Clenbuterol (Clen) HCL-jauhe (21898-19-1)

Tuotetiedot


Kuvaus Clenbuterol HCL -jauheesta


Klenbuterolipulveri (Spiropent) on eräänlainen beta-agonistilääke, jota käytetään astman hoitoon ja harjoittelun tarkoitukseen laihtua. Joissakin tapauksissa sitä voidaan käyttää myös suorituskyvyn parantamiseen kestävyydessä.
Clenbuterol HCL -jauheen annos ja pyöräily


Clen hcl: n tehokas annos on 20 mikrogrammaa päivässä vähintään 40-140 mg / vrk yleisinä arvoina. Mielestäni paras 40 mikrogrammaa päivässä ja arvioinnin tulokset jatkuvasti lisää annos 20 icrogrammia. Monet käyttäjät säätävät annos tason käsien alkoi ravistella, mutta voi merkittävästi parantaa annosta vähentää painoa on paljon vähemmän.


Clenbuterol HCL -jauhetta on kierrätettävä jatkuvan käytön sijasta tai pitkään aikaan, mutta täsmällistä syklin mallia ei tarvita. Aika on yleensä 2-8 viikkoa.


Ajan kesto kahden viikon välein tai enemmän desensitisointiannoksessa on paljon yli 40 mikrogrammaa / vrk. Tätä voidaan välttää 1 mg ketotifeenillä kerran vuorokaudessa, mieluiten ennen eläkkeelle siirtymistä.


Kuten Clenbuterol HCL jauhe siivoamaan kehon hitaasti, nopea kierto kuvio johtaa clenbuterol ei puhdista järjestelmää.


Kestävyysharjoittelussa tehostettu suorituskyky Clenbuterol HCL -jauhetta tulisi käyttää vain pieninä annoksina, kuten tapahtuman 20 - 40 mikrogrammaa. Suuret klenbuterolin annokset voivat heikentää suorituskykyä.


Jotta asioita voitaisiin yksinkertaistaa, Clenbuterol HCL -jauheen käyttötarkoitukset voidaan jakaa kahteen yleiseen luokkaan: lääketieteelliseen ja urheilulliseen / fyysiseen suorituskykyyn.


Klenin ensisijainen lääketieteellinen hyöty on, että se voi hoitaa tulehduksellisia hengitysteiden sairauksia (IAD) ja toistuvaa hengitysteiden tukkeutumista (RAO). Lääkärit voivat myös määrätä Clen-hoitoa tiettyjen bronkopneumoniapausten hoidossa. Kohtalaisen B2-adrenergisen agonistina sen vaikutukset riippuvat annostuksesta.


Klenbuteroli HCL-jauhe on bronkodilataattori, joten sitä käytetään kroonisen astman ja muiden sydän- ja verisuonitautien hoitoon.


Klenin edut urheilijoille ovat paremmin tunnettuja kuin lääketieteelliset, ja niitä käytetään usein.


Clenbuterol HCL-jauheen painonpudotus on tunnetuin kaikista sen eduista, mutta toisin kuin ruokavalion pillerit, clen mahdollistaa kehosi säilyttää lihasmassansa ja voimansa.


Yksi yleisimmistä ongelmista, joita kehonrakentajat kohtaavat, on tasapainottaa tarvetta menettää rasvaa ilman lean lihaksia, mikä on hyvin vaikea tehdä.


Clenin avulla kuitenkin tämä on mahdollista. Toinen vähemmän tunnetuin etu Clen on se auttaa urheilijoita, joilla keuhkoverenvuoto (EIPH) aiheuttamat harjoituksen.

Tässä muutamia muita käyttötarkoituksia:


Clenbuterol HCL -jauhetta käytetään usein kehonrakentajan leikkausjakson aikana, koska se lisää kehon lämpötilaa, lisää aineenvaihduntaa ja polttaa kaloreita. Clen on tehokas myös viskeraalisen ja vatsan rasvan vähentämiseen, ja kun olet leikkausjaksossa, se on juuri sitä mitä tarvitset.


Cleniä voidaan käyttää elpymisen nopeuttamiseen, minkä vuoksi jotkut käyttävät sitä sykkeen aikana hoidon aikana muiden steroidien käytön jälkeen.


Jotkut käyttävät clen vain laihtuminen. Se kykenee enemmän, mutta on mahdollista ottaa vain polttaa kaloreita. Clen yksin ei tietenkään tee temppua, sillä sinun täytyy myös työskennellä, mutta clenin avulla vahvistetaan vaikutuksia.


Clenbuterol HCL -jauhe parantaa myös tapa, jolla happea kuljetetaan kehossasi. Happi on elintärkeää erilaisille ruumiillisille toiminnoille, kuten laihdutukselle, sillä mitä enemmän happea kehossasi on, sitä tehokkaammin lihasten rakentaminen ja kaloreiden polttaminen ovat. Clen myös stimuloi kehon keskushermostoa, ja se toimii beta-2-reseptoreilla, mikä parantaa lihasten kasvua.

