Cetilistat (282526-98-1)

Cetilistat (282526-98-1)
Tuotetiedot


1. Mikä on Cetilistat-raakajauhe ?


Cetilistat on lääke, joka on suunniteltu liikalihavuuden hoitoon. Se toimii samalla tavalla kuin vanhempi huumeiden orlistaatti (Xenical) estämällä haiman lipaasia, entsyymiä, joka hajottaa triglyseridit suolistossa. Ilman tätä entsyymiä triglyseridit ruokavaliosta estyvät hydrolysoituu absorboiviksi vapaiksi rasvahapoiksi ja erittyvät vapaiksi.

 

Cetislim, joka tunnetaan myös nimellä Cetilstat, on laihtuminen lääkettä voidaan määrätä niille, jotka ovat merkittävästi ylipainoisia. Se toimii estämällä rasvaa, joten sitä ei ole levitetty tai imeytynyt kehoon. Se luokitellaan lipaasi-inhibiittoriksi. Se toimii ruoansulatusjärjestelmän kanssa estääkseen entsyymiä, jota kutsutaan lipaasiksi, jota elimistö tarvitsee rasvan sulattamiseen. Se on samanlainen kuin Xenical (Orlistat), mutta useimmat ihmiset sietävät sitä paremmin.

 

Ihmisissä tehdyissä kokeissa cetilistatilla oli samanlainen painonpudotus orlistaatille, mutta se myös tuotti samanlaisia sivuvaikutuksia, kuten öljyisiä, löysät ulosteet, ulosteenkontinenssi, usein suolenliikkeet ja ilmavaivat. On todennäköistä, että samoja varotoimia sovelletaan, kun rasvaliukoisten vitamiinien ja muiden rasvaliukoisten ravintoaineiden imeytyminen voidaan estää, mikä edellyttää vitamiinilisän käyttöä puutteiden välttämiseksi.

 

Cetilistat on saanut päätökseen vaiheen 1 ja 2 kokeilut lännessä, ja se on parhaillaan Phase 3 -kokeissa Japanissa, jossa se on yhteistyössä Takedan kanssa. Norgina BV on nyt hankkinut täyden maailmanlaajuisen oikeutensa cetilistatille Alizymestä sen jälkeen, kun se on siirtynyt hallintoon.
 

2. Kuinka Cetilistat raakajauhetta   Toimii ?


Cetislim (Cetilistat) on laihdutuslääke, jota käytetään yhdessä pienikokoisen ruokavalion kanssa. Se toimii estämällä huomattava määrä rasvaa levittämästä ja imeytyneenä kehoon. Tämä lääke luokitellaan lipaasi-inhibiittoriksi ja se toimii suoraan ruoansulatusjärjestelmässä, jossa se estää lipaasi-lipolyyttisen entsyymin vaikutuksen. Nämä lipaasit ovat mitä keho käyttää rasvan sulattamiseen.

 

Cetislimin tavoitteena on tarjota kaksisuuntainen tapa menettää painoa ja saada terveellisempää. Ensinnäkin se estää rasvan, kuten yllä mainittiin. Toiseksi tämä laihduttamismenetelmä yhdistyy vähäkaloriseen ruokavalioon, jossa on monia elintarvikkeiden rajoituksia. Ajatuksena on myös estää kehoa ottamasta enemmän elintarvikkeita, jotka voisivat muuttua rasvaksi. Antamalla kehon ruoka, jota se voi käyttää polttoaineena, henkilöllä on enemmän energiaa ja se lisää aineenvaihduntaa.

 

Lääkkeen ja ruokavalion käytön lisäksi henkilön on kehitettävä parempia yleisiä elämäntapoja. Tämä sisältää syömisen oikean, annoksen säätämisen ja päivittäisen harjoittelun. Potilaan ja lääkärin välillä voidaan kehittää räätälöity toimintasuunnitelma.

3. Kuinka käyttää Cetilistat-raakajauhetta ?


Ennen kuin käytät Cetilistatia, ilmoita lääkärillesi nykyisestä lääkkeiden luettelosta, vasta-aineiden (esim. Vitamiinien, kasviperäisten lisäaineiden jne.), Allergioiden, aiemmin esiintyvien sairauksien ja nykyisten terveysolosuhteiden (esim. Raskauden, tulevan leikkauksen jne. . Jotkut terveydelliset olosuhteet saattavat tehdä sinulle alttiimpia huumeiden sivuvaikutuksille. Ota lääkärisi ohjeiden mukaan tai noudata tuoteselosteeseen merkittyä suuntaa. Annostelu perustuu sinun tilaan. Kerro lääkärillesi, jos tilanne jatkuu tai pahenee. Seuraavassa luetellaan tärkeitä neuvontapisteitä.


