Androsterone (53-41-8)

Androsterone (53-41-8)
Tuotetiedot


1. Mikä on Androsterone raaka-aine?


Androsterone on androgeenien, jotka ovat steroidi hormoneja, jotka vaikuttavat maskulinisaatiota sikiön ja lapsen ja joka säilyttää ja luoda maskuliininen piirteisiin aikuisilla. Testosteroni on aktiivinen ja runsaasti Androgeenit. Androsterone oli alun perin eristetty mies virtsa hyvin pieniä määriä. Monet tutkijat uskovat sen olevan aineenvaihdunnan sivutuote testosteronia jakautuminen, ja monet tutkijat, jotka opiskelevat feromonit että saattaa olla aktiivinen ihmissuhteissa.


Molekyyli androsterone on hyvin samanlainen kuin testosteronin. Se koostuu kolmesta kuuden jäsenen carbon renkaat ja yksi viisi renkaisten liittyi pitkin yhteiset puolet. Molekyylikaava on C19 H30 O2. Se on beta-isomeeri kutsutaan epiandrosterone, joissa hydroksyyli-ryhmä vie eri geometrinen asento. Suhde androsterone epiandrosterone uskotaan olevan tärkeää kuinka maskuliinisena käyttäytyminen tulkitaan muiden.


Feromonit ovat tunnettuja hyönteisten käyttäytymistä. Niiden merkitys kiima-, navigointi- ja pesä kesäpaita opiskeli ja aktiiviset yhdisteet on eristetty. Feromonit ovat hyönteisten syötit perusta. Niiden vaikutus nisäkäs käyttäytymismalleja on yhtä hyvin ymmärrettävä.

 

2. Miten Does Androsterone raaka-aine toimii? 


Androsterone ei pidä sekoittaa androstenone tai androstenol, kaksi yhteisiä osia kaupallisesti saatavilla feromonia tuotteet. Androstenone oli ensimmäinen feromoni eristettävä nisäkkäät. Se löytyy ihmisen hiki ja virtsassa ja on löydetty suurina pitoisuuksina urosten sylkeä. Se on osa myytävien siankasvattajat määräämään keinosiemennyksen emakoiden. Androstenol löytyy samoissa paikoissa kuin androstenone ja myös tryffelit, sienet, joka kasvavat maan alla ja että siat excel paikallistamiseen.Feromoni tuotteiden androsterone lisätään signaalin maskuliinisuuteen ja luotettavuus ja suojaa, joka luodaan ”Alfa mies”. Uskotaan luo tunteita vahvuus hyökkäyksen. Ehdotetaan myös, että se nostaa mielialaa ja luottamuksen naisten wearers. Suhde androsterone ja epiandrosterone uskotaan olevan tärkeä kehonrakennus tuotteita. Käyttäjien tulisi olla tietoisia, että nämä molekyylit ovat erittäin vaikea erottaa toisistaan kemiallisesti, ja siksi tarkka määrityksissä on vaikea määritellä.


 
3. Kuinka käyttääAndrosterone raaka-aine?

Androsterone on hyvin monipuolinen prohormone monia etuja sen käyttöön. Androsterone sisällytettiin LG Sciences T-911 ennalta-harjoitus parantaa tarjoaa, ja oli myös mukana pieni annos aiemman version LG Sciences Formadrol Extreme sen anti-estrogeeni ominaisuuksia alkuperäisen version. Tällä hetkellä epiandrosterone ja Androsterone ovat saatavilla prohormone Epi-1-testi. Jotta saat tämän tuotteen, klikkaa alla olevaa kuvaa.


