Anastrozole(Arimidex) jauhe (120511-73-1)

Tuotetiedot


1. mikä on raaka anastrotsoli-aine?


Anastrotsoli myydään muun muassa toiminimeä Arimidex on lääkitystä käytetään lisäksi muita hoitoja rintasyövän. Sitä käytetään erityisesti hormonin reseptorin-positiivinen rintasyöpä. Sitä on myös käytetty estää rintasyövän, joilla on suuri riski. Se otetaan suun kautta.


Anastrotsoli on syövän hoitoon huumeiden ja tunnetaan myös sen tuotemerkki, Arimidex.

Se on hoito post vaihdevuodet ohittaneilla naisilla rintasyöpä, joka on hormoni herkkä.


Anastrotsoli suullinen tablet on käytettävissä, tuotenimeä huumeiden Arimidex ja geneeristen lääkkeiden. Geneeristen lääkkeiden yleensä maksaa vähemmän. Joissakin tapauksissa ne voivat olla samat vahvuudet tai annostustapoja merkkituotteita versio.

 

Yleisiä haittavaikutuksia ovat kuumia aaltoja, muuttaa mielialan, nivelkipu ja pahoinvointi. Vakavia sivuvaikutuksia ovat lisääntynyt riski sydäntautien ja osteoporoosin. Käyttö raskauden aikana on tunnetusti vahingoittaa vauvaa. Anastrotsoli on aromataasi estämällä perheeseen lääkkeitä. Se toimii estämällä estrogeenin luominen.
 

2. Miten raaka anastrotsoli jauhe toimii?


Anastozole alentaa määrä estrogeenia elimistössä. Naisten sukupuolihormonit estrogeenin ja progesteronin edistää paljon rintasyöpiä kasvaa. Alentavasti estrogeenin pysäyttää tai hidastaa kasvua rintasyöpäsoluissa.

 

Anastrotsoli estää prosessi nimeltä aromatisation, joka muuttaa testosteronin kutsutaan androgeenien estrogeenin. Tämä tapahtuu pääasiassa rasvakudokseen, lihasten ja ihon ja erityisesti entsyymi nimeltään aromataasi.

 

Hormonit ovat kemiallisia aineita, jotka on tuotettu rauhasten elin, joka verenkiertoon ja voi aiheuttaa vaikutuksia muissa osissa kehon. Esimerkiksi testosteroni tehdään kiveksissä ja vastaa mies ominaisuudet, kuten ääni ja lisääntynyt karvoitus. Hormonihoito syövän hoitoon käyttö perustuu havainto syöpäsolun kasvua määräytyy osittain hormoni sitoutumisessa reseptoreihin syöpä solujen pinnalla.

 

Hormonihoidot voivat toimia tällaisilla menetelmillä pysäyttäminen tuotantoa tiettyjen hormoni tai hormoni sitova syöpä solujen reseptori häiritsee. Erilaisia hormonihoidot ryhmitellään tehtävänsä tai hormoni, joka vaikuttaa tyyppi.

 

Anastrotsoli on aromataasinestäjä. Tämä tarkoittaa, että se estää entsyymin aromataasi (löytyy kehon lihakset, iho, rinta- ja rasvaa), jota käytetään muuntaa androgeenien (hormonit tuottama lisämunuaisten) osaksi estrogeenia. Kasvainsolut riippuvaisia estrogeeni kasvaa vähemmän, kun ei ole estrogeenia.

 

Anastrotsoli kuuluu luokkaan huumeita kutsutaan aromataasinestäjillä. Ne estävät tuotannon estrogeenia, joka on keskeinen rintasyöpä. Luokan huumeita viittaa lääkkeitä, jotka toimivat samalla tavalla. Ne on samanlainen Kemiallinen rakenne ja usein hoidetaan samoilla ehdoilla.

