Flibanserlin HCL-jauhe (147359-76-0)

Flibanserlin HCL-jauhe (147359-76-0)
Tuotetiedot


1. Mikä on raaka Flibanserin Hydrochloride jauhe ?


Flibanserin Hydrochloride on keskushermostojärjestelmän agentti, jota käytetään alhaisen seksuaalisen halun häiriön hoitoon naisilla, jotka eivät ole menossa vaihdevuosien läpi. Flibanserin Hydrochloride on lääkitys pre-menopausaalisille naisille, joilla on hypoaktiivinen seksuaalisen halun häiriö (HSDD), sen toiminta on samanlainen kuin Flibanserin, sillä on myös samat sivuvaikutukset kuin Flibanserinilla. Flibanserinin suhteen Flibanserin Hydrochloride on enemmän tehokas, edullisempi hinta.

 

Raw Flibanserin Hydrochloride jauhe ?

Flibanserin Hydrochloride raakajauhe, Flibanserin Hydrochloride -materiaali, eräänlainen valkoinen tai luonnonvalkoinen tai vaaleankeltainen kiteinen jauhe, monet steroidituotteet toimittajat yleensä ostavat erittäin puhtaita Flibanserin Hydrochloride jauhetta verkossa, tekevät siitä kaikenlaisia brändi-viimeisteltyjä Flibanserin Hydrochloride, yksityiskohta FOBBANERER-Hydrokloridista raaka-aineena SZOB:


Nimi: Flibnaserin Hydrochloride

CAS: 147359-76-0

Molekyylikaava: C20H21F3N4O · CIH

Molekyylipaino: 344,49

Sulamispiste: 118 ° C

Varastointitila: RT

Väri: Valkoinen tai luonnonvalkoinen tai vaaleankeltainen kiteinen jauhe
 

2. Raw Flibanserin Hydrochloride jauhe   Works?


Flibanserin Hydrochloride toimii kolmella tärkeällä aivokemikaalilla: dopamiinilla, norepinefriinilla ja serotoniinilla. Nämä kemikaalit ovat hermovälittäjäaineita. He ovat vastuussa signaalien lähettämisestä aivojen ja muiden kehon osien välillä hermoston läpi.


Dopamiini ja norepinefriini ovat mukana seksuaalisessa jännityksessä. Serotoniini kuitenkin edistää seksuaalisen eston ja saattaa heikentää sukupuolta. Uskotaan, että jos nämä kemikaalit ovat tasapainossa - jos dopamiinin ja noradrenaliinin pitoisuudet ovat liian alhaiset ja / tai serotoniinipitoisuudet ovat liian korkeita, nainen saattaa tuntua vähemmän seksuaaliselta halusta.


Flibanserin Hydrochloride toimii lisäämällä dopamiinin ja norepinefriinin määrää alentaen samalla serotoniinin määrää. Tällä tavoin kemikaalit, jotka edistävät seksuaalisen halun edistämistä, lisääntyvät ja ne, jotka voivat estää halun, vähenevät.


Flibanserin-hydrokloridi Sovellus:

Flibansetriini hcl: llä on suuri affiniteetti aivoissa käytettäville serotoniinireseptoreille: se toimii agonistina 5-HT1A: lla ja antagonistilla 5-HT2A: lla. In vivo flibanseriini sitoutuu tasaisesti 5-HT1A- ja 5-HT2A-reseptoreihin. Kuitenkin korkeissa aivo-5-HT-tasoissa (ts. Stressissä) Flibanserin Hydrochloride voi käyttää 5-HT2A-reseptoreita suuremmassa suhteessa kuin 5-HT (1A) -reseptoreissa. Se voi myös kohtuullisesti antagonisoida D4 (dopamiini) reseptoreita ja 5-HT2B: tä ja 5-HTB2C: tä. Sen toiminta neurotransmitterireseptoreihin voi osaltaan vähentää serotoniinipitoisuuksia ja lisätä dopamiinin ja noradrenaliinin määrää, jotka kaikki voivat olla osa palkkakäsittelyä.

