Flumetason-jauhe (2135-17-3)

Flumetason-jauhe (2135-17-3)
Tuotetiedot


1. Mikä on raa'an flumetason-jauhe ?


Flumetasonia käytetään eräiden ulkotyyppien infektioiden hoitoon. Se auttaa vähentämään turvotusta, kutinaa, punoitusta ja epämukavuutta korvalla. Tämä korvatuppi sisältää sekä flumetasonia, tulehduskipulääkettä ja klokiinolia, joka estää tiettyjen bakteerien ja sienten kasvun. Tämä lääkitys käsittelee vain tiettyjä bakteeri- ja sieni-infektioita. Se ei toimi muiden tyyppisten korva-infektioiden varalta. Kaikkien antibiootin tarpeeton käyttö tai liiallinen käyttö voi johtaa sen tehon vähenemiseen. Tätä lääkettä ei tule käyttää alle 2-vuotiaille lapsille.


Synonyymi: 6α, 9α-difluori-16α-metyyli-11β, 17α, 21-trihydroksi-1,4-pregnadieni-3,20-dioni, 6α, 9α-difluori-16α-metyyliprednisoloni, 6α-fluorideksametasoni .


Flumetasoni (INN tai flumetason) on kortikosteroidi paikalliseen käyttöön. Kauppanimiin kuuluvat Locacorten, Locorten ja Orsalin. Se on saatavilla yhdessä klioquinolin kanssa kauppanimellä Locacorten-Vioform (joissakin maissa Locorten-Vioform) otitis externan ja otomykoosin hoitoon. Tunnisteet: Ceritinib. Se muotoillaan tavallisesti pivalihappoesteri-aihiolääkkeenä flumetasonipivalaatiksi. Flumetasoni on 420-kertainen potentiaalinen kuin kortisoni eläimessä, jolla on anti-inflammatorista aktiivisuutta.

2. Kuinka raa'an flumetason-jauhe toimii?


Flumetason on glukokortikoidireseptoriagonisti. Tämä kompleksi sitoutuu ytimeen, joka aiheuttaa erilaisia geneettisiä aktivaatioita ja tukahdutuksia. Kortikosteroidien tulehduksen vastaisten vaikutusten uskotaan sisältävän lipokortiinit, fosfolipaasi A2: n estävät proteiinit, jotka estävät arakidonihapon kautta protaglandiinien ja leukotrieenien biosynteesin.


Immuunijärjestelmä tukahduttaa kortikosteroidit, koska imunestejärjestelmän toiminta vähenee, immunoglobuliinin ja komplementtipitoisuuksien pieneneminen, lymfosytopenian saostuminen ja interferenssi antigeenin vasta-aineen sitoutumisen kanssa. Flumetasoni sitoutuu plasman transkorttiinin, ja se muuttuu aktiiviseksi, kun se ei ole sitoutunut transkorttiinin.

3. Miten Flumethasone-jauhetta käytetään?


Flumetasonipivalva on ajankohtainen difluoroitunut kortikosteroidiesteri, jolla on anti-inflammatoriset, antipruriittiset ja vasokonstriktiiviset ominaisuudet. Tulehduksen, tulehduksen ja kutinan nopea väheneminen ilmenee käytön jälkeen. Sitä käytetään yleisesti eläinlääketieteessä1, ja sitä on käytetty kortiso-määrityksissä varhaisen sian konseptin kehittämisen tutkimiseen.


Flumetasonia ja klokiinolia sisältävät korvatulpat käytetään ulkokorvan tulehduksen hoitoon, erityisesti jos infektiota ajatellaan aiheuttavan turvotusta. Tämä tapahtuu korvassa, kuten otitis externa. Flumetasone vähentää tulehdusta ja klokinoli hoitaa infektiota.


Lue ennen valmistajan painetun pakkausselosteen käsittelyä pakkauksesta. Se antaa sinulle lisätietoja pudotuksista ja antaa sinulle täydellisen luettelon kaikista sivuvaikutuksista, joita saatat kokea käyttämästä niitä. Kädet kädet ennen aloittamista.


