T3 (Cytomel) jauhe (55-06-1)

T3 (Cytomel) jauhe (55-06-1)
Tuotetiedot


1.Mitä Cytomel / T3 raakajauhetta?

Liotyroniini on synteettinen muoto trijodotyroniinille (T3), kilpirauhasen hormonille, jota käytetään kilpirauhasen vajaatoiminnan ja myseemaemon kooman hoitoon. T3 on metaboliittisesti aktiivinen kilpirauhashormoni, joka aiheuttaa palautteen eston ja laskee kohonneita TSH-tasoja. Se lisää aineenvaihduntaa perifeerisissä kudoksissa ja osoitetaan, kun peräsuolen kudoksissa on T4: n heikentynyt konversio T3: ksi. Sitä käytetään myös laajentumisstrategiana suuren depressiivisen häiriön hoitamisessa, kun sitä käytetään yhdessä masennuslääkkeiden kanssa. Sitä markkinoidaan natriumsuolana tuotenimellä Cytomel (tai Tertroxin in Australia).

 

Liothyroniini on kilpirauhashormoni. Kilpirauhashormonilääkkeet ovat luonnollisia tai synteettisiä valmisteita, jotka sisältävät tetraiodothyronine (T4, levothyroxine) natrium tai triiodothyronine (T3, liothyronine) natrium tai molemmat. T4 ja T3 tuotetaan ihmisen kilpirauhasessa jodinoitumisen ja aminohappo tyrosiinin kytkennän avulla. T4 sisältää neljä jodiatomia ja muodostuu kahden diodi-tyrosiinimolekyylin (DIT) kytkemisestä. T3 sisältää kolme jodiatomia ja muodostuu DIT: n yhden molekyylin kytkemisestä yhden mono- jodotyrosiinimolekyylin (MIT) kanssa. Molemmat hormonit tallennetaan kilpirauhaskolloidiin tyroglobuliinina. Tämä lääke voi parantaa kilpirauhasen puutteen oireita, kuten hidas puhe, energian puute, painonnousu, hiustenlähtö, kuiva iho ja kylmän tunne. Se auttaa myös hoitamaan strutsi (laajentunut kilpirauhas).

 

Kilpirauhashormonilääkkeet ovat luonnollisia tai synteettisiä valmisteita, jotka sisältävät tetraiodothyronine (T4, levothyroxine) natrium tai triiodothyronine (T3, liothyronine) natrium tai molemmat. T4 ja T3 tuotetaan ihmisen kilpirauhasessa jodinoitumisen ja aminohappo tyrosiinin kytkennän avulla. T4 sisältää neljä jodiatomia ja muodostuu kahden diodi-tyrosiinimolekyylin (DIT) kytkemisestä. T3 sisältää kolme jodiatomia ja muodostuu DIT: n yhden molekyylin kytkemisestä yhden mono- jodotyrosiinimolekyylin (MIT) kanssa. Molemmat hormonit tallennetaan kilpirauhakolloidiin tyroglobuliinina.


Kilpirauhashormonivalmisteet kuuluvat kahteen luokkaan: (1) eläinten kilpirauhasesta peräisin olevat luonnolliset hormonaaliset valmisteet ja (2) synteettiset valmisteet. Luonnolliset valmisteet sisältävät kuivattua kilpirautaa ja tyroglobuliinia. Kuivattu kilpirauhas on peräisin kotieläiminä olevista eläimistä, joita käytetään ihmisen ruokaan (joko naudanliha tai hedelmätärkkelys), ja tyroglobuliini on peräisin sikojen kilpirauhasista. Yhdysvaltojen farmakopea (USP) on standardoinut luonnollisten valmisteiden kokonaisjodipitoisuuden. Kilpirauhasen USP sisältää vähintään (NLT) 0,17 prosenttia eikä korkeintaan (NMT) 0,23 prosenttia jodia, ja tyroglobuliini sisältää vähintään (NLT) 0,7 prosenttia orgaanisesti sidottua jodia. Jodipitoisuus on vain epäsuora indikaattori todellisen hormonaalista biologista aktiivisuutta.

 

2. Kuinka Cytomel / T3 toimii raakajauheella?  

Liotyroniiniä käytetään kilpirauhasen vajaatoiminnan hoitoon, kun kilpirauhanen ei ole riittävästi kilpirauhashormonia. Sitä käytetään myös pienentämään laajentuneiden kilpirauhasen kokoa (kutsutaan goiteriksi). Lotiothyriinia käytetään myös joissakin lääketieteellisissä testeissä kilpirauhasen ongelmien diagnosoimiseksi. Tämä lääke on saatavana vain lääkärin reseptiä.