 

Postmenopausaalisilla naisilla entsyymi nimeltään aromataasi muutoksia hormoneja kutsutaan androgeenien hormonin estrogeenia. Monet breast cancer kasvaimia kasvaa estrogeenin läsnä ollessa. Anastrotsoli estää aromataasi tekemästä työtään. Tämä alentaa määrä estrogeenia elimistössä ja syöpä kudos.
 

3. Kuinka käyttääAnastrotsoli raaka-aine?

Anastrotsoli käytetään muihin hoitoihin, kuten leikkaus tai sädehoito, hoitaa varhaisessa vaiheessa rintasyöpä naisilla, jotka ovat kokeneet vaihdevuodet (vaihdevuodet, loppuun kuukausittain kuukautiset). Tämä lääkitys käytetään myös naisilla, jotka ovat kokeneet vaihdevuodet, rintasyöpä, joka on levinnyt rinnassa tai muilla kehon ensimmäinen hoito. Tämä lääkitys käytetään myös hoitoon rintasyöpä naisilla, joiden rintasyövän huononi otettuaan tamoksifeenin (Nolvadex). Anastrotsoli on luokan lääkkeitä kutsutaan tulehduskipulääkkeiden aromataasinestäjillä. Se toimii vähentämällä määrä estrogeenia kehon tekee. Tämä hidastaa tai pysäyttää kasvun rintasyöpäsoluissa, jotka tarvitsevat estrogeenin kasvaa monenlaisia.

 

Anastrotsoli tulee kuin tabletti ottaa suuhun. Se yleensä otetaan kerran päivässä ruuan kanssa tai ilman. Ottaa anastrotsoli on suunnilleen samaan aikaan joka päivä. Noudata resepti etiketissä huolellisesti, ja kysy lääkäriltäsi tai apteekista selittämään osaa et ymmärrä. Ota anastrotsoli täsmälleen ohjeiden. Älä ota enemmän tai vähemmän sitä tai ottaa sen useammin kuin lääkärin määräämillä.

 

Ennen ottaen anastrotsoli

Kerro lääkärille tai apteekkiin, jos olet allerginen anastrotsoli, tai muita lääkkeitä tai jollekin anastrotsoli. Kysy apteekista ainesosaluettelossa.


Kerro lääkärille tai apteekkiin, mitä muut reseptiä ja käsikauppalääkkeitä, vitamiinit, lisäravinteet ja rohdosvalmisteita ovat ryhtyneet tai aikovat toteuttaa. Mainitse jokin seuraavista: lääkkeitä, jotka sisältävät estrogeeni hormonikorvaushoitoa (HRT) ja hormonaaliset ehkäisyvalmisteet (ehkäisypillereitä, laastareita, renkaat ja injektionesteisiin); raloksifeenia (Evista); ja tamoksifeenin (Nolvadex). Lääkäri ehkä muuttaa lääkitystäsi annosta tai seurata huolellisesti haittavaikutusten varalta.


Kerro lääkärillesi, jos sinulla on tai on joskus ollut korkea kolesteroli, osteoporoosin (ehto, jossa luut ovat heikkoja ja katkaista helposti), maksan tai sydänsairaus.

sinun pitäisi tietää, että anastrotsoli pitäisi ryhtyä ainoastaan naisia, jotka ovat käyneet läpi vaihdevuodet ja eivät voi tulla raskaaksi. Kuitenkin, jos olet raskaana tai imetät, kerro lääkärillesi ennen kuin aloitat tämän lääkkeen. Anastrotsoli voi vahingoittaa sikiön.

 

Anastrotsoli käytetään rintasyövän hoitoon. Sitä käytetään vain naisilla, jotka ovat käyneet läpi vaihdevuodet. Tarkemmin sanottuna sitä käytetään:

alussa rintasyövän hoitoon. Se annetaan hormonia reseptorin positiivisia tai tuntematon rintasyöpään sairastuneiden naisten leikkauksen jälkeen tai lisäksi muita hoitoja.


alku tai ensimmäinen hoito rintasyövän, että on metastasized (levinnyt muihin kehon osiin). Sitä käytetään hormonin reseptorin positiivisia rintasyöpään sairastuneiden naisten tai naisia joille hormonireseptorit eivät ole tiedossa.


kehittynyt rintasyövän hoitoon. Se annetaan, kun teidän sairaus on edennyt, vaikka aikainen reaktio syövän huumeiden tamoksifeenin.


