Finasteridijauhe (98319-26-7)

Finasteridijauhe (98319-26-7)
Tuotetiedot


1. Mikä on Raw Finasteride -jauhetta ?


Finasteridi, jota myytiin mm. Nimellä Proscar ja Propecia, estää testosteronin muuntamisen dihydrotestosteroniksi (DHT) kehossa. DHT osallistuu hyvänlaatuisen eturauhasen hyperplasian (BPH) kehittymiseen.


Finasteridi on 4-atsaandrost-1-eeni-17-karboksamidi, N- (1,1-dimetyylietyyli) -3-okso-, (5a, 17ß) -. Finasteridin empiirinen kaava on C23H36N2O2 ja sen molekyylipaino on 372,55. Finasteridi on valkoinen kiteinen jauhe, jonka sulamispiste on lähellä 250 ° C. Se liukenee vapaasti kloroformiin ja alempaan alkoholiliuottimeen, mutta se on käytännöllisesti katsoen liukenematon veteen.


Finasteridia (Propecia) käytetään masennuksen hiustenlähtöön. Finasteridia (Proscar) käytetään hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvun (BPH) oireiden hoitoon miehillä, joilla on suurentunut eturauhanen. Tämä lääke on tarkoitettu vain miehille.

  

2. Kuinka Raw Finasteridejauhe toimii?


Miesten kuvio hiustenlähtö tapahtuu, koska karvatupet ovat alttiita prosessille kutsutaan androgeenisen miniatyrisoinnin. Karvatupet kutistuvat ja lopulta lopettavat hiusten tuottamisen johtuen tavanomaisesta testosteronista muuntamiseen DHT: n muotoon. Jotkut miesten päänahan karvatupet reagoivat lisääntyvään DHT-tasoon kutistumalla ja tuottaen ohuempia hiuksia, kunnes joskus lopettaa hiustuotannon kokonaan. Se vaikuttaa jopa 70% miehistä heidän elinaikanaan.


Finasteridi on 5α-reduktaasi-inhibiittori, erityisesti tyypin II ja III isoentsyymit. Finasidiini ehkäisee 5α-reduktaasin inhiboimista testosteronin muuttamiseksi dihydrotestosteroniksi (DHT) tyypin II ja III isoentsyymien avulla, mikä johtaa seerumin DHT-pitoisuuksien laskuun noin 65-70% ja eturauhasen DHT-tasoissa jopa 85-90%, kun tyypin II isosyymi-ilmentyminen on vallitsevaa.


Toisin kuin kaikkien kolmen 5α-reduktaasin, kuten dutasteridin, isoentsyymit, jotka voivat vähentää DHT-tasoja koko kehossa yli 99%, finasteridi ei täysin tukahduttaa DHT-tuotetta, koska sillä ei ole merkittäviä inhibitorisia vaikutuksia 5α-reduktaasi-tyypin I isoentsyymille, 100-kertaisesti vähemmän affiniteettia I: n suhteen verrattuna II: een.


Estämällä DHT-tuotannon finasteridi vähentää androgeenitoimintaa päänahassa. Eturauhasessa 5a-reduktaasin inhibitio vähentää eturauhan tilavuutta, mikä parantaa BPH: ta ja vähentää eturauhassyövän riskiä. 5a-reduktaasin inhibitio myös vähentää epididymal- lisen painon ja vähentää siittiön liikkuvuutta ja normaalia morfologiaa epididymisissä.


Neurosteroidit, kuten 3α-androstanedioli ja allopregnanoloni aktivoivat GABAA-reseptorin; koska finasteridi estää neurosteroidien muodostumista, se voi osaltaan vähentää GABAA-aktiivisuutta (ks. myös neurosteroidogeneesi-inhibiittori).


Näiden neurosteroidien aiheuttama GABAA-reseptorin aktivaation väheneminen on vaikuttanut masennukseen, ahdistuneisuuteen ja seksuaaliseen toimintahäiriöön.


5α-reduktaasin inhiboinnin lisäksi on myös todettu, että finasteridi inhiboi 5β-reduktaasia (AKR1D1) kilpailevasti, vaikka sen affiniteetti entsyymille on oleellisesti pienempi kuin 5α-reduktaasilla (magnitudin suuruus on pienempi kuin 5α-reduktaasi tyyppi I) ja siksi ei todennäköisesti ole kliinistä merkitystä.


Finasteridi vähentää eturauhasen tilavuutta 20 - 30%: lla miehillä, joilla on hyvänlaatuinen eturauhasen hyperplasia.

