Boldenone Cypionate (106505-90-2)

Tuotetiedot


1. Mikä onRaaka Boldenone cypionate jauhe?


Boldenone cypionate on vain yhdenlainen Boldenone.It on yksi yleisimmistä anabolisia androgeeni steroideja. Se oli oribinally käytetään eläimiä, kuten hevosia, nyt yleensä käyttävät kehonrakentajat ja urheilijat ei-lääketieteellisistä syistä viime vuosina.

 

Myös Boldenone cypionate on androgeeni anabolinen steroidi, joka on johdettu testosteroni. Sillä cypionate esteri, joka luo vakaan julkaisun aineen verenkiertoon 2 viikkoa. Tämä tekee boldenone cypionate helppoa steroidien käyttää monta urheilijaa, koska se ei ole niin tuskallista pistoksen jälkeen. Tunnusomaista tälle aineelle on pitkä sykli, joka on yleensä pidempiä saadakseen havaittavissa androgeeni vaikutus.

 

Se tulee useissa eri muodoissa, ja vaikka pohja huumeiden – Boldenone – tarjoaa samat edut kaikkialla, se on esteri kiinnitetty siihen, että muokata miten sitä käytetään.

Ennen kuin harkitsee Boldenone cypionate tutustua ominaisuuksien ja muiden kanssa Boldenone kuten Boldenone undecylenate tai Boldenone asetaatti-vaihtoehtojen.

 

Boldenone Cypionate ominaisuudet

Kolesteroli koliini voi edistää kehon kudosten prosesseja sijoittautumista ja kääntää hajoamista. Erityisesti se on johdettu testosteroni, octadecenoic happo kolesteroli, joka dodecenol Ketoni näyttää vahva aineenvaihduntatuotteiden ja johdannaiset maltillinen androgeeni ominaisuuksia. Tuote undecylenic happo kolesteroli on merkittävää vaikutusta kehon rasvattomaan painoon, ruokahalu ja energian tasoilla.


Boldenone cypionate jauhe

Boldenone cypionate raaka-aine, materiaali ofTrenbolone Enanthate, sellainen valkoinen tai pois valkoinen tai keltainen kiteinen jauhe, monet steroidit toimittaja yleensä ostaa puhtautensa Boldenone cypionate jauhe verkossa, tee sitä kaikenlaisia tuotemerkin valmiin Boldenone cypionate, yksityiskohtaisesti Boldenone cypionate raaka SZOB:

Nimi: Boldenone cypionate

CAS: 106505-90-2

Molekyylikaava: C26H38O3

Molekyylipaino: 398.58

Sulaa kohta: 33-37° C

Varastointilämpötila.: -20° C

Väri: Valkoinen tai pois valkoinen tai keltainen kiteinen jauhe


Boldenone 200

Boldenone 200 on tumma kellanruskea rasvainen ratkaisu lihakseen, joka sisältää boldenone cypionate 10ml injektioneste (200mg boldenone cypionate / ml). Boldenone 200 USP injektio tarjoaa boldenone cypionate on pitkän toimivat anabolinen steroidi käyttää eläinlääkinnässä hevosten hoitoon. Boldenone on merkitty anabolisia ominaisuuksia ja minimaalinen määrä androgeeni toimintaa. Boldenone on alkaa nopeasti toimia; Tämä on edullista ja suositellaan usein suun kautta otettuna tai jopa toistuvasti injektionesteisiin. Esteröimällä 17 beta hydroksyyli-ryhmä lisää boldenone toiminnan kesto. Boldenone esterit öljy injektiona lihakseen imeytyvät hitaasti rasva vaiheesta, siis Boldenone 200 antaa joka 2-3 viikon välein.
 

2. Kuinka DoesRaaka Boldenone cypionate jauheToimii?


Raaka Boldenone cypionate jauhetta alkuperäinen käyttö

Boldenone Cypionate on anabolinen steroidi kehittänyt eläinlääkekomitean; se lisää typen kertymistä, proteiinisynteesiä, lisää toivottaa hyvää ruokahalua ja stimuloi vapauttamista erytropoietiini munuaisissa. Boldenone Cypionate parantaa heikkokuntoiset hevosten siten elintarvikkeen korjaaminen painonmenetysten ja parantaa ruokahalua. Ei korvaa hyvin tasapainoinen ruokavalio. Parhaat tulokset on odotettavissa vasta hyvään johtamiseen ja ruokintatapoja hyödynnetään. Boldenone Cypionate olisi pidettävä vain epilepsialääkitys muita erityisiä ja tukeva hoito sairauksien, kirurgisissa tapauksissa ja traumaattiset.