Lääkärit voivat käyttää levotyroksiinin (T4) sijaan tai sen lisäksi liotyroniinia potilaille, jotka ovat kilpirauhasen hormonikorvaushoidon aikana. Kun potilaalla on kilpirauhasen syöpä tai Graves-tauti, ablaatiohoitoa radioaktiivisella jodilla (131I) voidaan käyttää jäljellä olevan kilpirauhasen kudoksen poistamiseen, joka voi säilyä tiroidectomian jälkeen (kirurginen leikkaus kivulla). 131I-hoidon tehokkuuden vuoksi jäljittää kilpirauhasen kudos on jouduttu jodiin, mikä saavutetaan kohottamalla potilaan TSH-tasoja. Levotiroksoniä sairastaville potilaille TSH: ta voidaan lisätä lopettamalla levotyroksiini 3-6 viikon ajan. Tämä pitkä hormonikorvaushoito on tarpeen levotyroksiinin suhteellisen pitkän biologisen puoliintumisajan takia ja voi aiheuttaa potilaan kilpirauhasen vajaatoiminnan oireita. Liotyroniinin lyhyempi puoliintumisaika sallii kahden viikon käytön, mikä saattaa vähentää kilpirauhasen vajaatoiminnan oireita. Yksi protokolla on levotyroksiinin lopettaminen, sitten määrätään liotyroniini, kun T4-tasot putoavat ja lopulta lopeta liotyroniini kaksi viikkoa ennen radioaktiivista jodihoitoa.


Liothyroniini voi myös olla edullinen potilaille, joilla on mysemaema kooma, koska se on nopeampi toiminnan alettua verrattuna levotyroksiiniksi. Alhaisen annoksen liotyroniinin on osoitettu parantavan masennuksen oireita potilailla, joilla on normaali kilpirauhasen toiminta, joilla ei ole riittävää helpotusta masennuksestaan, kun he yrittivät kokeilla useita erilaisia masennuslääkkeitä. Kun olemassa olevia lääkkeitä lisättiin, liothyronine auttoi saavuttamaan remission 24%: lla potilaista, jotka osallistuivat suurten STAR * D -perimpressiohjelman osajoukkoon. Vuoden 2001 meta-analyysi, joka analysoi liotyroniinin lisäämisen tehokkuutta trisyklisille masennuslääkkeille, erityisesti naiset voivat hyötyvät liotironiinista.


Keskimääräinen efektiivinen annos masennukseen oli 45 mikrog liotironiinia päivässä, mikä on pienempi kuin kilpirauhasen vajaatoiminnan hoitoon käytettävät annokset. Noin 9% potilaista lopetti leotojoniinin käytön sivuvaikutusten vuoksi. Ero sukupuolen vasteessa voi johtua eroista kilpirauhasen esiasteiden aineenvaihdunnassa.


STAR * D-kokeesta kehitetty algoritmi suosittelee liotironiinia vaihtoehtona, kun potilaat ovat epäonnistuneet kahdella masennuslääkkeellä.

3. Kuinka käyttää Cytomel / T3 raakajauhetta?

Kilpirauhashormonien annostus määritetään indikaatiolla ja on joka tapauksessa yksilöllistettävä potilaan vasteen ja laboratoriotulosten mukaan.


Cytomel (liothyronine sodium) Tabletit on tarkoitettu oraaliseen antamiseen; kerran päivässä annostusta suositellaan. Vaikka liotyroniininatrium on nopea leikkaus, sen metaboliset vaikutukset jatkuvat muutaman päivän ajan käytön lopettamisen jälkeen.


Päättäessään käyttää lääkettä lääkkeen ottamisen riski on punnittava sen hyväksi, mitä se tekee. Tämä on päätös, jonka sinä ja lääkäri tekevät. Tätä lääkettä varten olisi harkittava seuraavia lääkkeitä:


- Kerro lääkärillesi, jos sinulla on jokin epätavallinen tai allerginen reaktio tähän lääkevalmisteeseen tai muuhun lääkkeeseen. Kerro myös terveydenhuollon ammattilaiselle, jos sinulla on muita allergioita, kuten elintarvikkeita, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Jos et ole reseptilääkkeitä, lue etiketti tai pakkaus ainesosat huolellisesti.


Raskaus Yhdysvaltain FDA: n mukaan liotironiini luokitellaan Raskausluokka A.Tyroidihormoni siirretään minimaalisesti sikiöön tai istukkaan, mutta lokakuussa 2014 tutkimuksissa ei ole todettu haitallisia vaikutuksia sikiöön. Hypothyroid-äitien tulee jatkaa kilpirauhashormonikorvaushoitoa koko raskauden ajan, jotta vältetään haittatapahtumat.