Puhdista korvaasi lämpimällä vedellä ja pistä se kuivaksi.

Poista korkki korvatulpasta.


Vapauta tai kallista pääsi hieman niin, että kärsivä korva on ylöspäin.

Vedä varovasti korvanappia suoristaaksesi korvakanavan.

Pidä säiliö ylösalaisin lähellä korvaa. Älä kosketa korvan sisäpuolella, kun teet tämän.


Levitä riittävästi paineita, jotta kaksi tai kolme tippaa irtoaa tiskistä korvalle.

Pidä korvasi ylöspäin muutaman minuutin ajan, jotta liuos saattaa joutua kosketuksiin asianomaisen alueen kanssa.


Toista toisella korvalla oleva prosessi, jos sinua on pyydetty käyttämään molempien korvien pudotuksia.

Vaihda korkki tippapulloon.


Tämä lääkitys on tarkoitettu käytettäväksi vain korvaan. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi korvakäytävän tulee olla puhdas ja kuiva ennen kuin käytät tätä lääkettä. Kysy lääkäriltäsi ohjeet siitä, miten puhdistat korvan asianmukaisesti ja miten käytät korva-ruiskua tarvittaessa pehmeällä kumipallolla. Käytä tätä lääkettä korvaan, yleensä kahdesti päivässä tai lääkärisi ohjeiden mukaan. Älä käytä tätä lääkettä useammin tai pidempään kuin määrätty.


Hoidon pituus on yleensä enintään 10 päivää. Varmista, että oikea määrä lääkitystä annetaan ja välttää koskettamasta korvaan tiputtimen kanssa, anna toinen henkilö antaa pudotuksia, jos mahdollista. Jos haluat vähentää huimausta, pidä astia kädessäsi muutaman minuutin ajan lämmittämään sitä. Pese kädet ensin korvatyynyjen asettamiseksi. Saastumisen välttämiseksi älä kosketa tiputtimen kärkiä tai anna sen koskettaa korvaa tai muuta pintaa.


Valehtele puolellasi tai kallista korvattavaa korvaa ylöspäin. Pidä pistooli suoraan korvan yli ja aseta määrä tippaa korvakäytävään. Pidä pudotuksia aikuisen korvassa, pidä korvatulppa ylös ja taakse. Pidä lapset varovasti alas ja taakse. Pidä pää kallistettuna n. 2 minuuttia, tai aseta pehmeä puuvillapistoke korvaan, jos se niin ohjataan. Toista toiselle korvalle, jos niin ohjataan. Älä huuhtele tiputuslaitetta. Vaihda korkki käytön jälkeen.


Käytä tätä lääkettä säännöllisesti, jotta saat kaiken hyödyn. Jotta voisit muistuttaa, käytä sitä samaan aikaan joka päivä. Jatka sen käyttöä kokoaikaisesti, vaikka oireet katoavat muutaman päivän kuluttua. Tämän lääkityksen ennenaikaisen pysäyttämisen ansiosta bakteerit ja sienet voivat edelleen kasvaa, mikä saattaa johtaa tartunnan palautumiseen. Älä käytä silmässä. Kerro lääkärillesi, jos tilanne ei paranna yhden viikon kuluessa tai jos se pahenee.

4. Flumetasoni-jauheannostus


Pistä 2 tai 3 pisaraa kahdesti päivässä suoraan kuulon korvakäytävään. Hoito on rajoitettava 7-10 päivään.


Jos tämän lääkevalmisteen hoito on vähäistä 7 päivän jälkeen, on suoritettava asianmukaiset mikrobiologiset tutkimukset ja annettava paikallinen tai systeeminen antibioottinen hoito.