Boldenone cypionate esteri Boldenone on ja suositellaan apuna heikkokuntoiset hevoset kun paino, haiven kuorruttaa parannusta hoitoon tai yleinen fyysinen kunto on haluttu. Heikkokuntoiset usein seuraa taudin tai saattaa ilmetä ylitöistä ja ylirasituksen.


Boldenone Cypionate oli synthetisized yrittää luoda pitkän aikaa pistää voi methandienone (dianabol), todellisuudessa boldenone toimii vertoja methandrostenolone. Se on hyvin pitkä puoliintumisaika ja voi näkyä steroidi testissä jopa 1,5 vuotta, koska pitkä undecylenate esteri kiinni vanhemman steroidi. Pieniä määriä huumeita voi helposti havaita kuukautta lopettaa käyttö.


Raaka Boldenone cypionate jauhe on hyötyä kehonrakennus

Boldenone cypionate on tehokas anabolisia androgeeni steroidi saatavilla eri ”” perustuvissa lomakkeissa esteri kiinnitetty siihen.


Synteettinen anabolinen androgeeni steroidi on yksi suosituimmista steroideja käyttävät urheilijat tänään, ja se tarjoaa useita etuja, jotka ovat:


lisääntyneet mahdollisuudet lihaskudoksen (lihas) rakentaminen

estää lihasten hajoamista

edistää lihasmassan kasvun kertyminen

lisääntynyt punasolujen synteesi

kasvivalkuaisen tuotannon edistämisestä

Huolimatta sen etuja niille kiinnostunut boldenone leikkaus ajan pitäisi tietää, että yhdiste on koskaan ollut tarkoitettu eikä hyväksytty käytettäväksi ihmisiin.


Se on eläinlääkärin luokka steroidi erityisesti keskittynyt hevosten hoidossa.

Yhteinen tuotemerkki liittyy Boldenone cypionate on vastapaino – käytetään pääasiassa hevosia tai suuret eläimet.
 

3. Miten käyttää Raw Boldenone cypionate jauhe?


Boldenone Cypionate syklin annokset

Löytää sopiva Boldenone cypionate annostus, joka tarjoaa vaikutuksia voi olla hankalaa, koska niin monet muut tekijät kuten pitää.

Jotkut käyttäjät ovat muuttuneet toisella tai kolmannella viikolla. Muille valtioille, että heidän täytyy käyttää sitä neljän tai viiden viikon ajaksi optimaalinen lopputulos.


Ehdotti annokset keskimäärin 100 mg, jotkut väittävät, että mitä alhaisempi, esimerkiksi 50 mg, ei tarjota suuri vaikutus ellei lisätty toinen muoto testosteroni.


Kehonrakentaja käyttää Boldenone cypionate on usein suositellaan käyttämään sitä samassa annostusta voisi käyttää testosteroni cypionate koska se antaa samat tulokset osalta aktiivinen ja half-life odotteet.


Kehonrakentajat käyttäen vastapaino (Boldenone undecylenate) yleensä pysyä 200 mg: n tarkkuudella 400 mg viikossa, jakamalla annostus kaksi tai kolme injektionesteisiin välttää haittavaikutuksia kuten ihon ärsytystä tai paikallinen kipu pistoskohdassa.

Käyttäen testosteronin cypionate kehonrakentajat todeta, että se on suurin aalto ”teho” neljässä päivässä, sitten lasku, mutta pysyviä vaikutuksia, että keskimäärin kolmesta neljään viikkoa.


Kehonrakentajat usein annos testosteroni cypionate vaihtelevat kaikkialla 200 mg 600 mg viikossa.

Syklit Boldenone cypionate tai boldenone alueen riippuen henkilökohtaiset mieltymykset, minkäänlaista voi kestää kuusi 12 viikkoa tai pidempään


Boldenone cypionateHalf elämän

Boldenone cypionate vs EQ undecylenateFollowing on useita yhteisiä esterit liitteenä boldenone puoliintumisaika (riippuen annostus) esimerkki:

Boldenone cypionate half-life-hidas pitkävaikutteinen esteri puoliintumisaika 8-10 päivää

asetaatti-noin 24 tunnin

undecylenate – (vastapaino) – pitkä puoliintumisaika 3-4 viikkoa

Enanthate – suhteellisen hidas toimii ester puoliintumisaika 8-10 päivää

propionaatti-nopeavaikutteinen ester puoliintumisaika 3-4 päivää

phenylpropionate – erittäin pitkä puoliintumisaika useimmille puoliintumisaika yhdestä kolmeen viikkoon

 

Boldenone Cypionate arvioon

Boldenone on anabolisia androgeeni steroidi yleisimmin käytetty eläinlääkärin ympäristöissä kuin ihmisen-hoidot. Boldenone Cypionate, kuten muut synteettisiä anabolisia androgeeni steroideja on tarkoitus jäljitellä vaikutukset testosteroni.

