Klomifeenisitraatti (Clomid) jauhe (50-41-9)

Tuotetiedot


1. Mikä on raaka klomifeenisitraatti (Clomid) jauhe?


Clomid (clomiphene) on ei-steroidinen hedelmällisyyslääke. Se aiheuttaa aivolisäkkeen vapauttaa hormonit, joita tarvitaan ovulaation stimuloimiseksi (munasolun vapautuminen munasarjasta).

 

Clomidia käytetään aiheuttamaan ovulaatiota naisilla, joilla on tiettyjä sairauksia (kuten polykystinen munasarja -oireyhtymä), jotka estävät luonnollisesti esiintyvän ovulaation.

 

Clomid on ovulaation stimuloiva lääke, jota käytetään auttamaan naisia, joilla on munasarjojen vajaatoiminta. Se on yleisimmin käytetty hedelmällisyyslääke. Koska Clomid voidaan määrätä gynekologi eikä vaadi hedelmällisyyttä asiantuntija, se on myös ensimmäinen hedelmöityshoito kokeillut useimmat parit.

 

Clomid otetaan pillerinä. Tämä on toisin kuin voimakkaammat hedelmällisyyslääkkeet, jotka edellyttävät injektioita. Clomid on myös erittäin tehokas, stimuloiva ovulaatio 80% ajasta.

 

Clomidia voidaan myös pitää kaupan nimellä Serophene, tai saatat nähdä sen myytäväksi sen geneerisellä nimellä, klomifeenisitraatilla.
 

2. Kuinka raa'an klomifeenisitraatin (klomidi) jauhe toimii?


Clomid laukaisee ovulaation aiheuttamalla aivolisäkkeen erittämään follikkelia stimuloivan hormonin (FSH) korkeammat tasot. Tämä hormoni edistää munasoluja sisältävien munasarjatulehdusten kasvua, mikä johtaa estrogeenin vapautumiseen. Jos hedelmällisyyslääkekysymys on onnistunut, LH-aalto tapahtuu noin viikon kuluttua viimeisestä pilleristä. Ovulaatiot ja vapauta munat hedelmöitykselle.


Clomid tai klomifeenisitraatti tai serofeeni on lääke, jota käytetään yleisesti hedelmättömyyden hoitoon. Clomidia kehitettiin alun perin anovulaation hoitoon. Lääkitys aiheuttaa usein ovulaation naisilla, jotka eivät kehitä ja vapauttavat itse munasoluja (ovulaatiota), kuten naisilla, joilla on munasarjojen munasarjat.


Clomidia käytetään myös usein stimuloimaan ylimääräisiä munarakkuloita kehittymään sellaisten naisten munasarjoissa, jotka ovat jo ovulaatiota ilman lääkkeitä.


Clomid, serofeeni tai klomifeenisitraatti (geneerinen nimi) on lääkitys, jota tavallisesti käytetään hedelmättömyyden hoitoon. Sitä käytetään usein yrittämään indusoida ovulaatio naisilla, jotka eivät kehitä ja vapauttavat munia (ovulaatiota) itsestään.


Clomid tai klomifeenisitraatti tai serofeeni on lääke, jota käytetään yleisesti hedelmättömyyden hoitoon. Clomidia kehitettiin alun perin anovulaation hoitoon. Lääkitys aiheuttaa usein ovulaation naisilla, jotka eivät kehitä ja vapauttavat itse munasoluja (ovulaatiota), kuten naisilla, joilla on munasarjojen munasarjat.


Clomid hyppää -käynnistää ovulaation 80 prosentilla potilaista, mutta ovulaatio ei takaa raskautta. Noin 40-45 prosenttia Clomidia käyttävistä naisista tulee raskaaksi kuuden käyttökerran kuluessa.


Vaikka Clomid auttaa monia naisia ovulaatiossa, ilmeisesti se ei aina ole onnistunut. Kun Clomid ei aiheuta ovulaatiota, sanomme, että nainen on Clomid resistentti. (Tämä ei ole sama kuin silloin, kun Clomid ei aiheuta ovulaatiota, mutta ei aiheuta raskautta.)


Mitä tapahtuu, kun Clomid ei toimi? Sinun ei välttämättä tarvitse siirtyä jopa monimutkaisempia hoitoja heti. Lääkärisi voi määrätä diabeteksen huumeiden metformiinin ottavan Clomidin rinnalle.