Hoito Breastmilk sisältää vähäisen määrän kilpirauhashormonia, joten imetys on tärkeää varovaisesti imetysajan aikana.

 

Iäkkäät vanhemmat potilaat tulisi aloittaa alhaisemmilla annoksilla liotyroniinia. Plasman (T3) pitoisuuksia tässä populaatiossa vähenee 25: stä 40: een. TSH: tä on seurattava rutiininomaisesti, koska se on sepelvaltimotauti, hypertyreoosi ja liiallinen luukados, joka johtuu riittämättömästä tai epänormaalista kilpirauhasen korvaamisesta.

4. Cytomel / T3-raakajauhe

Tämän lääkkeen annos vaihtelee eri potilailla. Seuraa lääkäriasi koskevia ohjeita tai ohjeita etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät vain tämän lääkkeen keskimääräiset annokset. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkärisi sitä kehota.


Annetun lääkkeen määrä riippuu lääkkeen voimasta. Myös päivittäisten annosten määrä, annosten välinen aika ja lääkkeen oton kesto riippuvat lääketieteellisestä ongelmasta, jota käytät lääkkeessä.


Liothyroniini on kilpirauhashormonin tehokkain muoto. Triadiotyroniinin (T3) suolana on kemiallisesti samanlainen ja farmakologisesti ekvivalentti T3: lle. Sellaisena se toimii kehossa, joka nostaa perusaineen metaboliaa, vaikuttaa proteiinisynteesiin ja lisää kehon herkkyyttä katekoliamiineille (kuten adrenaliinille) sallivasti. Monoterapiassa tai yhdistelmähoidossa SSRI: iden kanssa liotyroniini voi myös parantaa uusien keskushermostosolujen muodostumista keskushermostossa. Kilpirauhashormonit ovat välttämättömiä ihmisen kehon kaikkien solujen kunnolliselle kehittymiselle ja erilaistumiselle. Nämä hormonit säätelevät myös proteiinia, rasvaa ja hiilihydraatin aineenvaihduntaa, jotka vaikuttavat siihen, miten ihmisolut käyttävät energeettisiä yhdisteitä.


Levothyroksiiniin (T4) verrattuna liotyroniini on nopeampi toiminnan aloitus sekä lyhyempi biologinen puoliintumisaika, mikä voi johtua vähemmän plasman proteiineihin sitoutumisesta tyroksiinia sitovaan globuliiniin ja transtyretiiniin.


Suun kautta annettava annos (tabletti):

Lievän kilpirauhasen vajaatoiminnan hoitoon:

Aikuiset-Aluksi 25 mikrogrammaa (mcg) kerran päivässä. Annoksia voidaan suurentaa jopa 25 mcg: lla 1 - 2 viikon välein. Annos ei kuitenkaan yleensä ole enempää kuin 75 mcg kerran päivässä.

Lapsesi käyttö ja annostus määrää lääkärisi.


Myxedeman hoitoon:

Aikuiset - aluksi 5 mikrogrammaa kerran päivässä. Annoksia voidaan lisätä 5-10 mikrog päivässä 1 - 2 viikon välein. Kun 25 mg: n vuorokausiannos on saavutettu, annosta voidaan suurentaa 5-25 mcg: lla 1 - 2 viikon välein tarpeen mukaan. Annos ei kuitenkaan yleensä ole 100 mikrogrammaa kerran päivässä.

Lapsesi käyttö ja annostus määrää lääkärisi.


Synnynnäisen kilpirauhasen vajaatoiminnan hoitoon:

Aikuiset ja yli 3-vuotiaat lapset - Käyttö ja annostus määrää lääkärisi.

Lapset-ensin 5 mikrogrammaa kerran päivässä. Annos voidaan lisätä tarpeen mukaan 5 mikrogrammalla 3 tai 4 vuorokauden välein.

Lapset 0 - 1-vuotiaat - 20 mcg kerran päivässä ylläpitoon.

Lapset 1-3 v. -50 mcg kerran päivässä.


Yksinkertaisen (myrkytöntä) lyöntiä hoidettaessa:

Aikuiset - aluksi 5 mikrogrammaa kerran päivässä. Annoksia voidaan lisätä 5-10 mikrog päivässä 1 - 2 viikon välein. Kun 25 mg: n vuorokausiannos on saavutettu, annosta voidaan suurentaa 12,5 - 25 mikrogrammalla tarpeen mukaan 1 tai 2 viikon välein. Annos ei kuitenkaan yleensä ole enempää kuin 75 mcg kerran päivässä.

Lapsesi käyttö ja annostus määrää lääkärisi.