 

3. Miten Raw Finasteride -jauhetta käytetään?


Eturauhan laajentuminen

Lääkärit käyttävät joskus finasteridia BPH: n hoitoon, epämuodollisesti laajentuneeksi eturauhaseksi. Finasteridi voi parantaa BPH: n yhteydessä esiintyviä oireita, kuten virtsaamisvaikeuksia, nousta yön aikana virtsatessa, epäröintiä virtsaamisen alkaessa ja virtsan vähenemistä. Se tarjoaa vähemmän oireita kuin alfa-1-salpaajat, kuten tamsulosiini, ja oireenmukainen helpotus on hitaampaa puhkeamassa (kuuden kuukauden hoidon lopettamisen hoidon tulosten määrittämiseksi). Tyypillisiä etuja ovat lähinnä eturauhasen tilavuus> 40 cm3. Pitkän aikavälin tutkimuksissa finasteridi, mutta ei alfa-1-inhibiittorit, vähentävät akuutin virtsanpidätysriskiä (-57% 4 vuoden ajalta) ja leikkauksen tarve (-54% 4 vuodessa). Jos lääke lopetetaan, kaikki terapeuttiset hyödyt muuttuvat noin 6-8 kuukauden sisällä.


Kuvio hiustenlähtöä

Finasteridia käytetään joskus hoidettaessa hiustenlähtöä (androgenetic alopecia) vain miehillä. Hoito hidastaa hiusten menetystä ja antaa noin 30%: n parantumisen hiusten menetyksessä kuuden kuukauden hoidon jälkeen, ja tehokkuus yleensä pysyy vain niin kauan kuin lääke on otettu, vaikkakin joskus hiustenlähtö hidastuu loputtomiin peruuttamisen jälkeen. Finasteridi on myös testattu naisten hiustenlähtöön. tulokset eivät olleet parempia kuin plasebo.


Liiallinen hiusten kasvua

Finasteridin on todettu olevan tehokas hoidettaessa hirsutismia (liiallinen kasvojen ja / tai kehon hiusten kasvua) naisilla. Tutkimuksessa 89 naista, joilla oli hyperandrogenismia pysyvän adrenarche-oireyhtymän vuoksi, finasteridi tuotti 93%: n pienenemisen kasvojen hirsutismissa ja 73%: n pienenemisen ruumiinhirsutismissa kahden vuoden hoidon jälkeen. Muut tutkimukset, joissa käytetään finasteridia hirsutismille, ovat myös todenneet olevan selvästi tehokas .


Transsukupuoliset naiset

Finasteridia käytetään joskus hormonikorvaushoidossa transsukupuolisille naisille antiandrogeeni-ominaisuuksiensa vuoksi yhdessä estrogeenin kanssa. Finasteridihoitoa tähän tarkoitukseen ei kuitenkaan juurikaan ole kliinistä tutkimusta ja todiste tehokkuudesta on rajallinen. Lisäksi finasteridia on suositeltu varovaisuutta transsukupuolisille naisille, koska finasteridi voi liittyä sivuvaikutuksiin, kuten masennus, ahdistuneisuus ja itsemurha ajatukset, oireet, jotka ovat erityisen yleisiä transsukupuolisopetuksessa ja muissa suuressa riskialttiudessa.

 

Lue apteekkihenkilökunnan antamasi potilastiedote ennen kuin alat käyttää finasteridia ja joka kerta kun saat täytteen. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin.


Ota tämä lääkitys suun kautta, ruoan kanssa tai ilman, yleensä kerran päivässä tai lääkärisi ohjeiden mukaisesti.


Jos tabletti murskataan tai rikkoutuu, raskaana oleva nainen tai raskaana oleva nainen ei saa käsitellä sitä (ks. Myös Varoitukset).


Käytä tätä lääkettä säännöllisesti, jotta saat kaiken hyödyn. Muista käyttää sitä samaan aikaan joka päivä. Älä lopeta tämän lääkityksen ottamista kuulematta lääkärisi.

Hyötyä voi olla 6-12 kuukautta.


Kerro lääkärillesi, jos tilanne jatkuu tai pahenee.
 

4. Raskaana oleva finasteridijauhe


Tavallinen aikuinen annos hyvänlaatuiselle prostatistiselle hyperplasialle:

5 mg suun kautta kerran päivässä

kommentit:

- Annostus on sama sekä monoterapiassa että yhdistelmähoidossa.