Tai he voivat siirtää sinut letrotsoliin. Letrotsoli, joka on syöpähoito, jota käytetään hedelmättömyyden ulkopuolelle, on todettu auttavan naisia ovulaatiossa, jotka ovat Clomid-resistenttejä.


Clomidia käytetään myös usein stimuloimaan ylimääräisiä munarakkuloita kehittymään sellaisten naisten munasarjoissa, jotka ovat jo ovulaatiota ilman lääkkeitä.


Näissä tapauksissa toivoa on se, että raskauden mahdollisuudet paranevat lisäämällä munasarjojen kehittämäjen follikkelien määrää - ja näin ollen munien määrää vapautuu. Tätä kutsutaan kontrolloiduksi munasarjojen hyperstimulaatioksi tai superovulaatioksi.

3. Kuinka käyttää klomifeenisitraattia (Clomid) jauhetta ?


Käytä Clomidia juuri lääkärisi ohjeiden mukaisesti. Noudata kaikkia reseptitunnisteen ohjeita. Lääkäri voi joskus muuttaa annostasi, jotta saat parhaan tuloksen. Älä käytä tätä lääkettä suuremmissa tai pienemmissä määrissä tai pidempään kuin suositellaan.


Lääkäri suorittaa lääketieteellisiä testejä varmistaaksesi, että sinulla ei ole ehtoja, jotka estäisivät sinua käyttämästä Clomidia turvallisesti.


Klomidia käytetään yleensä 5 vuorokauden ajan alkaen kuukautiskierroksenne viidentenä päivänä. Noudata lääkärisi ohjeita.


Sinulla on oltava lantionkatselu ennen jokaista hoitosykliä. Sinun on pidettävä lääkärin hoidossa, kun käytät Clomidia.


Olet todennäköisesti ovulaatio 5 - 10 päivän kuluttua Clomidin ottamisesta. Parantaa mahdollisuuksiasi tulla raskaaksi, sinun pitäisi olla seksiä ovulaation aikana.


Lääkäri voi ehkä ottaa lämpötilan joka aamu ja tallentaa päivittäiset lukemasi kaavioon. Tämä auttaa sinua määrittämään, milloin voi odottaa ovulaation tapahtumista.


Useimmissa tapauksissa Clomidia ei saa käyttää yli 3 hoitojaksolle.


Jos ovulaatio tapahtuu, mutta et ole raskaana kolmen hoitojakson jälkeen, lääkäri saattaa lopettaa hoidon ja arvioi hedelmättömyytesi edelleen.


Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta, kuumuudelta ja valolta.


On parasta olla yhdynnässä ovulaation päivänä, jos mahdollista. Jotkut naiset haluavat käyttää ovulaation ennustajasarjoja, jotka ovat virtsakokeita, joita nainen voi tehdä kotona. Nämä sarjat on suunniteltu havaitsemaan LH-aaltoilun läsnäolo kehossa. Veren LH-aalto alkaa noin 36 tuntia ennen ovulaatiota. Ovulaation ennustetesti tehdään yleensä aamuisin. Seksi päivänä, jolloin se muuttuu positiiviseksi tai seuraavana aamuna on paras hedelmällisyyttä.


Monissa naisissa Clomid pidentää kuukautiskiertoa jonkin verran. Tämä on vain tilapäistä vaikutusta lääkityksen aikana. Keskimääräiset Clomid-syklit ovat muutamia päiviä pidempiä kuin keskimääräinen kuukautiskierron pituus samassa naisessa ilman Clomidia.


Ovulaatio on yleensä noin 14 päivää ennen seuraavan kuukautisjakson alkamista. Siksi, jos kuukautiskierron pituus tunnetaan naisen tyypillisestä Clomid-syklistä, seksi voi ajoittaa laskemaan noin 12-16 päivää ennen seuraavan jakson odotettua päivämäärää.


Esimerkiksi jos naisella on 32 vuorokauden pituinen Clomid-pituus, hän todennäköisesti ovuloi noin noin 18-vuotiaana. Hyvä suunnitelma hänelle on, että hänellä on seksiä noin päivinä 16, 18 ja 20

4. Annos klomifeenisitraattia (Clomid) -jauhetta


Tavallinen aikuisen annos ovulaatioinduktiolle:

50 mg suun kautta kerran vuorokaudessa 5 vuorokauden ajan. Hoito on aloitettava kuukautiskierroksen viidentenä päivänä tai sen lähellä, mutta se voidaan aloittaa milloin tahansa potilailla, joilla ei ole viimeistä kohdunvuotoa.