 

Lääketieteellinen käyttö

Flibanserin-hydrokloridia käytetään naisten hypoaktiivisen seksuaalisen halun häiriöihin. Flibanserin Hydrochloride -hoitoa saavilla potilailla ilmoitettiin 0,5-plasman verrattuna lumelääkkeeseen, kun heillä oli "seksuaalisten tapahtumien tyydyttäminen". Flibanseriin verrattuna se nousi 2,8: stä 4,5 kertaa kuukaudessa, kun taas lumelääkettä saaneilla naisilla raportoitiin myös "seksuaalisten tapahtumien tyydyttämistä" 2,7-3,7 kertaa kuukaudessa. Flibanserinin vaikutuksen alkaminen nähtiin ensimmäisestä ajankohdasta, joka mitattiin 4 viikkoa hoidon ja säilytettiin koko hoitojakson ajan.

 

Flibanserin-hydrokloridin tehokkuutta arvioitiin kolmen vaiheen 3 kliinisessä tutkimuksessa. Jokaisella kolmella kokeella oli kaksi rinnakkaista päätepistettä, yksi seksuaalisten tapahtumien (SSE) tyydyttämiseksi ja toinen seksuaalisen halun saavuttamiseksi. Jokaisella kolmesta tutkimuksesta oli myös toissijainen päätetapahtuma, joka mitattiin seksuaalisen halun suhteen. Kaikki kolme tutkimusta osoittivat, että flibanseriini lisäsi SSE: iden lukumäärän lisääntymistä ja seksuaalisen halun suhteen vähentynyt hätä. Kahdessa ensimmäisessä kokeessa käytettiin elektronista päiväkirjaa, jolla mitattiin seksuaalista halusta ja jota ei löytynyt. Nämä kaksi tutkimusta mitattiin myös seksuaalista toivoa käyttäen naispuolista seksuaalitoimintaindeksiä (FSFI) toissijaisena päätetapahtumana ja lisääntymistä havaittiin käyttämällä tätä jälkimmäistä toimenpidettä. FSFI: tä käytettiin kolmannen kokeen seksuaalisen halun ensisijaisena päämääränä ja osoitti jälleen tilastollisesti merkittävää kasvua.

 

Onko Flibanserin Hydrochloride todella tehokas?

Ei ole kuin veritesti naisten seksuaalisesta halusta; kuinka paljon haluat seksistä on täysin subjektiivinen toimenpide (verrattuna Viagraan, mikä muuttaa mitattavia tekijöitä, kuten erehdyksen lujuutta ja kestoa, Thorp sanoo). Mutta vaikka vaikutukset olisivat pienet FDA: n tulkinnassa, he voisivat tehdä eron maailman oikealle naiselle, kertoo MD Leah S. Millheiser, synnytys- ja gynekologian kliininen apulaisprofessori ja Stanfordin yliopiston naisten seksuaalisen lääketieteen ohjelman johtaja Lääketieteen koulu. "Jos sanoin hänelle:" Voin parantaa libidoasi yhdellä tai kahdella seksuaalisella tapahtumalla kuukaudessa ", tämä on jo valtavasti vaikuttanut hänen itsetuntoon suhteessaan", hän sanoo. Tämä ei ole aina vakuuttanut kaikkia neuvoa-antavista paneeleista, Thorp sanoo, nimittäin miehet, jotka pitävät yhden tai kahden ylimääräisen seksuaalisen kohtaamisen kuukausittain melko vähäpätöisiksi.
 

3. Kuinka käyttää Raw Flibanserin Hydrochloride -jauhetta ?


Ennen Flibanserin Hydrochloride -valmisteen ottamista

Älä juo alkoholia, kun käytät Flibanserin Hydrochloride -tabletteja. Se voi aiheuttaa sinulle vaarallisen alhaisen verenpaineen. Älä käytä Flibanserin Hydrochloride -valmistetta, jos olet allerginen Flibanserin Hydrochloride -valmisteelle tai jos sinulla on:

alhainen verenpaine;

alkoholismin tai huumeriippuvuuden historia;

maksasairaus;

masennuksen tai mielenterveyden historia; tai

jos juot alkoholia tällä hetkellä.

Jotkut lääkkeet saattavat aiheuttaa ei-toivottuja tai vaarallisia vaikutuksia käytettäessä Flibanserin Hydrochloride -tabletteja.

