Halotestiini (fluoksimesteroni) jauhe (76-43-7)

Halotestiini (fluoksimesteroni) jauhe (76-43-7)
Tuotetiedot


1. Mikä on Halotestin Raw Halotestin (Fluoxymesterone) jauhe?


Fluoksimesteroni on erittäin voimakas anabolinen androgeeni steroidi, joka julkaistiin ensimmäisen kerran 1950-luvun lopulla Upjohnilla kauppanimellä Halotestin. Pian tämän jälkeen Ciba Pharmaceuticals vapauttaa hormonin Ultandren-nimestä, mutta Halotestin on edelleen tunnetuin tuotemerkki. Pharmacia, entinen Upjohn, valmistaa nyt Halotestin-tuotemerkin.

 

Testi 600x Kun Halotestin osui ensimmäistä kertaa markkinoille, sitä mainostettiin pitämällä lukuisia terapeuttisia etuja. Tämä erittäin voimakas anabolinen steroidi on määrätty lihaksen hukkumiseen, androgeenin puutteeseen miehillä, vähärasvaisen kudoksen korjaamisessa, aliravitsemuksessa ja luunmurtumien paranemisessa. Sitä käytettäisiin myös säännöllisesti pitkäaikaisen kortisonialttiuden, paraplegian, rintasyövän ja usein polttovien uhrien hoitoon.


Toisin kuin monet anaboliset steroidit, Halotestiniä määrättiin säännöllisesti miehille ja naisille, ja vaikka nykypäivän käyttö on jossain määrin rajallista, sitä käytetään edelleen rintasyövän hoitoon joissakin naisissa. Hormonia käytetään edelleen hoitamaan androgeenin puutteita joissakin miehissä, mutta se on harvinaista ja hyväksytty osteoporoosihoidon hoitamiseksi joihinkin postmenopausaalisiin naisiin.

 

Halotestin on suorituskyvyn parannuksen maailmassa tunnettu olevan yksi tehokkaimmista ja nopeasti vaikuttavista steroideista markkinoilla. Kuitenkin se ei ole yksi paljon steroidien käyttäjät käyttävät. Tämä steroidi ei rakenna paljon massaa massiivisesta anabolisesta luokituksesta huolimatta; Itse asiassa se ei todellakaan tarkoita lainkaan massatuotannosta.


Tämä on steroidi, joka tunnetaan yleisesti raakavahvuisena steroidina, mutta Halotestin löytyy myös joissakin leikkausjaksoissa. Ei ole harvinaista, että jotkut kehonrakentajat täydentävät Halotestinin viime viikkoina ennen kilpailua. Se voi tuottaa mukavia ilmastointitehtäviä, sekä todella auttaa kitkemään raa'an ruokavalion loppuun. Kuitenkin tämän steroidin haittavaikutukset eivät ole vitseja, ne voivat olla melko ankaria, ja se pitää useimmat ihmiset poissa.
 

2. Miten Raw Halotestin (Fluoxymesterone) -jauhe toimii?


Fluoksimesteroni on testosteronin johdettu anabolinen androgeeni steroidi tai tarkemmin sanoen rakenteellisesti muuttunut metyylitestosteronin muoto. Halotestiini on testosteronihormoni, jossa on lisätty metyyliryhmä 17-hiiliasemassa suun kautta ottamisen sallimiseksi. Sillä on myös lisätty fluoriryhmä hiilellä 9 ja 3 ja hydroksyyliryhmä hiilen 11 kohdalla. Nämä modifikaatiot estävät steroidin aromatisaatiota ja lisäävät sen androgeenisyyteen huomattavasti. Halotestinin androgeeninen luonne ja aktiivisuus ovat kaukana metyylitestosteronista.


