Boldenone-jauhe (846-48-0)

Tuotetiedot

Boldenone 846-48-0 (vähärasvainen lihasmassa, lujuus)

 

1. Mikä on Raw Boldenone -jauhetta ?


Paperilla ei ole mitään erityistä Boldenonesta. Seuraavassa on muutamia perustietoja: se on testosteronien ei-progestageeninen, ei-metyloitu 1-dehydrojohdannainen, joten sillä ei ole suurimpia oraalisia steroideja aiheuttavia maksa-toksisia vaikutuksia. Se omistaa A: A-suhde 100: 50 (anabolinen / androgeeni), joten se on noin puolet androgeeneistä kuin testosteroni ja yhtä anabolinen verrattuna mg: n ja mg: n välillä. Boldenone näyttää heikomman sitoutumisaffiniteetin androgeenireseptoriin kuin testosteroni, mutta se on vähemmän altis kiinnittymään sukupuolihormoneja sitovaan globuliiniin, mikä todennäköisesti auttaa tasapainottamaan sen myotrooppisia vaikutuksia. Lääke ylläpitää emäsyhdisteen veritasoja noin 14-16 päivän ajan injektion jälkeen, mutta kahdesti viikoittaiset injektiot ovat tarkoituksenmukaisia, kun pyritään ylläpitämään vakaa veren taso.

 

Yksi Boldenonin mielenkiintoinen ominaisuus, joka mainitsee, on sen hajotus ehdotetun aromatisaationopeuden ja sen hajoamisen estrogeenivaikutusten käynnistämisen välillä. Boldenonin sanotaan aroloivan noin 50%: n testosteronin nopeuden, minkä pitäisi tehdä melko estrogeeniseksi lääkkeeksi, joka on altis aiheuttamaan estrogeenisiä sivuvaikutuksia, kuten gynecomastia ja veden retentio, erityisesti korkeammissa annoksissa. Todelliset kokemukset ovat kuitenkin osoittaneet, että EQ on erittäin epätodennäköistä levittää vakavia estrogeenisiä sivuvaikutuksia, vaikka sitä annettaisiin suurilla annoksilla.


Esimerkiksi on hyvin yleistä, että testosteronikäyttäjä voi kokea gynekomastiaa ja vedenpidätyskykyä 500 mg: n annoksella viikossa, ellei sitä käsitellä ... ja ne esiintyvät lähes aina, kun päästään 750-1000 mg: n viikossa. Monet käyttäjät kohtaavat nämä haittavaikutukset, vaikka käytätikin vain 300-400 mg viikossa. Kuitenkin annettaessa ekvivalenttiannos 600-800 mg viikossa, nämä haittavaikutukset ilmestyvät harvoin ... ja harvat käyttäjät kokevat ne jopa 1000 mg viikossa tai enemmän! EQ: n maustettavuuden ollessa puolet testosteronin määrästä voidaan odottaa, että suuri osa käyttäjistä on estrogeenisiä haittavaikutuksia, mutta tämä ei tapahdu.


Miksi? Yksi selitys löytyy lääkkeen aineenvaihdunnasta. Erityisesti Boldenone metaboloituu anti-aromaasi-inhibiittoriin, joka tunnetaan 1,4-diedenonina. Tämä voisi varmasti selittää, miksi Boldenone, huolimatta siitä suhteellisen korkeasta aromatisaatiosta, ei tuo lainkaan lähelle estrogeenista leimautumista, jonka sen aromatisaatiovaihe merkitsee.
 

2. Kuinka Raw Boldenone -jauhe toimii?


Kuten odotettiin, Boldenone tiedetään tuottavan vähärasvaisen, kovaa, vettä ilman kasvua lihaskudoksessa. Kuitenkaan sitä ei yleisesti pidetä erittäin voimakkaana lihasrakentajana, mutta sitä on usein käytetty lisäaineena tai toissijaisena steroidina, jotta voidaan kasvattaa omia tuloksia ilman sivuvaikutusten suhteellista lisääntymistä. Harvat odottavat sen tarjoavan vaikuttavaa kasvua, ja sitä ei käytetä koskaan emäksisenä lääkkeenä pinoon. Tämän takia aloin arvioida uudelleen tämän lääkkeen ehdotettuja optimaalisia annosteluohjeita ja mitä löysin, että toisin kuin useimmat muut steroidit, jotka tavallisesti alkavat saavuttaa laskutapahtumien välillä 500-1000 mg viikossa, EQ pyrkii saavuttamaan optimaalisen annostelualueensa paljon myöhemmin ... noin 2 grammaa viikossa (suuret tulokset löytyvät 1,5-3,0 grammasta). Tietenkin kaikki steroidit jatkavat aktivoimalla lisää reseptorisivustoja (ja siten lisäävät lihasten kasvua), jopa noin 3 500 mg: aan viikossa, mutta Boldenonilla näyttää siltä, että voitot alkavat vain hyvää 1 grammassa viikossa. useimmat muut AAS: t näyttävät olevan lähes poistettu tuosta pisteestä, nopeasti kohtaavat pienenevän tuoton.
 