5. Varoitus Cytomel / T3 raakajauheella

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää ruoan syömisen tai ruokailun aikana tai niiden ympärillä, koska vuorovaikutusta voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan käyttö tiettyjen lääkkeiden kanssa voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia. Keskustele terveydenhuollon ammattilaisen kanssa lääkkeen käytöstä ruoan, alkoholin tai tupakan kanssa.


Kilpirauhashormonihoitoon käytettäviä lääkkeitä, yksinään tai yhdessä muiden terapeuttisten aineiden kanssa, on käytetty lihavuuden hoitoon. Euthyroid-potilailla päivittäisten hormonaalisten vaatimusten vaihtelevat annokset ovat tehoton painonpudotuksen kannalta. Suuremmat annokset voivat aiheuttaa vakavia tai jopa hengenvaarallisia myrkyllisyyksien ilmenemismuotoja erityisesti silloin, kun niitä annetaan yhdessä sympatomimeettisten amiinien kanssa, kuten niiden anorektisia vaikutuksia käytettäessä.


Seuraavia lääkkeitä tai osia tiedetään häiritsevän kilpirauhashormonihoidon potilaiden laboratoriotutkimuksia: androgeenit, kortikosteroidit, estrogeenit, estrogeeneja sisältävät jodit sisältävät valmisteet ja lukuisat salisylaattipitoiset valmisteet.

6. Mitkä ovat mahdolliset haittavaikutukset cytomel / T3 raakajauheesta ?

Liotyroniini voi aiheuttaa useita haittavaikutuksia, jotka ovat lähinnä samankaltaisia kuin kilpirauhasen liikatoiminnan oireet, kuten: [11]

 

painonpudotus

vapina

päänsärky

ärtynyt vatsa

oksentelu

ripuli

vatsakramppeja

hermostuneisuus

ärtyvyys

unettomuus

liiallinen hikoilu

lisääntynyt ruokahalu

kuume

kuukautiskierron muutokset

herkkyys lämmölle

 

On erittäin tärkeää, että lääkärisi tarkistaa edistymisesi säännöllisissä käynneissä. Tämän ansiosta lääkärisi voi tarkistaa, toimiiko lääke oikein ja päättää, pitäisikö sinun jatkaa sen käyttöä. Veren ja virtsan testejä tarvitaan välttämättömien vaikutusten tarkistamiseksi.

 

Liotyroniinia ei tule käyttää lihavuuden hoitoon tai laihduttamiseen. Tämä lääke on tehotonta painonpudotukseen ja kun sitä otetaan suuremmalla määrällä, se voi aiheuttaa vakavia sairauksia.

 

Kilpirauhasen vajaatoiminta voi joskus aiheuttaa hedelmättömyyttä miehillä ja naisilla. Liotyroniiniä ei tule käyttää hedelmättömyyden hoitoon, ellei se aiheudu kilpirauhasen vajaatoiminnasta.


Soita lääkärillesi heti, jos sinulla on rintakipu, nopea tai epäsäännöllinen syke, liiallinen hikoilu, lämpöherkkyys, hermostuneisuus tai muu epätavallinen sairaus.


Diabetesta sairastavilla potilailla on erittäin tärkeää seurata veresi tai virtsan sokerintasoja lääkärisi ohjeiden mukaan. Tarkista välittömästi lääkäriltäsi, jos huomaat muutoksia sokerintasoissa.


Liotyroniini-hoidon alkukuukausina saattaa esiintyä tilapäistä hiusten menetystä. Kysy lääkäriltäsi, jos olet huolissasi

7. Osta Cytemol / T3   Raakajauute f rom SZOB

Käy online-apteekissa ja täytä Cytomel / T3-raaka-aineiden tilaus.

  Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

  30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

Se lähetetään 12 tunnin sisällä.
Cytomel / T3 raakajauhe video

Cytomel / T3 raakajauhe Tekniset tiedot:Nimi Cytomel / T3
ulkonäkö Valkoinen tai vaalea jauhe
cas

55-06-1

Määritys ≥99.%
Liukoisuus 4 M NH40H metanolissa: 125 g / 5 ml, kirkas, kelta-ruskea, Osittain sekoittuva veteen. Liukenee dimetyylisulfoksidiin, metanoliin, natriumhydroksidiin. Käytännöllisesti katsoen liukenematon useimpiin muihin orgaanisiin liuottimiin.

Kuivaushäviö

≤4%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

5-20mcg

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Cytomel / T3 raakajauhe Kilpailukykyinen etu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Cytomel / T3 raakajauhe HNMR | SZOB


55-06-1 CytomelT3  HNMR.jpg
Tutkimus