Rakenteensa ansiosta Halotestinin anabolinen luokitus on 1 900 ja androgeeninen luokitus on 850. Kaikki luokitukset mitataan puhtaasta testosteronista, jonka luokitus on 100 molemmissa luokissa. Tämä tarkoittaa, että Halo, koska se tunnetaan usein, tuottaa luottoluokituksia, jotka ovat melkein syy, mutta sen anaboliset arvosanat ovat valtavasti petollisia. Vaikka se kantaa massiivisen anabolisen luokituksen, sen anabolinen käännös ihmisissä näyttää olevan lähellä nollaa. Tämä steroidi ei yksinkertaisesti liity mitenkään merkittävään anaboliseen vaikutukseen, ja se toimii ensisijaisesti androgeenisella aktiivisuudella.


Halotestin tuo mukanaan joitain valtavan voimakkaita vaikutuksia, joista osa on voimakkaimpia punasolujen ympärille. Halolla on kyky lisätä huomattavasti hematokriitti- ja hemoglobiinipitoisuuksia sekä punasolumääriä. Se näyttää myös toimivan solujen kautta, jotka ovat jo sitoutuneet erytropoietiinivasteeseen. Nämä vaikutukset ovat suurelta osin vastuussa edistetyistä lujuusvaikutuksista sekä steroidien lisääntyvästä energiamäärästä.


Halotestin kuljettaa myös voimakkaita rasvahäviöitä. Halolla on kyky edistää rasvahapon hapettumisen säätelyä maksassa, samoin kuin nopea nykiminen lihasten mitokondrioissa. Näiden taitojen ja punasolujen välisen vuorovaikutuksen kautta meillä on steroidi, jolla voi olla voimakas vaikutus visuaaliseen hoitamiseen ihmisillä, joka on jo melko laiha.
3. Kuinka käyttää Raw Halotestin (Fluoxymesterone) -jauhetta ?


Halotestinin vaikutukset, kun taas mahtava voimakas, eivät edusta sitä, mitä merkitsemme todella monipuoliseksi anaboliseksi steroidiksi. Tämä steroidi sisältää hyvin erityisiä käyttökohteita ja vaikka se voi olla hyödyllinen, mahdolliset sivuvaikutukset tekevät siitä tarpeettoman useimmille miehille. Halotestinin ensisijaiset vaikutukset pyörivät voiman ja aggressiivisuuden ympärille.


Kysymys aggressiosta ja anaboliset steroidit usein puhalletaan suhteessa, mutta Halo tapauksessa se voi todella parantaa aggressiivisuutta. Tämä puolestaan voi aiheuttaa urheilijan työntää kovemmin ja olla vielä vahvempi. Vaikka se voi parantaa aggressiota, on tärkeitä asioita pitää muistaa. Halotestin ei voi muuttaa persoonallisuuttasi, poistaa kykysi erottaa oikeat ja väärät tai muuttaa päätöksentekoprosessia.


Se voi antaa yksilölle voimakkaamman, aggressiivisen luonteen, mutta mitä tekee aggressiolla, se määrittää, onko se oikein vai väärin. Itse aggressio ei ole huono asia, se voi olla erittäin myönteinen väline; mitä teemme aggressiivisesti, päättää onko se oikein vai väärin. Yksilölle, joka on luonnollisesti väkivaltainen ja vihainen, Halotestinin käyttö saa hänet aggressiivisemmaksi. Säännöllisen yksilön puolesta hänellä on enemmän aggressiota laittaa kuntosaliin tai kilpailuun.


Voimakkuuden ja hyökkäyksen edistämisen ansiosta Halotestin on suosittu steroidi voimansiirron, vahvuuden urheilijoiden ja taistelijoiden parissa ennen kilpailua. Muutaman viikon kuluttua kilpailulle johtava käyttö on hyvin yleistä, ja voimakkuuden kasvu voi mahdollisesti olla suurempi kuin mikään muu anabolinen steroidi voisi tarjota. Sama vahvuus ja aggressiivisuus voivat myös olla hyödyllisiä kilpailevalle kehonrakentajalle muutaman viikon kuluttua hänen näyttelyistään.


