DMAA (13803-74-2)

DMAA (13803-74-2)
Tuotetiedot

DMAA raaka-aine


1.Mikä onDMAA raaka powde?

DMAA (1,3-dimethylamylamine) ei amfetamiinia johdannainen, joka on laajalti käytetty urheilu Lisävuodemaksua myyty Yhdysvalloissa. Tunnetaan myös methylhexanamine tai geranium uute, DMAA on usein mainostetut ”luonnollinen” nautintoaine, monet väitti toimiva käyttötarkoituksiin kuten kehonrakennus-tuki, athletic suorituskyvyn lisääjinä ja painonlasku apua. Vaikka DMAA kerralla hyväksyttiin huumeiden nenän hallintojärjestelmiä, ei ole lääketieteellistä käyttöä DMAA tunnustetaan nykyisin. FDA ei tiedä mitään luotettavaa tiedettä, joka osoittaa, että DMAA on luonnollisesti olemassa kasveissa.


DMAA sisältäviä ravintolisiä ovat laittomia ja niiden markkinointia rikkoo lakia. Perustuu tieteelliseen tietoon arvioinut FDA, DMAA ei ravinnon ainesosa.

Dimethylamylamine on huume tehdään synteettisesti laboratoriossa. Sitä käytettiin alun perin nenän limakalvoja.


Tänään dimethylamylamine myydään ravintolisä käytetään huomiota alijäämän hyperaktiivinen häiriö (ADHD), laihtuminen, parantaa urheilullinen suorituskyky ja laitoksen rakentaminenMethylhexanamine, yleisesti tunnettu 1,3-dimethylamylamine tai DMAA, keksittiin ja kehittänyt Eli Lilly and Company ja on markkinoida Lilly hengitettynä nenän dekongestantin lääke vuodesta 1944 kunnes Lilly vapaaehtoisesti peruutti sen markkinoilta 1983 Methylhexanamine on epäsuora sympathomimetic lääke.


Vuodesta 2006 methylhexanamine on markkinoitu laajasti useilla eri nimillä energia parantavaa ruokavalion täydentämiseksi nojalla väittävät, että se on samanlainen tiettyjä yhdisteitä esiintyy geraniums, mutta sen turvallisuus on kyseenalaistettu vaaratilanteista ja on vähiten 5 kuolemia on liittynyt methylhexanamine sisältäviä ravintolisiä. [2] se kiellettiin monet urheilun viranomaisten ja valtiollisten laitosten erottelemiseksi.


Joitakin tuotteita väittävät, että dimethylamylamine tulee luonnollisesti rose geranium öljy. Lisäravinteet, jotka sisältävät tätä ainetta joskus luettelo rose geranium, geranium öljy tai geranium varret etiketissä. Laboratorioanalyysien osoittaa kuitenkin, että tämä lääke ei todennäköisesti tule luonnollinen lähde.


Uskotaan, että nämä valmistajat keinotekoisesti lisännyt tätä lääkettä täydentää sen sijaan, että saavalle luonnollinen lähde. Dimethylamylamine pidetään huumeiden Kanadassa ei ole sallittua ravintolisiä tai luontaistuotteita.


Monet urheilijat ottaa dimethylamylamine suorituskyvyn parantamiseksi. Kuitenkin dimethylamylamine lisättiin World Anti-Doping Agency kiellettyjen aineiden luettelo 2010. Siksi kilpaurheilijoiden tulisi välttää se.

2. Kuinka DoesDMAA raaka powdeToimii?

Dimethylamylamine uskotaan samankaltaisia tukkoisuutta kuten pseudoephedrine ja efedriini piristäviä vaikutuksia. Jotkut hakijat sanoa, että turvallisempi vaihtoehto efedriiniä. Kuitenkin ei ole tieteellistä tietoa väitteen tueksi.


1,3-dimethylamylamine (DMAA) on synteettisesti valmistettu neuraalilaskennan stimulantti, joka käyttää avaintekijä ravintolisiä parantaa urheilullinen suorituskyky ja lisää energiaa. Kannalta Kemiallinen rakenne on samanlainen kuin efedriini.

Se tunnetaan myös methylhexanamine ja käydä kauppaa Forthane ja Geranamine.


Vaikka alun perin käyttöön nenän limakalvoja, sitä käytetään nyt eri syistä kuten täydentää parantaa urheilullinen suorituskyky, laihtuminen ja huomiota alijäämän hyperaktiivinen häiriö (ADHD). Jotkut kehonrakentajat käyttää DMAA pre-workout nautintoaine samoin.
 