Jos ovulaatio ilmenee ja raskautta ei ole saavutettu, voidaan antaa enintään 2 ylimääräistä Clomid 50 mg: n annosta suun kautta kerran päivässä 5 päivän ajan. Jokainen myöhempi kurssi voidaan aloittaa jo 30 päivää edellisen kurssin jälkeen ja sen jälkeen, kun raskaus on suljettu pois.


Useimmat potilaat ovuloituvat ensimmäisen hoitojakson jälkeen. Kuitenkin, jos potilas ei kykene ovulaatioon, voidaan antaa 100 mg / vrk toista hoitoa 5 päivän ajan jo 30 päivän kuluttua alkukurssista. Kolmas annos, joka on 100 mg / vrk 5 päivän ajan, voidaan antaa tarvittaessa 30 päivän jälkeen.


Valmistajan ei suositella hoitoa yli kolmen Clomid-syklin, annosten, jotka ovat yli 100 mg kerran päivässä ja / tai yli 5 vuorokauden kestävillä jaksoilla. Kuitenkin menestyksekkäitä raskauksia ja pitkäaikaisia toimituksia on raportoitu naisilla, jotka saivat enintään 200 mg / vrk 5 päivän ajan tai 10 päivän hoidon ajaksi tai peräkkäisiksi hoitojaksoksi kuin 3 valmistajan suosittelemat.

 

Tavallinen aikuisannos imetyksen vaimennukselle:

50-100 mg suun kautta kerran päivässä 5 päivän ajan. Yleensä yksi terapia on riittävä.


Tavallinen aikuisannos oligospermille:


25 - 100 mg suun kautta kerran päivässä. Hoitoa annetaan yleensä usean kuukauden ajan.

5. Varoitus klomifeenisitraatista (Clomid) jauheesta


Älä käytä Clomidia, jos olet allerginen klomifeenille tai jos sinulla on:


epänormaali emättimen verenvuoto;

munasarjasyövän, joka ei liity polykystisen munasarjan oireyhtymään;

aiempi tai nykyinen maksasairaus;

aivolisäkkeen kasvain;

kilpirauhasen tai lisämunuaisen hoitamattomasta tai hallitsemattomasta ongelmasta; tai

jos olet raskaana.

Varmista, että Clomid on sinulle turvallinen, kerro lääkärillesi, jos sinulla on:


endometrioosi tai kohdun fibroideja.

Älä käytä Clomidia, jos olet jo raskaana. Keskustele lääkärisi kanssa, jos olet huolissasi Clomidin mahdollisista vaikutuksista uuteen raskauteen.


Clomiphene voi siirtyä rintamaitoon ja saattaa vahingoittaa imettävää vauvaa. Tämä lääkitys saattaa hidastaa maidon tuotantoa joissakin naisissa. Kerro lääkärillesi, jos imetät vauvaa.


Clomidin käyttö yli 3 hoitosyklissä saattaa lisätä munasarjasyövän riskiä. Kysy lääkäriltäsi erityisistä riskeistä.
Hedelmällisyyskäsittely voi lisätä mahdollisuuksiasi useamman syntymän (kaksoset, tripletit). Nämä ovat suuririskisiä raskauksia sekä äidille että vauvoille. Keskustele lääkärisi kanssa, jos olet huolestunut tästä riskeistä.


Clomidia ei tule käyttää loputtomiin. Yksi syy siihen on munasarjasyövän mahdollinen lisääntynyt riski.


Useat tutkimukset ovat tutkineet, lisäävätkö hedelmällisyyslääkkeet syöpäriskiä. Hyvä uutinen on se, että useimmat tutkimukset yhdistävät hedelmättömyyttä itsessään, eikä Clomidin käyttöä, suurempaan syöpäriskiin.


Tämä tarkoittaa, että jos Clomid auttaa sinua raskaaksi, vain tulla raskaaksi ja ottaa vauva vähentää syöpäriskiä.


Huono uutinen on, että jotkut tutkimukset ovat todenneet, että syöpäriski nousee, jos sinua hoidetaan Clomidilla pitkään aikaan, jopa verrattuna muihin hedelmättömiin naisiin, jotka eivät ole raskaana.