Kilpailukykyinen kehonrakennus laihduttaminen on julma ja kenties vaikein ruokavalio maan päällä. Loppupäähän tulee erittäin drained ja on erittäin vaikea aika työntää läpi heidän koulutuksensa. Halotestinin lisääminen viimeisten viikkojen aikana voi auttaa heitä viemään läpi äärimmäisen vaikean ajan.


Se myös antaa yksilölle paljon vaikeampaa ja tarkempaa ilmeen; kuitenkin on tärkeä huomautus. Vaikka Halo voi parantaa huomattavasti visuaalisesti vaikuttavia hoitoja, sinun on oltava erittäin laiha, kehonrakentaminen on vähärasvaista, jotta se todella pääsee pois. Useimmat steroidikäyttäjät eivät koskaan näe tätä heikkouden tasoa, eikä heille ole mitään hyötyä.

 

Tämä paljastaa suurelta osin Halotestinin vaikutukset hyötyihin. Steroidi ei ole massa rakennussteroidi, eikä se ole sellainen, jota käytetään perustavanlaatuisena steroidina missään syklissä. Tämä on lyhytkestoinen steroidi, jolla on erityisiä etuja tiettyihin tarkoituksiin. Terapeuttisessa ympäristössä, vaikka se on hyväksytty joillekin hoitopaikoille, se on tullut erittäin harvinaiseksi.

4. Annos f Raw halotestiini (fluoksimesteroni) jauhe


Suorituskyvyn parantamiseksi Halotestin-annokset voivat olla välillä 10-40 mg vuorokaudessa. 10 mg vuorokaudessa tuottaa huomattavia tuloksia, mutta useimmat löytävät 20 mg vuorokaudessa, jotta se olisi edullisempi annos, jota voidaan kontrolloida terveellisen aikuisen miehen asianmukaisen käytön avulla. Jos tällaista annosta siedetään hyvin ja sitä halutaan myöhemmin, 40 mg vuorokaudessa voidaan yrittää. Kuitenkin tällainen annos suurentaa huomattavasti negatiivisten vaikutusten todennäköisyyttä ja voi olla ylikuormitusta joillekin miehille. Annoksesta riippumatta 2-4 viikon käyttö on kaikkea mitä voidaan suositella. Lisäksi, riippumatta annoksesta, kuten useimmat oraaliset anaboliset steroidit, Halo tulisi ottaa tyhjään vatsaan. Ruokaa saattavat vähentää sen biologista hyötyosuutta.


Halotestiinia voidaan myös käyttää androgeenien hoitoon ja annetaan yleensä 20 mg: n annoksella päivässä. Tätä annosta muutetaan normaalisti alaspäin lyhytaikaisen aloitusterapian jälkeen. Kokonaisannos pysyy normaalisti 5-20 mg: n päivässä riippuen yksilön tarpeista. Tällainen käyttö voi toisinaan olla pitkäkestoinen; kuitenkin hyvin tarkka ja jatkuva silmä sydän- ja verisuonitaudit ja maksan terveys toteutetaan. Tällainen hoito on jokseenkin harvinaista nykyaikaa, mutta voi olla hyödyllistä joillekin miehille.

5. Varoitus f Raw Halotestin (Fluoxymesterone) -jauhetta


Halotestin on yksi tehokkaimmista anabolisista steroideista koskaan olemassa. Tehostaan huolimatta sillä on vain muutamia hyödyllisiä piirteitä useimmille yksilöille, joten se on heikko valinta suurimmalle osalle suorituskykyä lisäävistä urheilijoista. Keskimääräinen kuntosali ei löydä tätä steroidiksi, jonka hän haluaa sisällyttää sykliinsä. Ei ole strategista etua, ja riskit ovat huomattavasti suuremmat kuin palkkio. Keskimääräinen kuntosali voi saavuttaa tavoitteensa muiden yhdisteiden avulla. Tietenkin jotkut kuntosolut ovat kiusattu kokeilla sitä, nopea ja dramaattinen voimistuminen voi kuulostaa houkuttelevalta, mutta on tärkeää muistaa tämän steroidin vaikea luonne.