Kysy lääkäriltäsi, jos sinulla on diabetes tai ottaa muita kasviperäisiä tai ravitsemuksellisia tuotteita

Syö terveellistä, vähärasvaista ruokavaliota ja harjoittele tätä lääkitystä ottaessasi

Seuraa harjoittelua ja vähärasvaista ruokavaliota tämän lääkkeen ottamisen aikana

Jos levotyroksiini ja / tai syklosporiini otetaan, näiden lääkkeiden ja tämän lääkkeen antaminen on annettava vähintään 4 tuntia

Ota kapseli 1 tuntiin pääruoan jälkeen tai sen aikana.


Cetislim, joka sisältää vaikuttavan aineen cetilistatia, pidetään lipaasi-inhibiittorityypinä lääkkeeksi. Lääkitys estää rasvan metaboloitumista elintarvikkeissa, jotta et sulata sitä ja rasvaton rasva kulkeutuu kehon läpi suolen liikkeessä. Kapseleita tulee käyttää yhdessä vähäkalorisen, vähärasvaisen ruokavalion ja asianmukaisen liikuntaohjelman kanssa liikalihavuuden hoitamiseksi. Kalorien saannin ja painon ylläpitämisen vähentäminen voi auttaa ehkäisemään ja hoitamaan sellaisia sairauksia kuten korkea kolesteroli, diabetes, hypertensio ja sydänsairaudet.


Cetislim otetaan yleensä suun kautta lääkärin ohjeiden mukaan. Lääkitys voidaan ottaa, aina tai jopa jopa tunnin kuluttua kunkin pääruoan jälkeen. Jos ohitat aterian, älä ota lääkettä. Niele kapselit kokonaan lasillisella vedellä. Ota yhteyttä lääkäriin oikean annostuksen ja hoidon keston suhteen, koska se riippuu potilaan kunnosta ja hoidon vastauksesta.

4. Cetilistatin raakajauhe


Cetislim (Cetilistat) annetaan 60 mg: n vahvuuksina kapseleina annettavaksi suun kautta. Lääke otetaan aterioilla sen varmistamiseksi, että se voi toimia ruoan sulattamisen aikana, jotta rasvan imeytyminen ruokavaliosta voidaan tehokkaasti pienentää. Lääkärisi antaa sinulle neuvoja siitä, kuinka paljon lääkettä otetaan jokaisen annoksen mukaan, sekä tarvittavan päivittäisen annoksen. On erittäin tärkeää noudattaa näitä ohjeita. Älä ota enempää kuin lääkärisi kertoo sinulle ottavan.

 

Cetislim-kapseleita tarjotaan 60 mg: n vahvuudelle. Annos on ottaa yksi kapseli jokaisen aterian kanssa. Älä jätä aterioita äläkä ota enemmän lääkitystä kuin määräsi. Cetislimin ottaminen ruoan avulla voi estää rasvan pääsyn elimistöön imeytyneistä syistä. Varmista, että työskentelet lääkärisi kanssa varmistaaksesi, että oikeat ruoat syövät ja että käytät tätä lääkettä, kuten pitäisi.

5. Varoitus cetilistatin raakajauheesta


Enintään 3 kapselia ei suositella 24 tunnin kuluessa.

 

Jos sinulla on allerginen reaktio, mene välittömästi lähimpään sairaalaan. Tällaisiin reaktioihin yleensä liittyvät oireet ovat hengitys- tai nielemisvaikeudet, rintakehä, turvotus, ihottuma ja nokkosihottuma.

 

Cetislim ei aina sovellu kaikille potilaille. Ota aina yhteyttä terveydenhuollon tarjoajaan ennen tämän lääkityksen käyttöä, jos olet raskaana, imetät, yrität kuvitella, käyttää muita lääkkeitä (lääkemääräystä tai ei-lääkemääräystä), käytät jotain kasviperäisiä tuotteita tai täydennyksiä tai jos sinulla on allergioita tai muita terveydellisiä ongelmia.

 

Oikea annos ja lääkemääräys riippuvat yleensä potilaasta ja hoidettavasta tilasta. Älä säädä annostusta ilman terveydenhuollon tarjoajan hyväksyntää. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi vain ohjeiden mukaisesti.

 

Vaikka Cetislim (Cetilistat) voi auttaa ylipainoisia potilaita laihtua ja näin ollen vähentää diabeteksen tai muiden liikalihavuuden aiheuttamien vakavien sairauksien riskiä, lääkärisi voi myös neuvotella syömästä vähän kaloreita sisältävästä ruokavaliosta ja harjoittaa säännöllisesti.

