Turinabol (Tbol) jauhe (855-19-6)

Turinabol (Tbol) jauhe (855-19-6)
Tuotetiedot

Turinabol (Tbol) (turvalliset ja tehokkaat steroidit)1. Mikä on Turinabol (Tbol) jauhe ?


Turinabol, tunnetaan myös nimellä Tbol, on unelma suullinen steroidi niille, jotka haluavat kokea legendaarisen dianabolin tehokkuutta ja anavarian turvallisuutta. Itse asiassa se on vähiten tunnettu versio dianabolista ja siitä huolimatta, että ne ovat hyvin erilaisia toimintansa, sovellustensa ja vaikutuksensa urheilijan terveyteen. Siksi tämä on anabolinen androgeeni steroidi (AAS), joka ehdottomasti ansaitsee saada oikean huomion.

2. Kuinka raaka Turinabol (Tbol) jauhe toimii?


Anaboliset steroidit ovat yksinkertaisesti luonnollisesti tuotetun hormonin, testosteronin, synteettinen versio. Testosteroni on hormoni, joka on katalysaattori suuren metamorfoosin takia, joka tapahtuu murrosiän ja nuorten vuosien aikana. Koska kehon testosteronin tuotanto kasvaa, kehon kyky lisätä lihasmassaa, lujuutta ja luutensitiota lisääntyy kirjeenvaihdossa. Anaboliset steroidit auttavat parantamaan tätä luonnollista prosessia alle 30-vuotiailla nuoremmilla miehillä.

 

Kun mies täyttää 30 vuotta, hänen kykynsä luonnollisesti tuottamaan testosteronia terveellisillä tasoilla alkaa kulua ajan myötä. Tällä hetkellä Turinabolia voidaan käyttää täydentämään kehon luonnollista testosteronituotantoa. Kun se on tehty oikein, Turinabolin käyttö antaa kehonrakentajille ja muille urheilijoille mahdollisuuden maksimoida anabolinen prosessi, joka liittyy heidän koulutusohjelmaansa.

 

Turinabol on dianabolin johdannainen, jolla on ollut tiettyjä muutoksia sen kemiallisessa rakenteessa. Suurin ero kahden steroidien välillä on 4-kloorin muutos turinabolissa, mikä antaa sille ominaisuuksia, joita ei ole nähtävissä dianabolilla. Itse asiassa tämä muutos voidaan havaita myös Clostebolin kanssa. Tämän lisärakenteen ansiosta turinabol ei voi olla vuorovaikutuksessa aromataasientsyymin kanssa, mikä tekee mahdottomaksi tämän steroidin muuttumisen estrogeeniksi. Siten käyttäjän ei tarvitse huolehtia sellaisista estrogeenisista haittavaikutuksista kuin vedenpidätys, kohonnut verenpaine, gynecomastia ja ihonalaisen rasvan kerääntyminen. Tästä syystä ei tarvita aromataasi-inhibiittoreita (AI), kun tbolia käytetään yksinään tai yhdessä muiden ei-aromatisoivien steroidien kanssa.

 

Lisäksi tbol sitoo äärimmäisen heikosti 5-alfa-reduktaasientsyymiä, joka on vastuussa testosteronin muuntamisesta dihydrotestosteroniksi (DHT). Siksi, koska useimmat androgeeniset haittavaikutukset aiheutuvat DHT: stä, näitä ei tapahdu turinabolilla. Tämä on hyvä uutinen niille, joilla on taipumus miehen kaljuuntuneisuuteen ja akneon. Lisäksi turinabol on kaksoissidos hiilen 1 ja 2 välillä, mikä vähentää vielä sen androgeenista aktiivisuutta.

