Bacillus Subtilis (CAS 68038-70-0)

Bacillus Subtilis (CAS 68038-70-0)
Tuotetiedot

Descriptio n Tietoja Bacillus Subtilis CAS 68038-70-0

Bacillus subtilis, joka tunnetaan myös heinänbakillina tai ruohobakillina, on Gram-positiivinen, katalaasi-positiivinen bakteeri, joka esiintyy maaperässä ja märehtijöiden ja ihmisten ruoansulatuskanavassa. Bacillus-suvun B. subtilis -lajin jäsen on sauvan muotoinen ja voi muodostaa kovaa, suojaavaa endosporia, joka sallii sen sietävän äärimmäisiä ympäristöolosuhteita. B. subtilis on historiallisesti luokiteltu pakolliseksi aerobeksi, vaikka todisteita on, että se on vapaaehtoinen aerobe. B. subtiliksen katsotaan parhaiten tutkittu Gram-positiivinen bakteeri ja malliorganismi bakteerikromosomin replikaation ja solujen erilaistumisen tutkimiseksi. Se on eräs bakteerimestareista erittyneessä entsyymituotannossa ja sitä käytetään biotekniikkayrityksissä teollisessa mittakaavassa.


images.jpg1. Bacillus subtiliksen, polymyksiinielementin, nystatiinin, gramicidiinin ja muiden vaikuttavien aineiden bakteerien kasvun vuoksi nämä aktiiviset aineet patogeenisiin bakteereihin tai bakteeripatogeeneihin ovat estyneet.
2. Bacillus subtilis kuluttaa nopeasti vapaata happea ympäristössä, mikä johtaa suolen vähähapsiin, edistää anaerobisten bakteerien terveellistä kasvua ja tuottaa maitohappoa ja muita orgaanisia happoja, vähentää suoliston pH-arvoa välillisesti estää muiden bakteerien kasvua.
3. stimuloida immuunireaktorien ja aktivoitujen t ja b-lymfosyyttien kasvua ja kehitystä ja nostaa immunoglobuliinin ja vasta-aineiden tasoa, solujen immuniteettia ja humoraalista immuniteettia, lisätä lauman immuniteettia.
4. Vähentynyt kanan suolistosairaus, erityisesti kontrollin ripuli ja bakteerien dysentery on roolinsa, salmonellaa kontrolliefektin ilmeisesti; parantamaan rehua hyödyntämiseen, vähentämään tuotantokustannuksia; parantaa kerroksia tuotettu munanopeus, parantaa broilerin päivä kasvoi raskas; parantamaan eläintuotteiden laatua, vähennettävä munia korroosion sulfidien määrässä, lajeissa kananviljelytuotantoa ja munavalmistetta suotuisana; puhdistamisen viljelyympäristö, vähentynyt alkupään kannustimet. Märehtijöissä
5. B1-, B2-, B6-, niasiini- ja muiden b-vitamiinien synteesi parantaa eläinten interferonia elimistössä ja makrofagien aktiivisuudessa.
6. edistää juurten kehitystä, edistää kasvuston kasvua ja tuottoa ja parantaa sadon laatua.
7. Parantaa maaperän mikroekologista ympäristöä, edistää aggregaattien muodostumista ja parantaa maaperän koostumusta.


Bacillus Subtilis, CAS 68038-70-0Kilpailuetu :
1. Korkealaatuinen kilpailukykyiseen hintaan:
 1. Laatuvaatimus: USP 35

 2. Puhtaus:> 99%

 3. Olemme valmistaja ja voimme tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdasvalmisteilla.


2.Fast ja turvallinen toimitus:
 1. Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla

 2. Turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3. Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:
 1. Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.

 2. Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.

 3. Korkealaatuinen, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta

 4. asiakkailta.


4. Kolme periaatetta:
 1. Turvallinen toimitus: Kanavien monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 2. Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 3. Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi niin, että asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.Tuotteen laatuongelma   Ohje

Hot tagit: Dexamethasonin natriumfosfaatti


Intermediates API       prohormone      SARMS Raws


Tutkimus