Bupivakaiini HCL (14252-80-3)

Tuotetiedot


Bupivakaiini HCL anestesia raakajauhe

Bupivacaine hcl on pitkävaikutteinen paikallispuudutus. Epinefriinin lisääminen on näin ollen harvinaista. Se estää hermopulssien aloituksen ja välittämisen sovelluskohteessa stabiloimalla neuronaalinen kalvo. Yhdiste lopulta metaboloituu maksassa. Anestesia voi yleensä kestää 2-4 tuntia riippuen pistoskohdasta ja käytetystä pitoisuudesta.  Bupivakaiini HCL anestesia raakajauhe

Annetun paikallisen anesteetian annos vaihtelee anestesiakäsittelyn, nukutettavan alueen, kudosten verisuoniston, estävän hermosolun segmenttien lukumäärän, anestesian syvyyden ja vaaditun lihasrelaksion määrän mukaan, halutun anestesian keston , yksilöllinen sietokyky ja potilaan fyysinen kunto. Pienin annos ja pitoisuus, jotka vaaditaan tuottamaan haluttu tulos, on annettava. Sensorcain-annoksia tulee pienentää vanhuksille ja / tai heikentyneille potilaille sekä potilaille, joilla on sydän- ja / tai maksasairaus. Suurten paikallispuudutusesteiden nopeaa pistämistä tulee välttää ja osittaisia (inkrementaalisia) annoksia tulee käyttää, kun mahdollista.


Katso tiettyjä tekniikoita ja menettelytapoja vakiokirjallisista.

Kondrolyysin haittatapahtumaraportit ovat olleet potilailla, jotka saivat intra-artrikulaarisia infuusioita paikallispuudutusaineista artroskopisten ja muiden kirurgisten toimenpiteiden jälkeen. Sensorcainea ei ole hyväksytty käytettäväksi.


Suositelluissa annoksissa Sensorcaine (bupivakaiini HCl) tuottaa täydellisen aistinvaraston, mutta vaikutus moottoritoimintaan eroaa kolmen pitoisuuden kesken.


0,25% - kun sitä käytetään kaula-, epiduraalinen tai ääreishermoston lohko, tuottaa epätäydellinen moottorilohko. Voidaan käyttää toimintoihin, joissa lihaksen rentoutuminen ei ole tärkeää tai kun käytetään yhtä keinoa lihaksen rentoutumiseen samanaikaisesti. Toimenpide voi olla hitaampaa kuin 0,5%: n tai 0,75%: n liuoksilla.


0,5% - antaa moottorin eston kaula-, epiduraalihäiriö- tai hermolohkolle, mutta lihasten rentoutuminen saattaa olla riittämätön toiminnoille, joissa täydellinen lihasten rentoutuminen on välttämätöntä.

0,75% - tuottaa täydellisen moottorilohkon. Useimmat hyödyllisiä epiduraalilohkossa vatsatoiminnoissa, jotka edellyttävät täydellistä lihasten rentoutumista ja retrobulbaranestesiasta. Ei synnytystyössä.


Sensorkalian anestesian kesto on sellainen, että useimmissa indikaatioissa yksi annos riittää.


Suurin annosraja on yksilöitävä kussakin tapauksessa potilaan koon ja fyysisen tilan arvioinnin jälkeen sekä tavanomaisesta systeemisestä imeytymisestä tietyltä pistoskohdasta. Suurin osa tämänhetkisestä kokemuksesta on yksin annoksilla Sensorcaine, joka on enintään 225 mg epinefriinilla 1: 200 000 ja 175 mg ilman epinefriinia; enemmän tai vähemmän lääkettä voidaan käyttää kunkin tapauksen yksilöllistämisen mukaan.


Nämä annokset voidaan toistaa kerran kolmessa tunnissa. Tähän päivään mennessä tehdyissä kliinisissä tutkimuksissa päivittäiset kokonaisannokset ovat olleet jopa 400 mg. Ennen lisäkokeiden saamista, tätä annosta ei saa ylittää 24 tunnissa. Anesteettisen vaikutuksen kestoa voidaan pidentää lisäämällä epinefriiniä.


Taulukon 1 annokset ovat yleensä osoittautuneet tyydyttäviksi ja suositellaan käytettäväksi keskimääräisessä aikuispotilaan. Näitä annoksia tulee pienentää vanhuksille tai heikentyneille potilaille. Sitä ennen kuin kokemusta on saatu, Sensorcainea ei suositella alle 12-vuotiaille lapsille. Sensorcaine on kontraindisoitu synnytyksisille parakervikaalisille lohkoille eikä sitä suositella suonensisäiseen alueelliseen anestesiaan (Bier Block).
Mitä minun pitäisi välttää saatuaan bupivakaiini HCL anestesia raakajauhetta?

Tämä lääkitys voi aiheuttaa puutumista suuren osan kehosta. Varo vahingon välttämiseksi ennen kuin tunne on palannut kokonaan.