Anastrotsoli ei toimi hyvin estrogeenin reseptori-negatiivinen rintasyöpään sairastuneiden naisten. Se ei toimi hyvin naisilla, joiden ruumiit eivät reagoi hoitoon tamoksifeeni.

4. Annostusof raaka anastrotsoli-aine


Käyttö miehillä

Anastrotsoli on testattu vähentää estrogeenit, mukaan lukien estradioli, miehillä. Ylimääräinen estradiol miehillä voi aiheuttaa eturauhasen liikakasvu, gynekomastia ja oireita hypogonadismi. Se myös edistää lisääntynyt riski aivohalvaus, sydänkohtaus, krooninen tulehdus, eturauhasen ja eturauhasen syöpä. Urheilijoiden ja kehon rakentajia käyttää anastrotsoli steroidi aikana vähentää ja estää oireiden Liiallinen estrogeeni--gynekomastia, emotionaalinen epävakaus ja vedenpidättäjinä. Tutkimuksen tiedot viittaavat siihen, annokset 0,5 mg ja 1 mg päivässä vähentää seerumin estradiolin noin 50 % miehillä, joka eroaa postmenopausaalisilla naisilla.

 

Käyttö lapsilla

Anastrotsoli voidaan alkuperäistarkoituksesta varhaiskypsä puberteetti lasten ja lasten kanssa riskialttiimpiin gynekomastia. Jälkeen murrosikä alkaa epifyysilevyjen levy alkaa kurottua kasvanut määrä estrogeenin tuotantoa karkaaminen paikallinen aineenvaihdunta ja levittää verenkiertoelimistön. Se näkyy auttaa hidastaa tätä prosessia ja lisätä aikuisten korkeuden ennustamiseen teinipoikien hoidettiin proteiinipohjaista peptidihormonit hoito kasvuhormonin vajaus.

5. Varoitusof raaka anastrotsolijauhe

Jos oireita tai terveysongelmat eivät parane tai jos ne tulevat huonompi, soita lääkärille.

Jaa huumeita muiden kanssa eikä ole kenenkään muun huumeita.

Pitää luettelon kaikista huumeiden (reseptiä, luonnontuotteet, vitamiineja, OTC) mukana. Antaa tämä luettelo lääkärisi.

Keskustele lääkärin kanssa ennen kuin aloitat uusien huumeiden, kuten reseptiä tai OTC, luonnontuotteet tai vitamiineja.


Jotkut lääkkeet voivat olla toinen pakkausselosteessa. Kysy apteekista. Jos sinulla on kysyttävää tästä lääkkeestä, käänny lääkärin, sairaanhoitaja, apteekista tai muu terveydenhuollon tarjoaja.


Jos luulet, että on ollut yliannostuksen, soita myrkky hallita keskittyä tai saada hoitoa heti. Valmiita kertoa tai näyttää mitä tehtiin kuinka paljon ja kun se tapahtui.


Nämä tiedot olisi käytetä anastrotsoli tai muita lääkkeitä vai ei. Terveydenhuollon tarjoaja on koulutus päättää, mitkä lääkkeet ovat tiettyä potilasta. Tämä tieto ei hyväksy mitään lääkettä turvallinen, tehokas tai hyväksytty hoitoon potilas tai terveyden tila. Tämä on vain lyhyt yhteenveto yleistä tietoa tätä lääkettä.