Kilpailevalle urheilijalle tai kehonrakentajalle Halotestinilla voi olla paikka. Kuitenkin kehonrakentajalle muut steroidit voivat tarjota samanlaisen ilmastoinnin ilman stressiä elimistölle. Samaan aikaan mikään muu steroidi ei voi lisätä aggressiota ja työntää sitä, mikä on joskus tarpeen brutalaisen ruokavalion lopettamiseksi. Jos sitä tarvitaan, jatka varovaisuutta. Voimaa urheilija, voimansiirrin tai taistelija, tämä steroidi voi olla hyödyllisempi tämän yksilön kannalta ehkä enemmän kuin kukaan muu. Hänen on kuitenkin jälleen kerran lisättävä varovaisuutta ja muistettava mahdolliset pitkän aikavälin vaikutukset.
 

6. Mitä potentiaalisia haittavaikutuksia ovat Halotestin (Fluoxymesterone) raakajauhe ?


Halotestiini ei ole tuhoisa steroidi, kun on kyse mahdollisista haittavaikutuksista, on paljon pahempi yhdiste. Kuitenkin se ei ole yhdiste, jota voimme kutsua erittäin käyttäjäystävälliseksi, varsinkin kun pidämme sen hepatotoksisuutta ja potentiaalisia vaikutuksia sydän- ja verisuonitauteihin. Tästä syystä useimmat tarvitsevat pysyä poissa yhdisteestä. Halotestin on mahdollista käyttää ilman ongelmia, mutta se vaatii jonkin verran vaivaa ja suurelta osin ei ole perusteltua käyttää rajoitettuja käyttötarkoituksiaan. Halotestinin haittavaikutusten ymmärtämiseksi ja kaiken voit tehdä varauksen turvaamiseksi olemme rikkoneet heidät erillisiin luokkiin sekä kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.


[1] Raaka Halotestin (Fluoxymesterone) jauhe Estrogeeni:

Vaikka testosteronin johdettu anabolinen steroidi, Halotestin ei aromatisoida eikä tuottamaan estrogeenisiin liittyviä sivuvaikutuksia. Vedenpidätys ja gynekomastia ovat mahdottomia tällä steroidilla. Estrogeenin ja Halotestinin samanaikainen käyttö ei anna mitään hyötyä. Anti-estrogeenia voidaan tarvita riippuen muista syklin yhdisteistä, mutta se ei ole tarpeen Halotestinin käytön vuoksi.


[2] Raaka halotestiini (fluoksimesteroni) jauhe Androgeeni:

Halo on erittäin androgeeni steroidi, ja sen seurauksena Halotestinin sivuvaikutukset voivat ympäröi voimakasta androgeenista luonnetta. Tämä voi sisältää aknen, nopeutetun hiusten menetyksen niille, jotka ovat alttiita urospuoliselle kaljuuntumiselle ja kehon hiusten kasvulle. Vaikka tällaiset vaikutukset ovat voimakkaasti riippuvaisia yksilön reaktiosta ja geneettisistä altistuksista, Halo: n androgeeninen teho kasvattaa suuresti kertoimia. Tämä teho on niin suuri, jotkut tutkimukset ovat ehdottaneet, että fluoksimesteroni voi itse asiassa edistää halukkaita laajentumisia.


5-alfa-reduktaasientsyymiä, samaa entsyymiä, joka on vastuussa testosteronin vähentämisestä dihydrotestosteroniin, vaikuttaa suuresti halotestiiniin. Tästä syystä 5-alfa-reduktaasin estäjän, kuten Finasteridin, käyttö voi vähentää Halotestinin aiheuttavia androgeenisia sivuvaikutuksia. Tällainen käyttö ei täysin heikennä tätä steroidin androgeenista aktiivisuutta, mutta se voi mahdollisesti vähentää sitä. Kuitenkin ne, jotka ovat voimakkaasti alttiita androgeenisille haittavaikutuksille, luultavasti luovuttavat tämän steroidin käytön.


