Drostanolone (Masteron Propionate) jauhe (521-12-0)

Drostanolone (Masteron Propionate) jauhe (521-12-0)
Tuotetiedot


1. Mikä on Raw Drostanolone (Masteron Propionate) jauhe ?


Masteron (Drostanolone Propionate) on ehkä yksi "eksoottisista" androgeenisista / anabolisista steroideista (AAS), jota urheilija voi käyttää. Alun perin se kehitettiin ja sitä käytettiin anti-estrogeenina (nimellä Masteril) rintasyövän hoidossa. Sitä käytettiin suurelta osin yhdessä SERM: n (selektiivisen estrogeenireseptorimodulaattorin) tamoksifeenin (aka Nolvadex) kanssa rintasyövän hoidossa ja estrogeenipitoisuuksien merkittävä väheneminen naisilla, jotka ovat saaneet tällaista hoitoa. Sitä ei ole käytetty paljon näinä päivinä tällaisiin tarkoituksiin, monista syistä, mutta monien urheilijoiden, erityisesti kilpailukykyisten kehonrakentajien kohdalla, Masteron on edelleen AS: n lääkkeiden melko epäluuloinen suosikki.

2. Miten Raw Drostanolone (Masteron Propionaatti) jauhe toimii?


Tämä steroidi on suuri kysyntä kehonrakentajien keskuudessa, koska se tarjoaa useita positiivisia ominaisuuksia. Se on voimakas anti-estrogeenivaikutus. Lisäksi se ei aiheuta vahinkoa maksalle, koska se ei ole myrkyllistä. Sen turvallisuus on yksi syy siihen, että se on niin haluttua. Masteronilla on kuitenkin muita myönteisiä vaikutuksia.

 

Se osoittaa tehokkuuden korkeaa leikkausjaksoa. Se on kuitenkin yksi erityispiirre. Se on todella tehokas tämän jakson viimeisissä vaiheissa. Tiedetään, että leikkausjakso tarkoittaa sitä, että urheilijat yrittävät laukaista rasvan myymälöitä. On erittäin vaikeaa päästä eroon viimeisistä kiloista rasvaa. Tämä on silloin, kun Masteron tulee apua. Se parantaa myös vaikeampaa fysiikkaa.

 

Kun olet ehdottomasti joutunut lihavaksi ja kokee vaikeuksia, kun olette ruokavaliossa, tämä tuote tuskin tuo sinulle huomattavia tuloksia.

 

Suurten potentiaalisten ominaisuuksien ansiosta tuote voi riittävästi parantaa voimaa. Se voi olla hyödyllinen apu niille urheilijoille, jotka ovat rajoittaneet kalorien kulutusta. Voidaan myös odottaa kohtalaisia parannuksia nopeamman elpymisen ja kestävyyden parantamiseksi.

 

Jos päästöoikeuksia lisätään joukkoliikenteelle, on syytä sanoa, että sen tehokkuus ei olisi niin hyvä. Mahdollisuus saada lihasmassaa on kohtalainen. Tästä johtuen useimmat urheilijat yhdistyvät muiden steroidien kanssa bulkkitointijakson aikana. Oikea yhdistelmä voi varmistaa valtavat rasvahäviöt.

 

Se on myös valittu, koska estrogeenin aiheuttamat sivuvaikutukset ovat vähäisiä. Se hillitsee estrogeenin tuotantoa ja ratkaisee monia ongelmia. Se voi kuitenkin menettää estrogeenin tehokkuutensa määrätyllä tasolla. Syynä tällaisen tehon laskemiseen on progesteronin lisääntynyt aktiivisuus.
 

3. Miten Raw Drostanolone (Masteron Propionaatti) -jauhetta käytetään ?


Masteronin vaikutuksista estrogeenisiin haittavaikutuksiin johtuen Masteron on erittäin hyödyllinen työkalu (erityisesti kilpailukykyisessä kehonrakennuksessa) leikkaamisen aikana. Koska korkeammat estrogeenit johtavat vedenpidätyskykyyn, Masteron estää vedenpidätyksen, ja monet käyttäjät väittävät, että heidän lihastensa tuntuvat olevan hyvin täynnä ja tiukkoja Masteronilla, ja se antaa heille hämmästyttävän "lihapumpun" kuntosalilla. Masteronin käyttö (yhdessä muiden sopivien lääkkeiden kanssa) alhaisilla rasvahapoilla auttaa käyttäjää näkemään hienot yksityiskohdat lihaksista, joita heikentävät, kuten raajat ja hienot yksityiskohdat lihaksesta. Masteron auttaa vetämään veden ihon ja lihaksen väliltä, mikä antaa tämän erittäin leikkaavan ilmeen (alhaisilla rasvahapoilla). Monet muut AS-lääkkeet eivät voi antaa tällaisia vaikutuksia lihasten yksityiskohtiin kuin Masteronilla.