 

Tämän seurauksena turinabol tarjoaa paljon heikompia ja kuivempia voittoja kuin dianabol, ja mikä tärkeintä - suurempi prosenttiosuus näistä voitoista on säilytettävä syklin päättymisen jälkeen. Dianabolin toimintatapaan käytetyt henkilöt eivät saa tällaisia nopeita ja dramaattisia voittoja, mutta lihakset ovat poikkeuksellisen laadukkaita. Tämä ero tuo mukanaan erittäin suosittu väärinkäsitys, joka väittää, että dianabol on paljon tehokkaampi kuin turinabol on. Tämä ei kuitenkaan ole täysin totta, koska dianabolin nopeat voitot ovat enimmäkseen veden ja rasvan kertymistä, jotka menetetään pian syklin päättymisen jälkeen. Toisaalta, turinabol: n voitot eivät sisällä vettä tai rasvaa, mikä antaa heille korkeamman kestävyyden ja laadun.
 

3. Kuinka käyttää Turinabol (Tbol) -jauhetta ?


Turinabolin käyttöön liittyy monenlaisia ammattilaisia; aivan liian monta mainita täällä, mutta aloittelijoille osa parhaista eduista ovat:

 

Suurempi vakaus voiton tavoin ja hormonaaliset ongelmat;

Vähemmän rasitusta nivelissä ja nivelsiteissä;

Parempi ennustettavuus ja hallittavuus;

Vähemmän vedenpidätys;

 

Koska Turinabol on ollut jo niin kauan, siihen on tehty huomattava määrä tutkimuksia. Mikä tutkija on havainnut, että kun tämä steroidi otetaan maltillisesti (10 mg / yli kuusi viikkoa), ei ole raportoitu negatiivisia terveysvaikutuksia tai haittavaikutuksia. Turinabolia voidaan käyttää myös SHBG: n vähentämiseen, jonka ansiosta keho voi käyttää testosteronia tehokkaammin ja tehokkaammin.

 

Sen lisäksi, että tieteelliset tutkimukset paljastivat, että Turinabol ei ole turvallinen, kun otetaan asianmukaisesti huomioon, myös tutkimukset osoittivat, että huolimatta hitaasta ja asteittaisesta prosessista, joka liittyy tähän tiettyyn steroidiin, se voi silti olla erittäin tehokas urheilijoille, jotka etsivät merkittäviä hyötyjä suorituskykyä. Asiantuntijat varovat, että annostusta ei lisätä äärimmäisiin tasoihin tulosten lisäämiseksi. Periaatteessa tämän prosessin kautta saadut voitot olisivat vähäisiä verrattuna niihin riskeihin. Nämä tutkimukset paljastivat, että urheilijat olivat tehokkaita merkittävien voittojen saavuttamisessa ilman, että annostusta olisi lisättävä tai sykliä pidennettävä.

 

Yksi asia, jota kannattaa huomata, on se, että menestys riippuu suuresti sopivan koulutuksen toteuttamisesta steroidin lisäyksellä. Jopa tehokkain steroidi ei tuota optimaalisia tuloksia ilman optimaalista harjoitteluohjelmaa. Koska tämä steroidi ei ole yhtä voimakas tuloksissa, liikunnan intensiteetti ja pituus eivät voi olla yhtä suuria kuin joidenkin muiden steroidien kanssa. Elvytysaika voi nousta hieman, mutta vakaus, joka saadaan käyttämällä tätä tuotetta enemmän kuin muodostaa hitaamman tuloksen.

 

Urheilijalle, joka etsii johdonmukaista, tasaista hyötyä ja vähimmäisriskejä, Turinabol pitäisi ehdottomasti olla jotain, mitä he pitävät. Se ei saa puhaltaa heitä pois laatikosta, mutta he ovat tyytyväisiä siihen pitkän matkan aikana.
 

4. Annos raakasta Turinabol (Tbol) jauhetta


Turinabolin keskimääräinen miesannos on 25-50 mg päivässä. On joitain urheilijoita, jotka käyttävät päivittäin 60-80 mg päivässä, mutta lisäetuja ei ole tarpeeksi näkyvästi verrattuna muihin terveysriskeihin. Kuten mainittiin, syklin kesto ei saa ylittää 6 viikkoa maksaoksisuuden vuoksi.

 

Huolimatta siitä, että turinabolia pidetään usein leikkaavana steroidina, olisi oikeampaa kutsua sitä " vähärasvaiseksi " tai " puhtaaksi bulkkiksi". " Tämä liittyy siihen, että tbol on suhteellisen hyvä massaosuuttaja ja koska vedenpidätys ei ole, saavutukset ovat hämmästyttävää. Toisin kuin dianabol, tbol vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä tulosten näkemiseksi, mutta ne näyttävät varmasti vakaalta ja tasaiselta.

