GW 501516 (Cardarine) jauhe (317318-70-00)

GW 501516 (Cardarine) jauhe (317318-70-00)
Tuotetiedot


1. Mikä on raaka GW 501516 (Cardarine) jauhe?


GW-501516, joka tunnetaan paremmin nimellä Cardarine, on ainutlaatuinen lääke, joka virallisesti luokitellaan PPAR-reseptoriagonistiksi (PPAR-RA). Tämän lääkityksen tutkimus aloitettiin vuonna 1992 yhdessä GlaxoSmithKline (GSK) ja Ligand Pharmaceuticals -yrityksen kanssa. Tämän tuotteen tutkimusta pohdittiin pyrittäessä hoitamaan erilaisia sydän- ja verisuonitauteja sekä diabetesta, lihavuutta ja muita sairauksia.


Pian havaittiin, että PPAR-RA oli erittäin tehokas kestävyyden parantamisessa, mutta sen osoitettiin myös olevan suuria mahdollisia kustannuksia. Todettiin, että Cardarine kasvatti merkittävästi syövän mahdollisuuksia ja sen seurauksena GSK laski kaikki lisätutkimukset. Kuitenkin tutkimukset, jotka tuottivat syöpää aiheuttaneita tuloksia, käyttivät Cardarine-annoksia, jotka olivat 500 tai jopa 1000 kertaa suuremmat kuin ihmisen ottaisivat. Jos syöpä on vakava annostusriski, se ei ole tiedossa.

 

Cardarine (GW-501516) on lääke, joka sitoutuu PPAR-reseptoriin. Se luotiin ensin Glaxo Smith Kline ja Ligand Pharmaceuticals vuonna 1992. Osoitettiin, että Cardarine sitoutuu PPAR-reseptoriin sitoutumalla mitä kutsutaan coactivator PGC-1 a -entsyymiksi, joka sitten lisää menojen mukana olevien geenien ilmentymistä energiaa. Cardarineella hoidetuilla rotilla osoitettiin olevan lisääntynyt rasvahapon aineenvaihdunta ja lisääntynyt suojeleminen liikalihavuudelta saamasta huonoa ruokavaliota sekä lisääntynyt suojelu tyypin 2 diabetesta vastaan. Toisessa Rhesus-apinoiden tutkimuksessa cardariinin osoitettiin lisäävän HDL: ää (hyvää kolesterolia) ja alentava LDL (huono kolesteroli).


Syitä tähän vaikutukseen näytti johtuvan lisääntyneestä kolesteroli-kuljettajan ABCA1 ilmentymisestä. Toisin sanoen cardarine aktivoi samoja geneettisiä reittejä, jotka liittyvät liikuntaan. Lisäksi kortaamia tutkittiin käytettäväksi sydäntaudin hoidossa ennen sen kehittymistä keskeytettiin vuonna 2007.
 

2. Kuinka Raw GW 501516 (Cardarine) -jauhe toimii?


Cardarine (GW-501516) sitoutuu PPAR-reseptoriin, erityisesti ryhmään ydinsektoreita (anturit, jotka havaitsevat kilpirauhasen ja steroidihormonien kehossa), joka aloittaa PGC-1a -entsyymi. Tämä toiminta johtaa geenien ilmentymiseen, erityisesti geeneihin, jotka kiertävät energiankulutusta.

 

GW-501516-tutkimukset ovat osoittaneet lisäävän rasvahappojen metaboliaa rotilla. Samat tutkimukset osoittivat myös vähentävän lihavuustesta huolimatta huonoja ruokailutottumuksia sekä ehkäisevän tyypin 2 diabetesta. Cardariinin osoitettiin myös lisäävän HDL: ää (hyvää kolesterolia) ja alentava LDL (huono kolesteroli) apinoilla tehdyssä tutkimuksessa. Vaikutukset näyttivät pysyvän tottuna harjoituksen kanssa tai ilman.

 

GW stimuloi glukoosin imeytymistä ja luuston lihaskudosta. Se polttaa rasvaa stimuloimalla rasvahapon hapettumista. Se on ehdotettu potentiaaliseksi hoidoksi lihavuudelle, koska se kykenee sulattamaan rasvaa nopeasti. Lisäksi Cardarine on sanonut lisätä HDL-arvoa keskimäärin 79% (hyvä kolesteroli) ja vähentää LDL (huono kolesteroli) nykyisissä vaiheen II tutkimuksissa. GW 501516 on PPARa-agonisti. Nämä auttavat lisäämään HDL-tasoja kolesterolivälittäjän ABCA1 parantuneesta ilmentymästä.
 

3. Miten Raw GW 501516 (Cardarine) -jauhetta käytetään ?


Pinoava Cardarine tarkoittaa sen käyttämistä yhdessä muiden yhdisteiden kanssa. Mitä Cardarinea erottuu, sitä voidaan käyttää melkein mitä tahansa (leikkaaminen, irtoaminen tai muokkaaminen).

 

Bulking-Clean Up Your voitot ja Tee se Bulk Cleaner samalla säilyttää koko.