 

Tavallinen aikuisen annos androgeenisen hiustenlähtöön:


1 mg suun kautta kerran päivässä

Hoidettaessa miehen hiustenlähtöä (androgenetic alopecia) vain miehillä. (Turvallisuutta ja tehokkuutta on osoitettu miehillä, jotka ovat 18-41-vuotiaita, ja verteeksen ja anteriorisen keskikohdan alueen lievä tai kohtalainen hiustenlähtö):


Raw Finasteride jauhe Kommentit:

- Päivittäinen käyttö vähintään 3 kuukautta on tarpeen, ennen kuin hyötyä havaitaan. Jatkuva käyttö on suositeltavaa ylläpitää hyötyä.

-Hoito voi kääntyä 12 kuukauden kuluessa.

Käyttö: Miehen hiustenlähtöön (androgenetic alopecia) hoidossa vain miehillä. (Turvallisuutta ja tehokkuutta on osoitettu miehillä, jotka ovat 18 - 41-vuotiaita, ja verteeksen ja anteriorisen keskikohdan alueen lievä tai kohtalainen hiustenlähtö).
 

5. Finasteridin raakajauhe varoitus


Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa finasteridin kanssa, mukaan lukien reseptilääkkeet ja lääkkeet, vitamiinit ja kasviperäiset tuotteet. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajaltasi kaikista käyttämistäsi lääkkeistä ja kaikista lääkkeistä, jotka aloitat tai lopetat käytön.


Finasteriditabletit USP ovat vasta-aiheisia seuraavissa tapauksissa:

• Yliherkkyys mihin tahansa tämän lääkityksen osaan.

• Raskaus. Finasteridin käyttö on vasta-aiheista naisilla, kun se on tai voi mahdollisesti olla raskaana. Koska tyypin II 5α-reduktaasin estäjien kyky estää testosteronin muuttamista 5α-dihydrotestosteroniin (DHT), Finasteridi saattaa aiheuttaa raskaana olevan naisen sukupuolielinten ulkopuolisia sukupuolielimiä, jotka saavat Finasteridia. Jos tätä lääkettä käytetään raskauden aikana tai jos raskaus tapahtuu tämän lääkkeen ottamisen aikana, raskaana olevalle naiselle on ilmoitettava mahdollisesta vaaratilanteesta miehen sikiölle.


[Katso myös Varoitukset ja varotoimet, käyttö erityisissä populaatioissa, miten toimitetaan / varastoidaan ja hoidetaan ja potilaan neuvontaa koskevat tiedot Naarasrotilla raskauden aikana annetuilla pienillä Finasteridiannoksilla on esiintynyt ulkoisten sukupuolielinten poikkeavuuksia urospuolisissa jälkeläisissä.


Naiset eivät saa käsitellä murskaamattomia tai rikkoutuneita Finasteride-tabletteja USP, kun he ovat raskaana tai mahdollisesti saattavat olla raskaana, koska Finasteridin imeytyminen on mahdollinen ja potentiaalinen riski uroksen sikiölle. Finasteriditabletit USP päällystetään ja estävät kontaktin aktiivisen ainesosan kanssa normaalin käsittelyn aikana edellyttäen, että tabletteja ei ole rikki tai murskattu
Ennen hoidon aloittamista Finasteride tablettia USP: llä on harkittava muita urologisia oireita, jotka saattavat aiheuttaa samanlaisia oireita. Lisäksi eturauhasen syöpä ja BPH voivat olla samanaikaisesti.


Potilaita, joilla on suuri virtsan jäännösvirta ja / tai vakavasti heikentynyt virtsavirta, tulee tarkkailla huolellisesti obstruktiivisen uropatian vuoksi. Nämä potilaat eivät ehkä ole ehdokkaita Finasteride-hoidolle.


Hoito Finasteriditablettien USP: n kanssa 24 viikon ajan siemennesteen parametrien arvioimiseksi terveillä vapaaehtoisilla miehillä ei paljastanut kliinisesti merkittäviä vaikutuksia sperman pitoisuuteen, liikkuvuuteen, morfologiaan tai pH-arvoon. Euraaka-aineen tilavuuden 0,6 ml (22,1%) mediaani väheni ja samanaikaisesti pienennettiin sperman ejakulaattia.


Nämä parametrit pysyivät normaalilla alueella ja ne olivat palautuvia hoidon keskeyttämisen jälkeen keskimäärin, jolloin palasi 84 viikon lähtötilaan.
 

