Boldenone asetaatti jauhe (2363-59-9)

Tuotetiedot


1. Mikä onRaaka Boldenone asetaatti-aine?


Boldenone asetaatti on yksi muoto Boldenone.It anabolinen androgeeni steroidi muokannut asetaatti esteri. Esterit vaikuttaa lääkkeen imeytymistä ja half-life tai aika lääke on tarkoitettu toiminto tai toimintaa elimistössä.

Koska eri esteri kiinnitettyyn boldenone asetaatti kutsutaan ”lyhyen toimiva tasapaino”. Itse asiassa se on eläinlääkärin steroidi, joka on tunnettu käytettäväksi hevosurheilu. Boldenone asetaatti on kuitenkin hieman laaja ruiskeena anabolisia steroideja painatus.


Mikä on Boldenone asetaatti jauhe?

Boldenone asetaattiraaka, Boldenone asetaatti, jollaisia materiaali jaValkoinen tai pois valkoinen tai keltainen kiteinen powder, monet steroidit toimittaja yleensä ostaa puhtautensa Boldenone asetaatti jauhe verkossa, tee se kaikenlaisia tuotemerkin valmis Boldenone asetaatti, yksityiskohtaisesti Boldenone asetaatti raw SZOB seuraavasti:

Nimi: Boldenone asetaatti

CAS: 2363-59-9

Molekyylikaava: C21H28O3

Molekyylipaino: 328.45

Sulaa kohta: 125-130℃

Varastointilämpötila.: RT

Väri: Valkoinen tai pois valkoinen tai keltainen kiteinen jauhe
 

2. Miten Does raaka Boldenone asetaatti jauhe toimii?


Boldenone asetaatti sisältävät 25mg/ml hormoni boldenone attatched Asetaatti Ester ja 75mg/ml hormoni boldenone attatched propiopate Ester. Boldenone attatched näiden esterit avulla se nostaa veren melko nopeasti ja nopeammin kuin perinteinen EQ. hitaampi esteri nähdä vaikutukset Tämä suosii urheilijat haluavat ajaa lyhyempi sykliä ja niille, jotka ovat huolissaan usein huumeiden testaus ja täytyy tyhjentää hormonit järjestelmästä ajoissa.


Boldenone asetaatti olisi voimakkaampi nostaa veren punasolujen, kasvu ruokahalua ja korjaus sidekudoksen, jotka ovat myös suuri plus kehonrakentajat koulutuksen aikana. Koska se lisää merkittävästi proteiinisynteesiä ja veren punasolujen, ravinteita kuljetetaan koko kehon paljon tehokkaammin. Tämän vuoksi Boldenone asetaatti pystyy hyödyntämään paljon vähemmän ruokaa parantaa sen ominaisuuksia tehokas hormoni, jota käytetään, kun ”leikkaaminen” myös, lisääntynyt punasolujen määrä aiheuttaa tämän steroidi lisää myös hapen kuljetus koko elin, mikä antaa urheilijoille ja kehonrakentajille, paljon enemmän kestävyyttä ja kykyä sietää sydän sessioista paljon pidemmän ajan, mikä tietenkin tekee tämän lääkkeen vieläkin suosittu keskuudessa jotka haluavat eroon kehon rasvaa.


Lisäksi se voidaan tehokkaasti ottaa ”leikkaaminen” sekä ”täyteaineilla” syklit anabolinen aine tasapainoinen vaikutusten vuoksi. Tämän steroidi aromatizes hyvin vähän, ja näin ollen tuottaa lähes ei estrogeenisiä haittavaikutuksia, kuten nesteen kertymistä tai ”gyno”

 

Boldenone asetaatti VS Boldenone Undecylenate

 

Asetaatti esteri on lyhyempi toimii, jonka elämä on keskimäärin kolmen päivän ajan; lyhyempi kuin muut esterit kuten undecylenate, joka voi kaksi-kolme viikkoa.

 

Osalta kehonrakennus, lyhyempi esteri liitteenä pohja anabolisia androgeeni steroidi useammin kehonrakentaja täytyy sitä suonensisäisesti tai ottaa suun muotoa.

 

On myös tärkeää muistaa, että enää huume half-life kauemmin kestää huumeiden täysin puhdistetuksi kehosta kehonrakentaja.

 

Tämä on elintärkeää monet urheilijat käynnissä rutiinia huumetestejä.

 

Boldenone asetaatti, kuten muut anabolisia androgeeni steroideja ole mahdollista aromatize tai muuttaa testosteronin osaksi estrogeenia. Kun toteutetaan suurina annoksina, tämä on todennäköisesti tapahtuu.

