Raaka Aromasiini (Exemestane) jauhe (107868-30-4)

Tuotetiedot


1. Mikä on Raw Aromasin (Exemestane) jauhe?


Exemestane on steroidinen aromataasi-inhibiittori (AI), joka tunnetaan yleisimmin nimellä Aromasin. Itse asiassa Aromasin-tuotemerkki on Exemestane AI: n ainoa lääkealan brändi, koska tiukka patentti Upjohn on ylläpitänyt tuotetta. Vaikka farmaseuttinen jättiläinen tiukasti hallitsee, Aromasin on saatavilla useissa maissa ympäri maailmaa.


Aromasin julkaistiin ensimmäisen kerran Yhdysvaltojen markkinoilla vuonna 2000 sen jälkeen, kun se sai FDA: n hyväksynnän muutaman kuukauden kuluttua edellisvuodesta. Ensisijainen käyttötarkoitus, kuten useimmilla AI: lla, olisi rintasyövän torjuminen postmenopausaalisilla naisilla. Pian tämän jälkeen AI alkaa saada paljon suosioa anabolisten steroidien käyttäjien keskuudessa sen kyvystä suojata estrogeenisilta sivuvaikutuksilta. Tämä toimenpide on hyvin samankaltainen kuin vanhemmat ja suositut AI: t Arimidexissa (Anastrozole) ja Femara (Letrozoli). Se saisi myös kohtuullisen paljon suosion post-syklinterapiassa (PCT) suunnitelmissa steroidien käyttäjien keskuudessa. Se ei ollut ensimmäinen AI saada tällaista suosiota, mutta osoittautuu olevan hieman edullisempi tähän tarkoitukseen kuin useimmat AI: t.

2. Kuinka Raw Aromasin (Exemestane) jauhe toimii?


Aromasiini luokitellaan virallisesti steroidiseksi itsemurha-aromaasi-inhibiittoriksi ja sillä on kyky inhiboida aromataasientsyymiä, joka on vastuussa testosteronin tuottamisesta tai muuntamisesta estrogeeniksi. Aromasiinilla on kyky estää aromatisaatio, joka puolestaan estää estrogeenin tuotantoa ja siten alentaa kehon seerumin estrogeenipitoisuutta. Tämä osoittautuu hyödylliseksi rintasyöpäpotilaille, koska rintasyöpä usein syö pois estrogeenin hormonin. Se osoittautuu myös hyödylliseksi anabolisten steroidien käyttäjille.


Monien anabolisten steroidien kyky kasvattaa estrogeenipitoisuuksia johtuen aromataasiprosessista, erityisesti testosteronin muuntamisesta estrogeeniksi. Tämä voi johtaa gynecomastiaan ja vedenpidätyskykyyn. Ylimääräinen vedenpidätys voi myös edistää korkea verenpaine, kun se tulee vaikeaksi. Steroidit, joilla ei ole vahvaa estrogeenista luonnetta, voivat myös aiheuttaa näitä vaikutuksia, erityisesti gynekomastiaa, jos niillä on progestiiniherkkyys.


Ensisijainen esimerkki olisi nandroloni, joka taas aromatoituu vain niin, että testosteronin määrä on 20%. Kuitenkin sillä on myös voimakas progestiinin luonne ja progesteroni on hyvin tunnettu siitä, että se kykenee stimuloimaan estrogeenisen mekanismin nisäkäskudoksessa. Annettaessa Aromasiinia anabolisten steroidien käytön aikana tämä estää aromataasiprosessia, alentaa estrogeenipitoisuuksia ja suojaa yksilöä estrogeenisilta sivuvaikutuksilta. Kuinka tehokas on Aromasin? Tuote väittää keskimäärin olevan kyky alentaa seerumin estrogeenipitoisuutta 85%: lla.


