Etusivu > Tietoa > Sisältö

99% Suun kautta Anaboliset lihasrakentaminen Steroidit Dianabol / Methandienone -uute CAS 72-63-9


99% Suun kautta Anaboliset lihasrakentaminen Steroidit Dianabol / Methandienone -uute CAS 72-63-9


Pikatiedot:
Tuotteen nimi Metandienone tehdas toimittaa
Muu nimi Dianabol
CAS-rekisterin numero 72-63-9
EINECS 200-787-2
Molekyylikaava C20H28O2
Molekyylipaino 300,43512
Molekyylirakenne
Sulamispiste 165-166 ° C
Tietty optinen kierto + 9,3 °
Määritys 99%

alen@ok-biotech.com
Tuotteen Kuvaus:
Dianabol on vanha Ciba-tuotemerkki suun steroidille metandrostenolonille. Se on testosteronin johdannainen, jolla on vahvoja anabolisia ja keskivaikeita androgeenisiä ominaisuuksia. Tämä yhdiste julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1960, ja siitä tuli nopeasti kaikkein suosituin ja laajalti käytetty anabolinen steroidi kaikissa urheilulajien muodoissa. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että se on sekä helppokäyttöinen että erittäin tehokas. Yhdysvalloissa Dianabol-tuotannossa oli meteorologista historiaa, räjähtänyt melko pitkään ja nopeasti pois näkyvistä. Monet olivat hermostuneita 1980-luvun lopulla, kun viimeinen Yhdysvaltain geneeriset lääkkeet poistettiin apteekkien hyllyiltä, lääketieteellinen yhteisö ei löytänyt laillista käyttöä enää lääkkeeksi. Mutta se, että Dianabol on ollut Yhdysvaltojen markkinoilla yli 10 vuoden ajan, ei ole vähentänyt sen suosiota. Se on edelleen yleisimpiä mustan markkinoiden oraalinen steroidi Yhdysvalloissa. Niin kauan kuin maat valmistavat tätä steroidia, se pysyy todennäköisesti edelleen.
Vastaavasti kuin testosteroni ja Anadrol 50, Dianabol on tehokas steroidi, mutta myös sellainen, joka tuo mukanaan huomattavia sivuvaikutuksia. Aloittelijoille metandrostenoloni on melko estrogeeninen. Gynecomastia on usein huolenaihe hoidon aikana ja voi esiintyä melko pian syklin aikana (etenkin kun käytetään suurempia annoksia). Samanaikaisesti vedenpidätys voi tulla huomattava ongelma, mikä aiheuttaa huomattavan lihasmäärityksen menetyksen sekä ihonalaisen veden että rasvan muodostumisena. Herkät henkilöt voivat siis haluta pitää estrogeenin hallinnassa lisäämällä anti-estrogeenin, kuten Nolvadexin ja / tai Provironin. Voimakkaampia lääkkeitä Arimidex, Femara tai Aromasin (antiaromataasi) olisi parempi vaihtoehto, jos saatavilla.
Lisäksi androgeeniset haittavaikutukset ovat yleisiä tämän aineen kanssa, ja niihin voi kuulua rasvaisen ihon, aknen ja kasvojen / kasvojen hiusten kasvua. Aggressiivisyyttä voidaan myös lisätä voimakkaalla steroidilla kuten tämä, joten olisi järkevää, että luovutus ei muuttuisi huonommin syklin aikana. Dianabolilla on myös mahdollisuus pahentaa mieskuvion kaljuuntumista. Herkät ihmiset voivat siis haluta välttää tätä lääkettä ja valita lievempi anabolisten kuten Deca-Durabolin. Dianabol ei muutu tehokkaampaan steroidiin vuorovaikutuksen kautta 5-alfa-reduktaasientsyymillä (sama entsyymi, joka on vastuussa testosteronin muuntamisesta dihydrotestosteroniksi), sillä sillä on erittäin pieni affiniteetti ihmisen kehossa. Androgeenisen metaboliitin 5alfa dihydromethandrostenoloni valmistetaan siis vain parhaimmillaan jäljellä olevissa määrissä. Siksi Proscar / Propecian käyttö ei tarjoa mitään todellista tarkoitusta.
Tekniset tiedot:
COA:
TESTI-ASIAT SPECIFICATION TULOKSET
Kuvaus : Melkein valkoinen kiteinen jauhe valkoinen jauhe
Henkilöllisyystodistus : IR, UV positiivinen
Liukoisuus : Käytännöllisesti katsoen liukenematon veteen, liukoinen Täyttää

96% etanolia, kloroformissa ja jääetikassa, lievästi liukoinen eetteriin.
Jäte on sytytys : 0,2% max 0,03%
Tietty rotaatio : + 7 ° - + 11 ° (1% w / v liuos 96% etanoliliuoksessa) + 9,3 °
Kuivauksen menetys : 0,5% max 0,22%
Sulamispiste : 163 - 167 ° C 164,5 ~ 165,5 ° C
Samankaltaiset aineet : Metyylitestosteroni: 0,5% max <>
Jäljelle jääneet liuottimet
Kaikki muut määrittelemättömät: 0,5% max
: Etyyliasetaatti: 5000PPm max
<>
210PPm
Pitoisuus (kuivana) : 97,0 - 103,0% 99,70%
johtopäätös Erittely on BP80-standardin mukainen
Pakkaus ja toimitus:
Meillä on ammattitaitoinen tiimi pakettia ja lähetystä varten. Erityinen tapa kuljettaa 100 grammaa 100 kilogrammaan jauheita kerrallaan maasi. Nopeat ja huomaamattomat lähetykset voitaisiin järjestää tullin takuun takaa.
Edut:
1. Kaikki jauheet toimitetaan tehtaalla suoraan.
2. Tuotteitamme on viety Saksaan, Norjaan, Puolaan, Suomeen, Espanjaan, Iso-Britanniaan, Ranskaan, Venäjälle, Yhdysvaltoihin,
Australiassa, Japanissa, Koreassa ja monissa muissa maissa, yli 3000t kuukaudessa.
3. Ammattitaitoinen erikoisjoukko pakettia ja lähetystä varten ja seurantakoodin tunnistaminen 24 tuntia tullille
taattu. 100% kulkee Britanniassa, Norjassa, Puolassa, Espanjassa, USA: ssa, Kanadassa ja Brasiliassa; 98% siirtyy
Saksa, Venäjä, Australia, Uusi-Seelanti.
4. Suurin osa jauheista on varastossa, maksullisia näytteitä on saatavilla, Voidaan toimittaa 24 tunnin kuluessa.
5. Korkealaatuinen, hyvä hinta, nopea ja turvallinen toimitus. Lähetys DHL: llä, TNT: llä, FEDEX: llä, HKEMS: llä, UPS: llä jne.