Ihmisen hormonikorvaus (HGH) (12629-01-5)

Ihmisen hormonikorvaus (HGH) (12629-01-5)
Tuotetiedot


1. Mikä on ihmisen hormonikorvaushoito (HGH) ?

Ihmisen kasvuhormoni voi kääntyä takaisin kehon sisäisen kellon avulla, mikä auttaa sinua rakentamaan lihaksia nopeasti, vähentämään rasvaa ja lisäämään libidoa, samalla kun lähetät energiaa katon läpi. Mutta kun on kyse keskustelusta HGH, on usein enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Voit auttaa sinua päättämään, tarvitsetko HGH: ta, tutustu suoraviivaiseen Q & A: iin, joka vastaa tiettyihin yleisimpiin kysymyksiin ja oppii, miten voit lisätä oman voimakkaan anabolisen hormonin luonnollisia tasoja.

 

Keho luonnollisesti tuottaa kasvuhormonia (HGH tai yksinkertaisesti GH) aivolisäkkeessä ja, kuten nimensä mukaan se on vastuussa solujen kasvusta ja uudistumisesta. Lihasmassan ja luun tiheyden lisääminen on mahdotonta ilman GH: ta, mutta sillä on myös tärkeä rooli kaikkien ihmisen kudosten, myös aivojen ja muiden elintärkeiden elinten, terveyden ylläpitämisessä. Kun erittyy,


GH pysyy aktiivisena verenkierrossa vain muutaman minuutin ajan, mutta tämä on riittävä aika maksan muuttamiseksi kasvutekijöiksi, joista tärkein on insuliinin kaltainen kasvutekijä 1 tai IGF-1, joka on isäntä anabolisia ominaisuuksia. Tutkijat alkoivat kerätä GH: ta aivolisäkkeistä 1950-luvulla, mutta eivät syntetisoineet ensimmäistä HGH-laboratoriota vuoteen 1981 asti, ja sen käyttö suorituskykyä parantavana lääkkeenä tuli suosittu lähiaikoina.

2. Miten HGH toimii?

Kasvaushormonin injektoinnin jälkeen se tulee verenkiertoon ja levittyy sitten kehoon keskittymällä maksaan, jossa se muuttuu IGF-1: ksi (insuliinin kaltainen kasvutekijä). Tämä aine on vastuussa lihasten kasvusta, joka on HGH: n kehonrakennuksen tärkein vaikutus. IGF-1 sitoutuu sen reseptoreihin luuston lihaskudoksessa, mikä nopeuttaa proteiinisynteesiä.


HGH: n rasvanpoltto-toiminto suoritetaan itse kasvuhormonilla. Hormoni sitoutuu somatropiinireseptoreihin, mikä johtaa vapaiden rasvahappojen (FFA) tason nousuun. Joten keho alkaa käyttää rasvaa hiilihydraattien sijasta energialähteenä.


Rasvahäviö ei ole vuorovaikutuksessa lihasten kasvun kanssa eikä häiritse sitä. Se on HGH: n ainutlaatuinen piirre, jonka ansiosta voit saada vähärasvaisia lihaksia ja menettää rasvaa kokonaan.


Toinen ainutlaatuinen ominaisuus kasvuhormonissa on hyperplasia, lihasmassojen määrän lisääntyminen niiden lisääntymisen vuoksi. Tämä vaikutus on merkittävä, koska HGH: n aiheuttamat lihasten lisäykset ovat pysyviä ja jaetut solut sallivat sinun ylittävän lihasmassasi geneettisen rajan.

3. Kuinka käyttää ihmisen hormonin kasvua (HGH) ?  

Synteettinen ihmisen kasvuhormoni kehitettiin vuonna 1985 ja FDA hyväksyi sen käytön lapsille ja aikuisille. Lapsilla HGH-injektioita on hyväksytty hoidettaessa tuntemattomasta syystä johtuvaa lyhytaikaista tilaa sekä huonoa kasvua useiden lääketieteellisten syiden takia, mukaan lukien:

(1) Turnerin oireyhtymä, geneettinen häiriö, joka vaikuttaa tytön kehitykseen

(2) Prader-Willi-oireyhtymä, epätavallinen geneettinen häiriö, joka aiheuttaa heikkoa lihasääntä, heikkoa sukupuolihormoneja ja jatkuva nälänhätä