Aromasiinilla on myös kyky stimuloida luonnollista testosteronituotantoa, mikä juuri johtuu siitä, miksi jotkut sisällyttävät sitä PCT: nsa aikana. Kuten Arimidex ja Letrozole, Aromasin stimuloi aivolisäke vapauttaa enemmän Luteinizing Hormone (LH) ja Follicle Stimulating Hormone (FSH), kaksi luonnollista testosteronin tuotantoon välttämättömää hormonia.


Toisen yhteisen AI: n osuus tästä piirteestä on osoittanut, että Aromasin on vähäinen androgeeninen vaikutus sekä kyky lisätä insuliinin kaltaisen kasvutekijä-1: n (IGF-1) tuotantoa. Tämä on piirre, jota mikään muu AI ei voi vaatia kuljettamaan. Käyttämällä Aromasinia PCT: n aikana yksilö saa halutun talteenoton tarvitseman testosteronipotentiaalin, mutta IGF-1: n lisääntyminen luo myös voimakkaamman anabolisen tunnelman.


Jotkin steroidikäyttäjät pitävät tätä hyödyllisenä, koska ne voivat mahdollisesti antaa heille mahdollisuuden suojata vähärasvaisen kudoksensa yhä enemmän käytön aikana. Kuitenkin, kun tarkastelemme Aromasinin suoria vaikutuksia PCT: n suhteen, PCT: n käyttöä ei yleensä suositella huolimatta näistä myönteisistä vaikutuksista.

3. Kuinka käyttää Raw Aromasin (Exemestane) -jauhetta ?


Terapeuttisessa ympäristössä, aromatasientsyymillä estämällä, Aromasin kieltää aktiivisesti syövän syöttämästä hormonia, joka on välttämätöntä eloonjäämistään. Se on osoittautunut erittäin tehokkaaksi tähän tarkoitukseen, mutta vasta sen jälkeen, kun valikoiva estrogeenireseptorimodulaattori (SERM) on käyttänyt Nolvadexia (Tamoxifen Citrate), se on epäonnistunut. Vaikka sitä on tehokas, sitä ei myöskään käytetä yleisesti Arimidexia käytettäessä, sillä Arimidex säilyttää suurimmaksi osaksi ensisijaisen AI: n rintasyöpäkäsittelyssä paitsi menopausaalisten naisten keskuudessa myös monissa rintasyövän skenaarioissa.


Sitten meillä on Aromasin anti-estrogeeniksi anabolisten steroidien käyttäjille. Ymmärtämällä sen toiminnot ja piirteet sinun tulee jo ymmärtää Aromasinin vaikutukset tässä suhteessa. Ylimääräiset estrogeenitasot voivat edistää gynekomastiaa ja vedenpidätyskykyä ja mahdollisesti korkeaa verenpainetta toissijaisena ongelmana.


Muista kuitenkin, että tällaiset vaikutukset eivät ole mahdollisia kaikkien anabolisten steroidien kanssa, ensisijaisesti sillä on oltava estrogeeninen luonne, sen on kyettävä aromatisoimaan johtamaan tällaisiin vaikutuksiin tai kuljettamaan progesteronia. Testosteroni on ensisijainen aromatisoiva steroidi, mutta testosteronin johdetut steroidit kuten Dianabol voivat myös edistää voimakasta estrogeenista vaikutusta.


Sitten meillä on Boldenone (Equipoise) -hormoni, ja vaikka se vain aromatisoi testosteronin nopeutta 50 prosentilla, se riittää vielä estrogeenin muodostumiseen joissakin. Lopuksi jätetään 19-nortestosteroni (19-nor) anaboliset steroidit. 19-nor-yhdisteet sisältävät ensisijaisesti kaikki nandrolonin ja trenbolonin muodot. Kuten keskusteltiin, Nandroloni aromatisoi 20% testosteronin määrästä, mutta sillä on myös erittäin voimakas progestiinisuhde.


Tämä voi edistää kohtuullista määrää estrogeenista toimintaa monissa miehissä. Trenbolonin suhteen se ei aromatisoida ollenkaan, mutta sen maltillisesti voimakas progestiiniluokka voi tehdä gynecomastia mahdollisuuden riippuen yksilön herkkyydestä. Kun käyttö on yhdistetty aromatisoivan steroidin kanssa, se parantaa huomattavasti gynekomastiaa. Riippumatta kyseessä olevasta steroidista, Aromasin voi tarjota suojaa estrogeenisiltä vaikutuksilta.