Jos unohdat annoksen, käytä sitä heti, kun huomaat. Jos se on lähellä seuraavan annoksen aikaa, ohita jäänyt annos ja jatka annosteluaikataulusi. Älä käytä ylimääräistä annosta korvaamattoman annoksen korvaamiseksi. Jos säännöllisesti puuttuvat annokset, harkitse hälytyksen asettamista tai pyydä perheenjäsentä muistuttamaan sinua. Ota yhteys lääkäriisi keskustelemaan annosteluun liittyvistä muutoksista tai uudesta aikataulusta, jos haluat korvata jääneet annokset, jos olet äskettäin unohtanut liikaa annoksia.


Yliannostus: Älä käytä enempää kuin määrätty annos. Lisää lääkitystä ei paranna oireitasi; ne saattavat aiheuttaa myrkytyksen tai vakavia sivuvaikutuksia. Jos epäilet, että sinulla tai jollakulla, joka on saattanut yliannostuksen Flumethasonesta, mene lähimmän sairaalan tai hoitohenkilökunnan hätäosastoon. Tuo mukanasi lääkepakkaus, säiliö tai etiketti, jotta lääkärit saisivat tarvittavat tiedot.


Älä anna lääkkeitäsi muille ihmisille, vaikka tiedätte, että heillä on sama tila tai että heillä saattaa olla samanlaisia olosuhteita. Tämä voi johtaa yliannostukseen.

Ota yhteyttä lääkäriisi tai apteekkiin tai tuotepakkaukseen.

5. Flumetasoni-jauheen varoitus


Jotkut lääkkeet eivät sovellu tiettyjä olosuhteita saaviin henkilöihin, ja joskus lääkettä voidaan käyttää vain, jos sitä käytetään erityisen varovasti. Näistä syistä ennen kuin sinä (tai lapsesi) alkaa käyttää tippoja, on tärkeää, että lääkäri tietää:

Jos sinulla on burst (rei'itetty) tärykalvo.

Jos olet raskaana tai imetät.


Jos sinulla on ollut allerginen reaktio lääkkeelle tai muille korvatyypeille. On erityisen tärkeää, että kerrot lääkärillesi, jos jollakin jollakin jollakin on ollut huono reaktio jodiin.

Jos käytät tai käytät muita lääkkeitä. Tämä sisältää kaikki lääkkeet, joita käytät, joita voi ostaa ilman reseptiä, sekä kasviperäisiä ja täydentäviä lääkkeitä.


Käytä pudotuksia tarkalleen, kuten lääkärisi neuvoo. Lääkärisi suosittelee, että käytät pudotuksia kahdesti päivässä, aamulla ja illalla. Älä yritä jättää annoksia. Jos unohdat laittaa pudotuksen tavalliseen aikaan, tee se heti kun muistat.


Ole varovainen, ettet pudota mitään pudotuksia vaatteillesi tai hiuksillesi, sillä ne voivat tahrata.

Älä yritä puhdistaa korvaasi puuvillasta. Jos pidät silmuja tai muita esineitä korvaasi, ne voivat vahingoittaa ja ärsyttää tulehdettua ihoa ja pahentaa asioita. Pyyhi vain korvan ulkopinta puhtaalla liinalla tai kudoksella, jos jokin tyhjennys ilmestyy.


Sinulle määrätään lyhyt hoito (enintään 7-10 päivää). Jos sinusta tuntuu, että oireesi eivät ole parempia viikon kuluttua pudotuksen käytöstä, tee toinen tapaaminen, jotta lääkäri voi neuvoa.


Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-86 astetta (15-30 astetta) kaukana lämmöstä, valolta ja kosteudelta. Pidä pullo tiiviisti suljettuna. Liuos voi muuttua keltaiseksi, kun se altistuu ilmalle, mutta se on silti turvallista käyttää. Se saattaa tahraa hiuksia, ihoa ja vaatteita. Älä säilytä kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet lasten ja lemmikkieläinten poissa.


Älä huuhtele lääkkeitä WC: n alapuolella tai kaataa ne viemäriin, ellei niitä kehoteta. Hävitä tämä tuote asianmukaisesti, kun se on vanhentunut tai sitä ei enää tarvita. Kysy apteekista tai paikalliselta jätteenkäsittelylaitokselta lisätietoja siitä, miten turvallisesti hävität tuotteesi.
 

