Etusivu > Tietoa > Sisältö

Anaboliset harjoitukset - opas

( Alen Haon myyntipäällikkö Shenzhen OK Biotech Technology Co., Ltd. (SZOB) )

Sinun pitäisi ottaa seuraavat tekijät sydämeen tekemällä anabolisia harjoituksia, koska ne ovat ehdottoman välttämättömiä onnistuneen harjoittelun kannalta. Mikä on anabolisten / androgeenisten steroidien käyttö? Hyvin yksinkertainen: urheilijat, jotka käyttävät steroideja, tekevät selkeästi nopeamman, paremman ja suuremman edistyksen kuin heidän luonnolliset kollegat. Ne saavat myös paljon suuremman kehityksen kuin koskaan olisi ollut mahdollista ilman farmaseuttisia yhdisteitä. Sellaiset tyhmät toteamukset, joiden mukaan yksi kehonrakentaja saavuttaa samaa massaa ilman steroidien ottamista - kestää vain kauemmin - ei ole muuta kuin täysin absurdia julkisuutta viranomaisista, jotka omasta kiinnostuksestaan peittävät totuuden. Lue seuraavat riveet avoimella asenteella ja yritä mukauttaa näitä tietoja omiin tarpeisiisi Anabolisten harjoittelun aikana.

1. Korkean intensiteetin koulutus: Ihmisorganismi kieltäytyy kieltämättä tarpeettomasta muutoksesta, koska se tuntuu parhaiten jatkuvassa kunnossa, homeostaasissa. Houkuttelemiseksi passiivisuudestaan on tehtävä useita ponnisteluja ja pyrkimyksiä. Merkki, jota keho tarvitsee voimaa ja lihasmassaa varten, laukaisee raskaat, kovat ja voimakkaat harjoitusrutiinit. Niiden tulisi koostua suhteellisen pienistä sarjoista. Viisi-kahdeksan sarjaa suurille lihasryhmille ja kolmesta neljään sarjaa pienille lihasryhmille ovat täysin riittäviä, kun jokainen sarja suoritetaan lihasvaurioon saakka.

2. Harjoittelu suhteellisen pienillä toistoilla: Kehossa on kaksi erilaista lihaskuitua: Koska lihasten hypertrofia lähes kokonaan esiintyy tyypin 2 nopeilla nykimisillä valkoisiksi lihaskuiduiksi, on kehitettävä järkevä kehonrakennustyö niin, että ne ovat riittävästi. Tätä tarkoitusta varten sopivat suhteellisen harva, raskas toisto, joka on alueella 6-10.

Mass Stack3. Harjoittelu asteittain raskaammilla painoilla: Massiivisten lihasten rakentamiseksi heidät on haastettava ja altistettava säännöllisille asteittain korkeammille vastuksille. Tämä voidaan saavuttaa, kun urheilija lisää jatkuvasti painoa harjoitusten aikana. Mitä vahvempi lihakset ovat, sitä suurempi niiden ulkonäkö. Ei ole massaa ilman valtaa. Peruskoulut, kuten kyykkyt, penkki puristimet, puristimet kaulan takana, rivejä, pylväsnauhoja, dips jne. Ovat sopivimpia.

4. Riittävä lepoaika: lihaksia stimuloidaan harjoittelun avulla, mutta kasvavat vain lepäämisvaiheen aikana. Mitä korkeampi intensiteetti, sitä suurempi on lihasolun vaurio ja sitä pidempi lepovaihe. Kun harjoittelet riittävän voimakkaasti, et yksinkertaisesti voi kouluttaa joka päivä, eikä sinun pitäisi hyökätä lihaksia kahdesti viikossa. Opi hyväksymään lepo ja elpyminen tärkeinä tekijöinä harjoittelun onnistumisessa. Joka päivä, kun harjoittelet harjoittelua, tulee seurata täydellinen päivä. Kehonrakentajat, jotka ovat kiinnostuneita optimaalisesta voimaa ja lihasten hyötyä, pitäisi kouluttaa jokaisen lihaksen kerran erittäin voimakkaasti 7-8 päivän välein.