 

Lääkärisi saattaa joutua muuttamaan hoitosuunnitelmaa, jos käytät jotain seuraavista lääkkeistä:

nefatsodonin;

antibiootti - siprofloksasiini, klaritromysiini, erytromysiini, telitromysiini;

antifungaalinen lääketiede - flukonatsoli, itrakonatsoli, ketokonatsoli, posakonatsoli;

antiviraalinen lääke hepatiitti C: n hoitoon - boceprevir, telaprevir;

sydämen tai verenpaineen lääke - conivaptaani, diltiazemia, verapamiili; tai

HIV- tai AIDS-lääkkeet - atazanaviiri, fosamprenaviiri, indinaviiri, nelfinaviiri, ritonaviiri, sakinaviiri.

 

Varmista, että Flibanserin Hydrochloride on turvallinen sinulle, kerro lääkärillesi, jos sinulla on:

alkoholismista tai huumeriippuvuudesta.


Ei ole tiedossa, aiheuttaako Flibanserin Hydrochloride vahingoittamatonta syntymättömää vauvaa. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta.


Ei tiedetä, johtaako Flibanserin Hydrochloride äidinmaitoon tai jos se voi vahingoittaa imettävää vauvaa. Älä imetä tämän lääkkeen käytön aikana.


Flibanserin-hydrokloridia ei ole hyväksytty käytettäväksi alle 18-vuotiaille.

 

Kun käytät Flibanserin Hydrochloride -tabletteja

kun otat Flibanserin Hydrochloride -laitetta, vältä seuraavia asioita:

l Älä juo alkoholia, kun käytät Flibanserin Hydrochloride -tabletteja. Alkoholin käyttö tällä lääkkeellä voi aiheuttaa vaarallisia tai ei-toivottuja haittavaikutuksia.

l Grapefruit ja greippimehu voivat olla vuorovaikutuksessa flibanserin kanssa ja johtamaan ei-toivottuihin sivuvaikutuksiin. Älä käytä greipitituotteita, kun käytät Addyi-valmistetta.

l Vältä kasviperäisten lisäravinteiden käyttöä, jotka sisältävät: ginkgo, resveratrol tai St. John's wort.

l Flibanserin Hydrochloride voi heikentää ajattelua tai reaktioita. Vältä ajamista tai koneiden käyttöä vähintään 6 tuntia tämän lääkkeen ottamisen jälkeen ja kunnes tiedät, miten tämä lääke vaikuttaa sinua. Huimaus tai alhainen verenpaine voi aiheuttaa putoamisia tai muita onnettomuuksia.

l Vältä nousemasta liian nopeasti istuma- tai makuupaikalta, tai saatat tuntea huimausta. Nosta hitaasti ja tasaisesti itsesi estämään lasku.

 

Kun olet ottanut Flibanserin Hydrochloride -valmistetta

Flibanserin Hydrochloride -tablettien ottamisen jälkeen on tärkeää, että säilytetään ja hävitetään se, nyt opimme.


Pidä tämä lääke säiliössä, johon se on tullut, tiiviisti suljettuina ja lasten ulottumattomissa. Säilytä se huoneenlämmössä ja poissa ylimääräisestä lämmöstä ja kosteudesta (ei kylpyhuoneessa).


Tarpeettomat lääkkeet on hävitettävä erityisellä tavalla, jotta lemmikkieläimet, lapset ja muut ihmiset eivät voi kuluttaa niitä. Älä kuitenkaan huuhtele tätä lääkettä alas vessassa. Sen sijaan paras tapa hävittää lääkkeesi on lääkkeiden takaisinotto-ohjelman kautta. Ota yhteyttä apteekkiin tai ota yhteyttä paikalliseen jätteiden / kierrätysosastoon, jotta voit oppia takaisinotto-ohjelmista yhteisössäsi.


