Testosteroniasetaattijauhe (1045-69-8)

Tuotetiedot


1. Mikä on raaka testosteroniasetaatti jauhe?


Testosteroniasetaatti (tuotemerkit Aceto-Sterandryl, Aceto-Testoviron, Amolisin, Androtest A, Deposteron, Farmatest, Perandrone A) tai testosteronietanoaatti, joka tunnetaan myös nimellä androst-4-en-17β-ol-3- on androgeeni ja anaboliset steroidit ja testosteroniesteri. Testosteroniasetaatti on nopeampi imeytyminen elimistössä ja sitten muut esterit. Jos sinulla on gramma ja puoli testia, kuten kilpailukykyinen kehonrakentaja, testosteroniasetaatti on vähemmän veren tasoilla testi.


Kehonrakennuslääkkeenä testosteronia käytetään lähes aina injektoitavana esteriä huonon suun hyötyosuuden vuoksi ja suuren annoksen transdermaalisen tai sublingvaalisen annostelun epäkäytännöllisyyden takia. Testosteroni annetaan myös injektoitavana suspensiona. Yleensä, mitä nopeampi / lyhyempi esteri, sitä suurempi on PIP: n (injektiokipu) alttius testosteronille (Test). Mutta, testosteroniasetaatti on vähemmän veren tasoilla testi. Tämä on paljon terveellistä. Ei ole mikään salaisuus, että injektionesteet ovat äärimmäisen suosittuja kehonrakentajien keskuudessa, lääkemääräyksillä tai ilman. Testosteroniasetaatilla on maine yksi tehokkaimmista ja voimakkaimmista steroidien injektioista.
 

2. Kuinka raaka testosteroniasetaatti jauhe toimii?


Testosteroniasetaatti, joka tunnetaan myös nimellä 17b-hydroksiandrost-4-en-3-onetikkahappo tai 17beta-asetoksi-4-androsten-3-on, luokitellaan steroidien estereiden jäseneksi. Steroidit esterit ovat yhdisteitä, jotka sisältävät steroidiryhmän, joka sisältää karboksyylihappoesteriryhmän. Testosteroniasetaattia pidetään käytännöllisesti katsoen liukenemattomana (vedessä) ja emäksisenä. Testosteroniasetaatti on steroidilipidemolekyyli.


Testosteroni on mieshormoni, joka on luokiteltu androgeeniksi tai endokriiniseksi aineenvaihdunnaksi ja joka on vastuussa miesten sekundaaristen sukupuoliominaisuuksien kehittämisestä, mukaan lukien sukupuolielinten kehittyminen ja ylläpitäminen, kasvojen hiusten kasvaminen, lihasten kehittyminen ja muut ominaisuudet. Reseptilääkkeessä sitä käytetään miesten testosteronipitoisuuksien hoitoon, mukaan lukien alhaiset testosteronitasot (hypogonadismi).


Testosteroniasetaatti on vain yksi esterin muoto. Nykyään markkinoilla on lukuisia testosteronin muotoja. Jotkut ovat voimakkaampia kuin toiset, kuten testosteroniasetaatti. Testosteroniasetaatti-injektiot ovat yksi suosituimmista hoidon muodoista alhaisista testosteronipitoisuuksista tai hypogonadismista aikuisilla miehillä. Ihostuksia käytetään myös yleisesti kehonrakentajien lihasten parantumiseen.

3. Kuinka käyttää raa'aa testosteroniasetaattijauhetta ?


- Lasten on oltava hyvin varovaisia, koska lääkkeellä voi olla haitallisia vaikutuksia lapsen kehitykseen. Vanhemmat miehet käyttävät tätä lääkettä, eturauhasen laajentumista tai eturauhasen syöpävaaraa.


- Ennen tämän lääkkeen käyttöä kerro lääkärillesi kaikista sairauksista, etenkin eturauhassyöpä tai rintasyöpä (mies), maksa, sydän, munuaissairaus, allergia ja suurentunut eturauhassyöpä. Suurten annosten pitkäaikainen käyttö mieshormonien, maksasyövän;

- Naisen tulisi seurata maskuliinisia merkkejä, kuten äänen syventäminen, parta, akne, epäsäännöllinen kuukautiset tai klitorislisäys. Jos jokin näistä ilmenee, ota yhteys lääkäriisi ajoissa;