3. Kuinka käyttää Raw Boldenone -jauhetta ?


Kehonrakentajat ja urheilijat käyttävät Boldenone Undecylenatea, jota kutsutaan myös EQ: ksi, lihasten lisäämiseksi, kestävyyden lisäämiseksi ja veren punasolujen tuotannon lisäämiseksi elimistössä, mikä myös auttaa kestävyyttä, koska punasoluja kuljettaa happea ja jos veresi on runsaasti happea, pidät kauemmin raskaiden harjoitusten tai suorituskyvyn aikana. Boldenone Undecylenate tai EQ on suosittu urheilijoiden, kehonrakentajien ja kuntoilijoiden keskuudessa, koska se tarjoaa hidas, mutta tasaisen voiton huippupakkausten aikana. Näitä syklejä kutsutaan EQ-vahvistuksiksi. EQ voidaan antaa annoksina, jotka vaihtelevat välillä 200 mg - 600 mg viikossa enintään 12 viikkoa.

4. Annostus r Raw Boldenone -jauhetta


Monet näkevät boldenonea suhteellisen heikkona steroidina, vähän hyötyä kehonrakennuksessa. Viime vuosina on kuitenkin tullut suosittua muiden steroidien, kuten methenolonin (primobolonin), kanssa. Monet ihmiset viittaavat siihen, että sen ainoa käyttö on kasvava ruokahalu. Tämä mekanismi soveltuu tietysti nautojen käyttöön ja yksi syy siihen, miksi sitä käytetään laajalti karja- ja lihantuotantoalalla. Useimmat käyttäjät raportoivat kaikista AAS: stä, boldenone on paras ruokahalua lisäämään.

 

Boldenonin käyttöä kuitenkin vähitellen arvostetaan useimmilla huippu-urheilijoilla ja enemmän kuin vain sen ruokahalua parantavia ominaisuuksia. Epäilen, että edeltävinä vuosina kehonrakentajat eivät ole löytäneet boldenone-käyttöä hyödyllisinä niiden valmisteiden vuoksi. Yksi suosittu brändi boldenone undecylenate on Ganabol; Boldenonin vetinary-valmisteella on vain 50 mg per 1 ml öljykantajaa. Jopa vaatimaton 400 mg: n annos viikossa edellyttäisi 8 ml: n annostelua öljyä, joka huomioon ottaen käyttäjä todennäköisesti myös pyöräilee muita steroideja, todellinen haitta. Tämän tekijän näkemyksen mukaan vähintään 600 mg / viikko boldenoni-undekylenaattia tarvitaan hyviä vaikutuksia varten, mieluiten 800-1000 mg / viikko. Valmisteiden, kuten Ganabol, annokset 800-1000mg / viikko vaatisi 16-20ml viikossa, mikä ei ole kovin käytännöllinen.

5. Varoitus r Raw Boldenone -jauhetta


Suurilla boldenon-annoksilla käyttäjät voivat odottaa saavuttavan parempia tuloksia kuin aikaisemmin ehdotetut 400 mg: n / viikon syklit. Boldenone itse aromatisoi, mutta tämä tapahtuu huomattavasti vähemmän kuin testosteroni. Käyttäjien ei siis tarvitse olla huolissaan gynekomastiaa tai muita estrogeenin aiheuttamaa haittavaikutusta, ellei käytetä erittäin suuria annoksia ja ovat erittäin herkkiä estrogeenille. Suurimmalle osalle kielteisiä estrogeeneja ei kuitenkaan tapahdu. On huomattava, että estrogeenin läsnäolon edut (esim. Androgeenireseptoreiden säätely) ovat hyödyllisiä, joten aromatisaation vähäinen määrä on varsinainen hyöty, suurelta osin. Boldenonilla on kunnolliset anaboliset ominaisuudet, mutta se on hyvin lievä androgeeni, joten sellaisten käyttäjien, joilla on voimakkaiden androgeenien (kuten esimerkiksi trenbolonin) haittavaikutukset, ei pitäisi nähdä sellaisia haittavaikutuksia boldenone-käyttötarkoituksella (ellei suuria annoksia käytetä).