 

Testosteroni on tärkein mieshormoni vastuussa kehittäminen ja ylläpito miessukupuoli ominaisuudet. Se tarjoaa teho sekä lihaskudoksen rakentaminen ja sukupuolen ominaisuus.


Riippuen valmistaja ja maa, jossa tehdään se löytyy pistoksina tai suun muotoja. Ennen kuin valitset boldenone minkäänlaista, tietää ero niiden välillä. Tämä ero määritetään sen esteri.


Boldenones cypionate (ja muiden) Yhdysvalloissa on vain tarkoitettu eläinten käyttö.


Boldenone Cypionate ruoanlaitto resepti

Boldenone Cypionate 25 ml @ 200mg/ml

5 g jauhe

16.25ml seesamiöljy

1,25 ml BA 5 %

3,75 ml BB 15 %
 

4. AnnostusofRaaka Boldenone cypionate jauhe


Kehonrakentajat usein annos Boldenone cypionate vaihtelevat kaikkialla 200mg 600 mg / week.100mg - 300mg kerrallaan, kaksi tai kolme kertaa viikossa.


Keskimääräinen annos Boldenone cypionate on 200-600mgs per viikko. Sitä käytettiin urheilijoiden ja kehonrakentajat lisätä kestävyyttä, lihasmassan ja kehon punasolujen tuotanto. Lääketieteelliseen käyttöön vastapaino edistää erytropoietiini (EPO) stimuloivaa tekijää, joka puolestaan stimuloi luuytimen joka johtaa lisää tuotantoa punasoluja.

5. VaroitusofRaaka Boldenone cypionate jauhe


Boldenone Cypionate on melko lieviä sivuvaikutuksia, mutta on edelleen-vain miten steroidien olisi. Nämä haittavaikutukset ovat yleisiä useimmissa steroideja: akne, luonnoton hiusten kasvua, rasvainen iho, eturauhasen, käheys tai äänen, luonnoton hiusten kasvua ja epätavallinen hiustenlähtö. Väärinkäyttö voi aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia.
 

6. Mitkä ovattHän mahdolliset haittavaikutuksetofRaaka Boldenone cypionate jauhe?


Verrattuna muiden anaboloc steroidien Boldenone cypionate on vähemmän vaikutuksia, vaikka se voi vahingoittaa kehoa. Haittavaikutuksia Boldenone cypionate on:


Boldenone cypionate sivuvaikutuksia ovat samanlaisia kuin Kaikenlainen testosteroni. Yleisimpiä ovat:


Endogeenisen testosteronin tukahduttaminen

Muutokset rasva (kolesteroli) taso, joka voi olla hyvin haitallinen vaikutus sydän terveys ja hyvinvointi

Mahdollisuuksia androgeenisesti laukaista hiustenlähtö (hiustenlähtö tai mies kaljuuntuminen)

Jotkut käyttäjät väittävät Boldenone Cypionate PIP (Post injektion kipu) joka voi olla melko huono

Käyttö Boldenone cypionate naisten voi aiheuttaa virilization, joka voi aiheuttaa mies ominaisuuksien kehittäminen: kasvua hiukset kasvot, laajentuneen klitoris, syvempi ääni, ja niin edelleen.

7. OstaaBoldenone cypionateJauhe fROMSZOB


Ostaa Boldenone(Boldenone Cypionate)

Monet urheilijat kaikilla elämänaloilla Osta Boldenone Cypionate osana anabolinen steroidi pinon tämän steroidi sopii hyvin valtavia voittoja. Kehittynyt steroidi, tarkoitettu käytettäväksi hevosia, kuten käy ilmi nimi, se harjoittaa, ja monet kehonrakennus maailmassa huomasivat pian he voisivat ostaa Boldenone Cypionate ja saada korkean tuoton. Tämä on hyvin yleinen käytäntö kehonrakennus maailmassa niin monia eläinlääkäri steroideja usein löytää paikka ihmisravinnoksi kehonrakennus käytön vuoksi ja pian löytävät tiensä käsiin kaikki urheilijat koska menestys. Niille, jotka ostaa Boldenone Cypionate löydät se on erittäin anabolinen ja samalla erittäin voimakas-kannalta edistää kokoa, se voi edistää koko voittoja kun päällekkäin muiden steroideja mutta tunnetuin voimistuu ja käyttää leikkaus ajan.