-Tätä lääkettä ei voida käyttää raskauden aikana. Jos olet raskaana tai epäilet olevasi raskaana, ilmoita siitä heti lääkärillesi. Imetys samanaikaisesti, tulisi välttää tämän lääkkeen käyttöä;


Testosteroni on steroidihormoni androgeeniryhmässä, joka löytyy nisäkkäistä, matelijoista, linnuista ja muista selkärankaisista. Nisäkkäissä testosteroni erittyy pääasiassa uros- ja naaraspuolisten munasarjojen kiveksissä, vaikka pieni. Testosteronin rooli voidaan myös luokitella sen iän mukaan, jolla se normaalisti tapahtuu. Sekä miesten että naisten synnytyksen jälkeiset vaikutukset riippuvat ensisijaisesti vapaasta testosteronista. Kiihtyneen testosteronin vaikutus on miehillä voimakkaampi kuin naisilla, mutta saattaa olla miehille tärkeä. Jotkut näistä vaikutuksista voivat heikentyä, kun testosteronin taso laskee useiden vuosikymmenien aikuisikään.


Testosteroniasetaatti edistää terveyttä ja hyvinvointia lisäämällä libidon, energian, immuniteetin, lisäämällä rasvan vähenemistä, lisäämällä ja ylläpitämällä vähärasvaista lihasmassaa, ehkäisemällä osteoporoosia (luun mineraalitiheyden menetystä) ja ehkä suojelemalla sydäntaudit.Testosteroni on tehokas androgeenireseptoriin nähden ( AR), se nopeuttaa uusien lihasten kasvua ja vähentää rasvan menetystä.Testosteroni on yleisimpiä anabolisia hormoneja, ja sitä pidetään myös kaikkein yksinkertaisimpana. Siten urheilija yleensä pitää sitä perussteroidina useimmissa sykleissä. Testosteroni on olennaisesti anabolisia ja androgeeniä. Urheilijat käyttävät testosteroniasetaattia nähdäkseen merkittävän lihaksen määrän ja voimakkuuden kasvun sekä yleisen terveydentilan, lisääntyneen libidon.

4. Annostus testosteronin raa'asta testosteroniasetaattijauheesta

Testosteroniasetaatti on androgeeni, jota käytetään yleisesti kehonrakennukseen, fyysisesti ylläpitää ja edistää miesten ja sukupuolielinten kehittymistä. Sitä käytetään myös naisilla, joilla on rintasyöpä, munasarjasyöpä, kohdun limakalvot, kuten multippeli myelooma ja munuaissolukarsinooma. On kuitenkin suositeltavaa, että henkilöt eivät osallistu tällaisiin käytäntöihin ilman lääkärin ohjausta ja ohjausta, koska keho on korkeampi kuin normaali testosteronitaso ja aiheuttaa kohtalaisen vaikeita haittavaikutuksia ja haittavaikutuksia.


Miesten kohdalla suositusannos on 250 - 1000 mg viikossa, eikä sitä suositella naisille. Sykli voi kestää 8-12 viikkoa. Nämä annokset ovat riittäviä korkeiden tulosten saavuttamiseksi, sekä lujuuden että massan kasvun.
 

5. Varoitus raakasta testosteroniasetaattijauhetta


Testosteroniasetaatilla on maine siitä, että se on yksi tehokkaimmista ja voimakkaimmista steroidien injektioformaateista. Tämän injektoitavan steroidin eräät muodot ovat 100 mg formulaatioita millilitraa kohden. Minkään muotoisen testosteronin pistoksen käyttö ilman reseptiä on lainvastaista ja kun ostat sen minulta, tarjolla on testosteroniasetaatin resepti. Olen vastuullinen toimittaja.


Muut menetelmät tason lisäämiseksi tai lisäämiseksi voivat olla turvallisempia käyttämällä luonnollisia ravintolisiä, ruokavalion muutoksia, kuten ruokavaliota, joka edistää ravitsemusta ja edistää aivolisäkkeen toimintaa.


Yrttivalmisteita, joita on käytetty vuosisatoja tai tuhansia vuosia lisääntynyttä libidoa, voivat myös tuottaa joitain hyötyjä lihasten rakentamiselle.


