Armodafinil (112111-43-0)

Armodafinil (112111-43-0)
Tuotetiedot


1. Mikä on Armodafinil-raakajauhe ?

Vaikka Dave Asprey ja monet suosittuja ihmisiä ovat ylistäneet modafiniilin mahdollisen kognitiivisen parannuksen, on myös voimakkaampi serkku, joka myös kasvaa suosionaan. Armodafinil on samanlainen kuin modafiniili, mutta se on puhdas R-modafiniili, joka on modafiniilin aktiivisin psykoaktiivinen yhdiste.

 

Samankaltaisuuksista huolimatta armodafinyyli ja modafiniili toimivat hieman aivoissa ja niillä on hieman muutettu sivuvaikutuksia ja annoksia. Yhdysvaltojen FDA on hyväksynyt lääkkeen (jota kutsutaan myös nimellä nuvigil) hoitamaan päiväsaikaan, narkolepsiaan ja ADDin joihinkin käyttäjiin. Kuten modafiniili, korkean suorituskyvyn omaavat henkilöt, kuten lennonjohtajat, käyttävät armodafiniiliä erittäin tehokkaasti.

 

Kahdesta lääkkeestä modafiniiliä tutkitaan paljon ja on helpompi löytää, mutta armodafinilla on myös tiettyjä etuja ja kannattajia. Sinun on verrattava näitä kahta nähdäksesi, mikä voisi toimia paremmin sinulle.

2. Miten Armodafinil-raakajauute toimii?

Armodafinil on oraalinen lääke, jota käytetään edistämään herättävyyttä. Se on samanlainen kuin modafiniili (Provigil). Amfetamiinien tavoin armodafinil edistää aavistusta herättävää aivovaurioita; kuitenkin armodafinilin tarkka mekanismi ei ole tiedossa. Armodafinil voi toimia lisäämällä dopamiinin määrää (kemiallinen hermovälittäjä, jonka hermot käyttävät kommunikoimaan keskenään) aivoissa vähentämällä dopamiinin takaisinottoa hermoihin.

 

Armodafinil on lääkemääräyslääke, jota käytetään parantamaan aikuisten hyvinvointia, joka on hyvin uninen johtuen seuraavista diagnosoiduista unihäiriöistä:

 

narkolepsia

obstruktiivinen uniapnea (OSA). Armodafinil-tabletteja käytetään tämän unihäiriön muiden lääketieteellisten hoitojen kanssa. Armodafinil-tabletit eivät käytä CPAP-laitteen käyttöä tai muita hoitoja, joita lääkäri on määrännyt tämän sairauden varalta. On tärkeää, että jatkat näiden hoitojen käyttöä lääkärisi määräämällä tavalla.

vuorotyöhäiriö (SWD)


Armodafinil on luokassa lääkeaineita, joita kutsutaan herättävyyttä edistäviksi aineiksi. Se toimii muuttamalla tiettyjen luonnollisten aineiden määrää aivojen alueella, joka ohjaa nukkua ja heräämistä.

 

Tämä lääkitys tulee tabletin muodossa suun kautta. Se otetaan yleensä kerran päivässä ja otetaan ruoan kanssa tai ilman.

 

Lääkärisi kertoo oikean kellonajan ottaa armodafinil-tabletit.

 

Narkolepsian tai obstruktiivisen uniapnean (OSA) henkilöt yleensä ottavat armodafinil-tabletteja kerran päivässä aamulla.

Siirtymäsairauksien (SWD) henkilöt yleensä ottavat armodafinil-tabletteja noin tunti ennen työn muutosta.
 

3. Miten Armodafiniliä käytetään?

Monet armodafinilin eduista ovat suoraan modafiniilin oppikirjasta. On kuitenkin olemassa omia tutkimuksia, jotka keskittyvät erityisesti R-modafiniiliyhdisteeseen. Vuonna 2011 Military Medicine -lehtiartikkelissa tarkasteltiin 48 merivoimien lennonjohtajaa ja havaitsivat, että armodafiniliä käyttäneillä oli paljon vähemmän huomiota kuin kontrolliin (ihmiset, jotka eivät ottaneet sitä).