 

Syöminen elintarvikkeissa runsaasti rasvaa lisäävät edellä mainittuja haittavaikutuksia. Tällainen ruokavalio voi myös johtaa vakavaan vatsakipuun ja ruoansulatushäiriöön. Varmista, että käytät vain liikuntaa, jonka lääkäri sanoo voivasi tehdä. Kun kuntoasi taso kasvaa ja painosi laskee, voit lisätä sekoittamaan vaikeampaa liikuntaa.

 

Yksilöt, joilla on diabetes tai sydänvaivoja, eivät ehkä pysty ottamaan tätä lääkettä. Varmista, että keskustelet lääkärisi kanssa kaikista terveydellisistä huolenaiheista. Heidän on myös tiedettävä kaikki lääkkeet tai kasviperäiset lisäykset, joita olet jo ottanut.
 

6. Mitkä ovat mahdolliset haittavaikutukset cetilistat-raakajauheesta?


Cetislim-potilailla saattaa esiintyä ei-toivottuja haittavaikutuksia, kuten:

 

Rectal kipu

Kaasu purkautuu

Ripuli

Päänsärky

Huono suolen hallinta

Lisääntynyt suolen liikkeitä

Kiireellinen tarve suoliston liikkeelle

Öljyinen täplä

Rasvainen tai rasvainen uloste

 

Ota välittömästi yhteys lääkäriin, jos haittavaikutuksia esiintyy tai jos niillä on vakavia sivuvaikutuksia, kuten:

 

Tumma värillinen virtsa

keltatauti

Kipu mahalaukun oikeassa yläkulmassa

Ruokahalun menetys

Liiallinen väsymys

Vaikea vatsakipu

Vaikea hengitys tai nieleminen

 

Potilaat, jotka ovat hoitaneet liikalihavuutta Cetislimin (Cetilistat) kanssa, voivat kärsiä sivuvaikutuksista. Sinun on ilmoitettava lääkärillesi, jos näin tapahtuu. Tässä on esimerkkejä:

 

Nenän tukkoisuus

Usein ulosajo

Steatorrhea (öljyinen uloste)

Alusvaatteiden tarkkailu

Suoliston liikkeitä ohjaavat ongelmat

Vaikka lieviä reaktioita yleensä pidetään yleisempiä, voi myös esiintyä vakavia haittavaikutuksia. Ota yhteys lääkäriisi välittömästi, mikäli tämä ilmenee.
 

Cetilistat raakajauhe - Usein kysytyt kysymykset

 

1. Onko Cetilistat-raakajauhetta turvallista käyttää tai käyttää raskauden aikana?
Ei
 
2. Onko Cetilistat turvallinen imetyksen aikana?

Keskustele riskeistä ja hyödyistä lääkärisi kanssa.


 

3. Pitäisikö minun käyttää Cetilistat tyhjään vatsaan, ennen ruokaa tai ruoan jälkeen?

käyttäjät ovat useimmiten ilmoittaneet käyttävän Cetilistatia ennen ruokaa. Tämä ei kuitenkaan välttämättä heijasta sitä, miten sinun pitäisi käyttää tätä lääkettä. Seuraa lääkärisi neuvoja siitä, miten tämän lääkkeen tulisi käyttää. selvittää, mitä muut potilaat raportoivat Cetilistat-hoidon ajankohdaksi.

 

4. Onko turvallista ajaa tai käyttää raskaita koneita kulutettaessa?

Jos havaitset uneliaisuutta, huimausta, hypotensiota tai päänsärkyä sivuvaikutuksena käyttäessäsi Cetilistat-lääkettä, se ei välttämättä ole turvallista ajaa autoa tai käyttää raskaita koneita. Ajoneuvoa ei saa ajaa, jos lääkkeen käyttö tekee uneliaisuudesta, huimauksesta tai alentavan verenpainetta laajasti. Farmaseutit myös neuvoo potilaita olemaan alkoholia alkoholin kanssa lääkkeinä, koska alkoholi lisää uneliaisuutta sivuvaikutuksia. Tarkista nämä vaikutukset elimistöön, kun käytät Cetilistatia. Ota aina yhteyttä lääkäriisi kehonne ja terveydentilaan liittyvistä suosituksista.

 

5. Onko tämä lääke tai tuote riippuvuutta tai tapana muodostaa?

Useimmilla lääkkeillä ei ole potentiaalia riippuvuuteen tai väärinkäyttöön. Yleensä hallitus luokittelee lääkkeet, jotka voivat olla riippuvuutta valvottavina aineina. Esimerkkejä ovat aikataulu H tai X Intiassa ja aikataulu II-V Yhdysvalloissa. Ota yhteyttä tuotepakkaukseen varmistaaksesi, että lääke ei kuulu tällaisiin lääkkeiden erityisiin luokitteluihin. Lopuksi, älä itsehoitoa ja lisää kehosi riippuvuutta lääkkeistä ilman lääkärin ohjeita.