 

Tärkeä huomautus: Aromasiinilla ei ole vaikutusta dihydrotestosteronin (DHT) johdettuihin anabolisiin steroideihin, koska ne eivät muutu estrogeeniksi. Tällaiset steroidit eivät voi johtaa gynecomastiaan tai ylimääräiseen veden säilyttämiseen; se on mahdotonta.
Poikkeus olisi Anadrol (Oxymetholone), kun taas DHT-johdannainen, se kantaa sen vahvan estrogeenisen luonteen. Kuitenkin, vaikka estrogeeninen vaikutus on läsnä, hormoni ei aromatisoida, mikä tarkoittaa, että aromatsiinia ei voida aromatisoida estämään. AI: n käyttö ei vaikuta Anadrolin estrogeenisuuteen. Tällaisen steroidin suojaamiseksi yksilön on estettävä estrogeenisen mekanismin aktivointi, ja tämä tekee SERM : n ensimmäisen puolustuslinjan.

 

Aromasinin lopulliset vaikutukset ympäröivät sen käyttöä PCT-suunnitelmassa. Anabolisten steroidien käytön vuoksi luonnollinen testosteronin tuotanto tukahdutetaan. Tukahduttamisnopeus riippuu käytetyistä steroideista ja tietyssä määrin,


koko annokset, mutta luonnontuotantoa tukahdutetaan kuitenkin. Suurin osa miessteroidien käyttäjistä on suositeltavaa sisällyttää eksogeeninen testosteroni kaikissa niiden sykleissä varmistaakseen, että heillä on tarpeeksi testosteronia, jotta he voivat vastata kehon tarpeisiin. Tämä ei ole ongelma useimmille miehille, koska testosteroni on normaalisti perussteroidi syklissä. Jos sitä ei käytetä perussteroidina, yksilön on varmistettava, että hän hallitsee tukahduttamisen estämiseksi tarvittavan vähimmäismäärän.
Kun steroidien kierros on päättynyt, kun taas eksogeeninen testosteroni on suojellut yksilöä syklin aikana, syklin lopussa luonnontuotantoa tukahdutetaan edelleen. Luonnollinen tuotanto alkaa uudelleen, kun kaikki eksogeeniset hormonit ovat puhdistaneet järjestelmän, mutta palaaminen aikaisemmille tasoille ennen sykliä vie paljon aikaa.


Itse asiassa se voi kestää jopa vuoden, kun oletetaan, ettei muita anabolisia steroideja käytetä tänä aikana. PCT-suunnitelmaa toteuttamalla voimme stimuloida luonnollista testosteronituotantoa, pienentää koko elpymisaikaa ja varmistaa, että meillä on tarpeeksi testosteronia asianmukaisiin ruumiillisiin toimintoihin.


Tämä ei tuota kokonaistasoja takaisin edelliseen luonnollisesti korkeaan tilaan, mutta nopeuttaa elpymistä ja takaa, että emme käytä paljon aikaa kohtuullisen testosteronivaiheessa. Ei vain alhainen testosteronin tila, joka on äärimmäisen epäterveellinen ja häiritsevä johtuen useista mahdollisista oireista. Se voi nähdä syklin tuhoutuneen vähärasvan kudoksen. Alhaisen testosteronin vaiheen aikana kortisolista on helppo tulla hallitseva elimistö, joka tuhoaa lihaskudoksen ja edistää rasvan saantia.

 

Koska vahva PCT ja Aromasin tarvitsevat erittäin voimakkaita luonnollisia testosteronin stimuloivia ominaisuuksia, tämä tekee siitä erittäin houkuttelevan tähän tarkoitukseen. IGF-1: n vähäisen androgeenisen luonteen ja kohtuullisen hyvän edistämisen ansiosta tämä tekee siitä entistä houkuttelevamman.