 

Tämä toiminto on samanlainen kuin modafiniili. Monet armodafinil-eduista ovat samanlaisia näiden lääkkeiden rakenteellisen samankaltaisuuden vuoksi. Esimerkiksi tutkimukset viittaavat siihen, että modafiniilin käyttö voisi auttaa parantamaan työmuistia ja kognitiivisia kykyjä metamfetamiinista poistuvien potilaiden hoidossa. Se osoitti myös tasapuolisen potentiaalin amfetamiinien kanssa useiden yövuorojen aikana työskenteleville sotilashenkilöille.

 

Näitä anti-väsymysaineita tutkitaan pääasiassa modafiniilin kautta, mutta ne ovat myös päällekkäisiä armodafinilla. Armodafinilin edut ovat hieman erilaiset, mutta anektiivinen vahvistus viittaa siihen, että monet näistä keskittymis- ja väsymysvakuutusetuuksista ovat samoja.

 

Sen lisäksi armodafinil on ainutlaatuinen tutkimus, että muut huumeet perheessä eivät. Eräs tutkimus osoitti, että armodafiniliä käyttävät potilaat osoittivat vähemmän negatiivisia skitsofrenian oireita. Tutkimus tehtiin Journal of Clinical Psychology vuonna 2010 ja todettiin tilastollisesti merkitsevä parannus oireita, vaikka kognitiiviset markkerit olivat ennallaan.

 

Lopuksi armodafinilin tärkein etu on, että tarvitset paljon vähemmän lääkettä kognitiivisten muutosten tekemiseen. Lääke tarvitsee vain noin 150 - 200 mg, koska R-modafiniili vaikuttava aine on jollain tavalla tehokkaampi kuin modafiniili. Se saavuttaa myös veren huippupitoisuuden myöhemmin kuin modafiniili, mikä tarkoittaa, että se voi kestää kauemmin.

 

Armodafinil on lääkemääräyslääke, jota käytetään parantamaan aikuisten hyvinvointia, joka on hyvin uninen johtuen seuraavista diagnosoiduista unihäiriöistä:

 

narkolepsia

obstruktiivinen uniapnea (OSA). Armodafinil-tabletteja käytetään tämän unihäiriön muiden lääketieteellisten hoitojen kanssa. Armodafinil-tabletit eivät käytä CPAP-laitteen käyttöä tai muita hoitoja, joita lääkäri on määrännyt tämän sairauden varalta. On tärkeää, että jatkat näiden hoitojen käyttöä lääkärisi määräämällä tavalla.

vuorotyöhäiriö (SWD)

 

Ota armodafinil täsmälleen ohjeiden mukaan.

 

Armodafinil on tabletti ja se voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman.

 

Lääkärisi kertoo oikean kellonajan ottaa armodafinil-tabletit.

 

Narkolepsian tai obstruktiivisen uniapnean (OSA) henkilöt yleensä ottavat armodafinil-tabletteja kerran päivässä aamulla.

Siirtymäsairauksien (SWD) henkilöt yleensä ottavat armodafinil-tabletteja noin tunti ennen työn muutosta.

Älä muuta päivämäärää, kun otat armodafinil-tabletteja, ellei ole keskustellut lääkärisi kanssa. Jos otat armodafinil-tabletteja liian lähellä nukkumaanmenoa, voi olla vaikeampi mennä nukkumaan.

 

Keskustele lääkärisi kanssa, jos työvaiheesi ei ala samaan aikaan joka päivä.

 

Jos otat enemmän kuin määrätty annos tai jos käytät armodafinil-tablettien yliannostusta, soita lääkärillesi tai myrkytyskeskukseen heti.

 

Jos unohdat annoksen, ota unohtunut annos heti kun muistat. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, ohita jäänyt annos ja ota seuraava annos normaaliin aikaan. Älä ota kahta annosta armodafiniliä samanaikaisesti.
 