 

Leikkaaminen - Täysin optimaalinen, kun se tulee painonpudotukseen pitämällä lihaksen massaa.

 

Recomping - täydellinen rakentaminen vähärasvaisen lihaksen ja rasvan väheneminen

 

Yleisin tapa käyttää Cardarinea on kolmoispino, johon liittyy LGD 4033 ja MK 2866. Sinulla on kaikki voitot, kestävyys, rasvan menetys ja kokoedistys ottamalla kaikki kolme.
 

4. Annos raaka GW 501516 (Cardarine) jauhe


GW-501516 otetaan suun kautta. Tämän PPAR-RA: n yleisimpiä annostusalueita ovat 10-15 mg vuorokaudessa 8 viikon ajan. Jotkut raportit kertovat kuitenkin, että lääkitystä on käytettävä 12 viikon ajan optimaalisiin tuloksiin, kun useimmat henkilöt suovat hyvin 20 mg: n päivässä.

 

Cardarine hyötyy sekä kestävyydestä että rasvan hapettumisesta 10-15 mg päivässä ihanteellisen 8 viikon syklin ajan; kuitenkin 20 mg vuorokaudessa 8-12 viikon ajan on suositeltava annos, jotta saavutat absoluuttiset optimaaliset tulokset kuntosalilla ja ulos. Cardarine on kielletty aine tietyissä urheilulajeissa, joten on suositeltavaa käyttää sitä varovaisesti, jos olet testattu urheilija.
 

5. Raw GW 501516 (Cardarine) -jauhe   Positiiviset vaikutukset


Cardarinen vaikutukset ovat melko merkittäviä, ja ne voivat olla tervetullut lisäys pinoon suorituskyvyn urheilijalle. Lisääntynyt kestävyys voi olla PPAR-RA : n uskomaton ominaisuus. Ne, jotka käyttävät lääkettä, löytävät ne eivät rengas ulos niin helposti ja voi kouluttaa kovemmin ja pidempään. Sydän- ja verisuonitulehdus, joka tulee Cardarine-insuliinilla on niin voimakas, että sen on osoitettu poistavan sydänkohtaukset, jotka ympäröivät suosittua anabolisia steroideja Trenbolonia. Monet, jotka käyttävät trenboloni-raportin hengitystä, muuttuvat vaikeammiksi ja sydän on vaikeampi tehtävä. Cardarine näyttää negaavan tätä negatiivista vaikutusta Trenin käytön aikana.

 

Cardarinen vaikutukset auttavat myös valtavasti rasvakudoksissa. Jos ei muuta, voit harjoittaa sydämesi voimakkaammin ja kauemmin. Lisäksi sillä ei ole mitään katabolista vaikutusta, joka liittyy moniin termogeenisiin tai rasvan polttimiin, mikä merkitsee käytön aiheuttamaa lihasvaimennusta. Vielä tärkeämpää on, että GW-501516: n on osoitettu lisäävän ravintoaineiden tehokkuutta. Yksinkertaisesti sanottuna, käytät paremmin kuluttamiesi ravintoaineiden käyttöä. Ne, jotka käyttävät yhdistettä, löytävät glukoosin saannin lisääntymisen ja rasvan varastojen pienenemisen.

 

1.GW 501516 on "Ultimate Endurance Enhancer" - sitä käyttävät Elite-urheilijat ja kilpailijat syystä.

 

2. Antaa sinulle järjettömän energiatasoja - Joten voit painaa kuntosalilla, lisätä voimakkuutta ja ylittää tasangoilla kuin koskaan ennen.

 

3. Vähentää palautumisaikaa - merkitys, jota pystyt nostamaan lähes joka päivä ottaen GW: n.

 

4.Will nopeasti sulaa rasvaa, mutta ei ole komea. Tämä tarkoittaa sitä, että pidät kaikki voitot samalla kun pääset vähäisemmäksi.

 

5.Voit saada välittömiä, huomattavia tuloksia: kirjaimellisesti ensimmäisen annoksen.

 

6. tarjoaa yhden puhtaimmista energioista. Se ei ole kiihottava, joten et kaatua tai tunne itsesi huolestuneeksi.

 

7. kyky käydä niin kauan kuin 12 viikkoa. Tulet parempaan ja parempaan tulokseen Mitä kauemmin olet ottanut.

 

8.Is monipuolinen - voidaan pinota lähes kaiken kanssa.

 

9. Voidaan käyttää leikkaamisen tai irtoamisen aikana. Cardarine nopeuttaa tuloksiasi Ei väliä, mitä teet.

 

10. antaa sinulle yleisen terveydentilan ja hyvinvoinnin. Sinusta tuntuu hämmästyttävä, kun olet sen päällä.

 

11. Ei sivuvaikutuksia, maksa-toksisuutta tai tukahduttamista on raportoitu. Ei ole tarvetta PCT: lle.

 

12.Called Mahdollinen hoito liikalihavuuden, Cardarine voit laihtua käyttämällä rasvaa myymälöissä energiaa pikemminkin kuin hiilihydraatteja.

