Dexametasoni CAS: 50-2-2

Dexametasoni CAS: 50-2-2
Tuotetiedot

Kuvaus Dexamethasonista CAS: 50-2-2:

Dexamethasoni on steroidilääkityksen tyyppi. Sitä käytetään useiden sairauksien, kuten reumaattisten ongelmien, lukuisten ihosairauksien, vakavien allergioiden, astman, kroonisen obstruktiivisen keuhkosairauden, luun, aivojen turvotuksen ja tuberkuloosin antibioottien hoitoon. Adrenokortikaalisen vajaatoiminnan yhteydessä dexametasonia tulee käyttää yhdessä lääkkeen kanssa, jolla on suurempia mineraokortikoidivaikutuksia, kuten fludrokortiini. Ennaltaehkäisevässä työssä deksametasonia voidaan käyttää parantamaan vauva-annoksia. Se voidaan ottaa suun kautta, injektiona lihakseen tai suonensisäisesti. Dexametasonin vaikutukset näkyvät usein päivässä ja kestävät noin kolme päivää.

Deksametasonin pitkäaikainen käyttö saattaa aiheuttaa kouristuksia, luun häviämisen, kaihia, helposti mustelmia tai lihasten heikkenemistä. Yhdysvalloissa tarkoitetaan raskausluokkaa C, joten käytön on perustuttava hyötyihin, joiden ennustetaan olevan suurempia kuin riskit. Australiassa , se on luokkaa A, joten sitä on käytetty usein raskauden aikana, eikä lapselle ole todettu ongelmia. Sitä ei pidä ottaa imettäessä. Dexametasonilla on tulehdusta ja immunosuppressiivisia vaikutuksia.

Dexamethasoni valmistettiin ensimmäisen kerran vuonna 1957. Se on WHO: n malliluettelo tärkeimmistä lääkkeistä, tärkeimmistä lääkkeistä, joita perusterveysjärjestelmässä tarvitaan. Dexametasoni ei ole kallis, eikä jotain testosteronia . Yhdysvalloissa kuukauden lääkitys maksaa yleensä alle 25 dollaria. Intiassa kohtalainen hoito on noin 0,5 USD. Se on käytettävissä useimmilla maailman alueilla.

Kilpailuetu :

1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35

2) Puhtaus:> 99%

3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.

2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla

2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.

3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.

2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.

3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.

4 Kolme periaatetta:

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Tuotteen laatuongelma

Ohje

Hot tags: Methylprednisolone

Liittyvät tuotteet
välituotteita
API
prohormone
SARMS Raws

Dexamethasoni CAS: 50-2-2 yksityiskohtaiset tiedot


tuotteen nimi deksametasoni
CAS 50-2-2
Muu nimi 9-alfa-fluori-11-beeta, 17-alfa, 21-trihydroksi-16-alfa-metyylipregna-1,4-dieeni-3,20-dioni; 9-alfa-fluori-16-alfa-metyyliprednisoloni; 9alpha- fluori-11beta, 17alfa, 21-trihydroksi-16alfa-metyylipregn-1,4-dieeni-3,20-dioni; (8xi, 11beta, 16alfa) -9-fluori-11,17,21-trihydroksi-16-methylpregna- 1,4-dieeni-3,20-dioni
Molekyylikaava C22H29FO5
Molekyylipaino 392.4611
Sulamispiste 255-264 ° C
Puhtaus > 99%
Paketti Turvallisuus ja monipuolistaminen
vähimmäistilausmäärä 10g
Hinta neuvottelu

Dexametasoni, CAS: 50-2-2

Dexamethasoni kemialliset ominaisuudet


Viisi tuoteryhmiä

1) Steroidi    

2) PCT-lääkkeet

3) Peptidit

4) Rasvanpuutos

5) Sukupuolihormonit


Tutkimus