 

Pienemmillä annoksilla mahdollisuuksia aromatization käytettäessä Boldenone asetaatti on pienempi kuin muut anabolisia androgeeni steroideja.

 

Vaikka aromatization riski vähenee, estrogeenisiä kaltaisia haittavaikutuksia voi esiintyä.

 

Turvallinen annos tasoilla johtaa kuitenkin mahdollisuuksia aromatization verrattain pieni vaara kielteisiä sivuvaikutuksia, kuten veden kertymistä.

 

Tämä tekee tämän lomakkeen Boldenone suosittu urheilijoiden etsiskellä enemmän kestävyyttä ja vahvistaa lihas massa voittoja sen sijaan, että bulk, varsinkin verrattuna Deca Durabolin jos haittavaikutukset ovat vakavampia.

3. miten käyttää Raw Boldenone asetaatti jauhe?

 

Sykliä raaka Boldenone asetaatti jauhe

Boldenone asetaatti on suoritettava 300-700 milligrammaa (mgs) viikossa injektionesteisiin tehty vähintään 2-3 päivän välein. Pienin suositeltu boldenone asetaatti syklin kesto on 6 viikkoa. Jotkut kaverit kuten pino hieman testosteronin tai trenboloniasetaatti. ja ihana asetaatti-versio, että ei ole kickstart ei tarvittaessa, niin säästät tarvitse käyttää suullinen aloittaa asioita pois.


Puolet elämän raaka Boldenone asetaatti jauhe

Jotta ymmärtäisimme, miten erityisesti asetaatti-versiossa Boldenone eroaa normaali yhden undecylenate esteri, meidän täytyy ensin ymmärtää mitä esterit ja puoliintumisajat tarkoittaa. Suosituin versio vastapaino (EQ) on undecylenate versio puoliintumisaika 14 päivää, asetaatin Esterin puoliintumisaika on vain 3 päivää. Tietenkin tämä on valtavia eroja.

 

Vastoin yleistä käsitystä edistää useimmilla steroidi foorumeilla puoliintumisaika ei mainita kuinka kauan yhdiste on elimistössä ja se todella kestää useita puoliintumisajat ennen yhdiste esterit täysin selkeä järjestelmä. Lisäksi tämä riippuu myös kuinka paljon aikaa olet antanut yhdiste ' rakentaa ' yksi tai kaksi ei ole sama kuin on injisoitu 10 kertaa. Yhdiste päästyä huippulukemiin järjestelmän kestää noin 3-4 puolikasta elämää se useimmiten siivota. Siksi vastapaino ”Undecylenate”-esteri kestää 5-6 viikkoa jättää järjestelmä verrattuna 1-2 viikkoa asetaatti-version kanssa.

 

Näin ollen Half-Life tarkoittaa aikaa, lääkkeen pitoisuus vähennetään 1/2 tietyssä ajan. Näin ollen osalta asetaatti esteri jos pistät 100 milligrammaa (mgs) asetaatti sitten 3 päivää (pituudesta puoliintumisaika) on 50mgs edelleen esiintyy elimistössä; sitten 3 päivää vain 25 mg ja niin edelleen.

 

Pitkä esterit vs. lyhyt esterit

Kaunis osa anaboliset steroidit ovat pitkäaikaisia vaikutuksia, jotka harventaa tarpeen injektionesteisiin, mikä olisi tärkein etu käyttää pitkä esterit. Loppujen lopuksi ei olisi vaikea jos piti pistää välein pari tuntia? Kun lopetat suonensisäinen pitkä esteri kestää viikon siivota. Tämä on hyvin tärkeä, koska kunnes esterit ovat kokonaan poissa, sinun HPTA voi toipua ja tuottaa hormoneja omasta uudelleen.

 

Kääntöpuoli lyhyitä estereiden etu on niiden olevan ja paljon nopeammin, mikä valtava ero, jos haluat suorittaa lukuisia kierrosta vuodessa, koska tarvittava aika olisi vähennettävä kehon. Lisäksi lyhyt esteri voi olla erittäin hyödyllistä, jos olet huolissasi sivuvaikutuksia häiritsee sinua.

 

PIP (Post injektion kipu)

PIP sanoista post pistoksen kipua ja boldenone asetaatti pidetään potently kivulias aineen pistää. Tämä on luultavasti suurin haitta verrattuna undecylenate versio EQ asetaatti-versiolla. Kuitenkin on useita asioita, voit tehdä lievittää PIP. Esimerkiksi voit homebrew boldenone asetaatti muuttaa sen muuntaminen säätämällä bentsyylialkoholia ja bentsyyli bentsoaatti (BA ja BB) suhde, joka auttaa ”ohentaa” injektio. Jos et ole homebrewing ohjattu, voit myös saada toinen steroidi öljyn (kuten testosteronia) ja yksinkertaisesti sekoitetaan heitä luomaan osakkeen arvoa laimentavaa vaikutusta ennen pistämistä.