Testosteroniasetaatilla on nopeampi imeytyminen kehossa ja sitten muut esterit. Tasot huippu 12 tuntia, joten se edellyttäisi, että annat pistoksesi päivittäin, jotta testosteronitaso pysyisi johdonmukaisena. Mg per Mg sinulla on enemmän saatavilla testosteronia Acetate sitten sinulla on enää esteri perustuu testosteroneja. 100 mg testosteroniasetaattia tuntuu vahvemmalta kuin 100 mg testosteronipropionaattia.


Yleensä, mitä nopeampi / lyhyempi esteri, sitä suurempi on PIP: n (injektiokipu) alttius testosteronille (Test). Injektoidaan pitkä estered testosteroni, kuten Enanthate kahdesti viikossa, antaa täysin vakaan veren tason testin ... .. niin miksi hölmö kanssa lyhyt estereitä?


Tässä on miksi. Jos sinulla on gramma ja puolet testistä, kuten kilpailukykyinen kehonrakentaja, sinulla on aina erittäin korkea veritasotesti. Mutta tietysti se ei ole kovin terve. Niille terveellisemmät, paljon alempia tasoja valitaan. Suhteellisen turvallisessa syklissä on 4-500 mg testia viikossa. HRT-annos on alle 250 mg viikossa. Pidä mielessä, olet HRT: llä lähes ympäri vuoden, ja siksi sinun on oltava vähintään 250. Testiase antaa sinulle lyhyen aikavälin lisäyksen, kun tarvitset sitä.


Sanotaan, että sinulla on erityisen kova harjoittelu sinä päivänä, jota seuraa kuuma päivämäärä. Ammu testiaase 4 tuntia ennen harjoittelua. 12 tuntia myöhemmin sinun tasosi huippu, mikä on hienoa. Sinulla on pedon sängyssä, ja sunnuntai-iltana ässä on pääosin poissa, joten pysyt terveinä.


Testosteroniasetaatti on haaste niille, jotka tekevät sen. Yleensä, mitä lyhyempi esteri, sitä todennäköisemmin on PIP. Asetaatti on hyvin siedetty / kivuton. Toinen etu on tämän Esterin puhdistumisnopeus suotuisalle testatuille urheilijoille. Tärkeä huomautus siitä, että testosteroniasetaatti aromatisoidaan paljon nopeammin kuin muut esterit, sinun on ryhdyttävä varotoimiin, jos yrität hallita estrogeenipohjaisia sivuvaikutuksia. 100 mg asetaattia on paljon voimakkaampi kuin Enanthate, joten se sisältää SERM: n tai anti-aromataatin yhdessä Test Ace: n kanssa.


Ei ole mikään salaisuus, että injektionesteet ovat äärimmäisen suosittuja kehonrakentajien keskuudessa, lääkemääräyksillä tai ilman. On myös huomattava, että vaikka steroidien injektiot ovat suosittuja kehonrakentajille lihasten parantumisesta ja tavoitteiden vahvistamisesta, tällaiset tulokset vähenevät vähitellen kun lääke lopetetaan. Jotkut ratkaisut ovat lyhyempiä puoliintumisajan suhteen kuin muut. Testosteroniasetaatin puoliintumisaika voi tuottaa nopean nousun tasoilla, jotka potkaista, mutta nämä vaikutukset kuluvat yhden tai kahden päivän kuluttua.


On myös huomattava, että vaikka steroidien injektiot hyötyvät lihasten vahvistamisesta ja vahvistavat tavoitteita kehonrakentajissa, tulokset katoavat, kun lääke lopetetaan. Jotkut ratkaisut ovat lyhyempiä puoliintumisajan suhteen kuin muut menetelmät. Testosteroniasetaatin puoliintumisaika voi kasvaa nopeasti, mutta nämä vaikutukset katoavat 1-2 päivän kuluttua. Niin paras tapa, jota sinun pitää pitää.

6. Mitkä ovat mahdolliset haittavaikutukset f Raw Testosterone Acetate jauhe?


Testosteroniasetaatilla on maine yksi tehokkaimmista ja voimakkaimmista steroidien injektioista. Testiasetaatti-sykli voi aiheuttaa useita odottamattomia sivuvaikutuksia, kuten kivesten kutistumista, hiustenlähtöä, libidon menetystä, päänsärkyä, ahdistusta ja joillekin , mielialan vaihtelut. Se on voimakas hormoni, joka voi vaikuttaa fyysiseen, henkiseen ja emotionaaliseen terveyteen ja hyvinvointiin. Sellaisena sitä on kunnioitettava ja käytettävä huolellisesti.