3. miten käyttää DMAA raaka powde?

Perustuu DMAA maitopohjaisia tuotteita tai täydentää valmistajien väitteet, 1,3-dimethylamylamine pätee palvelemaan ensisijaisesti keskushermosto stimulantti. Näiden tuotteiden mahdolliset hyödyt liittyvät pääasiassa kognitiivisiin kykyihin lisävarusteena.


Yksinkertaisesti sanottuna 1,3-dimethylamylamine käyttö voi johtaa lisääntymiseen energia ja keskittyminen. Se johtuu näistä väitetyistä eduista monet opiskelijat ja ammattilaiset käyttää DMAA tuotteita korkeampi aistit ja keskittyä.


Koska DMAA-tuotteet voivat johtaa dopamiinin vapautumista, ne myös johtavat tunne väliaikaisen hyvän olon luomiseksi. Tämä sisältää parantaa mielialaa ja yleinen tunne onnea.


Kehonrakentajat ja paino koulutus urheilijat käyttävät 1,3-dimethylamylamine täydentää myös. Energian vapauttamista toimintoja DMAA tuotteiden ne pre-workout tuettaisiin. Parannettu kognitiivisiin kykyihin lisäksi parantaa voimaa voi tarjota lisäarvoa keskittyä ja motivaatio.


Tehostettua keskittymistä ja energiaa voidaan edelleen lisätä suvaitsevaisuutta kipua ja parantaa kestävyyttä. Tämä tarjoaa arvokasta tukea intensiivisen workout istunnoissa.


Tutkimusten 1,3-dimethylamylamine käyttö voi aiheuttaa verisuonten supistumista. Tämä tarkoittaa sitä, että verisuonten ahdas nostaa verenpainetta. Tämä tapahtuu ilman että syke.


Kohonnut verenpaine voi edistää lihasten kasvua on alhainen intensiteetti. Mutta verenpaineen nousu taso riippuu annostus.


Ennen kuin käytät DMAA edistää henkistä energiaa ja keskittyä, on tärkeää lukea valmistajan annostusohjeita. Sen liiallinen käyttö voi aiheuttaa haittavaikutuksia.


Saat parhaat tulokset DMAA ei pidä syödä päivittäin. Sen sijaan voit käyttää sitä osana sykli käytön aikana tasaisesti sekaisin ja siroteltu aikoina käytetä. Tavoitteena on välttää riippuvuutta DMAA täydentää.

4. AnnostusofDMAA raaka powde

1,3-dimethylamylamine erilaiset yhteiset pienempi annostus perustuu täydentää tai tuote on noin 10-20 mg ja se lopulta saavuttaa korkeampi vaihtelee 40-60 mg.


Huomaa että nämä annostus alueet eivät perustu minkäänlaista tieteellistä näyttöä. Sen sijaan nämä arvot ovat peräisin käyttö suositukset valmistajien DMAA täydentää saatavilla markkinoilla.


Sitä käytetään yleensä puoli tuntia ennen harjoituksen, harjoitelma istunto tai aina kun elimistö tarvitsee lisäenergiaa tai on paneuduttava. Voi kestää useita pieniä annoksia päivässä.


Päivittäinen hallinto on usein pidetty tarpeeksi.

Jälkeen annos vaikutus voi kestää monta tuntia. Sen jälkeen jotkut voivat kokea energia 'crash', jossa äkillinen lasku energian tasoilla voidaan havaita.

Jotkut voi myös olla, että vaikutukset DMAA tuotteita ovat liian liikaa virtaa ja älä parantaa aivotoimintaa. Sijasta entistä enemmän huomiota Jotkin käyttäjät saattavat kohdata lisääntynyt ahdistuneisuus, mikä vaikeuttaa jopa keskittyä kuin tavallisesti.


Se on joitakin mahdollisia haitallisia vaikutuksia Food and Drug Administration (FDA) on katsonut DMAA tuotteiden turvallinen ja neuvoo kuluttaja ostaa mitään ravintolisä, joka sisältää DMAA.


Merkittäviä ja arvovaltainen tieteellistä tutkimusta 1,3-dimethylamylamine puutteen vaikutukset DMAA perustuvien tuotteiden ei täysin ymmärretä. Joidenkin väitteiden mukaan DMAA on ensisijaisesti vastuussa noradrenaliinin release.


Noradrenaliinin kuuluu välittäjäaineiden että vapautuessaan voi johtaa lisätä tason energiaa, keskittyä, huomiota ja valppautta.