4. Armodafinil-raakajauhe

Armodafinilannan ero modafiniilin suhteen ei ole valtava, mutta se on merkittävä. Suositeltu annos (tiettyjen sairauksien saaneille potilaille) on 150 mg kerran aamulla. Tätä verrataan 200 mg: n annokseen modafiniiliä käyttäville käyttäjille.

 

Ota tämä lääke täsmälleen lääkärisi määräämällä tavalla. Noudata reseptilääkkeesi ohjeita huolellisesti.

 

Lääkärisi suosittelemasi annos voi perustua seuraaviin:

 

hoidettavaa tilaa

muita sairauksia, joita sinulla on

muita lääkkeitä, joita käytät

miten reagoit tähän lääkkeeseen

maksan toiminta

ikäsi


Suositeltu armodafinil-annos (Nuvigil) potilaille, joilla on obstruktiivinen uniapnea (OSA) tai narkolepsia, on 150 mg tai 250 mg yhtenä annoksena aamulla. OSA-potilaille 250 mg / vrk annos, joka annettiin yhtenä annoksena, on hyvin siedetty.

 

Suositeltu armodafinil-annos (Nuvigil) vuorokausihäiriölääkkeillä (SWD) on 150 mg päivittäin noin 1 tunti ennen työvaiheen aloittamista.
 

5. Armodafinil-raaka-aineen varoitus

Älä käytä tätä lääkettä, jos olet allerginen armodafiniliin tai modafiniiliin (Provigil).

 

Ennen kuin käytät armodafinilia, kerro lääkärillesi, jos sinulla on maksa- tai munuaissairaus, sydänsairaus tai korkea verenpaine, sydämen vajaatoimintahäiriö, mielenterveyshäiriö, huumeiden tai alkoholiriippuvuuden historia tai jos sinulla on äskettäin ollut sydänkohtaus .

 

Armodafinil saattaa heikentää ajattelua tai reaktioita. Ole varovainen, jos ajetat tai teet mitään, mikä edellyttää sinun olevan varuillaan. Vältä muita vaarallisia vaikutuksia, kunnes tiedät, miten tämä lääkitys vaikuttaa tuskallesi.

 

Lopeta armodafinili ja ota yhteys lääkäriisi, jos sinulla on ihottuma, vaikka kuinka lievä. Armodafinil-kaltainen lääke on aiheuttanut vakavia ihoreaktioita, jotka ovat vakavia, jotta sairaalahoito olisi tarpeen. Muita merkkejä vakavasta reaktiosta ovat kuume, kurkkukipu, päänsärky ja oksentelu, jossa on voimakasta rakkulaa, kuorinta ja punoittava ihottuma.

 

Saattaa olla muita lääkkeitä, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa armodafinilin kanssa. Kerro lääkärillesi kaikista lääkkeistä, joita käytät. Tämä sisältää reseptilääkkeitä, over-the-counter-vitamiinia, vitamiineja ja kasviperäisiä tuotteita. Älä aloita uutta lääkitystä kerrottuasi lääkärillesi.
 

6. Mitkä ovat mahdolliset haittavaikutukset Armodafinil-raakajauhetta ?

Tämä voi kaikki kuulostaa hyvältä parantavan työmäärän saavuttamista, mutta entä haittavaikutuksia? Armodafinil-haittavaikutukset voivat olla voimakkaampia kuin muut nootrooppiset lääkkeet, koska ne ovat voimakas, synteettinen vaihtoehto.

 

Kuten modafiniili, armodafiniliä käyttävät ihmiset joskus huomaavat, että he eivät pysty enää nukkumaan ottaessaan sitä liian myöhään päivällä. Itse asiassa, verrattuna modafiniiliin, se voi pitää jonkun hereillä (unettomuuden syntymistä) pidempään. Joissakin tutkimuksissa havaitut muut sivuvaikutukset viittaavat päänsärkyyn, suun kuivumiseen ja pahoinvointiin.