Meidän on kuitenkin otettava huomioon Aromasinin ensisijainen tarkoitus, joka on anti-estrogeeni. Korkeat estrogeenitasot voivat olla ongelmallisia, mutta hormoni on edelleen tarpeen kehomme terveydelle. On tärkeää säilyttää oikea immuunijärjestelmä sekä ylläpitää terveitä kolesterolitasoja.


Katsokaa sitten PCT: tä, joka osittain on suunniteltu ensisijaisesti stimuloimaan luonnollista testosteronituotantoa, mutta yleinen pääteos on normalisoida keho. Emme voi normalisoida alhaisilla estrogeenipitoisuuksilla. Jotta oikea PCT ei ainoastaan stimuloisi testosteronituotantoa, vaan edistää yleistä normalisointia, SERM: n pitäisi aina olla ensimmäinen valinta.
 

4. Annos raaka Aromasin (Exemestane) jauhe


Terapeuttisessa tilanteessa rintasyövän hoidossa Aromasinia käytetään vasta sen jälkeen, kun Nolvadex on epäonnistunut. Tämä on normaalisti 2-3 vuoden Nolvadex-hoidon jälkeen. Tästä Aromasin annetaan potilaille 25 mg: n annoksella päivässä, joka yleensä kestää vielä 2-3 vuotta tai kunnes syöpä on etenemässä pysähtynyt. Tätä seuraa yleensä enemmän Nolvadex-hoitoa pyrkiessä pysäyttämään syöpä paluuta. Tämä on erittäin onnistunut suunnitelma rintasyövän torjunnassa.


Suorituskyvyn asetuksessa tavalliset Aromasin-annokset ovat normaalisti 12,5-25 mg joka toinen päivä. Useimmat pitäisi olla hyvin 12,5mg joka toinen päivä, ja jotkut saavat vain kaksi tai kolme annosta viikossa. Yksilön kokonaisherkkyys ja steroidin koostumus kyseessä olevassa kiertokulussa määrää lopputuloksen.


Jotkut, jotka tarvitsevat päivittäisen annoksen jopa 25 mg vuorokaudessa, tulevat olemaan. Tämän pitäisi olla lyhytikäinen ja se jatkuu vain niin pitkään kuin mahdollista, koska mahdolliset kolesterolit aiheuttavat. Tämäntyyppinen käyttö voi osoittautua erittäin hyödylliseksi kilpailevalle kehonrakentajalle 7-14 päivän kuluttua loppuun saakka, jotta se olisi mahdollisimman kuivaa ja kovaa. Mutta uudelleen, tätä täysiannokäyttöä käytetään vain rajoitetuksi ajaksi.
 

5. Varoitus raaka Aromasin (Exemestane) jauhe


Aromasiini on erittäin tehokas ja arvokas AI. Emme voi välttämättä sitä kutsua arvokkaammiksi kuin perinteisemmät AI: t, mutta se on hyödyllistä. Lopuksi saatat joutua kokeilemaan erilaisia AI: t eri aikoina, jotta löydät, mikä toimii parhaiten sinulle.


Jos käytät Aromasinia anabolisten steroidiharjoitusten aikana, kannattaa rohkaista pitämään mahdolliset kolesterolitasot mielessäsi. Jotkut ovat ehdottaneet, että AI: n kaltaisen Aromasinin käyttö yhdessä pienen Nolvadex-annoksen kanssa voisi suojata yksilöä kolesteroliasioista. Vaikka konkreettisia tietoja ei ole täysin tue, teoriassa se voi toimia Nolvadexin vaikutuksena, koska antiestrogeeni aktiivisesti toimii maksan estrogeenina ja siten edistää terveellisempää kolesterolitasoa.