Kun kehoon, 1,3-dimethylamylamine kulkee suolistossa imeytyy verenkiertoon. Se kulkee verenkiertoon, läpäisee veri-aivoesteen ja tulee edistää vapauttamista välittäjäaineiden keskushermostoon.


Jotkut valmistajat väittävät myös, että 1,3-dimethylamylamine myös stimuloi vapauttaa toinen voimakas välittäjäaine dopamiinin, joka on mielialan parantavia agentti.

5. VaroitusofDMAA raaka powde

Tunnetaan myös nimellä 1,3-dimethylamylamine, methylhexanamine tai geranium uute, DMAA on ainesosa löytyy laittomasti eräillä ravintolisiä ja usein mainostetut ”luonnollinen” nautintoaine. DMAA, etenkin yhdistettynä muiden ainesosien, kuten kofeiini, voi olla terveysriski kuluttajille.


Nauttimisesta DMAA voi nostaa verenpainetta ja sydän ongelmia aina hengenahdistus ja tiukentamista rinnassa sydänkohtaus. Ravintolisiä, jotka sisältävät DMAA ovat laittomia ja FDA tekee kaiken valtansa poistaa tuotteet markkinoilta.


Vuonna 2012 FDA antoi varoituskirjeitä yrityksille, jossa ilmoitetaan tuotteiden DMAA täytyy markkinoilta tai muotoiltu poistamaan tätä ainetta. Useimmat yritykset varoitti enää jakelevat tuotteita DMAA. Vaikka FDA toimii saada näitä tuotteita pois markkinoilta, kuluttajille pitäisi ei ostaa tai käyttää DMAA sisältävän ravintolisä tuotteen.


FDA on todennut, että methylhexanamine ”tiedetään kapea verisuonia ja verisuonia, jotka voi nostaa verenpainetta ja voi johtaa sydän-ja verisuonitapahtumien aina hengenahdistus ja tiukentamista rinnassa sydänkohtaus”. Lukuisia vaaratilanteista ja vähintään 5 kuolemantapauksia on raportoitu yhdessä methylhexanamine sisältäviä ravintolisiä.


Tutkimus on julkaistu Journal of Nutrition ja aineenvaihdunnan oivalluksia mukana 25 urosta havaitsi, että urheilu täydentää yleisesti tunnettu Jack3D, joka sisälsi DMAA ei merkittävästi lisätä verenpainetta tai leposyke. Ne sen dokumentoitu yli 10 viikon ohjelma analyysi, osallistujat hankittu vaatimattomia tappio LDL-kolesteroli.


DMAA voi sitä paitsi saada aikaan migreeni päänsärkyä, jotka ovat alttiita niiden perusteella havaittu tuloksia.


Yksinkertaisesti siksi sen havaittu vaikutukset DMAA voi aiheuttaa erektiohäiriöitä. DMAA vähentää tuotantoa typpioksidin, kemikaali, joka laajentaa verisuonia, joten ne tuottavat entistä verenkiertoa. Vähentää typpioksidin yleensä on kunnossa, kun se tulee saada ja pitää erektiota. Onneksi hyvin pieni aikuisilla miehillä kestää tämä haittavaikutus.

6. Mitkä ovattHän mahdolliset haittavaikutuksetofDMAA raaka powde?

Urheilijat ja kehonrakentajat ovat jatkuvasti etsimään etu, kun se tulee urheilu suorituskykyä ja kehon rasvattomaan massa. Jotkut puolestaan ruokavalion ja urheilu parantaa täydentää parantaa niiden urheilusuoritukseen tai menettää rasvaa.


Yksi tällainen täydennys ainesosa nimeltään methylhexamamine tai DMAA ilmoitetaan tämän tavoitteen ja on tällä hetkellä jonkin verran kiistelyä aiheesta. DMAA suunnattiin aluksi Eli Lilly lääkeyhtiön saavutettavissa hoito nenän tukkoisuus ja astma. Jos tavaramerkki vanhentunut, se ehdottomasti esiteltiin vuonna 2006 nimellä Geranamine ravintolisä.


Ottavat huomioon tuolloin se on kasvattanut suosiotaan, varsinkin kun efedriini, nautintoaine löytyy joitakin ruokahalua hillitsevät ja thermogenic täydentää, kiellettiin. Löydät DMAA erilaisia urheilu täydentää fitness food kaupat ja verkossa tarjolla.