Testosteroniasetaattia kuvataan ensimmäisen kerran vuosikymmeninä, kun injektoitavia androgeeneja kehitettiin ensin. Tämä steroidi poistui kliinisestä käytännöstä melko nopeasti ja todennäköisesti hyvästä syystä. Se korvattiin aineilla, jotka olivat miellyttävämpiä, hitaammin toimivat, olivat korkeampia öljyliukoisuutta, olivat keskittyneet ja tarjoavat suuremman terapeuttisen potentiaalin. Lyhyesti sanottuna testosteroniasetaatti "toimii" kuten mikä tahansa testosteronin lääke, koska se tarjoaa testosteronia. Mutta kaiken kaikkiaan ei ole toivottavaa, ellei toivottaisi nopeasti vaikuttavaa ja mahdollisesti ärsyttävää lääkettä jostain syystä.


Asetaatti on pienin esteri, jota voidaan käyttää injektoitavan testosteronin valmistamiseksi. Kun tämä lohkaistaan, tämä lyhytketjuinen karboksyylihappo voi ärsyttää voimakkaasti kudoksia injektiokohdassa - erittäin kivuliaita joissakin tapauksissa. Asetaattiesteri hidastaa myös testosteronin vapautumista vain vähän. Sen farmakokinetiikka ei ole niin paljon parempi kuin suorana testosteronijousitus, joka myös sattuu olemaan vähemmän tuskallinen monille ihmisille.

Useimmat ihmiset eivät tiedä askeleita, jotka on otettu steriilien injektoitavien lääkeaineiden yhdistämiseen, joka on täysin vapaa toksiineista ja metalleista.


Monet mustan markkinat steroidihormonit ovat testattaneet positiivisia myrkyllisiä metalleja varten, ja niiden todetaan olevan joko alikäyttöisiä tai ilman minkään määrän luetteloidusta lääkkeestä. Black market injektoitavia lääkkeitä ei tavallisesti valmisteta apteekin määräysten mukaisesti, ja ne voivat puuttua kriittisistä vaiheista potilasturvallisuuden varmistamiseksi.


Defy Medicalin lääkärit henkilökohtaisesti tutkivat mitä tahansa apteekkia, jota käytetään injektoitavien hormonien ja ravintoaineiden määräämiseen. On tärkeää vahvistaa, että noudatetaan tiettyjä protokollia ja että jokainen valmistettu lääke-erä testataan itsenäisesti potenssin, steriilisyyden ja endo-toksiinien poissaolon varmistamiseksi. Jos päätät käyttää testosteronin katulähdettä lihasten tehostamiseen, ainakin kouluttaa itse, jotta voit maksimoida edut ja minimoida sivuvaikutuksia.


On paljon sekavaa ja harhaanjohtavaa tietoa testosteronista ja tehottomista testosteronivahvistimista internetissä. Myös jotkut miehet ajattelevat, mitä korkeampi annos on, sitä parempi. Toiset eivät ota huomioon riskiä, että heidän kehonsa omaa tuotantoa lopetetaan tai eivät osaa hallita mahdollisia sivuvaikutuksia.


Ei oikeaa annosta: Miehet, jotka aloittavat testosteronin, tarvitsevat testosteronin verensokerin uudelleenarvioinnin kahden viikon tai kuukauden kuluttua hoidon aloittamisesta (riippuen testosteronin formulaatiosta) juuri ennen kuin he antavat vastaavan annoksen kyseiselle päivälle tai viikolle. Tämä on kriittinen, koska nämä tulokset ovat välttämättömiä päättää, onko annos sopiva sinulle.

7. Osta testosteroniasetaattijauhe f rom SZOB


  Käy online-apteekissa ja täytä testosteroniasetaattiraaka-aineiden tilaus.

  Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

  30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

Se lähetetään 12 tunnin sisällä.


Testosteroniasetaatti jauhe jauhe video

Raaka testosteroniasetaatti jauhe Tekniset tiedot:
Nimi Testosteroniasetaatti
ulkonäkö Valkoinen kiteinen jauhe
cas

1045-69-8

Määritys ≥99%
Liukoisuus Liukenematon veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

250-1000mg / viikko

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka


Raaka testosteroniasetaatti jauhe Kilpailukykyinen etu:1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.


2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.


3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Raaka testosteroniasetaattijauhe HNMR | SZOB


1045-69-8 Testosterone acetate HNMR.jpg
Tutkimus