 

Kanssa kaikki androgeeni steroideja oikea ruokavalio ja paino koulutusta tarvitaan kokoamis aikana Androsterone aikana. Koska se vaikuttaa melko lieviä ylensyöntiä johtaa helposti rasvaa saada, ja vaikka se ei ole estrogeenisiä ominaisuuksia, syövät liikaa suolaa, kun täyteaineena voi aiheuttaa turvotusta ja turvotus alkaen säilyttää vettä, joka kätkee lihasmassaa kudosta. Vaikka Androsterone ei salli kehonrakentajat selvittää tavallista kauemmin, sen väsymys sammuttamiseen ominaisuudet sallivat weightlifters keskittyä enää koko treenin jokaisen harjoituksen tehostaminen. Päivä kuntosalilla Androsterone tuet kudoksen uudelleenrakentaminen ja auttaa nopeuttaa paranemista.

 


√. myös sillä, että urheilijat, jotka eivät ole välttämättä täyteaineena ylös mutta vain haluavat nauttia paremmin urheilullinen suorituskyky, Androsterone tarjoaa tärkeää henkinen ja fyysinen energia tarpeen parantaa suorituskykyä.√. voimaa voittoja jopa 5-20 prosenttia yhden kuuden viikon Androsterone aikana on todettu tieteellistä kirjallisuutta, vaikka kasvu on aina mukana gain paino.√ Paino voitot Androsterone tulevat yleensä vähärasvaisen kudosten ellei urheilija kuluttaa liikaa kaloreita liian nopeasti rakentaa lihaksen ylijäämä.√. aikana kuluttaa ylijäämä kaloreita rasvaa ei vähennä Androsterone vaikutuksista tieteellisen kirjallisuuden mukaan.


 

Urheilijoille, Polkupyöräily Androsterone aikana leikkaus vaiheessa rasvaa on vähennetty normaalisti ja enemmän vähärasvaisen kudosten on säilynyt kuin ilman hormoni täydentää. Koska androgeeni steroideja panostaa ja vähentää väsymystä, hieman kiihtyvyys kehon rasvaa tappio syntyy, mutta menettää liikaa rasvaa massa liian nopeasti voi edelleen johtaa vähärasvaisen kudosten menetys.Androsterone on hyvä täydentää, kun leikkaus ennen kehonrakennus kilpailua, koska se johtaa kovaa, kuiva lihas erinomainen määritelmä. Koska sen puute estrogeenisiä ominaisuuksia Androsterone ei aiheuta vedensitomiskyvyn ja siksi se ei johda nopea kasvu lihasten massa. Se kestää yleensä useita viikkoja näkemään kohtuullista voittoa, että edelleen vuoden aikana.


 

→ Koska Androsterone on pro-hormoni täydentää ja esiintyy luonnostaan elimistössä, se ei helposti havaita verikokeet ja siksi voidaan käyttää ammattilaisurheilussa.

Enimmillään lean massa-saada Androsterone aikana pinoaminen sen aromatizing tai progestational yhdiste suositellaan.→ sai Androsterone aikana lihaskudosta on suhteellisen helppo ylläpitää, koska sitä ei tule vettä painonnousua, joka yleensä menee pois kun kehonrakentajat alkavat leikkaus.→. tästä syystä vähärasvaisen kudosten saadun Androsterone sykli on maltillisempi kuin muut anaboliset steroidit.


4. Annostusof Androsterone raaka-aine


Vaikka androsterone ja epiandrosterone voidaan käyttää kapseli, androsterone voi olla tehokkaampi, kun käytetään sublingual (jossa it imeytyy kautta kudosten suoraan verenkiertoon kielen alle) ja epiandrosterone näyttää lupaavalta käyttää transdermaalinen (jossa on sovellettu ja imeytyy ihon läpi).


Tästä syystä androsterone tuotteet myydään usein imeskelytabletti lakkautetaan hitaasti suuhun. Tyypillinen annosalueella androsterone on 300-400 mg/vrk, vaikka jotkut annos korkeampi. Tämä on parasta käyttää 4-6 viikkoa sykliä, joilla on lievä yli counter jälkeisen ajan hoidon seurata esimerkiksi All-in-one testi booster ja estrogeenin esto, joita on paljon valinnanvaraa.