On tärkeää, että kaikki lääkkeet jäävät pois näkyvistä ja lasten ulottuvilla, sillä monet säiliöt (kuten viikoittaiset pillerit ja silmätipat, voiteet, laastarit ja inhalaattorit) eivät ole lapsiturvallisia ja pienet lapset voivat avata ne helposti. Pidä lapsia suojelematta myrkytyksiä aina lukitse turvakorkit ja laita lääkitys välittömästi turvalliseen paikkaan - joka on ylös ja pois ja pois näkyvistä ja ulottuvista.
Mitä ovat Flibnaserin Hydrochloride -tablettien yhteisvaikutukset?


Suun kautta otettavat ehkäisyvälineet ja muut heikot CYP3A4-estäjät

Nämä lääkkeet voivat lisätä Addyi-pitoisuutta, mikä johtaa suurempaan haittavaikutusten riskiin. Yleisiä heikkoja CYP3A4-estäjiä ovat oraaliset ehkäisyvalmisteet, simetidiini, fluoksetiini, Ginko Biloba ja ranitidiini.

 

Vahvat CYP2C19-estäjät

Vahvat CYP2C19-estäjät voivat myös lisätä Addyi-pitoisuutta. Tavalliset CYP2C19-estäjät ovat protonipumpun estäjät (esim. Prilosec), selektiiviset serotoniinin takaisinoton estäjät (esim. Prozac), bentsodiatsepiinit ja antifungit.

 

CYP3A4-induktorit

CYP3A4-induktoreita vähentävät merkittävästi Flibnaserin-hydrokloridikonsentraatiot. ADDYIn käyttöä CYP3A4-induktorilla ei suositella. Tavallisia CYP3A4-induktoreita ovat karbamatsepiini, rifampini, rifapentiini ja St. John 's Wort.

 

Digoksiini

Flibnaseriinihydrokloridin ja digoksiinin samanaikainen käyttö lisää digoksiinipitoisuuksia. Digoksiinipitoisuuksia on seurattava Flibnaserin-hydrokloridin käytön aikana.

 

Alkoholi ja CYP3A4-estäjät

Flibnaseriinihydrokloridi on vasta-aiheinen alkoholin, keskivaikeiden tai voimakkaiden CYP3A4-estäjien ja maksan vajaatoiminnan kanssa. Alkoholin samanaikainen käyttö lisäsi hypotension, synkopean ja keskushermoston masennuksen riskiä. Kohtalaisen tai voimakkaan CYP3A4-estäjän käyttö lisää hypotension ja synkopeiden riskiä

 

Kohtelemattomia CYP3A4-estäjiä ovat: amprenaviiri, atazanaviiri, siprofloksasiini, diltiatseemi, erytromysiini, flukonatsoli, fosamprenaviiri, verapamiili ja greippimehu

 

Voimakkaita CYP3A4-estäjiä ovat ketokonatsoli, itrakonatsoli, posakonatsoli, klaritromysiini, nefatsodoni, ritonaviiri, sakinaviiri, nelfinaviiri, indinaviiri, boescepreviiri, telapreviiri, telitromysiini ja conivaptaani

 

Maksan vajaatoiminta: mikä tahansa maksan vajaatoiminnan aste voi johtaa Flibnaserin-hydrokloridipitoisuuksien 4,5-kertaiseen kasvuun.
 

4. Annos f Raaka Flibanserin Hydrochloride jauhe


Suosittele Flibnaserin Hydrochloride -annosta

Ota Flibnaserin Hydrochloride täsmälleen määrätyllä tavalla. Flibnaserin Hydrochloride tulee tabletin muodossa ja otetaan kerran päivässä, nukkumaan menossa, 100 mg kerran vuorokaudessa.

Ota Flibnaserin-hydrokloridi vain nukkumaanmenoa. Flibnaserin Hydrochloride -valmisteen käyttö muussa kuin nukkumaanmenoaikana voi lisätä matala verenpaineen, pyörtymisen (tajunnan menetys), tapaturmavaurion ja uneliaisuuden riskiä.

 

Mitä tapahtuu, jos unohdan annoksen?

Jos unohdat Flibnaserin Hydrochloride -annoksen, ohita jäänyt annos. Ota seuraava annos nukkumaan mennessä seuraavana päivänä. Älä ota Flibnaserin Hydrochloridia seuraavana aamuna tai kaksinkertaista seuraava annos. Jos otat liikaa Flibnaserin Hydrochloride -tabletteja, ota yhteys lääkäriisi.