Riippumatta kolesterolin terveydestä, varmista, että ruokavalio ja elämäntapa ovat kolesteroliystävällisiä. Kolesteroliystävällinen elämäntapa rajoitetaan tyydyttyneissä rasvoissa ja yksinkertaisissa sokereissa. Sen pitäisi myös olla runsaasti omega-rasvahapoissa; päivittäistä kalaöljyn lisäystä on suositeltavaa. Mukana on myös runsaasti sydän- ja verisuonitauteja . Jotkut voivat myös löytää kolesteroli antioksidantti täydentää olla hyödyllinen.

6. Mitkä ovat mahdolliset haittavaikutukset ? Aromasin (Exemestane) -jauhe?

Aromasin mahdolliset haittavaikutukset ovat hyvin samankaltaisia kuin ensisijaiset AI: t Arimidexissa ja Letrozolessa. Monet AI: ta käyttävät usein raportoivat väsymyksestä ja heikkoudesta, mutta tämä ei useinkaan ole ongelma anabolisten steroidien käyttäjille. Poikkeus olisi steroidikäyttäjä, joka on keskellä ankaraa leikkausjaksoa, kuten valmistautumista kehonrakennuskilpailuun. Monet kehonrakentajat raportoivat usein tänä ajanjaksona voimakasta letargiaa, mikä ei ole yllättävää intensiivisen ruokavalion ja usein uskomattoman määrän sydäntulon takia. Kuitenkin se usein monistuu käyttämällä AI kuten Aromasin. Kaiken kaikkiaan Aromasin ensisijaiset haittavaikutukset ovat:


Heikkous tai väsymys

Päänsärky

Kuumia aaltoja

Korkea verenpaine

Nivelkipu

Masennus (harvinainen)

Pahoinvointi ja / tai oksentelu (harvinainen)


Vaikka edellä on esitetty Aromasinin ensisijaiset mahdolliset haittavaikutukset, tutkimukset ovat osoittaneet, että AI voi kyetä vähentämään luun mineraalisisältöä, mikä puolestaan voi lisätä yksilön osteoporoosin riskiä. Tämän ei pitäisi olla suuri huolenaihe useimmille steroidien käyttäjille, koska useat steroidit todella kykenevät suuresti lisäämään luun mineraalisisältöä. Riippumatta siitä, kun tarkastellaan Aromasin sivuvaikutuksia, kun ne suurelta osin kiertävät ympäriinsä mahdollista, yleinen mahdollisuus ympäröi yksilön luonnetta. Me kaikki voimme vastata erilaisiin lääkkeisiin ja hormoneihin eri tavalla. Tämä sisältää AI: n, kuten Aromasinin, jokaisen viimeisen yli laskimen lääkitys maan päällä ja koskee myös monia elintarvikkeita syömme.

 

Aromasin viimeinen sivuvaikutus pyörii kolesterolin ympärillä. Aromasiini, kuten kaikilla AI: lla on kyky heikentää kolesterolitasoja. Yksin sillä ei näytä olevan tätä kykyä merkittävällä tasolla, mutta kun se yhdistetään aromatisoivan steroiditietojen kanssa, se voi itse asiassa tulla merkittäviksi. Tämä voi olla huolestuttava steroidikäyttäjälle, koska monet anaboliset steroidit ovat jo kykyä vaikuttaa negatiivisesti kolesterolitasoihin.


Tämä on ongelma, jonka monet steroidikäyttäjät antavat hyvin vähän huomiota. Useimmat ovat paljon enemmän huolissaan mahdollisista visuaalisesti liittyvistä sivuvaikutuksista, kuten akne, mahdollisista hiustenlähtöistä ja vedenpidätyskyvystä, mutta nämä eivät todellakaan ole kovinkaan huolestuttavia. Kolesteroli on huolenaihe, ja vaikka on terveellistä aikuista hyvin mahdollista ylläpitää asianmukaisia kolesterolitasoja ja käyttää anabolisia steroideja, se vie jonkin verran vaivaa ja kiinnittää huomiota.