 

Turinabolin puoliintumisaika on hyvin pitkä - 16 tuntia, jolloin käyttäjä voi ottaa sen vain kerran päivässä. On kuitenkin joitain urheilijoita, jotka yrittävät saavuttaa täydellisen aktiivisen aineen veren tasoa jakamalla annos kahdessa osassa, joka otetaan 12 tunnin välein.

 Turinabol vain sykli

 

  Turinabol

Viikko 1 60 mg (päivässä)

Viikko 2 60 mg (päivässä)

Viikko 3 60 mg (päivässä)

Viikko 4 60 mg (päivässä)

Viikko 5 60 mg (päivässä)

Viikko 6 60 mg (päivässä)

Viikko 7 60 mg (päivässä)

Viikko 8 60 mg (päivässä)

Viikko 9 PCT

Viikko 10 PCT

 Pidä se yksinkertaisena: Sustanon 250 ja Turinabol

 

  Turinabol Sustanon 250

Viikko 1 40 mg (päivässä) 500 mg (viikossa)

Viikko 2 40 mg (päivässä) 500 mg (viikossa)

Viikko 3 40 mg (päivässä) 500 mg (viikossa)

Viikko 4 40 mg (päivässä) 500 mg (viikossa)

Viikko 5 40 mg (päivässä) 500 mg (viikossa)

Viikko 6 40 mg (päivässä) 500 mg (viikossa)

Viikko 7 40 mg (päivässä) 500 mg (viikossa)

Viikko 8 40 mg (päivässä) 500 mg (viikossa)

Viikko 9   500 mg (viikossa)

Viikko 10   500 mg (viikossa)

Viikko 11   500 mg (viikossa)

Viikko 12   500 mg (viikossa)

Viikko 13   

Viikko 14   

Viikko 15 PCT

Viikko 16 PCT

Viikko 17 PCT

 Massan rakentamisen sykli: Test E, Deca ja Turinabol

 

  Turinabol- testosteroni Enanthate Deca-Durabolin

Viikko 1 40mg (päivässä) 500mg (viikossa) 400mg (viikossa)

Viikko 2 40mg (päivässä) 500mg (viikossa) 400mg (viikossa)

Viikko 3 40mg (päivässä) 500mg (viikossa) 400mg (viikossa)

Viikko 4 40 mg (päivässä) 500 mg (viikossa) 400 mg (viikossa)

Viikko 5 40 mg (päivässä) 500 mg (viikossa) 400 mg (viikossa)

Viikko 6 40mg (päivässä) 500mg (viikossa) 400mg (viikossa)

Viikko 7 40mg (päivässä) 500mg (viikossa) 400mg (viikossa)

Viikko 8 40mg (päivässä) 500mg (viikossa) 400mg (viikossa)

Viikko 9   500mg (viikossa) 400mg (viikossa)

Viikko 10   500mg (viikossa) 400mg (viikossa)

Viikko 11   500mg (viikossa) 400mg (viikossa)

Viikko 12   500mg (viikossa) 400mg (viikossa)

Viikko 13    

Viikko 14    

Viikko 15 PCT

Viikko 16 PCT

Viikko 17 PCT 

Hanki silputtu sykli: Prop, Tren ja Turinabol

 

  Turinabol Testosterone Propionaatti Trenboloniasetaatti

Viikko 1 60mg (päivässä) 350mg (viikossa) 400mg (viikossa)

Viikko 2 60mg (päivässä) 350mg (viikossa) 400mg (viikossa)

Viikko 3 60mg (päivässä) 350mg (viikossa) 400mg (viikossa)

Viikko 4 60 mg (päivässä) 350 mg (viikossa) 400 mg (viikossa)

Viikko 5 60 mg (päivässä) 350 mg (viikossa) 400 mg (viikossa)

Viikko 6 60mg (päivässä) 350mg (viikossa) 400mg (viikossa)

