodossa, nestemäisessä ja tasaisessa paperissa. Hinnat vaihtelevat ja ovat viitteitä monista eri tekijöistä, mukaan lukien lomake, jonka ostamasi tämä yhdiste on (paperi on yleensä kallein ja vähäisimpi) ja missä asut. Joka tapauksessa sinun ei pitäisi maksaa enemmän kuin $ 2.50-3.00 per 50mgs.

Mikä on Anadrol?
(Oxymetholone)
[17-beta-hydroksi-2-hydroksimetyleeni-17-alfa-metyyli-5-alfa-androstan-3-oni]
Molekyylipaino: 332,482
Molekyylikaava: C21H32O3
Sulamispiste: 178 - 180 ° C
Valmistaja: Syntex (Alunperin)
Julkaisupäivä: 1960
Tehokas annos: 100 mg (optimaalinen)
Aktiivinen elämä: <16>
Tunnistusaika: enintään 8 viikkoa
Androgeeninen: Anabolinen suhde: 45: 320
Anadrol Referenssit:
Kaaviot viitteestä 2:
Am J Physiol Endocrinol Metab 284: E120-E128, 2003. Julkaistu 24. syyskuuta 2002; doi: 10.1152 / ajpendo.00363.2002 0193-1849 / 03 Br J Nutr. 1996 Jan; 75 (1): 129-38.

Schroeder et ai. Am J Physiol Endocrinol Metab 284: E 120-28
Endokrinologia. 1984 Jun; 114 (6): 2100-6.
HIV-kliiniset tutkimukset. 2003 toukokuu-kesäkuu; 4 (3): 150-63.
J Clin Endocrinol Metab. 1981 Nov; 53 (5): 905-8
Epilepsia Behav. 2004 Apr; 5 (2): 260-3
Am J Obstet Gynecol. 1973, syyskuu 1, 117 (1): 121 - 5.

Osta raaka steroidijauhe Kiinasta, Lisätietoja osoitteesta
Sähköposti: alen@ok-biotech.com
amy@ok-biotech.com