Koska sen äärimmäinen androgeeninen luonne, Halotestinin sivuvaikutukset voivat olla äärimmäisiä naisilla, jotka edistävät voimakkaita virilisaatio-oireita. Virilisaatio oireita ovat kehon hiusten kasvua, syvempiä laulun sointuja ja klitoriksen laajentumista. Vaikutukset ovat niin voimakkaita, että kieltämisen estäminen on mahdotonta useimmille naisille. Ainoa hetki, jolloin Haloa voitaisiin suositella naisten käyttöön, on androgeenin herkän rintasyövän hoidossa. Tällä steroidilla ei ole sijaa naisurheilijoiden suorituskyvyn parantamisjaksoissa.


[3] Raaka Halotestin (Fluoxymesterone) jauhe Kardiovaskulaarinen:

Halotestinillä voi olla voimakas, negatiivinen vaikutus sydän- ja verisuonitauteihin erityisesti kolesterolin hoidossa. Tämä voi sisältää merkittäviä LDL-kolesterolihoidon lisäyksiä ja HDL-kolesterolin merkittävää tukahduttamista. Tämä johtuu suurelta osin maksan luonteesta, joka kiertää maksan vastustuskykyä. Halotestiini voi myös johtaa korkeaan verenpaineeseen ja vaikuttaa negatiivisesti triglyseriditasoihin. Tällaiset pitkäaikaisen kapasiteetin ongelmat voivat johtaa vasemman kammion hypertrofiaan. Pitkäaikainen altistus saattaa lisätä sydän- ja verisuonitautien riskiä negatiivisten kardiovaskulaaristen vaikutusten vuoksi.

 

Jos käytetään Halotestin-valmistetta, on välttämätöntä, että yksilöllä ei ole suurta kolesterolia tai verenpainetta. Jos henkilö on tarpeeksi terveellinen käytettäväksi, on ehdottoman välttämätöntä, että hän tekee kaikkensa terveellisen tason jatkamiseksi ja pitää silmällä niitä. Johdon tulisi sisältää äärimmäisen terveellinen elämäntapa, runsaasti omega-rasvahappoja sisältävä ruokavalio ja yksi, joka on yleisesti kolesteroliystävällinen. Kokonaisruokavaliota tulisi myös rajoittaa yksinkertaisilla sokereilla ja tyydyttyneillä rasvoilla, ja se tulisi yhdistää säännölliseen sydän- ja verisuonistoon. Monet löytävät myös täydentävän antioksidantti-lisäaineita, jotka edistävät tervettä kolesterolitasoa erittäin arvokkaiksi.

 

[4] Raw Halotestin (Fluoxymesterone) jauhe Testosteroni:

Halotestinin haittavaikutuksia ovat luonnollinen testosteronin vaimennus, ja se on äärimmäinen. Kuitenkin syy tukahduttamiseen on hieman mysteeri tämän steroidin takia gonadotropiinien epäjohdonmukaisen tukahduttamisen vuoksi. Tästä huolimatta se tukahduttaa luonnollista testosteronituotantoa merkittävästi, mikä merkitsee eksogeenisen testosteronin sisällyttämistä useimpiin miehiin. Ne, jotka eivät sisällä eksogeenista testosteronihoitoa, kuuluvat testosteronin alhaiseen tilaan. Tämä tapahtuu geneettisestä paremmuudesta huolimatta, ja se voi tulla monien tyrmistyttävien oireiden varalta. Riippumatta oireiden vakavuudesta, alhainen testosteroni on erittäin epäterveellinen tila. Ne, jotka sisältävät eksogeenisen testosteronin, välttävät tämän matalan tason tuloksen. Valitsemasi testosteronin muoto on epäolennaista. Kaikki asia on se, että annat kehosi mitä tarvitsee.