6. Mitkä ovat mahdolliset haittavaikutukset Flumethasone-raakajauheella ?  


Ennen kuin käytät tätä lääkitystä, kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet allerginen flumetasonille tai muille kortikosteroideille (esim. Prednisoni). tai klokiinoliin tai siihen liittyviin antibiootti / anti-sienilääkkeisiin; tai jodiin; tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote voi sisältää inaktiivisia ainesosia, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia.


Ota yhteys apteekkiin lisätietoja. Tätä lääkettä ei saa käyttää, jos sinulla on tiettyjä sairauksia. Ennen kuin käytät tätä lääkettä, käänny lääkärin tai apteekkihenkilökunnan puoleen, jos sinulla on: reikiä / rei'itystä tärykalvossa, ihoreaktioita / infektioita (esim. Rokotteet, tuberkuloosi, kuppa, virukset, kuten vesirokko tai herpes). Ennen tämän lääkityksen käyttöä kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle lääketieteellisestä tutkimuksesta.


Tämä lääkitys voi tahraa vaatteita, ihoa, kynsiä tai hiuksia. Raskauden aikana tätä lääkettä tulee käyttää vain silloin, kun sitä tarvitaan selvästi. Keskustele riskeistä ja hyödyistä lääkärisi kanssa. Ei tiedetä, siirtyykö tämä lääke äidinmaitoon. Ota yhteys lääkäriisi ennen imetystä.


Lääkäri tai apteekki voi olla jo tietoinen mahdollisista lääkevalmisteista ja voi seurata heitä. Älä aloita, lopeta tai muuta lääkkeen annostusta ennen kuin ensin tarkistat niitä. Ennen kuin käytät tätä lääkitystä, kerro lääkärillesi tai apteekkihenkilökunnalle kaikista reseptilääkkeistä ja nonprescription / kasviperäisistä tuotteista, joita voit käyttää.


Clioquinol saattaa häiritä tiettyjä laboratoriokokeita (esim. Kilpirauhasen testit), mikä saattaa aiheuttaa vääriä testituloksia. Varmista, että laboratoriohenkilöstö ja kaikki lääkärit tietävät käytät tätä lääkettä. Tämä asiakirja ei sisällä kaikkia mahdollisia vuorovaikutuksia. Siksi ennen kuin käytät tätä tuotetta kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle kaikista tuotteista, joita käytät.


Pidä luettelo kaikista lääkkeistäsi kanssasi ja jaa luettelo lääkärillesi ja apteekkiin. Muista, että lääkärisi on määrännyt tämän lääkityksen, koska hän on arvioinut, että sinulla on suurempi hyöty kuin haittavaikutusten vaara. Monet tämän lääkityksen käyttävät ihmiset eivät ole vakavia haittavaikutuksia.


Hyvin vakava allerginen reaktio tähän lääkkeeseen on harvinaista. Ota välittömästi yhteys lääkäriin, jos havaitset jonkin seuraavista vakavan allergisen reaktion oireista:

ihottuma


kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun)

vaikea huimaus

vaikeuksia hengittää

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista sivuvaikutuksista.

7. Osta Flumethasone Powder f rom SZOB


→ Käy online-apteekissa ja täytä Flumethasonen raaka-aineiden tilaus.

→ Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

→ 30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

→ Se lähetetään 12 tunnin sisällä.
raaka flumetasoni jauhe video

raaka flumetasonijauhe Tekniset tiedot:Nimi Flumetason
ulkonäkö valkoinen jauhe
cas

  2135-17-3

Määritys ≥99.2%
Liukoisuus Etikkahappo: 10 mg / ml

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

5-20mg

Alkamisaika

Pistä 2 tai 3 pisaraa kahdesti päivässä

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

raaka flumetasoni jauhe Kilpailukykyinen etu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

raa'an flumetasonijauhe HNMR | SZOB


2135-17-3 Flumethasone HNMR.jpg
Tutkimus