 

Mitä tapahtuu, jos overdose?

Jos otat liikaa Flibnaserin Hydrochloride -tabletteja, soita terveydenhuollon tarjoajallesi tai paikalliseen myrkkykonttorikeskukseen tai etsi heti lääkärin apua. soita Poison Help -rivillä 1-800-222-1222.

 

Kerro lääkärillesi, jos HSDD-oireesi eivät ole parantuneet, kun olet käyttänyt Flibnaserin Hydrochloride -tabletteja 8 viikon ajan.
 

5. Varoitus raaka-aineesta Flibanserin Hydrochloride -jauhe


Älä juo alkoholia, kun käytät Flibnaserin Hydrochloride -tabletteja. Käytä Flibnaserin-hydrokloridia ja alkoholia lisää vakavan hypotension ja synkopeiden riskiä. siksi alkoholin käyttö on vasta-aiheista.

 

Vaikeaa hypotensiota ja synkopeita voidaan myös hoitaa, kun Flibnaserin-hydrokloridia käytetään keskivaikeilla tai voimakkailla CYP3A4-estäjillä tai potilailla, joilla on maksan vajaatoiminta; siksi Flibnaserin Hydrochloride, jota käytetään näissä olosuhteissa, on vasta-aiheista.

 

Flibnaserin Hydrochloride on saatavilla vain Flibnaserin Hydrochloride riskinarviointi- ja lieventämisstrategian (REMS) avulla, koska alkoholiin kohdistuu vaikea alhainen verenpaine ja pyörtyminen (tajunnan menetys). Voit saada vain Flibnaserin Hydrochloride -ohjelmaa apteekeista, jotka ovat ilmoittautuneet Flibnaserin Hydrochloride, REMS-ohjelmaan.
 

6. Mitä potentiaalisia haittavaikutuksia ovat: Raaka Flibanserin Hydrochloride jauhe?


 

Tarvittavien vaikutusten ohella lääke voi aiheuttaa joitain ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia ei voi esiintyä, ne saattavat tarvita lääkärinhoitoa, jos ne ilmenevät.

 

Yleisempi

l näön hämärtyminen

l sekaannusta

l huimausta, pyörtymistä tai hillityksiä, varsinkin kun nouset äkillisesti valehtelevasta tai istuvasta asennosta

Minä hikoillaan

l   epätavallinen väsymys tai heikkous

l uneliaisuus tai epätavallinen uneliaisuus

 

Vähemmän yleinen

l Itsensä tai ympäristön jatkuvan liikkumisen tunne

l kehruu tunne

 

Harvinainen

l Löysää

l kuume

l pahoinvointi

l vaikea kouristelu

l vatsa tai alempi vatsakipu

l oksentelu


Joitakin haittavaikutuksia voi ilmetä, jotka yleensä eivät tarvitse lääkärinhoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat mennä pois hoidon aikana, kun kehosi sopeutuu lääkkeeseen. Myös terveydenhuollon ammattilaiset voivat kertoa sinulle keinoista estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista, että hoitohenkilökunnalla on jokin seuraavista haittavaikutuksista, tai jos sinulla on kysyttävää niistä
 

7. Osta Flibnaserin Hydrochloride Powder f rom SZOB


Kuinka ostaa Pharmaceutical Grade Flibnaserin Hydrochloride -jauhe SZOB-raaka-aineelta?

→ Käy online-apteekissa ja täytä Flibnaserin Hydrochlorideraw -materiaalien tilaus.

→ Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

→ 30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

→ Se lähetetään 12 tunnin sisällä.
Flibanserlin HCL-jauhe   video-

Raaka Flibanserlin HCL jauhe Tekniset tiedot:Nimi Flibanserin Hydrochloride
ulkonäkö Valkoinen tai luonnonvalkoinen tai vaaleankeltainen kiteinen jauhe
cas

  147359-76-0

Määritys ≥99.2%
Liukoisuus Liukenematon veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

100mg

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Raw Flibanserlin HCL-jauhe Kilpailukykyinen etu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Raaka Flibanserlin HCL -jauhe HNMR | SZOB


53-41-8 Androsterone HNMR.jpg
Tutkimus