Käyttö ja muut edut
Milloin Clenbuterol HCL -jauhetta käytetään


Kun Clenbuterol HCL -jauhetta tulee käyttää painon vähentämiseen, on erityisen nopeuduttava suhteellisen lyhyellä ajanjaksolla. Esimerkiksi jos tarvitset tai pyritään menettämään vain kiloa rasvaa viikossa, on olemassa parempi menetelmä kuin klenbuterolin käyttö. Painonpudotusprosentit ovat maksimoineet tai lähes maksimoivat, mutta Clenbuterol HCL -jauhe voi lisätä yhden puntaa yhden puntaa viikossa.


Clenbuterol hcl powder
Klenbuterolin HCL: n ja sen kaltaisten lääkkeiden vaikutuksen mekanismi


Clenbuterol stimuloi beeta2-reseptoria, joka edelleen lisää aineenvaihdunnan nopeutta ja lisää lipolyysiä. Sulbutamoli ja muu lääke tekevät myös salbuterolia, efedriiniä ovat yhtä tehokkaita. Clenbuteroli eroaa muista yhdisteistä hyvin pitkän puoliintumisajan kautta, voi tehostaa sen vähentämistä paino, harvat ihmiset päättävät ohjata efedriiniä ennen nukkumaanmenoa - mutta voi myös olla vastuussa siitä, mitä enemmän desensitisoinnin taipumus on.

Klenbuterolin sivuvaikutukset

Klenbuterolin käyttö tuntuu yleensä "hermostuneelta", kätten rytmiä. Verenpaine ja verenpaine. Tieteellinen kirjallisuus antaa jonkin verran pelkoa siitä, että pitkäaikainen käyttö voi johtaa sydämen hypertrofiaan.

Yksi vakavimmista ongelmista on korkea verenpaine ja / tai syke, molempien arvojen tulisi seurata klenbuterolin käyttöä.
Yhteenveto Clenbuterol HCL raakajauhetta


Klenbuteroli voi olla erittäin tehokas apu laihtumiseen. Suositeltava tapa on aloittaa 40 mikrogrammaa päivässä ja lisätä 20 mikrogrammaa päivässä vain tarvittaessa, käytä enintään 140 mg / vrk.


Clenbuterol HCL raw powder
Käyttökohteet Klenbuteroli HCL raakajauhe:


Alunperin se kehitettiin estämään ja hoitamaan lihasten hukkumista sekä osteoporoosia. Urheilijat käyttävät kuitenkin nykyään ostarinaa suorituskyvyn parantajana, joka antaa heille etulyöntiaseman kilpailuunsa. Koska se ei aiheuta virilisoitumisongelmia naisilla, ostariinia voidaan käyttää sekä naisilla että miehillä
Kilpaileva etu Clenbuterol HCL raakajauhe


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35

2) Puhtaus:> 99%

3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla

2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.

2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.

3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 Kolme periaatetta:

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Clenbuterol HCL jauhe video

Tuotenimi: Clenbuterol HCL -jauhe (Clen-jauhe)


Synonyymit: NAB 365CL; 4-amino-alfa - ((tert-butyyliamino) metyyli) -3,5-diklooribentsyylialkoholihydrokloridi;

4-amino-alfa - ((tert-butyyliamino) metyyli) -3,5-dikloori-benzylalcohomonohydr;

4-amino-alfa - ((tert-butyyliamino) metyyli) -3,5-dich lorobenzylalkohol-hydrochlor, clenbuterolclorhidrato;

nab365, planiparthydrochloride; Spiropent

CAS: 21898-19-1

MF: C12H19Cl3N2O

MW: 313,65

EINECS: 244-643-7

Tuoteryhmät: Aktiiviset farmaseuttiset ainesosat, välituotteet ja hienokemikaalit, lääkeaineet;

Adrenoseptori; Amiinit; Aromaattiset aineet;

Mol Tiedosto: 21898-19-1.molClenbuterol HCL powder(Clen powder)Clenbuterol HCL -jauhe (Clen-jauhe)


Kemialliset ominaisuudet

Sulamispiste 174-175,5 ° C

varastointilämpötila. 2-8 & deg; C

CAS TietBase Reference21898-19-1 (CAS TietBase -viite)

Turvallisuustieto

Vaarakoodit T, F

Riskiraportit 25-39 / 23/24 / 25-23 / 24 / 25-11

Turvallisuuslausunnot 22-36 / 37 / 39-45-36 / 37-16

RIDADR UN 2811 6.1 / PG 3

WGK Saksa 3

RTECS DN3180000

HazardClass 6.1 (b)

Pakkausryhmä III
Klenbuteroli-HCL-jauhe (Clen-jauhe) HNMR | SZOB


Klenbuteroli HCL-jauhe HNMR 

Tutkimus