6. Mitkä ovat mahdolliset haittavaikutukset f Finasteridejauheella?


Vuoden 2010 Cochrane-selvityksessä todettiin, että finasteridista aiheutuvat haittavaikutukset ovat harvinaisia, kun niitä käytetään BPH: ssa. Finasteridia saaneilla miehillä on kuitenkin lumelääkkeeseen verrattuna suurempi riski impotenssin, erektiohäiriön, alentuneen libidin ja ejakulaation häiriöön ensimmäisen hoitovuoden aikana. Tässä tarkastelussa näiden vaikutusten määrät eivät olleet erotettavissa lumelääkkeestä 2-4 vuoden kuluttua ja nämä haittavaikutukset pääsivät yleensä paremmin ajan myötä. Toinen 2010 tarkastelu osoitti, että kun hiustenlähtöä käytettäessä finasteridi kasvoi seksuaalisten ongelmien määrää. Vuonna 2016 5a-reduktaasin estäjien tarkastelu eturauhasen liikakasvussa todettiin, että seksuaalinen toimintahäiriö oli 2,5 kertaa todennäköisempi niille, jotka käytti niitä.


Eturauhasen hyperplasiaa sairastavilla miehillä sekä 5α-reduktaasin estäjän että α1-adrenergisen reseptorin salpaajan käyttö johti erektiohäiriöiden suurempaan riskiin verrattuna joko kummallekin aineelle yksinään.


Finasteridi (Propecia) on hyväksytty miehille, joilla on kaljuuntuneisuus vuodesta 1998 lähtien suhteellisen vähäisellä sivuvaikutusprofiililla.1 Potentiaalisia sivuvaikutuksia ovat vähentynyt libido ja häiriintynyt seksuaalinen toiminta, mutta suurin osa tutkimuksista osoittaa, että nämä seksuaaliset haittavaikutukset ovat päinvastaisia, kun lääke peruutetaan.


Useat uudet raportit, jotka perustuvat potilaskyselyihin, viittaavat siihen, että finasteridin seksuaaliset haittavaikutukset voivat olla pysyviä ja että lääke voi myös aiheuttaa masennusoireita ja itsemurha-ajatuksia potilailla, joilla on pysyviä seksuaalisia haittavaikutuksia. kuumaa aihetta dermatologien ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa, jotka hoitavat hiustenlähtöä, ja näyttää siltä, että on epäselvää, vieläpä kuinka laajalle levinnyt pitkäaikaisten seksuaalisten haittavaikutusten ongelma on.


Finasteridi on steroidityypin II 5a-reduktaasin estäjä, joka vähentää luonnollisen hormonidihydrotestosteronin (DHT) määrää, joka aiheuttaa eturauhasen kasvua, ja sitä käytetään hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvun (BPH) oireiden hoitoon miehillä, joilla on laajentunut eturauhanen. Proscar on saatavana geneerisessä muodossa. Proscarin yleisiä haittavaikutuksia ovat mm.


impotenssi,

sukupuoleen,

vaivaa, jolla on orgasmi,

epänormaali siemensyöksy,

turvotus kädessä tai jalassa,

turvotus tai arkuus rintoissasi,

huimaus,

heikkous,

tunne heikko,

päänsärky,

vuotava nenä, tai

ihottuma.


Joissakin miehissä Proscar voi vähentää sukupuolen aikana vapautuvaa siemennestettä. Tämä on vaaratonta. Proscar voi myös lisätä hiusten kasvua. Proscarin seksuaaliset haittavaikutukset saattavat jatkua sen jälkeen, kun lopetat sen. Keskustele lääkärisi kanssa, jos olet huolissasi näistä haittavaikutuksista.


Proscarin suositeltu annos on yksi tabletti (5 mg) kerran vuorokaudessa. Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa Proscarin kanssa. Kerro lääkärillesi käyttämistäsi reseptilääkkeistä ja over-the-counter-lääkkeistä ja -lisäaineista. Proscaria ei suositella käytettäväksi naisilla eikä sitä saa käyttää raskauden aikana. Tätä lääkettä ei yleensä käytetä naisilla. Siksi on epätodennäköistä, että sitä käytetään raskauden tai imetyksen aikana.
 

7. Osta Finasteride Powder f rom SZOB


→ Käy online-apteekissa ja täytä Finasteride-raaka-aineiden tilaus.

→ Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

  30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

  Se lähetetään 12 tunnin kuluessa .

Finasteridijauhe   video-

Raaka finasteridijauhe Tekniset tiedot:Liukoisuus DMSO

Nimi finasteridi
ulkonäkö Valkoinen kiteinen jauhe
cas

  98319-26-7

Määritys ≥99.2%
32 mg / ml

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

5mg

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Raaka finasteridijauhe Kilpailukykyinen etu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Raaka finasteridijauhe HNMR | SZOB


98319-26-7 Finasteride HNMR.jpg
Tutkimus