DMAA on nautintoaine tuloksia merkittävästi kuten kofeiini. Henkilöiden, jotka käyttävät sitä enemmän energiaa ja on parempi henkinen painopiste ilman mitään tärinä, että monet ihmiset kokevat, kun he juovat liikaa kofeiinia.


Juuri samaan aikaan DMAA aiheuttaa kuristava verisuonten ja laajentumista bronchioles keuhkoihin, se on varmasti miksi Eli Lilly katsonut sitä kuin mahdollista astman hoitoon. Se on myös ruokahalua vähentävää ja voi aiheuttaa laihtuminen joillakin ihmisillä.


FDA varoittaa kuluttajia eri mahdollisia sivuvaikutuksia aiheuttamien DMAA-tuotteet. Mukaan FDA supistumista tai kaventuminen verisuonten aiheuttamaa 1,3-dimethylamylamine voi johtaa sydän-ongelmia, kuten sydänkohtaus, takavarikot, hengenahdistus, ja tiukentamista rinnassa.


Vaikka kulutus 1,3-dimethylamylamine johtaa piikki energian tasoilla, jotkut käyttäjät ovat ilmoittaneet seuraavat nopeasti pudota tai kaatua, jos nämä energian tasoilla muutaman tunnin käytön jälkeen. Sekä lasku energian tasoilla crash voi johtaa muutos tuulella.


Muita mahdollisia haittavaikutuksia mukaan FDA, voi sisällyttää neurologiset sairaudet, rytmihäiriöt, hermoston häiriöt, psyykkiset häiriöt ja joissakin äärimmäisissä tapauksissa jopa kuolemaan.


Olisi kuitenkin huomattava, tutkimus osoittaa, että monet DMAA perustuvien tuotteiden käyttöön liittyviä kielteisiä tuloksia johtuvat yksinkertaisesti liikakäyttöä tuotteen. Nämä vaikutukset voidaan välttää pitämällä kiinni ylläpitohoito välillä noin 25-75 mg kerrallaan.


Voit välttää joitakin sivuvaikutuksia DMAA perustuvia tuotteita, painatus ja paino kouluttajat, pitäisi valita elintarvikkeita korkea proteiinipitoisuus sijaan.

7.OstaaDMAA Raaka-aine fROMSZOB

→ Vierailla meidän online apteekki ja täytä tilaus DMAA raaka-aineita.

→ Määritä paikka toimitus, valmistetta ja maksamiseksi.

→ 30 minuutin ajan, saat vahvistuksen tilauksen.

→ Se lähetetään 12 tunnin kuluessa.

DMAAjauheVideo


DMAA raaka-aine tekniset tiedot:NimiDMAA
UlkonäköValkoinen kiteinen jauhe
CAS

 13803-74-2

Määritys≥99.2%
LiukoisuusLiukenee hiukan veteen mutta liukenee laimennettua HCl ja polar liuottimia

Kuivaushäviö

≤0.5%

Heavy Metal

≤10ppm

Annostus

20mg

Nukahtamista aika

20 minites

Luokan

Lääkelaatua

DMAA raaka-aineKilpailuetua:


1 korkealaatuinen kilpailukykyiseen hintaan:

1) laatustandardin: USP 35


2) puhtaus: > 99 %


3) Olemme valmistaja ja tarjota korkealaatuisia tuotteita tehtaalla hinnasta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) paketti voi lähettää 24 tunnin kuluessa maksun. Seuranta numero


2) turvallinen ja huomaamaton toimitus. Eri huomautuksissanne valintasi.


3 meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) ammattitaitoista palvelua ja rikas kokemus saada asiakkaat tuntemaan olonsa, riittävä kalusto ja nopea toimitus täyttää halustaan.


2) markkinoilta saatu palaute ja tavaroiden palautetta arvostetaan, asiakkaiden vaatimus on meidän vastuullamme.


3) korkea laatu, kilpailukykyinen hinta, Nopea toimitus, ensiluokkaista palvelua saada luottamus ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) turvallinen toimitus: kanava monipuolistamista, asiakkaat yksityisyyden suojaamiseksi. Ja vain siinä tapauksessa, varmistaa uudelleen alusta.

 

2) koskaan muutos: tuote aina säilyttää puhtautensa, ei muutu, korkea laatu on yrityksemme kulttuuri.

 

3) hyviä palveluja: mahdollisimman nopeasti ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

DMAA raaka-aine HNMR | SZOB


13803-74-2 DMAA HNMR.jpg
Tutkimus