6. Voidaanko se lopettaa välittömästi tai minun täytyy hitaasti poistaa kulutus?

Jotkut lääkkeet on vähennettävä tai niitä ei voida lopettaa välittömästi rebound-vaikutusten vuoksi. Ota yhteyttä lääkäriisi suositelluista suosituksista, jotka koskevat kehoa, terveyttä ja muita lääkkeitä, joita voit käyttää.
 

Muita tärkeitä tietoja Cetilistatista


Annoksen puuttuminen

Jos unohdat annoksen, käytä sitä heti, kun huomaat. Jos se on lähellä seuraavan annoksen aikaa, ohita jäänyt annos ja jatka annosteluaikataulusi. Älä käytä ylimääräistä annosta korvaamattoman annoksen korvaamiseksi. Jos säännöllisesti puuttuvat annokset, harkitse hälytyksen asettamista tai pyydä perheenjäsentä muistuttamaan sinua. Ota yhteys lääkäriisi keskustelemaan annosteluun liittyvistä muutoksista tai uudesta aikataulusta, jos haluat korvata jääneet annokset, jos olet äskettäin unohtanut liikaa annoksia.

 

Cetilistatin yliannostus

Älä käytä enempää kuin määrätty annos. Lisää lääkitystä ei paranna oireitasi; ne saattavat aiheuttaa myrkytyksen tai vakavia sivuvaikutuksia. Jos epäilet, että sinä tai kuka tahansa, joka on saattanut yliannostuksen Cetilistatista, mene lähimmän sairaalan tai hoitohenkilökunnan hätäosastoon. Tuo mukanasi lääkepakkaus, säiliö tai etiketti, jotta lääkärit saisivat tarvittavat tiedot.


Älä anna lääkkeitäsi muille ihmisille, vaikka tiedätte, että heillä on sama tila tai että heillä saattaa olla samanlaisia olosuhteita. Tämä voi johtaa yliannostukseen.

Ota yhteyttä lääkäriisi tai apteekkiin tai tuotepakkaukseen.

 
Cetilistatin säilytys

Säilytä lääkkeitä huoneenlämmössä, kaukana lämmöstä ja suorasta valosta. Älä jäädytä lääkkeitä, ellei pakkausseloste sitä vaadi. Pidä lääkkeet lasten ja lemmikkieläinten poissa.

Älä huuhtele lääkkeitä alas wc: llä tai kaataa ne viemäriin, ellei niitä kehoteta tekemään. Tällä tavoin hylätty lääke saattaa saastuttaa ympäristöä. Ota yhteyttä apteekkiin tai lääkäriin saadaksesi lisätietoja Cetilistatin turvallisesta hävittämisestä.

 
Vanhentunut Cetilistat

Yhtä annosta vanhentuneesta Cetilistatista ei todennäköisesti aiheudu haittavaikutusta. Keskustele kuitenkin ensisijaisen terveydenhuollon tarjoajan tai apteekkihenkilökunnan kanssa asianmukaisesta neuvonnasta tai jos tunnet huonon tai sairaan. Vanhentunut lääke voi olla tehoton hoidettaessa määrättyjä ehtoja. Turvallisella puolella on tärkeää olla käyttämättä vanhentunutta lääkettä. Jos sinulla on krooninen sairaus, joka vaatii jatkuvasti lääkkeitä, kuten sydänsairauksia, kouristuskohtauksia ja hengenvaarallisia allergioita, olet paljon turvallisempaa pitämään yhteyttä ensisijaiseen terveydenhuollon tarjoajaasi, jotta sinulla voi olla uusi hoitamattomien lääkkeiden tarjonta.

7. Osta Cetilistat Raakajauute f rom SZOB


  Käy online-apteekissa ja täytä Cetilistat-raaka-aineiden tilaus.

  Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

Se lähetetään 12 tunnin sisällä.
Cetilistat raakajauhe video

Cetilistat raakajauhe Tekniset tiedot:Nimi Cetilistat
ulkonäkö Valkoinen tai luonnonvalkoinen tai vaaleankeltainen kiteinen jauhe
cas

282526-98-1

Määritys ≥99%
Liukoisuus Liukenematon veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

60 mg (10 kapselia)

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Cetilistat raakajauhe Kilpailuetu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavien monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Cetilistat raakajauhe HNMR | SZOB


282526-98-1 Cetilistat.jpg
Tutkimus