Viikko 7 60mg (päivässä) 350mg (viikossa) 400mg (viikossa)

Viikko 8 60mg (päivässä) 350mg (viikossa) 400mg (viikossa)

Viikko 9   350mg (viikossa) 400mg (viikossa)

Viikko 10   350mg (viikossa) 400mg (viikossa)

Viikko 11 PCT (3 päivää viimeisen laukauksen jälkeen)

Viikko 12 PCT

Viikko 13 PCT

5. Varoitus raakasta Turinabol (Tbol) jauhetta


Ehkä, turinabol on yksi turvallisimmista steroideista sivuvaikutusten kannalta, ja sitä verrataan usein Anavarin ja Primobolanin tähän tarkkaan osaan. Kuitenkin, kuten kaikki steroidit, tbol ei ole sivuvaikutuksia vapaa, ja on joitakin asioita pitää mielessä, kun sitä käytetään.

 

Ensinnäkin - kaikki steroidit aiheuttavat tukahduttamista, eikä turinabol ole poikkeus tästä säännöstä. Siksi luonnolliset testosteronitukokset olisi sisällytettävä apulaitteiksi tbol-syklien aikana, kuten Nolvadex ja / tai HCGenerate ES. Lisäksi syklerihoito (PCT) on aina suoritettava steroidisen syklin jälkeen. Muussa tapauksessa keho ei kykene täysin toipumaan, ja luonnollinen testosteronin tuotanto voi lopulta pysähtyä pysyvästi.
 

6. Mitkä ovat mahdolliset sivuvaikutukset o f   Turinabol (Tbol) raakajauhetta ?


Samoin kuin muutkin steroidit, Turinabolilla on siihen liittyviä haittavaikutuksia. Androgeeniset haittavaikutukset ovat yleisiä, mutta vain korkeammissa annoksissa. Nämä androgeeniset haittavaikutukset ovat akne, aggressio ja raivo. Näitä haittavaikutuksia voidaan kuitenkin välttää pienemmillä annoksilla. Toinen sivuvaikutus, joka liittyy turinabol on se, että se suurelta osin tukahduttaa luonnollinen tuotanto testosteronin kehossa. Koska testosteroni on äärimmäisen tärkeä kehon toimimiseksi, on suositeltavaa, että Nolvadexin tai Clomidin jälkipyöräterapiassa hoidetaan testosteronin luonnollista tuotantoa.

 

Turinabol myyty verkossa on luonteeltaan oraalinen, joten se olisi erittäin myrkyllinen maksalle. Jokainen, jolla on heikko maksa tai jolla on minkäänlaisia maksaongelmia, tulisi ehdottomasti välttää Turinabolin tai minkä tahansa muun oraalisen steroidihoidon ottamista. Turinabol vaikuttaa myös kolesterolitasolla negatiivisesti. Se lisää LDL-kolesterolia ja vähentää HDL-kolesterolia. Tämä vaikuttaa kokonaiskolesterolipitoisuuksiin negatiivisesti ja käyttäjillä saattaa olla verenpaineen vaihteluita. Näiden haittavaikutusten välttämiseksi käyttäjien on syytä syödä terveellisiä ja heidän on suoritettava jokin päiväkohtainen harjoittelu.
 

7. Osta Turinabol (Tbol)   Raakajauute f rom SZOB


→ Käy online-apteekissa ja täytä Turinabol (Tbol) -raaka-aineiden tilaus.

  Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

→ 30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

→ Se lähetetään 12 tunnin sisällä.

Turinabol (Tbol) raakajauhe video

Turinabol (Tbol) raakajauhe :Nimi Tamoxifen Citrate / Nolvadex
ulkonäkö Valkoinen tai luonnonvalkoinen tai vaaleankeltainen kiteinen jauhe
cas

54965-24-1

Määritys ≥99%
Liukoisuus Liukenematon veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

60 mg (10 kapselia)

Alkamisaika

10 mg-20 mg

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Turinabol (Tbol) jauhe Kilpailukykyinen etu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Turinabol (Tbol) jauhe HNMR | SZOB


855-19-6 Clostebol Acetate.png
Tutkimus