 

Näistä Masteronin vaikutuksista huolimatta se on varsin heikko AS itsessään. Yksi voisi tuskin hyötyä Masteronin käytöstä itsestään, ja lisäksi Masteronin käyttö voi yksin johtaa libidin menetykseen johtuen kehon luonnollisen testosteronituotannon sulkemisesta. Näistä syistä on aina suositeltavaa pinota Masteron muihin steroideihin.

 

Monet sanovat, että käyttämällä Masteron on jätettä, kun käyttäjällä on kehon rasvaprosentti suurempi kuin 10-12%. Ymmärrän perustelut, ja käyttäjän on ymmärrettävä, että korkeammissa rasvapitoisuuksissa lihasten yksityiskohdat eivät näy niin kuin kuvattu; mutta en näe sitä jätteeksi sen anti-estrogeenisten ominaisuuksien vuoksi. Tällaiset ominaisuudet saattavat sallia sen, että niitä ei käytetä syklissä, jolla olisi muita haitallisia sivuvaikutuksia, ja lisäksi Masteron voi työskennellä synergistisesti muiden AS-lääkkeiden kanssa tehostaakseen niiden vaikutuksia (esimerkiksi edellä kuvatulla testosteronilla). Masteronia ei kuitenkaan suositella aloittelijalle, koska sitä ei tarvita tällä lähtötasolla.

 

Masteron Enanthate VS Propionaatti

Teknisesti Masteron on itse asiassa vain Drostanolone propionaatti eikä Drostanolone enanthate.

 

Mutta nimi Masteron on perustettu kehonrakennusyhteisöissä, ja Drostanolone enanthatea kutsutaan usein Masteron enanthateksi.

 

Kemiallisen koostumuksen osalta näiden kahden varianttien välinen ero on täsmälleen sama ero testosteronin enantataatin ja testosteronipropionaatin välillä.

 

Enantaattiesteri liitetään perusrakennushormoniin, joka tässä tapauksessa on Drostanolone. Tämä sidos tapahtuu 17-beta-hydroksyyliryhmässä.

 

Ehkä tärkein kehonrakentajille, Drostanolone P.: n puoliintumisaika on 2,5 päivää, mikä vaatii enemmän viikoittaisia injektioita. Drostanolone Enanthate on puoliintumisaika 10 vuorokautta.
 

4. Annostus raaka Drostanolone (Masteron Propionaatti) jauhetta


Masteron voi olla melko sisällytetty mihin tahansa sykliin, joka sisältää testosteronia (katso Testosteroni anabolisena steroidina). Käytettävät annokset Masteronilla ovat:

 

350-500 mg viikossa (propionaattiversio, ruiskutetaan joka toinen päivä)

400-600mg viikossa (enanthate-versio, injektoitu kahdesti viikossa)

 

Esimerkki erinomaisesta leikkausjaksosta edistyneelle käyttäjälle olisi: (6-10 viikkoa)

150mg Testosteroni propionaattia joka toinen päivä

50 mg Trenboloniasetaattia päivittäin (tai 100 mg joka toinen päivä)

150mg Masteron (propionaattia) joka toinen päivä

50mg Winstrol päivittäin, viimeiset 4 viikkoa vain sykli

Tietenkin tällaisella väli / edistyksellisellä syklillä käyttäjä voi myös sisällyttää muita lääkkeitä, kuten klenbuterolia, efedriiniä, T3: tä, kasvuhormonia, IGF: tä jne.

Uuden alkuvaiheen leikkausjakso voi olla: (6-8 viikkoa)

 

100mg Testosteroni propionaattia joka toinen päivä

100mg Masteron (propionaattia) joka toinen päivä

 

Naisille on suositeltavaa käyttää varovaisuutta, koska Drostanolone propionate 100 mg tai korkeammissa annoksissa on potilastietoisuus.

 

Naisten virilismi (virilisaatio) herättää miesten ominaisuuksia, jotka sisältävät:

 

syvempi ääni

laajentunut klitoris

kasvien kasvua kasvoihin tai epätavallisia paikkoja kehossa

pienempiä rintoja

kuukautiskierron häiriöt

kuukautisten täydellinen lopettaminen

Jotkut virilismin sivuvaikutuksista naisilla ovat peruuttamattomia.

