Edaravone CAS: 89-25-8

Edaravone CAS: 89-25-8
Tuotetiedot

Kuvaus Tietoa Edaravoneista CAS: 89-25-8:

Edaravone (tuotemerkki ラ ジ カ ッ ト, Radicut) on nootrooppinen ja neuroprotektiivinen aine, jota käytetään avustamaan neurologista elpymistä akuutin aivojen iskeemian ja sitä seuraavien aivoinfarktin jälkeen [1]. Se toimii voimakkaana antioksidanttina ja voimakkaasti irtoaa vapaita radikaaleja, jotka suojaavat oksidatiivista stressiä ja hermosolujen apoptoosia. [2] [3] [4] Mitsubishi Pharma on markkinoinut sitä yksinomaan Japanissa vuodesta 2001. [1] Sitä markkinoidaan myös Intiassa Edinburgh Pharmaceuticals -nimellä nimellä Arone.

Mitsubishi Tanabe Pharma Oyj ilmoitti 26.6.2015, että se on saanut hyväksynnän markkinoida Radicut ALS: n hoitoon Japanissa. III-vaiheen kliininen tutkimus aloitettiin vuonna 2011 Japanissa. Yhtiö sai FDA: n ja EU: n lääkevalmisteen Radicut-lääkkeeksi vuonna 2015. Radicut on laskimonsisäinen lääke, jota hoidetaan 14 päivän ajan, jota seuraa 14 päivän huumevuokraus.

Biotech-yhtiö Treeway kehittää edaravonea (TW001) suullista koostumusta ja on tällä hetkellä kliinisessä kehityksessä. Treewayille myönnettiin harvinaislääkkeeksi nimi EAR: lle marraskuussa 2014 ja FDA: lle tammikuussa 2015. Tunnisteet: 4-aminopyridiini .

Edaravonen on osoitettu heikentävän metamfetamiini- ja 6-OHDA: n aiheuttamaa dopaminergistä neurotoksisuutta striatumissa ja substantia nigraissa eikä vaikuta metamfetamiinilla aikaansaatuun dopamiinin vapautumiseen tai hypertermiaan. [5] [6] On myös osoitettu suojaavan MPTP-välitteistä dopaminergistä neurotoksisuutta substantia nigraille, vaikkakaan erityisesti striatumille.

Kilpailuetu :

1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35

2) Puhtaus:> 99%

3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.

2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla

2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.

3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.

2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.

3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.

4 Kolme periaatetta:

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Tuotteen laatuongelma

Ohje

Liittyvät tuotteet
välituotteita
API
prohormone
SARMS Raws

Edaravone CAS: 89-25-8 yksityiskohtaiset tiedot

 • tuotteen nimi Edaravone
  CAS-numero 201-891-0
  Kemiallinen nimi PMP; Edaravone; 5-metyyli-2-fenyyli-1,2-dihydropyratsol-3-oni; 2,4-dihydro-5-metyyli-2-fenyyli-3h-pyratsol-3-oni; CI Developer 1; MCI-186; 1-fenyyli-3-metyyli-5-pyratsoli; 1,3,5-PMP; 1-fenyyli-3-metyyli-5-pyratsoloni; 1-fenyyli-3-metyyli-5-Prazalone; 3-metyyli-1-fenyyli-5-pyratsoloni
  Molekyylikaava C10H10N2O
  Molekyylipaino 174.1992
  Kiehumispiste 333 ° C 760 mmHg: ssä
  Puhtaus > 99%
  Kuvaus Valkoinen tai luonnonvalkoinen tai vaaleankeltainen kiteinen jauhe
  Paketti Turvallisuus ja monipuolistaminen
  vähimmäistilausmäärä 10g
  Hinta neuvottelu
 •   Rakenteellinen kaava:

 • Edaravone, CAS: 89 - 25-8

  Edaravone Chemical Properties

Tutkimus