(3) Krooninen munuaissairaus

(4) HGH-puute tai vajaatoiminta

(5 ) Lapset, jotka ovat syntyneet pieniksi raskausikäisiksi

 

Aikuisilla HGH: n hyväksytty käyttö sisältää:

(1) Lyhytsuolen oireyhtymä, ehto, jossa ravintoaineita ei imeydy asianmukaisesti vaikean suolistosairauden tai suuren osan ohutsuolen kirurgisesta poistamisesta

(2) harvinaisten aivolisäkkeen tuumoreista johtuva HGH-puute tai niiden hoito

(3) HI-virukseen / aidsiin liittyvä lihassäästötauti 

HGH: n yleisimmät käyttötarkoitukset eivät kuitenkaan ole FDA: n hyväksymiä. Jotkut ihmiset käyttävät hormonia yhdessä muiden suorituskykyä parantavia lääkkeitä kuten anabolisia steroideja yritettäessä rakentaa lihaksia ja parantaa urheilullista suorituskykyä. Kuitenkin HGH: n vaikutus urheilulliseen suorituskykyyn on tuntematon.

 

Koska kehon HGH-tasot laskevat luonnollisesti iän myötä, jotkut ns. Anti-aging-asiantuntijat ovat spekuloineet ja väittäneet, että HGH-tuotteet voisivat muuttaa ikään liittyvän ruumiillisen heikkenemisen. Mutta nämä väitteet ovat myös todistamattomia. HGH: n käyttö anti-ikääntymiseen ei ole FDA: n hyväksymä.

 

Kuitenkin jotkut ihmiset saavat injektoitavaa HGH-lääkettä lääkäreiltä, jotka määrittävät sen ulkopuolelle (käyttötarkoitukset, joita ei ole hyväksytty FDA: lla) ja Internet-apteekkien, vanhusten klinikoiden ja verkkosivustojen kautta.

 

Toiset hankkivat HGH-tuotteita - tai tuotteita, jotka väittävät lisäävän kehon omaa HGH-tuotantoa - pillereiden ja sumutteiden muodossa. Yritykset, jotka markkinoivat näitä tuotteita TV-infomercials-tai online-väitteen mukaan, he kääntävät kehosi biologisen kellon, vähentävät rasvaa, rakentavat lihaksia, palauttavat hiusten kasvun ja värin, vahvistavat immuunijärjestelmää, normalisoivat verensokeria, lisäävät energiaa ja parantavat seksielämää, visio ja muisti. Liittovaltion kauppakomissio ei ole kuitenkaan nähnyt luotettavia todisteita, jotka tukevat väitettä, jonka mukaan näillä tuotteilla on samat vaikutukset kuin reseptilääkkeisiin, jotka annetaan aina ruiskeena. Suun kautta otettu HGH pilkkoo mahalaukku ennen kuin se imeytyy kehoon.

4. Annostus ihmisen hormonin kasvusta (HGH)

Kasvohormoni (GH), joka tunnetaan myös somatotropiinina (tai ihmisen kasvuhormona [hGH tai HGH] ihmisen muodossaan), on peptidihormoni, joka stimuloi kasvua, solujen lisääntymistä ja solujen uudistumista ihmisillä ja muilla eläimillä.

 

Huolimatta siitä, että HGH-luojat alun perin syntetisoivat sen hoitamaan GH-puutteellisia lapsia, se on erittäin suosittua urheilussa, erityisesti kehonrakennuksessa, seuraavista syistä:

 

Lihasmassan kasvu, joka johtuu proteiinisynteesistä.HGH kehonrakennukseen.

Rasvanpuutos samanaikaisesti lihasten kanssa.

Ruston laadun paraneminen.

Lievä haittavaikutus.

Vaikka HGH: lla on samat vaikutukset mihin tahansa annostukseen, niiden intensiteetti riippuu merkittävästi hoidettavan HGH: n määrästä.

 

annostus


2-3 IU: t - riittää anti-ikääntymiseen ja ihon, luiden ja nivelten parantamiseen

 

4-8 IU: t - HGH: n annostus, joka riittää auttamaan sinua saavuttamaan huomattava rasvaa tappava vaikutus ja rakentamaan hieman lihasmassaa.

 

8 - 15 IU: ta - on hienoa saada mukavia lihasten voittoja ja saada repäisyn ja verisuonen keho.