 

Tällaisia haittavaikutuksia voi esiintyä jopa pienemmillä annoksilla, ja peruuttamaton vahinko on mahdollinen myös silloin, kun lääke lopetetaan aikaisintaan negatiivisten sivuvaikutusten alkaessa.
 

5. Varoitus raaka Drostanolone (Masteron Propionaatti) jauhetta


Kuten mainitsin, otettu itsestään ja Drostanolone propionate 100 mg: n annoksella, haittavaikutukset eivät ole tyypillisiä. Mitä suurempi annos on, sitä suurempi riski kehittää haittavaikutuksia.

 

Keskimäärin kokenut kehonrakentaja voi pistää missä tahansa 100 mg: sta 400 mg: aan Drostanolone propionaattilujuusliuosta viikossa. Tämä jakautuu 100 mg: n annokseen Drostanolone propionaattia joka toinen päivä.

 

Jotkut kehonrakentajat pienentävät annostusta 50 mg: aan päivittäin sivuvaikutusten estämiseksi - vaihtelevilla Masteron-syklin tuloksilla.

 

Naisilla, jotka käyttävät Drostanolonia, suositellaan 50 mg: n viikoittaista annostusta vähentääkseen virilismin mahdollisuuksia. 50 mg viikoittainen annos jaetaan myös pienempiin injektioihin kahden tai kolmen päivän välein.
 

6. Mitkä ovat mahdolliset haittavaikutukset ? Raw Drostanolone (Masteron Propionate) jauhe ?


Masteronilla on estrogeenisiä ominaisuuksia, jotka johtavat siihen, että useat ei-toivotut haittavaikutukset, joita AS-käyttäjät voivat kokea, kuten gynecomastia, vedenpidätys ja verenpaineen vaaralliset kohoumat, eliminoituvat. Vaikka Masteron on heikko steroidi ja paperilla on alhainen androgeeniset ominaisuudet, on jo mainittu, että käytännössä androgeeniset ominaisuudet näyttävät olevan hiukan korkeammat kuin teoriassa ja toisaalta Masteron on DHT-johdannainen. Lisätietoja DHT: stä ja liiallisen DHT: n liikkeessä olevista tuloksista on artikkelin "Mahdolliset haittavaikutukset" kohdassa Testosteroni anaboliset steroidit.

 

Lyhyesti kuitenkin Masteronin käytön yhteydessä mahdollisesti esiintyvät haittavaikutukset ovat hiustenlähtö (jos ne ovat alttiita miehen kaljuuntumiselle), aggressiivisuus ja akne. Jos käyttäjä kokee aknea muiden androgeenien, kuten testosteronin, kanssa, niin se on todellinen mahdollisuus kokeilla sitä Masteronilla. Tiedän ihmisistä, jotka kokevat vain muutamia pilkkuja testosteronin käytön kanssa, mutta käyttäessään Masteronia he kokevat paljon enemmän pisteitä. Toisaalta on olemassa käyttäjiä, jotka tuntuvat saavan vähemmän kokemuksia Masteronista kuin Trenbolonilla.

 

Kuten kaikilla AAS: lla, on mahdotonta kenenkään sanoa, miten yksilö on ehdottomasti reagoinut sivuvaikutusten ja muiden lääkkeiden kanssa, koska yksilöt eroavat toisistaan lääkkeisiin vastaamisessa, ja heillä on myös eroja. Käyttäjän on kuitenkin oltava tietoinen siitä, että potentiaali on olemassa ja ottaa tämä huomioon syklin suunnittelussa. On olemassa lääkkeitä, joilla voidaan torjua sivuvaikutuksia, kuten finasteridi kaljuuntuneisuutta ja akuuttia aknea varten, mutta näillä lääkkeillä on myös rajoituksia, ja niitä on tutkittava hyvin ennen käyttöä.
 

7. Osta Drostanolone (Masteron Propionate) jauhe f rom SZOB


→ Käy online-apteekissa ja täytä Drostanolone / Masteron Propionate -raaka-aineiden tilaus.

  Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

→ Se lähetetään 12 tunnin sisällä.

 
Raw Drostanolone (Masteron Propionate) jauhe video

Raw Drostanolone (Masteron Propionaatti) jauhe Tekniset tiedot:Nimi Drostanoloni (Masteron Propionaatti)
ulkonäkö valkoinen jauhe
cas

521-12-0

Määritys ≥99%
Liukoisuus Liukenematon veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

10-20 mg

Alkamisaika

30 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Raw Drostanolone (Masteron Propionate) jauhe Kilpailukykyinen etu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavien monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Raw Drostanolone (Masteron Propionaatti) jauhe HNMR


tadalafil powder.jpg
Tutkimus