5. Varoitusof Androsterone raaka-aine


. Androgeenit ovat mies sukupuolihormonit. Ne lisäävät kehon karvat, parrankasvu ja akne; syventää ääni; tehostaa eturauhasen kasvua; ja edistää lihasten kasvua. Tunnetuin androgeenien on testosteroni..Androsteenidionin on steroidi. Kehossa se muutetaan testosteroni. Se voi myös muuntaa naispuoliseen steroidi, estrogeenin, pojat ja tytöt..Androsteenidionin ei ole kielletty androgeeni steroidi baseball, mutta se on kielletty useimmissa urheilu, sekä Yhdysvalloissa että ulkomailla..Androsteenidionin ei voi ravintolisä, koska se ei ole osa normaalia ruokavaliota..Elin on oma viisaus. Liikaa androgen sammuu kehon omaa tuotantoa testosteronia. Se heikentää normaalia kivesten toiminta - ”se kutistuu teidän viinirypäleet rusinoita”.


.Käytön androgeenien on erityisen vaarallista nuorten, joiden tiedetään stunt kasvu.

 
6. Mitkä ovattHän mahdolliset haittavaikutuksetof Androsterone raaka-aine?


Vai suunnittelemassa sen, on tärkeää ymmärtää, että olet itse ottaa androsterone monet, jotka käyttävät steroideja ymmärrä jonkinasteiseen psykologinen kompromissiin sekä pitkän ja lyhyen aikavälin niiden annostelun. Monet, jotka ovat ottaneet tämän steroidi, tai steroidien asiasta yleensä vakuuttaa itse, että se ei tapahdu heille. Vaikka he uskovat, se tapahtuu heille, urheilijoiden ja voimailijat vakuuttuneiksi siitä, että hyötyä heille ottaa steroideja, on paljon suurempi kuin mahdolliset sivuvaikutukset.

 


Kun päätät ottaa androsterone, löydät vähitellen tulet alttiimpia tunne erittäin tunnelmallista ja aggressiivinen. Androgeeni steroidi androsterone voi aiheuttaa tunteita ovat käyneet masentunut, aggressiivinen tai edes horjumaton itsemurha-ajatuksia. Se on tämä hyvin ennalta-arvaamattomuus, tunteita ja tunteita, jotka voivat olla erittäin kielteinen vaikutus suhteita ja sosiaaliseen elämään. Monet steroidien käyttäjät havaita, että he eivät yksinkertaisesti pysty osallistumaan mielekästä ihmisten vuorovaikutusta. Tämän vuoksi he usein joutuvat hyvin eristetty niiden jatkuva taisteluissa omia ajatuksiaan.
 


7. Ostaa AndrosteroneRaaka-aine f{$*$50$*$}{$*$51$*$}


{$*$52$*$}

{$*$53$*$}

{$*$54$*$}

{$*$55$*$}

 
{$*$56$*$}{$*$57$*$}{$*$58$*$}

{$*$59$*$}{$*$60$*$}{$*$61$*$}
{$*$62$*$}{$*$63$*$}
{$*$64$*$}

 53-41-8

{$*$65$*$}≥99.2%
{$*$66$*$}{$*$67$*$}

{$*$68$*$}

≤0.5%

{$*$69$*$}

{$*$70$*$}

{$*$71$*$}

{$*$72$*$}

{$*$73$*$}

{$*$74$*$}

{$*$75$*$}

{$*$76$*$}

{$*$77$*$}{$*$78$*$}


{$*$79$*$}

{$*$80$*$}


{$*$81$*$}


{$*$82$*$}


{$*$83$*$}

{$*$84$*$}


{$*$85$*$}


{$*$86$*$}

{$*$87$*$}


{$*$88$*$}


{$*$89$*$}


{$*$90$*$}

{$*$91$*$}

 

{$*$92$*$}

 

{$*$93$*$}

{$*$94$*$}


53-41-8 Androsterone HNMR.jpg
Tutkimus