 

Kuten jo mainittiin, yksi boldenonin käyttökelpoisimmista positiivisista vaikutuksista on ruokahalun voimakas lisääntyminen. Tämä tekee boldenoneista hyödyllisen lisäyksen mielestäni ihmisille, jotka kamppailevat kuluttamaan suuria määriä kaloreita (joita tarvitaan lihasten kasvulle) ja lisäksi se voi olla hyödyllistä yhdistää raskaisiin sykleihin, joissa muiden AS: n suuremmat annokset yleensä suppressoivat käyttäjän ruokahalu. Ei ole selvää, että raskaiden syklien suorittaminen on heikkoa, jos ne aikovat merkittävästi estää voitostasi tukahduttamalla ruokahalusi syklin aikana, joten boldenone voi tarjota tässä mielessä edun kehittyneelle kehonrakentajalle, joka käyttää raskaampia syklejä.

 

Yksi vielä boldenone-ominaisuus, joka on edullisin urheilijoille, jotka osallistuvat sydän-harjoituksiin, on, että boldenone suoraan stimuloi munuaisia tuottamaan erytropoetiinia (EPO). EPO on hormoni, joka lisää veren punasolujen määrää, mikä lisää veren viskositeettia, mutta tärkeämpää on, että annat enemmän happea kuljettamaan kehosi soluihin parantaen aerobisten harjoitusten suorituskykyä. Tämä voi myös auttaa lisäämään vaskulaisuutta käyttäjien keskuudessa. Kaiken kaikkiaan, kun boldenone on lievä AS, negatiiviset haittavaikutukset ovat vähäisiä, vaikka jotkin androgeeniset vaikutukset, kuten akne ja lisääntynyt karvotulehdus, voivat alkaa suurilla annoksilla.
 

6. Mitkä ovat mahdolliset haittavaikutukset f Raw Boldenone -jauheella ?


Miesten erityiset haittavaikutukset voivat olla kivesten atrofia tai kivesten kutistuminen, vähentynyt siittiöiden määrä, hedelmättömyys, kaljuuntuminen ja rintojen kehitys. Naisille sivuvaikutuksia voivat olla klitoriksen laajeneminen, kasvojen hiusten kehon kasvun muutokset, kuukautiskierron häiriintyminen, syvempi ääni ja hedelmättömyys.

 

Androgeenisten (uros) hormonien lisääntyminen steroidien käytöstä voi myös johtaa aggressiiviseen käyttäytymiseen. Tutkimus osoittaa myös, että steroidien käyttäjät kärsivät usein paranoidisesta kateudesta, äärimmäisestä ärtyneisyydestä, harhaluuloista ja heikentyneestä tuomiosta, joka johtuu voittamattomuuden tunteista.

 

Adolescents, jotka käyttävät Boldenone-lääkkeitä käyttäviä steroideja, ovat merkittävästi vaarassa kärsiä peruuttamattomista sivuvaikutuksista, mukaan lukien tukkeutunut kasvu, nopeutuneet puberttimuutokset ja epänormaali seksuaalinen kehitys. Erityisen kammottavilla tytöillä voi olla vaikea akne, liiallinen kehon ja kasvojen karvat, syvempi ääni, klitoriksen pysyvä laajeneminen, kuukautiskierron häiriintyminen ja pysyvä lapsettomuus.

7. Osta Raaka Boldenone jauhe f rom SZOB


→ Käy online-apteekissa ja täytä Boldenone-raaka-aineiden tilaus.

  Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

  30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

→ Se lähetetään 12 tunnin sisällä.

 

 

 

 


Boldenone jauhe video

Raaka Boldenone jauhe Tekniset tiedot:


 

Nimi

boldenone

ulkonäkö

valkoinen jauhe

cas

846-48-0

Määritys

≥99%

Liukoisuus

liukenee seesamiöljyyn

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

200-1000mg / viikko

Alkamisaika

30 minuuttia

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

 

 
Raw Boldenone jauhe Kilpailukykyinen etu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Raw Boldenone -jauhe HNMR


846-48-0 Boldenone HNML.jpg
Tutkimus