 

Ostaa raaka Boldenone cypionate jauhe ja kasvaa:

Osta Boldenone Cypionate ja kasvaa: vaikka yksin se ei ole suuri kokoamis steroidi se tuottaa hidas tasainen voitot mutta useimmat löytävät voittoja on paras, kun he ostavat Boldenone Cypionate ja muut steroidit osana pino. Yksi syy tämän steroidi voi lainata saamassa määritteet-kannalta pinta on näyttää huomattavasti enemmän intoa eräille käyttäjille; Tämä osoittautuu olla hyvin individualistinen, koska jostain syystä tämän steroidi ei ole hallussaan tämän laadun kaikki, jotka käyttävät sitä. Jos löydät sen ei kuitenkaan sinussa, joka on hyvä uutinen kasvua, koska kuten sanonta kuuluu: syö enemmän kasvaa enemmän.

 

Osta Boldenone Cypionate, raaka-aine ja leikkaus:

Vaikka jotkut vaikea ruokavalio ja käyttää tämän steroidi vuoksi mahdollista ruokahalu stimulaatiota ne, jotka Osta Boldenone Cypionate leikkaus ajan löydät sen olevan enemmän kuin tervetulleita steroidi tähän tarkoitukseen. Niille, jotka ostaa Boldenone Cypionate leikkaus ajan löydät ne ovat enemmän verisuonten kuin ilman niillä rakeisemmalta näyttää myös pystyvät tekemään enemmän lihas massa kuin steroidi ei ollut käytetty lainkaan. Kuten bonus yhteinen estrogeeni liittyvät sivuvaikutukset ovat hyvin harvinaisia tällä steroidia esimerkiksi gynekomastia, nesteen kertyminen ja akne ovat lähes ennenkuulumatonta käytettynä niin osa leikkaus ajan Näin luomme vain miellyttävä fysiikka eikä täynnä ruma ongelmia. On huomattava, jälleen, ruokahalu stimulaatiota tekee vaikeaa joillekin käyttää tämän steroidi aikana ruokavalio, mutta useammin kuin ei tämä on hallinnassa, kun dieetti on asianmukainen ja terveellisiä rasvoja

Miten ostaa lääkealan luokan Boldenone Cypionate jauhe SZOB raaka yritys?


→ Vierailla meidän online apteekki ja täytä tilaus Boldenone Cypionate raaka-aineita.

→ Määritä paikka toimitus, valmistetta ja maksamiseksi.

→ 30 minuutin ajan, saat vahvistuksen tilauksen.

→ Se lähetetään 12 tunnin kuluessa.
Boldenone cypionate jauheVideo


Raaka Boldenone cypionate jauhe tekniset tiedot:NimiBoldenone Cypionate
UlkonäköValkoinen tai pois valkoinen tai keltainen kiteinen jauhe
CAS

106505-90-2

Määritys≥99%
LiukoisuusLiukene veteen tai alkoholia, liukenee etikkahappo, etyyli esteri

Kuivaushäviö

≤0.5%

Heavy Metal

≤10ppm

Annostus

100-300mg

Nukahtamista aika

20 minites

Luokan

Lääkelaatua

Raaka Boldenone cypionate jauheKilpailuetua:


1 korkealaatuinen kilpailukykyiseen hintaan:

1) laatustandardin: USP 35


2) puhtaus: > 99 %


3) Olemme valmistaja ja tarjota korkealaatuisia tuotteita tehtaalla hinnasta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) paketti voi lähettää 24 tunnin kuluessa maksun. Seuranta numero


2) turvallinen ja huomaamaton toimitus. Eri huomautuksissanne valintasi.


3 meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) ammattitaitoista palvelua ja rikas kokemus saada asiakkaat tuntemaan olonsa, riittävä kalusto ja nopea toimitus täyttää halustaan.


2) markkinoilta saatu palaute ja tavaroiden palautetta arvostetaan, asiakkaiden vaatimus on meidän vastuullamme.


3) korkea laatu, kilpailukykyinen hinta, Nopea toimitus, ensiluokkaista palvelua saada luottamus ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) turvallinen toimitus: kanava monipuolistamista, asiakkaat yksityisyyden suojaamiseksi. Ja vain siinä tapauksessa, varmistaa uudelleen alusta.


2) koskaan muutos: tuote aina säilyttää puhtautensa, ei muutu, korkea laatu on yrityksemme kulttuuri.


3) hyviä palveluja: mahdollisimman nopeasti ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Raaka Boldenone cypionate jauhe HNMR | SZOB


106505-90-2 Boldenone cypionate HNMR.jpg
Tutkimus