Kun Halotestinin käyttö lopetetaan ja kaikki eksogeeniset steroidihormonit ovat puhdistaneet järjestelmän, luonnollinen testosteronin tuotanto alkaa uudelleen. Luonnollinen elpyminen ei ole aikaisempaa alhaisen tason tilaa. Lisäksi oletetaan, että hypotalamus-aivolisäke-testisakseliin (HPTA) ei aiheutunut vahinkoa, mikä johtui epäasianmukaisesta steroidikäytöstä. Vaikka tuotanto alkaa itsestään, tasot eivät palaa normaaliksi useiden kuukausien ajan. Tästä syystä on usein suositeltavaa käyttää Post Cycle Therapy (PCT) -ohjelmaa. Tämä edistää suuresti luonnollista testosteronin tuotantoa ja varmistaa, että sinulla on riittävästi testosteronia asianmukaisen ruumiillisen toiminnan kannalta. Se ei palauta sinut normaaliksi, vaan se kestää vielä useita kuukausia, mutta se nopeuttaa prosessia ja varmistaa paljon paremman elvytyksen.


[5] Raaka Halotestin (Fluoxymesterone) jauhe Hepatotoksisuus:

Halotestiini on C17-alfa-alkyloitu (C17-aa) anabolinen steroidi, joka viittaa rakennemuutokseen 17-hiiliasemassa. Tarkemmin sanottuna tämä viittaa lisättyyn metyyliryhmään 17. hiilen asemassa, joka suojaa hormonia suun kautta tapahtuvan annon kautta. Tarvittaessa hormonien selviytymiseen, se aiheuttaa valitettavasti myrkyllisyyttä. Kaikista suullisista C17-aa-anabolisista steroideista Halotestin on yksi kaikkien voimakkaimmista hepatotoksisista luonteesta. Maksaentsyymiarvot kasvavat tämän steroidin käytön ja todennäköisesti huomattavasti enemmän. Lisääntynyt maksan entsyymiarvot eivät vastaa vahinkoa, mutta se on stressin indikaattori ja voi olla vahva osoitus tulevista vaurioista.

 

Jos halotestiinia käytetään, maksan on oltava terveellinen alusta. Lisäksi yksilön on pyrittävä vähentämään ja rajoittamaan stressin kokonaismäärää maksaan. Stressin rajoittamiseksi Haloa ei pidä käyttää yli 4 viikon ajan, sillä useat 2 viikkoa käyttävät ovat kaikki tarpeellisia, kuten 2 viikkoa ennen kilpailua. Yksilön tulisi myös sisällyttää maksan detoksifikaattorin lisäosa käytettäessä tätä steroidia; Itse asiassa sitä ei pidä käyttää ilman tällaista suojaavaa ainetta. Kaikki Halotestin-valmisteita kannustetaan välttämään alkoholin liiallista kulutusta, koska tämä aiheuttaa maksan suurta stressiä. Alkoholin kulutuksen välttäminen on turvallisin tapa seurata. Lopullinen huomautus stressin vähentämisestä rajoittaa yli-laskurin (OTC) lääkkeiden käyttöä. Monet OTC-lääkkeet ovat hyvin hepatotoksisia, ja joissakin tapauksissa enemmän kuin monet anaboliset steroidit. OTC-lääkkeiden käyttö pitäisi rajoittaa vain ehdottoman välttämättömään.
 

7. Osta halotestiini (fluoksimesteroni) jauhe f rom SZOB


  Käy online-apteekissa ja täytä Halotestin (Fluoxymesterone) -raaka-aineiden tilaus .

  Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

  30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

  Se lähetetään 12 tunnin kuluessa .


Halotestin (Fluoxymesterone) jauhe video

Raaka Halotestin (Fluoxymesterone) jauhe Tekniset tiedot:Nimi Cetilistat
ulkonäkö vaaleankeltainen kiteinen jauhe
cas

76-43-7

Määritys ≥99%
Liukoisuus Liukenematon veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

10-40mg

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Raw Halotestin (Fluoxymesterone) jauhe Kilpailuetu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Raaka Halotestin (Fluoxymesterone) jauhe HNMR | SZOB


282526-98-1 Cetilistat.jpg
Tutkimus