Ihmisen kasvuhormoni gH HGH

Ihmisen kasvuhormoni gH HGH
Tuotetiedot


Kuvaus ihmisen kasvuhormonista / gH / HGH CAS12629-01-5 8iu / 10iu:


Kasvuhormoni, GH, on aivolisäkkeen tuottama peptidi, joka tulee liikkeeseen ja toimii kehon monissa kudoksissa GH-reseptorin kautta. Aktivoidulla GH-reseptorilla saadaan aikaan joitakin vaikutuksia suoraan ja muita vaikutuksia epäsuorasti stimuloimalla IGF-1: n tuotantoa. GH: n määrän kasvu voidaan saavuttaa luonnollisesti liikunnan avulla; suurempia lisäyksiä voidaan saavuttaa injektoimalla. Nesteettinen GH annetaan tyypillisesti kylmäkuivattuna jauheena injektiopulloissa.

Mikä tahansa injektoitavan GH-tuotteen pitäisi olla identtinen luonnollisen GH: n kanssa, jolla on 191 aminohappoa. Jotkut tuotteet ovat kuitenkin edullisempi analogi, jossa on 192 aminohappoa. Nämä tuotteet voivat aiheuttaa haitallista immuunivastetta ja niitä ei tule käyttää.

Kasvuhormonin farmakologia


Mitä kasvuhormoni itse tekee korkeammissa annoksissa, paitsi mitä vapautuu julkaistusta IGF-1: stä?

Luurankolihaksissa GH suprafysiologisissa annoksissa häiritsee insuliinisignalointia, vähentää glukoosin saantia, lisää rasvahapon saantia ja lisää lipidihapetuksen peruskuormitusta (rasvan polttaminen). Kaiken kaikkiaan vaikutukset edistävät anaboliaa ja metabolista siirtymistä rasvan polttamiseen glukoosipoltossa.

Suprafysiologisissa annoksissa GH myös lisää lipidivarastoa lihassoluissa, mikä on haitallista vaikutusta, mikä antaa jossain määrin lipotoksisuutta. (Vain rasva-solut kykenevät varastoimaan huomattavia määriä lipidejä ilman itsetuhoja ja aineenvaihduntahäiriöitä.) Normaaleilla GH-tasoilla lihasten tarina on suurin piirtein sama kuin edellä, paitsi että normaalit GH-tasot tosiasiallisesti tukevat normaalia insuliinisignalointia sen sijaan, että heikentää sitä, eivätkä aiheuta epänormaalia lipidivarastointia.
Rasvakudoksessa GH lisää lipolyysiä, vähentää lipogeneesiä, vähentää glukoosin saantia ja vähentää kortikosteroidien paikallista aktiivisuutta alentamalla 11βHSD1: tä. Jotkut lipolyysin lisääntymisestä näyttävät nousevan rasva-aineen p2- ja P3-reseptoreihin.

Kaikki tämä auttaa rasvan menetyksessä tai auttaa jakamaan ravintoaineita kohti lihasten hyötyä. Lisäksi kasvavan lipolyysin tuottamien seerumin vapaiden rasvahappojen lisääntyminen näyttää olevan GH: n mekanismi lihaksen anabolian lisäämiseksi. Kun vapaiden rasvahappojen lisääntyminen on estetty, GH ei enää lisää lihasienaboliaa.

Maksassa GH stimuloi glykogeenin muuntamista glukoosiin, heikentää insuliinin herkkyyttä ja siten vähentää glukoosin saantia, lisää triglyseridien saantia, lisää triglyseridien varastointia ja lisää VLDL: n ("huono kolesteroli") tuottoa.

Sekä lihaskudoksessa että maksassa GH stimuloi IGF-1: n tuotantoa. Maksan tuottama IGF-1 antaa systeemisen vaikutuksen; lihasten tuottaman IGF-1: n vaikutuksen uskotaan olevan lähinnä paikallista.

Hot tagit: Stanolone

Liittyvät tuotteet

välituotteita


API


prohormone


SARMS Raws
Aineen nimi: Somatropiini

RN: 12629-01-5

UNII: NQX9KB6PCL

Huomautus

191-aminohappopolypeptidihormoni, joka erittyy ihmisen adenohypophysis (PITUITARY GLAND, ANTERIOR), joka tunnetaan myös nimellä GH tai somatotropiini. Synteettinen kasvuhormoni, jota kutsutaan somatropiiniksi, on korvannut luonnollisen muodon terapeuttisessa käytössä, kuten dwarfismin hoidossa lapsilla, joilla on kasvuhormonipuutos.

Molekyylikaava


C990-H1528-N262-O300-S7
Tutkimus