 

Levottomuuden, ahdistuneisuuden ja ärtyneisyyden haittavaikutukset ovat myös mahdollisia, vaikkakin harvinaisia. Armodafinilla voi olla taipumus dehydratoida käyttäjiä, jotka ovat syitä päänsärkyyn, suun kuivumiseen ja eräisiin muihin sivuvaikutuksiin.

 

Tarvittavien vaikutusten ohella lääke voi aiheuttaa joitain ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia ei voi esiintyä, ne saattavat tarvita lääkärinhoitoa, jos ne ilmenevät.

 

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee:

 

Vähemmän yleinen

 

Räiskintä, palaminen, kuoriutuminen, kuivuminen tai ihon hilseily

polttaminen, indeksointi, kutina, tunnottomuus, pistely, "nastat ja neulat" tai pistelyä koskevat tunteet

vaikea tai työläs hengitys

nopea, epäsäännöllinen, hyppäämällä tai kilpajuoksulla tai pulssilla

kuume

toistuva virtsaaminen

päänsärky, vakava ja sykkivä

lisääntynyt vaalea, laimea virtsa

kutina, säröily, vaikea punoitus, ihottuma tai ihon turvotus

ihottuma

vapina jalat, kädet, kädet tai jalat

hengenahdistus

rintakehän tiukkuus

vapina tai käsien tai jalkojen vapina

vinkuminen

Hanki hätäapu heti, jos jokin seuraavista yliannostuksen oireista ilmenee:

 

Yliannostuksen oireet

 

levottomuus

näön hämärtyminen

rintakipu tai epämukavuus

sekaannus identiteetin, paikan ja ajan suhteen

ripuli

kuiva suu

päänsärky

hyperventilaatio

ärtyvyys

valkeus, huimaus tai pyörtyminen

pahoinvointi

hermostuneisuus

ärsyttää korville

levottomuus

nähdä, kuulla tai tuntea asioita, jotka eivät ole siellä

unettomuus

hidas syke

vaiva nukkua

nukkumaan

epätavallinen väsymys tai heikkous
Joitakin haittavaikutuksia voi ilmetä, jotka yleensä eivät tarvitse lääkärinhoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat mennä pois hoidon aikana, kun kehosi sopeutuu lääkkeeseen. Myös terveydenhuollon ammattilaiset voivat kertoa sinulle keinoista estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista, että hoitohenkilökunnalla on jokin seuraavista haittavaikutuksista, tai jos sinulla on kysyttävää heistä:

 

Vähemmän yleinen

 

Hapan tai hapan vatsa

röyhtäily

vilunväristykset

yskä

masennus

vaikeus ottaa suolen liike (uloste)

pelotuskeino

tunne surullinen tai tyhjä

yleinen epämiellyttävä tunne tai sairaus

närästys

ruoansulatushäiriöt

nivelkipu

ruokahalun menetys

kiinnostuksen tai ilon menettäminen

mieliala tai henkiset muutokset

lihaskipu ja kipu

vuotava nenä

värisevä

kipeä kurkku

vatsavaivat, häiriöt tai kipu

hikoilu

jano

väsymys

ongelmia keskittymällä

oksentelu

painonpudotus
 

7. Osta Armodafinil   Raakajauute f rom SZOB

  Käy online-apteekissa ja täytä Armodafinil-raaka-aineiden tilaus.

  Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

  30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

  Se lähetetään 12 tunnin kuluessa.
Armodafinil raakajauhe video

Armodafinil raakajauhe Tekniset tiedot:Nimi armodafiniilia
ulkonäkö valkoinen jauhe
cas

112111-43-0

Määritys

≥98 %

Liukoisuus liukoinen asetoniin, etanoliin, etyylieetteriin, etyyliasetaattiin, joka on veteen liukenematon

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

150mg

Alkamisaika

30 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Armodafinil raakajauhe Competitive Advantage:1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.


2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.


3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Armodafinil raakajauhe HNMR | SZOB


120511-73-1 Anastrozole HNMR.jpg
Tutkimus