 

Jotkut kaverit väittävät, että Lämmitys öljyä auttaa injektoimalla se hitaasti ja pieniä määriä kerrallaan. Kuitenkin haluan kannustaa voit yrittää kahdesta ensimmäisestä ehdotuksesta, koska ne ovat hyödyllistä ja tehokasta.

 

Se on erittäin tärkeä osa steroidien käyttöä, koska käsitellä PIP voi pilata liikuntaa, koska se tekee lihas pistää kipeä useita päiviä ja jopa aiheuttaa turvotusta ja punoitusta. Lisäksi on huomattava, että tietyt henkilöt ovat usein herkempiä kuin toiset, ja voi reagoida eri tavalla kuin teit ennen jaksoa, koska keho muuttuu ylitöitä.

 

Raaka Boldenone asetaatti jauhe arvioon

Boldenone asetaatti on yksi yleisimpiä muotoja Boldenone pohja huumeita käytetään painatus nopeutettu lihasmassan kasvun ja muita etuja.

Vaikka ei yleisin Boldenone (Boldenone Undecylenate – tasapaino, on yleisin), se on helposti saatavilla verkossa sekä pohjaveden.

Boldenone asetaatti kuten muutkin pohja steroidi pidetään enimmäkseen eläinten luokan steroideja, joita ei koskaan tarkoitettu käyttöön ihmisillä.

Lääke käytetään pääasiassa hevosten ja muiden suurten eläinten ja on ollut käyttö hevosurheilu skenaarioita (laitonta).
 

4. Annostusof raaka Boldenone asetaatti jauhe


Yleensä annostusohjeita Boldenone asetaatti ovat 100-350mg kerrallaan pari kolme kertaa viikossa. Se on 300 mg viikoittain vaihtelevat 700 mg, ja joskus enemmän. Injektionesteisiin tarvitaan yleensä joka toinen päivä tai joka kolmas päivä optimaalinen etuudet, sitä käytetään aikana, joka kestää vähintään kuusi viikkoa. Jotkut menevät pidempään.
 

5. Varoitusof raaka Boldenone asetaatti jauhe


Anabolinen androgeeni steroidi on mahdollista käynnistää useita ei-toivottuja haittavaikutuksia. Jotkut tekijät vaikuttaa näistä haittavaikutuksista ja ovat:

 

Ikä – kehon metabolizes huumeiden eri tavoin kuten ikä

Sukupuoli – miehillä ja naisilla aineenvaihdunta huumeiden vaihtelee, riippuen aineenvaihdunta, hormonitasot ja Kemiallinen tasapaino elimistössä.

Korkeus vs. paino – useimmat lääkkeen annostusohjeita lääketieteen tilanteissa perustuvat henkilön pituus vastaan paino. Tämä helpottaa määritettäessä taajuus sekä mahdollisia tuloksia.

Aineenvaihdunta

Ruokavalio

Nykyinen terveystilanne

Sairaudet, kuten diabetes tai muita aineenvaihdunnan tai hormonaalisia häiriöitä voivat myös vaikuttaa negatiivisesti lääkkeen tärkein mekanismi, se on half-life, ja yleinen tehokkuus.

 

Vakavia reaktioita voi ja esiintyy käytön anabolisten androgeeni steroideja tälläkin alhaisilla annoksilla. Riskit lisääntyvät pinoaminen muiden osien Boldenone asetaatti nopeuttaa tulosten saavuttamiseksi.
 

6. Mitkä ovattHän mahdolliset haittavaikutuksetof raaka Boldenone asetaatti jauhe?


Boldenone asetaatti haittavaikutuksia

Verrattuna muut anaboliset steroidit, on paljon vähemmän haittavaikutuksia Boldenone asetaatti, vaikka on olemassa myös joitakin haittavaikutuksia, sinun pitäisi tietää.

 

Androgeeni haittavaikutukset.

kuten lisääntynyt aggressiivisuus, akne ja rasvainen iho, hiustenlähtö, voidaan korottaa tai yhdiste nopeuttanut. Siis naisten pitäisi olla erityisen varovainen, jos he haluavat käyttää sitä, ja käyttää tämän steroidi vain hyvin alhaisilla annoksilla.