Vaikka tutkimus näyttää osoittavan, että hedelmättömyys on syy syövän lisääntymiseen, vain turvallinen, useimmat lääkärit suosittelevat hoidon rajoittamista 12 kuukauteen. Jotkut mieluummin ovat erityisen varovaisia ja rajoittavat hoitoa kuuteen kuukauteen.

6. Mitkä ovat mahdolliset sivuvaikutukset klomifeenisitraattia (Clomid) jauhetta ?


Hanki hätätapaus lääkäriin, jos sinulla on merkkejä allergisesta reaktiosta Clomidiin: nokkosihottuma; vaikea hengitys; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus.


Jotkut naiset, jotka käyttävät tätä lääkettä, kehittävät ehtoa, jota kutsutaan munasarjojen hyperstimulaatio-oireyhtymiksi (OHSS), erityisesti ensimmäisen hoidon jälkeen. OHSS voi olla hengenvaarallinen tila. Soita lääkärillesi heti, jos sinulla on jokin seuraavista OHSS-oireista:


vatsakipu, turvotus;

pahoinvointi, oksentelu, ripuli;

nopea painonnousu, etenkin kasvoillasi ja keskikohtina;

vähän tai ei lainkaan virtsaamista; tai

kipu, kun hengität, nopea sydämen syke, hengästyminen (etenkin makaamassa).

Lopeta Clomidin käyttö ja soita lääkärillesi heti, jos sinulla on:


lantion kipu tai paine, laajeneminen lantion alueella;

näköongelmat;

kun näkee valoa tai "kelluajaa" näkyessäsi;

silmiesi lisääntynyt herkkyys valolle; tai

raskas emättimen verenvuoto.

Yleiset Clomid-haittavaikutukset voivat olla:


huuhtelu (lämpö, punoitus tai tunne);

rintojen kipu tai arkuus;

päänsärky; tai

läpimurto- tai punastuminen.


Clomidin sivuvaikutukset eivät ole niin huonoja hedelmällisyyteen liittyvien lääkkeiden osalta. Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat kuumat aallot, rintojen arkuus, mielialan vaihtelut ja pahoinvointi.

 

Kun lääkitys lopetetaan, sivuvaikutukset jäävät myös.
Clomidin mahdolliset haittavaikutukset ovat:


Suurentuneet ja pehmeät munasarjat (14 prosenttia)

Kuumat vilkut (11 prosenttia)

Vatsan arkuus johtuen laajentuneista ja hellävaraisista overeista (7,4 prosenttia)

Bloating (5,5 prosenttia)

Rintojen arkuus (2,1 prosenttia)

Emättimen kuivuus tai paksumpi kohdunkaulan liman (prosentuaalinen esiintyminen ei ole käytettävissä)

Pahoinvointi ja oksentelu (2,2 prosenttia)

Ahdistus ja unettomuus (1,9 prosenttia)

Visiohäiriöt (1,6 prosenttia)

Päänsärky (1,3 prosenttia)

Epänormaali kohdun verenvuoto (tarkkailu) (0,5 prosenttia)

Mielialan vaihtelut ja väsymys (0,3 prosenttia)

Yksi ironisista haittavaikutuksista on se, että Clomid voi vähentää kohdunkaulan liman laatua. Tämä voi aiheuttaa ongelmia sperman kyvyssä liikkua helposti kohdunkaulan läpi, mikä vaikeuttaa konseptin syntymistä.


Clomid voi myös tehdä kohdun limakalvon ohuemmaksi ja vähemmän ihanteelliseksi implantoitavaksi.


Siksi "enemmän" ei välttämättä ole parempi Clomid-annoksen ja käytön suhteen.

7. Osta klomifeenisitraatti / Clomid- jauhe r ROM SZOB


  Käy online-apteekissa ja täytä Clomid-raaka-aineiden tilaus.

  Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

  30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

Se lähetetään 12 tunnin sisällä.

Klomifeenisitraatti (Clomid) jauhe video

Clomifene citrat (Clomid) jauhe Tekniset tiedot:Nimi Clomifene citrate / Clomid
ulkonäkö Valkoinen tai luonnonvalkoinen tai vaaleankeltainen kiteinen jauhe
cas

50-41-9

Määritys ≥99%
Liukoisuus Liukenematon veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

50mg

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Klomifeenisitraatti (Clomid) jauhe Kilpailukykyinen etu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Klomifeenisitraatti (Clomid) jauhe HNMR | SZOB


50-41-9 Clomiphene citrateClomid HNMR.jpg
Tutkimus