 

Nämä luvut ovat likimääräisiä, ja tietenkin tulokset riippuvat ruokavaliosta ja koulutuksesta.

 

Kesto

 

HGH-vaikutukset tulevat havaittaviksi kahden viikon käytön jälkeen, mutta huomattava parannus näkyy kahden kuukauden aikana, mikä on yhden syklin vähimmäispituus. Optimaalinen kesto on kolme-neljä kuukautta. Mitä kauemmin olet HGH, sitä pienempi annos tarvitset.
 

5. Varoitus ihmisen hormonin kasvusta (HGH)

Kaikilla kolmella injektoidulla tuotemerkillä yleisimpiä sivuvaikutuksia ei tapahdu epätavallisesti potilailla, ja niillä on vain vähäiset seuraukset. Humatropen ottajat saattavat kokea "epätavallisia ihon tuntemuksia", kun taas Genotropin-hoitoa käyttävien ISS-lapset voivat olla muutoksia mielialalla ja suuremmalla ruokahalulla.


Kaikki kolme merkkiä toteavat, että muut yhteiset haittavaikutukset ovat suurempia määriä sokeria virtsassa, nesteretentiota ja turvotusta raajoissa, allerginen reaktio hormonin laimennusaineeseen sekä kokkareita, arpeutumista, punoitusta tai verenvuotoa injektiokohdassa.

 

Suojeltavilla sivuvaikutuksilla voi olla myös yleinen esiintyminen, mutta niiden seuraukset ovat yleensä hieman vakavampia. Esimerkiksi SGA-lapsilla saattaa olla epämuodostuneita märeitä tai leukaa. Jotkut potilaat saattavat löytää verta virtsasta. Muut siedettävät vaikutukset voivat olla rintaneula-oireyhtymä, päänsärky ja verensokerin nousu. Lopuksi injektionesteisiin voi liittyä kilpirauhasen vajaatoiminta, joka on tila, jossa kilpirauhasen kamppailu hormonien tuottamisessa ja joka voi johtaa energian pienenemiseen ja painon nousuun.

 

Lapset, joilla on SGA, jotka ottavat Genotropinia, saattavat kärsiä skolioosin heikentymisestä, mikä on tilanne, jossa selkärangan käyrät, paineen lisääntyminen aivoissaan tai murrosikä on alkanut. Yksilöillä, joilla on Prader-Williin oireyhtymä, saattaa esiintyä hiustenlähtöä ja aggressiivisten taipumien kohoamista.


Norditropin-injektiot voivat aiheuttaa syöpää aiheuttavia kasvaimia, joita on hoidettu uudel- leen tai kasvaimia syntyy aikuisilla, kun taas lapset saattavat kärsiä pääomien reisiluun epifyysistä, mikä on lonkkanivelen murtuma. Tämä voi johtaa löyhästi sekä nivel- tai lihaskipuihin. Akromegalia on toinen vakava haittavaikutus, mutta se johtuu useimmiten hormonikorvaushoidon sijasta yliannostuksesta.

 

Harvinaisia haittavaikutuksia ovat haimatulehdus, joka on haiman tulehdus. Aikuiset, jotka saavat injektioita, saattavat joutua vedenpidätyskykyyn. ISS: n tai Turner-oireyhtymän lapsilla voi olla suurempi alttius nenä- ja kurkun tulehdukselle sekä kurkun ja virtsateiden infektioon. Muiden Turner-oireyhtymien potilaat, jotka käyttävät Genotropinia, voivat saada kuulovammaisia ja korvatulehduksia useammin.

 

Hyvin harvinainen ja vakavin sivuvaikutus sisältää uusia diabeteksen esiintymiä potilailla, jotka käyttävät keinotekoisia HGH-injektioita. Myös Prader-Willi-oireyhtymän lapset, jotka ovat myös liikalihavia ja joilla on aiemmin ilmennyt hengitysvaikeuksia, saattavat kuolla kuolemaan HGH-hoidosta ja Norditropin-injektioilla voi olla samat vaikutukset henkilöille, jotka kärsivät vakavasta sairaudesta sydämen tai mahalaukun seurauksena.