 

Eläinten tutkimus tulosten määrä on paljaat hyvin todellisia riskejä käyttöä. Tällaisia tutkimuksia on tehty eläimillä koska Boldenone missään muodossa ei koskaan suunniteltu ihmisille. Ihmisen tutkimukset eivät ole mahdollisia, mutta mahdollisuuksia haittavaikutuksia eläimillä ja ihmisillä on samanlainen ja ei pidä jättää huomiotta.

 

Useita merkittävin:

Mahdollisuuksia sapen nefropatia

Painottaa, maksa ja munuaiset

Kemiallisella tasolla ja negatiivinen fysiologinen vaikutus

Tietenkin muita sivuvaikutuksia ja haittavaikutukset ovat myös mahdollisia. Tällaiset haittavaikutukset eivät aina ole vain suuria annoksia tai ylipitkiä käyttää Boldenone missään muodossa.

 

Muita haittavaikutuksia huumeiden yhdessä pino sisältää aromataasin estäjät, anti-estrogeeni lääkkeet ja joiden tarkoituksena on suojella maksassa tai muulla tavalla vähentämästä sivuvaikutuksia käyttöön liittyvät myös tuottaa omaa sivuvaikutuksia.

Ennen kuin käytät Boldenone Enanthate, Cypionate, Undecylenate, asetaatti tai huumeita yhdessä pinossa, tietää, miten ne käyttäytyvät erikseen kehon ja ne on suunniteltu tekemään.

Olla tietoinen sivuvaikutuksia jokainen osa sisällyttää Boldenone asetaatti sykli.

 

Kuten kaikki anaboliset steroidit, boldenone asetaatti tukahduttaa hypotalamus-aivolisäke - kivekset-akselin (HPTA), joten koko post cycle therapy (PCT) tarvitaan. Hyvä esimerkki oikea PCT on täydellinen PCT, joka pitäisi ehdottomasti tarkistaa.

7. Osta Boldenone asetaattiJauhe fROMSZOB


Kun se tulee ostopaikat puhtautensa Boldenone asetaatti raakajauhe verkossa, voit miettiä ja murehtia monia asioita, kuten miten löydän korkea laatu boldenone asetaattijauhe, missä luotettava toimittaja voisi siirtää tulli helposti? Ongelma, SZOB ratkaista ne puolestasi.


→ Vierailla meidän online apteekki ja täytä tilaus Boldenone asetaatti raaka-aineita.

→ Määritä paikka toimitus, valmistetta ja maksamiseksi.

→ 30 minuutin ajan, saat vahvistuksen tilauksen.

→ Se lähetetään 12 tunnin kuluessa.
Boldenone asetaatti jauheVideo

Raaka Boldenone asetaatti jauhe tekniset tiedot:NimiBoldenone asetaatti
UlkonäköValkoinen tai pois valkoinen tai keltainen kiteinen jauhe
CAS

2363-59-9

Määritys≥99%
LiukoisuusLiukene veteen tai alkoholia, liukenee etikkahappo, etyyli esteri

Kuivaushäviö

≤0.5%

Heavy Metal

≤10ppm

Annostus

100-350 mg

Nukahtamista aika

20 minites

Luokan

Lääkelaatua

Raaka Boldenone asetaatti-aineKilpailuetua:


1 korkealaatuinen kilpailukykyiseen hintaan:

1) laatustandardin: USP 35


2) puhtaus: > 99 %


3) Olemme valmistaja ja tarjota korkealaatuisia tuotteita tehtaalla hinnasta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) paketti voi lähettää 24 tunnin kuluessa maksun. Seuranta numero


2) turvallinen ja huomaamaton toimitus. Eri huomautuksissanne valintasi.


3 meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) ammattitaitoista palvelua ja rikas kokemus saada asiakkaat tuntemaan olonsa, riittävä kalusto ja nopea toimitus täyttää halustaan.


2) markkinoilta saatu palaute ja tavaroiden palautetta arvostetaan, asiakkaiden vaatimus on meidän vastuullamme.


3) korkea laatu, kilpailukykyinen hinta, Nopea toimitus, ensiluokkaista palvelua saada luottamus ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) turvallinen toimitus: kanava monipuolistamista, asiakkaat yksityisyyden suojaamiseksi. Ja vain siinä tapauksessa, varmistaa uudelleen alusta.

 

2) koskaan muutos: tuote aina säilyttää puhtautensa, ei muutu, korkea laatu on yrityksemme kulttuuri.

 

3) hyviä palveluja: mahdollisimman nopeasti ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Raaka-aine Boldenone asetaatti HNMR | SZOB


2363-59-9 Boldenone Acetate HNMR.jpg
Tutkimus