Hammaslääketieteellisen menettelyn jälkeen vältä syömistä, purukumia tai juomisen kuumaa juomaa, kunnes suu ei ole enää tajuton.
Varoitukset Bupivacaine HCL anestesia raakajauhetta :

0,75%: n pitoisuus ei ole suositeltavaa synnytystesteissä: sydänpysähdys on vaikea elvytys tai kuolema. Annettava kokeneiden lääkäreiden valvonnassa. Käytä intubaatiota, keinotekoista hengitystä, happea ja käänteisiä aineita. Antimikrobisia säilöntäaineita sisältävät solmut: älä käytä epiduraalista tai kaula-anestesiaa. IV-alueellinen anestesia (Bier Block): ei suositella. Sydän-ja verisuonitauti. Maksan tai munuaisten vajaatoiminta. Seuraa sydän- ja hengityselimistön merkkejä. Pahanlaatuinen hypertermia. Pään ja kaulan hallinto. Työ ja toimitukset. Raskaus (Cat. C). Hoitotyön äidit: ei suositella.
Mitkä ovat Bupivacaine HCL (14252-80-3) anesteettisen raakajauheen mahdolliset haittavaikutukset?

Hanki hätätapaus, jos sinulla on jokin näistä allergisen reaktion oireista: nokkosihottuma, punoittava ihottuma, kutina; aivastelu, hengitysvaikeudet; vaikea huimaus, oksentelu; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus.

Kerro hoitajille heti, jos sinulla on jokin näistä vakavista sivuvaikutuksista:

 1. tuntea ahdistusta, levottomuutta, sekaantumista tai sellaista kuin sinä saatat ohittaa;

 2. puheen tai näkökyvyn ongelmat;

 3. korvien soiminen, metallinen maku, tunnottomuus tai pistely suun ympärillä tai vapina;

 4. kohtaukset (kouristukset);

 5. heikko tai matala hengitys;

 6. nopea sydämen syke, huimaus, epätavallisen kuuma tunne;

 7. hidas syke, heikko pulssi;

 8. virtsaaminen vähemmän kuin tavallisesti tai ei lainkaan.

Vähemmän vakavia haittavaikutuksia ovat:

 1. pahoinvointi oksentelu;

 2. vilunväristykset tai vilunväristykset;

 3. päänsärky; tai

 4. selkäkipu.

Tämä ei ole täydellinen luettelo haittavaikutuksista, ja muut voivat ilmetä. Soita lääkärillesi lääkärin ohjeista haittavaikutuksilta. Voit ilmoittaa haittavaikutuksista FDA: lle 1-800-FDA-1088.
Mitä muita lääkkeitä vaikuttaa bupivakaiini hcl anestesia raakajauhetta?  

Kerro lääkärillesi kaikista muista lääkkeistä, erityisesti:

 1. veren ohennetta, kuten varfariinia (Coumadin, Jantoven);

 2. ergotamiini (Ergomar, Cafergot, Migergot), dihydroergotamiini (DHE 45, Migranal), ergonoviini (ergotraatti) tai metyyligergoni (Methergine);

 3. masennuslääkkeet kuten amitriptyliini (Elavil, Vanatrip, Limbitrol), doxepiini (Sinequan, Silenor), amoksapiini (Asendin), klomipramiini (Anafranil), desipramiini (Norpramin), amitriptyliini (Elavil, Vanatrip, Limbitrol) imipramiini (Janimine, Tofranil), nortriptyliini (Pamelor), protriptyliini (Vivactil) tai trimipramiini (Surmontil);

 4. MAO-estäjä, kuten furazolidoni (Furoxone), isokarboksatsidi (Marplan), fenelsiini (Nardil), rasagiliini (Azilect), selegiliini (Eldepryl, Emsam, Zelapar) tai tranyylisypromiini (Parnaatti); tai

 5. fenotiatsiini, kuten klorpromatsiini (tioratsiini), fluphenatsiini (Permitil, proliini), perfenatsiini (Trilafon), proklorperatsiini (Compazine, Compro), prometatsiini (pentatsiini, fenenerirakenne, anergaani, antinaasi), tioridatsiini (Mellaril) tai trifluoperatsiini (stelatsiini).

Tämä luettelo ei ole täydellinen ja muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa bupivakaiinin kanssa. Kerro lääkärillesi kaikista lääkkeistä, joita käytät. Tämä sisältää reseptilääkkeitä, over-the-counter-vitamiinia, vitamiineja ja kasviperäisiä tuotteita. Älä aloita uutta lääkitystä kerrottuasi lääkärillesi.
Osta bupivacaine hcl anesteettinen raakajauhetta verkossa

Käy online-apteekissa ja täytä bupivacaine hcl anesteettisten raaka-aineiden tilaus. Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa. 30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi. Se toimitetaan 10 työpäivän kuluessa .
Bupivakaiini HCL anestesia raakajauhe video


Bupivakaiini HCL anestesia raakajauhe Tekniset tiedot:Nimi Bupivacaine HCL
ulkonäkö valkoinen jauhe
cas

14252-80-3

Määritys ≥99.2%
Liukoisuus Liukenematon veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

40-80mg

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Bupivakaiini HCL anestesia raakajauhe Kilpailukykyinen etu:1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavien monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Bupivakaiini HCL anestesia raakajauhe HNMR | SZOB


Bupivacaine HCL(14252-80-3)anesthetic raw powde HNMR.jpg
Tutkimus