 

Ota yhteys lääkäriisi ennen HGH-hoidon aloittamista. Todellisia mahdollisia sivuvaikutuksia on olemassa, mutta todennäköisyys siitä, että koet niitä, vähenee, kun osaava endokrinologi valvoo jokaista injektioiden kulkua. Voit myös harkita HGH: n kokeilemista, jotta vähennät joitakin ikääntymisen ongelmia, mukaan lukien enemmän painoa ja vähemmän lihaksia sekä vähentynyt sukupuolenvaihdunta. Jos haluat katsoa ja tuntea nuorempia ja älä kärsi HGH-puutteesta, kokeile HGH-lisäystä kuten Genfx, Sytropin, Genf20 Plus tai HyperGH 14x hormonihoitojen sijaan. Lisäravinteet voivat antaa sinulle lisää vaaraa sivuvaikutusten vaaran vuoksi, ja se voi olla paras valinta terveydellesi ja elämäntavoillesi.

6. Mitkä ovat mahdolliset haittavaikutukset ihmisen hormonin kasvusta (HGH) ?


Ihmisen hormonin kasvun haittavaikutukset (HGH):


(1) Insuliiniresistentti diabetes

(2) Luun rakenteiden muutokset

(3) Suurentuneet tai tulehtuneet elimet, erityisesti haima

(4) unihäiriöt

(5) Rannekanavaoireyhtymä

(6) kohonnut kallonpaine

(7) Verenvuoto

(8) Sisäelinten kasvu, joka johtaa HGH-gut-nimitykseen

(9) Moolien ulkonäkö iholla


Korkea HGH-taso voi aiheuttaa Gynomastia, mikä tarkoittaa pohjimmiltaan rintojen kasvua miehillä

Syöpä, joka voi kestää vuosia kasvaa, voisi HGH: n levinneenä nopeammin, mikä lyhentää kärsivän elinajanodotetta


Vaikka tutkimukset ovat vielä epätodennäköisiä, jotkut asiantuntijat yhdistävät korkeita HGH-tasoja aikuisilla, joilla on aikuisen puhkeaminen syöpään. Syöpä on määritelmän mukaan hallitsematon solukasvu. Koska HGH-injektiot osittain tukevat solujen kasvua ja uudistumista, on ajateltu, että nostavat HGH-tasot (somatropiini) voivat edistää syöpäkasvainten muodostumista.


Ihmiset, joilla on tiettyjä ehtoja, eivät ole hyviä ehdokkaita ihmisen kasvuhormoni-injektioille ja heidän tulee välttää tämä hoito kokonaan. Nämä ehdot sisältävät:


(1) Mikä tahansa syöpä

(2) Skolioosin

(3) orgaaniset sairaudet, erityisesti maksassa, haimassa ja munuaisissa

(4) Kaikenlainen diabetes

(5) Korkea verenpaine

(6) niveltulehdus ja raajojen häiriöt, erityisesti rintaneula-oireyhtymä

(7) Kilpirauhasesta aiheutuvat ongelmat

 

Vaikka kiinnostus ihmisen kasvuhormoni-injektointiterapiaan kasvaa edelleen, näitä mahdollisia sivuvaikutuksia tulee harkita huolellisesti ennen kuin tämä sitoutuu tähän kalliiseen ja mahdollisesti vaaralliseen hoitovaihtoehtoon.

 

HGH-lisäravinteet, kuten Genf20 Plus, Genfx, Somatropinne ja Sytropin ovat halvempia, eivät vaadi reseptiä ja käyttävät luonnollisia ainesosia rohkaisemaan kehoa tuottamaan korkeampia HGH-tasoja omalla ilman vakavia sivuvaikutuksia.
 

7. Osta ihmisen hormonin kasvu (HGH)   f rom SZOB

→ Käy online-apteekissa ja täytä ihmisen hormonikorvaushoito (HGH).

→ Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

→ 30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

→ Se lähetetään 12 tunnin sisällä.
Ihmisen hormoniviljely (HGH)   video-


Human Hormone Growth (HGH) -tiedot:Nimi Ihmisen hormoniviljely (HGH)
ulkonäkö valkoinen jauhe
cas

  12629-01-5

Määritys ≥99%
Liukoisuus Liukenematon veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

2-15iu

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Human Hormone Growth (HGH) Kilpailuetu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Ihmisen hormonin kasvu (HGH) HNMR | SZOB


12629-01-5 Human Hormone Growth(HGH) HNMR.jpg
Tutkimus