 

Cardarine on loistava melko paljon! Uskomaton kestävyys hyöty on luultavasti tärkein syy käyttää tätä tuotetta. Paitsi että se on osoittanut lisäävän kestävyyttä tieteellisissä tutkimuksissa, mutta kun käytät sitä itsellesi, huomaat, että tulokset eivät ole hämmästyttäviä! Jos olet kardio junkie tai vain saada vähärasvainen, se lisää juoksuajasi. Sinun painonnousuistasi laajennetaan entisestään, sinusta tuntuu olevan jännitteisempi pidempään ja lopulta saa paljon enemmän työtä ennen kuin lähdet ulos kuntosalilla joka päivä.

 

Tietenkin rasvaa tappio on ylhäältä luettelo syistä, miksi monet rakastavat Cardarinea niin paljon. Striataatiot ja laskimot ovat näkyvämpiä, ja matkanne rasvan menetykseen on paljon helpompaa ilman katabolisia vaikutuksia, joita useimmat rasvanpolttajat ja huumeet voisivat leikata samalla.


Kardiarnin rasvahäviö on seurausta kohonneesta glukoosin ottamisesta luurankolihaksissa. Pohjimmiltaan parannat paremmin päivittäin kulutettavia ravintoaineita ja vähennät hiilihydraattien tai rasvan määrää rasvakudoksena. Tämän seurauksena cardarine ei ole vain rasvanpoltto ja katabolinen, mutta se on myös hieman anabolinen.

 

Cardarine voidaan pinota melko paljon, ja se parantaa syklin tuloksia. Anabolisten ja androgeenisten steroidien käyttäjille, jotka pitävät huumeiden trenbolonista, cardarine on fantastinen torjumalla " trenin" negatiivisia sivuvaikutuksia ja jopa lisäämällä myönteisiä vaikutuksia.
 

6. Mitkä ovat mahdolliset haittavaikutukset ? Raaka GW 501516 (Cardarine) jauhe ?


Cardarinin tunnetut haittavaikutukset ympäröivät ensisijaisesti syövän mahdollisuuksia; Kuitenkin, se ei ole aivan leikattu ja kuiva. Tutkimukset, jotka osoittivat lisääntynyttä syöpätaajuutta rotilla, käyttivät PPAR-RA-annoksia huomattavasti suuremmassa määrin kuin mitä ihminen ottaisi. Lisäksi lisätutkimukset ovat osoittaneet, että GW-501516 pienensi olemassa olevia syöpäkasvaimia ja paransi olemassa olevan syövän. Tosiasiassa tämän lääkkeen ja syövän suhde ei ole tällä hetkellä tiedossa. Koska lääkityksen ja syövän välillä on mahdollista suhdetta, emme koskaan saa tietää totuutta, koska epätodennäköistä, että jokin suuri apteekkaryhmä tekee mitään lisätutkimuksia.

 

Estrogeeninen: GW-501516: een ei liity mitään estrogeenisia haittavaikutuksia. Vedenpidätyskyky, turvotus, gynekomastia ja korkea verenpaine, joka liittyy vedenpidätyskykyyn, ei ole mahdollista, koska testosteronia ei muuteta estrogeeniksi.

 

Androgeeni: Cardarinen sivuvaikutukset eivät sisällä mitään androgeenista luontoa. Hiustenlähtö, akne ja virilisaatio oireet naisilla eivät ole mahdollisia tämän lääkityksen kanssa.

 

Sydän- ja verisuonisairaus: Sydän- ja verisuonitautien sydänlihaksessa ei ole negatiivisia sivuvaikutuksia. itse asiassa lipidit voivat parantua. Journal of Cardiology -tutkimuksessa GW-501516 todettiin mahdollisesti vähentävän sydänkohtauksen riskiä.

 

Testosteronin vaimennus: GW-501516 ei tukahduta luonnollista testosteronin tuotantoa. Postikierrosta (PCT) ei tarvita käytettäessä tätä PPAR-RA: ta.

 

Hepatotoksisuus: Cardarine ei ole myrkyllinen maksaan.
 

 

7. Osta GW 501516 (Cardarine) jauhe rf rom SZOB


  V on online-apteekki ja täytä GW 501516 (Cardarine) -raaka-aineiden tilaus.

  Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

  30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

  Se lähetetään 12 tunnin kuluessa.


GW 501516 (Cardarine) jauhe video

Raaka GW 501516 (Cardarine) jauhe Tekniset tiedot:Nimi GW 501516 (Cardarine)
ulkonäkö valkoinen jauhe
cas

317318-70-0

Määritys

≥98 %

Liukoisuus liukoinen asetoniin, etanoliin, etyylieetteriin, etyyliasetaattiin, joka on veteen liukenematon

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

10-15mg

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Raw GW 501516 (Cardarine) jauhe Kilpailukykyinen etu:1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.


2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.


3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Raw GW 501516 (Cardarine) jauhe HNMR | SZOB


317318-70-0 GW501516Cardarine HNMR.jpg
Tutkimus