Etusivu > Tietoa > Sisältö

Anadrol Cycles( Alen Haon myyntipäällikkö Shenzhen OK Biotech Technology Co., Ltd. (SZOB) )

Anadrol-syklit ovat joitakin yleisimpiä syklejä suorituskyvyn tehostamisessa, mutta kuten minkä tahansa anabolisten steroidien tai täydennysmuotojen muodossa, sinun on tiedettävä, miten ottaa se, jos aiot todella saada palkkion. Suurelta osin suurin osa Anadrol-sykleistä on tarkoitus irrottaa käytöstä off-season-käyttöjaksojen aikana, koska tämä on steroidien ensisijainen tarkoitus; lisätä kokoa ja vahvuutta. On kuitenkin niitä, jotka sisältävät Anadrol-syklit leikkausvaiheeseensa ja lähes aina tämä on kilpailukykyisiä kehonrakentajia, koska ne ovat yleensä ainoita, jotka pitävät tätä hyödyllisenä. Jotkut hardcore kuntosukupotia, jotka eivät ole kilpailijoita minkäänlaisia voivat tehdä tämän myös, mutta vaikutus on niin lyhytikäinen ei yleensä ole kannattava käytäntö heille.
Bulking Anadrol Cycles:
Voimakas enemmistö Anadrol-sykleistä tulee olemaan off-season ja voimakkaassa enemmistössä käyttöjakso on koko kierroksen etupäässä osana potkua aloittaa kokonaispino. Koska tämä steroidi on erittäin nopea, se tuottaa tuloksia nopeasti ja koska se tarjoaa synergiaa muiden anabolisten steroidien kanssa, se antaa heille paremman kyvyn aikaisin, jotta pallo saadaan liikkeelle.

Useimmille 50 mg vuorokaudessa Anadrol-syklit ovat lähtökohtana ja usein kaikki Anadrolin kuka tahansa tarvitsee; kuitenkin jotkut kokeneemmat yksilöt voivat valita annoksia jopa 100 mg vuorokaudessa, mutta sinua kehotetaan selvittämään, miten reagoisit pienempään annokseen ennen kuin kokeilet aina 100 mg: aa. Älä erehdy, kummassakin tapauksessa voi tulla massiivisia voittoja; jos tarpeeksi ruokaa on otettu 50mg tämän steroidin päivässä voi helposti saada 20lb voitto kuukaudessa, ehkä jopa enemmän.

Kuinka kauan Anadrolin syklit kestävät? Yleisesti ottaen 4-6 viikkoa ja thats it. Ne, jotka laajentavat käyttämään ohi 6 viikon merkin, todennäköisesti osoittavat sen olevan hyvä steroidin tuhla, koska tämä steroidien tehokkuus on vain lyhytikäistä ja taukoja on otettava. Kun 4-6 viikon merkki on kulunut, on aika luottaa muihin anabolisiin steroideihin, jotka ovat läsnä työn tekemisessä. Löydät myös tämän häipymisvaikutuksen olevan suuresti kiertyvä noin annoksen samoin; yksilöt, jotka rikkovat 100 mg: n päivittäistä merkkiä, eivät näe voittojen olevan paljon merkittävämpiä, ja on osoitettu, että tällaiset annokset voivat vakavasti tappaa ruokahaluttomuuden, mikä tekee bulkingista erittäin vaikeaksi.

D-Anabol 25 Niille, jotka toteuttavat Anadrol-sykliä, löydät sen hyvin monien muiden anabolisten ja androgeenisten steroidien kanssa. varsinkin testosteroni. Tavallisimmilla pinnoilla on usein minkä tahansa muotoisia testosteronia, sekä minkä tahansa muotoisia nandrolonia tai trenbolonia. Tosiasiassa ei ole steroidi siellä, joka on huono vaihtoehto pinota Anadrol.

Leikkaaminen Anadrol Cycles:
Vaikka ensisijaisesti bulking-steroidit Anadrol-syklit voivat olla hyödyllisiä laihdutukselle kilpailevalle kehonrakentajalle. Toisin kuin irtotavaramme, tämä käyttöjakso toteutetaan syklin lopussa, pian ennen kilpailua. Se, miten se toimii, on yksinkertainen; tämän steroidin läsnäolo antaa yksilölle mahdollisuuden täyttää suuremmalla tasolla antaen lihaksille juuri tämän, pyöreämmän ja täyden näköisen kerran lavalla. On erittäin tärkeää huomata, että yksilöllä pitäisi olla jonkin verran kokemusta Anadrol-sykleistä ennen kuin hän koskaan yrittää tätä tietämään varmasti, miten he reagoivat steroidiin. Anadrol voi aiheuttaa kohtuullisen määrän vesipitoisuutta ja kilpailija on viimeinen asia, jonka haluat. Jos kuitenkin ymmärrät, kuinka hallita steroidia, jos olet muodoltaan ja täydentää hyvää aromataasi-inhibiittoria, voit nauttia tästä hyödystä.

Useimmille 50 mg vuorokaudessa 4 viikkoa riittää. Tämän pitäisi olla 4 viikkoa, jotka johtavat esitykseen ja sitä ei voida korostaa tarpeeksi, sinun on oltava kunnossa. Jos olet takana ruokavaliossa, tämä on menetelmä, jonka tarvitset luopua, sillä tulokset voivat olla kauheita ja tehokkaasti pilata mahdollisuutesi sijoittaa hyvin.


Osta raaka steroidijauhe Kiinasta, Lisätietoja osoitteesta
Sähköposti: alen@ok-biotech.com
amy@ok-biotech.com