 

Tarkasteltaessa kovaa dataa päädytään siihen, että testosteronin käyttö terapeuttisella tasolla, kuten alhaisen testosteronin hoidolla, ei tilastollisesti ole negatiivista vaikutusta kolesterolipitoisuuksiin. Kuitenkin samat tiedot osoittavat, että kun sama testosteronin taso on yhdistetty AI: n kaltaisen Aromasinin kanssa, HDL-kolesterolia voidaan vähentää tai tukahduttaa jopa 25%. Sitten meillä on suoritustasotasot, joilla on kohtalainen vaikutus HDL-kolesteroliin, mutta taas tämä on kyllästynyt AI: n käytön avulla. 

Aromasinin ja muiden AI-yhdisteiden mahdollisen negatiivisen vaikutuksen vuoksi kolesterolia tulisi käyttää vain tarvittaessa. Monet anaboliset steroidikäyttäjät luottaa AI: n raskaasti ja se on virhe. Estrogeenisiä haittavaikutuksia voidaan välttää ilman AI: ta. Se ei ole aina mahdollista, mutta mikäli mahdollista, sitä on vältettävä. Monet löytävät SERM: n, kuten Nolvadexin, tarjoavat kaiken tarvittavan suojan.


SERM ei estä aromatisaatiota tai alentaa seerumin estrogeenipitoisuuksia, mutta se sitoutuu reseptoreihin ja ehkäisee estrogeenin sitoutumisen. Tämä voi suuresti auttaa gynekomastiaa ehkäisyssä. Se voi auttaa vedenpidätyksen asteessa, mutta usein ei riitä monille miehille. Kuitenkin useimmat miehet löytävät, että he voivat tehdä paljon hallita vedenpidätys, jos he tekevät parempaa työtä valvoakseen ruokavaliotaan. Ylimääräiset kalorit ovat välttämättömiä kasvulle, mutta kun ylimäärä on raskas, se edistää vedenpidätyskykyä.


Tämä pitää erittäin totta yli hiilihydraattien enemmän kuin mikään muu ja pitää kiinni anabolisten steroidien kanssa tai ilman sitä. Jos henkilö kuluttaa runsaasti kaloreita ja lisää maustamatonta steroidia sekaan, se vain pahentaa ongelmaa. Muista myös, että vaikka ylimääräiset kalorit ovat välttämättömiä kasvulle, normaalisti tämä vaatii vain yllättävä ylläpitoarvon. Kokonaiskorotukset vaihtelevat ihmisestä toiseen sen tarpeiden mukaan, mutta harvoin se on niin runsaasti kuin monet tekevät siitä. Hallitse ruokavaliota ja hiilihydraattien saantiasi ja teet paljon vesivarojen hallintaa varten.

 

Vaikka SERM voi tarjota paljon suojaa, jotkut tarvitsevat edelleen AI: ta. Tämä on hyvin totta useissa hardcore-suunnitelmissa, ja se voi usein olla hyötyä kilpailukykylle. Käyttö kuitenkin tulisi rajoittaa vain silloin, kun se on välttämätöntä. Monet, jotka toteuttavat maltillisia anabolisia steroidiryhmiä, jotka ovat valtaosa anabolisten steroidien käyttäjistä, hämmästyvät siitä, kuinka vähän Aromasinia tai mitä tahansa AI: ta ne voisivat todella saada.
 

7. Osta Aromasin (Exemestane) jauhe ROM

Käy online-apteekissa ja täytä Aromasin (Exemestane) -raaka-aineiden tilaus.

Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

Se lähetetään 12 tunnin sisällä.

 
Aromasin (Exemestane) jauhe video

Raaka Aromasin (Exemestane) jauhe Tekniset tiedot:Nimi Aromasiini (Exemestane)
ulkonäkö vaaleankeltainen kiteinen jauhe
cas

107868-30-4

Määritys ≥99%
Liukoisuus Liukenematon veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin

Kuivaushäviö

≤4%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

12.5-25mg

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Raw Aromasin (Exemestane) jauhe Kilpailukykyinen etu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Raaka Aromasiini (Exemestane) jauhe HNMR | SZOB


107868-30-4 ExemestaneAromasin.jpg
Tutkimus