5. Korkeus ja vaihekoulutus: Keho voidaan asettaa maksimaaliseen stressiin vain rajoitetun ajan. Jos tämä aika ylittyy, kehitys pysähtyy ja suoritus jatkuu. Tästä syystä koulutusohjelman intensiteettiä ja laajuutta tulisi muuttaa 12-14 viikon välein. Urheilijan tulisi nauttia useita päiviä pois koulutuksesta ja vaihtaa sitten usean viikon kestävään huoltoharjoituskoulutukseen.

Seuraavassa koulutusohjelmassa otetaan huomioon kaikki olennaiset tekijät, jotka ovat välttämättömiä voiman ja lihasmassan nopean kertymisen kannalta. Yhdessä tämän kirjan sisältämien ravitsemusvihjeiden kanssa sen tehokkuutta voidaan huomattavasti lisätä. Korkean intensiteetin perusteella se ei sovellu luonnollisiin kehonrakentajiin pitkään aikaan. Tämä harjoitteluohjelma on ilmeisesti tarkoitettu vain ehdotukseksi, ja jokainen urheilija voi muuttaa sen yksilöllisten tarpeiden täyttämiseksi niin kauan kuin käsitellyt periaatteet täyttyvät.

Huomautus: Anaboliset harjoituskoulutustasot ovat vain epätasaisina päivinä, eli joka 2., 4., 6. ja 8. päivä on täydellinen lepopäivä. Eri sarjojen välisen välein tulisi olla 3-4 minuuttia. Urheilijan on kiinnitettävä huomiota siihen, että harjoitukset - niin paljon kuin mahdollista - suoritetaan vapailla painoilla eikä koneilla. Jokainen lihas koulutetaan suoraan vain kahdeksan päivän välein. On tärkeää, että jokainen sarja suoritetaan lihasvaurioon saakka, mikä tarkoittaa sitä, että urheilija ei pysty tekemään toista käskyä yksinään. Vain tässä tapauksessa ovat suhteellisen pienet setit ja etenkin pitkät lepoajat perusteltuja. Lihaskenno on saatava voimakkaasti katabolisiin olosuhteisiin, koska vain silloin anabolisten / androgeenisten steroidien erillinen antikatabolinen vaikutus kehittyy täysin. Koulutuksen vaadittava voimakkuus voidaan kuitenkin saavuttaa vain, kun aloitat (lyhyen lämmityksen jälkeen) raskaimmalla mahdollisella painolla ja vähennät sen jälkeen painoa jokaisessa seuraavassa sarjassa menettämisen takia, jotta halutut toistot saadaan silti . Jotta vältettäisiin väärinkäsitykset, haluaisimme nopeasti selittää tämän periaatteen esimerkkinä. Urheilijamme pystyy suorittamaan korkeintaan kuusi toistoa 300 kiloa penkki puristimet.


Anabolisten harjoitusjoukon ensimmäinen lämmetä palvelee veren lisäämistä lihaksiin ja niveliin. Toinen ja kolmas lämmityslaite ovat lähestymistapa ensimmäisen työryhmän painoon. Lihaksen ja hermojen välinen vuorovaikutus stimuloituu, joten urheilija saa tunteen raskaille painoille tuhlaamatta samalla voimaa ja energiaa. Seuraavissa rinnassa harjoituksissa lämpenemisjoukot jätetään kokonaan pois, mikä tarkoittaa, että ne ovat välttämättömiä vain harjoittelun ensimmäiselle harjoitukselle. Älä kuitenkaan unohda, että jokaisen harjoituksen tai sarjan aikana kannattaa yrittää puristaa yhden tai kaksi toistoa enemmän kuin edellisen harjoittelun aikana, jotta harjoittelupainot lisääntyisivät seuraavana viikossa. Tämä jatkuva rengas - muutamat taistelut lisääntymisen ja painon lisäämiseksi ovat ainoa tapa massiiviseen kehoon. Muista aina: HEAVY WEIGHTS BUILD BIG MUSCLES.

Osta erittäin puhdasta raaka steroidijauhetta Kiinasta
Sähköposti: alen@ok-biotech.com
amy@ok-biotech.com
Skype: elää: alen_358
WhatsAPP: +8618902484839
Www.ok-biotech.com