Siinä kaikki tiedot mahdollisia käyttötarkoituksia, ohjeet, varoitukset, varotoimet, vuorovaikutus, haittavaikutuksia tai riskejä, joita voidaan soveltaa anastrotsoli. Tämä tieto ei ole erityiset lääkäriin ja ei korvaa tiedot saat terveydenhuollon tarjoaja. Sinun on puhuttava terveydenhuollon tarjoaja täydelliset tiedot riskejä ja etuja käyttämällä tätä lääkettä.

 

Sydän-ja verisuonitautien Varoitus: olisit varhaisvaiheen rintasyövässä ja historia tukos sydämen valtimoiden anastrotsoli voi aiheuttaa verenvirtausta sydämen. Soita lääkärillesi heti, jos sinulla on oireita, joihin voi kuulua:

hengenahdistus

turvotusta jalat ja jalat

pahentaa rintakipua

Alhainen luun tiheys riski: anastrotsoli voi vähentää luuntiheyttä alemman selkärangan ja lantion. Lääkäri seuraa luun-mineraalitiheys, kun olet ottaen tätä lääkettä.

Kolesteroli Varoitus: anastrotsoli voi aiheuttaa kolesterolia nousta. Korkeampi kolesteroli laittaa sinut lisääntynyt riski sydän-ja verisuonitautien.

 

Anastrotsoli suullinen tabletti käyttää muita lääkkeitä, vitamiinit tai yrttejä voi ryhtyä. Vuorovaikutus on aineen muuttuessa miten lääke toimii. Tämä vahingoittaa tai estää huumeiden toimii hyvin.

 

Ehkäisee vuorovaikutus lääkärin pitäisi hallita kaikkia lääkkeitä huolellisesti. Varmista, että kerrot lääkärillesi kaikki lääkkeet, vitamiinit tai yrtit parhaillaan käytät. Selvittää, miten tämä lääke voi olla vuorovaikutuksessa jotain muuta, olet ottaen, puhua lääkäriltäsi tai apteekista.
 

6. Mitkä ovattHän mahdolliset haittavaikutuksetof raaka anastrotsoli-aine?

Merkkejä allergisesta reaktiosta, kuten ihottuma, nokkosihottuma; kutina; punainen, turvonnut, rakkuloita tai kuorinta ihon tai ilman kuumetta; vinkumista; puristava tunne rinnassa tai kurkussa; hengitysvaikeuksia tai puhu; epätavallinen käheys; tai turvotus suun, kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Merkit matala mieliala (depressio) ajatuksia tappamisen itse, hermostuneisuus, tunne-elämän ylä-ja alamäkiä, ajatella, että ei ole normaalia, ahdistusta tai ole kiinnostunut elämän.

Merkkejä maksasairaus, kuten tumma virtsa, väsymystä, ei ole nälkä, järkyttynyt vatsa tai vatsakipu, vaalea uloste, oksettaa, tai keltainen iho tai silmät.


Merkkejä korkea kalsiumpitoisuus, kuten hämmennystä, väsymyksen tunne, heikkous, päänsärky, järkyttää vatsaan ja oksettaa kova uloste (ummetus), tai luukipu.

Hengenahdistus hengitys, Iso painonnousua tai turvotusta käsivarsissa tai jaloissa.


Heikkous 1 puolella kehon, ongelmia puhuminen tai ajattelu, muutos tasapainoa, roikkuvat kasvot, toisella puolella tai epäselvä näkö.

Turvotusta, lämpö, puutuminen, muuttaa värin tai kipu jalka tai käsi.

Erittäin huono päänsärky.


Polttava, tunnottomuus tai pistely tunne, että ei ole normaalia.

Rintakehän kipu tai paine.

Syke, joka ei tunne normaali.

Mielialan muutokset.

Erittäin huono huimausta tai tajunnan.

Virtsata useammin.

Kipu virtsatessa.

Tunne hyvin väsynyt tai heikko.

Turvotusta rauhanen.

Emättimen verenvuoto, joka ei ole normaalia.

Emättimen kutina tai vastuuvapauden.

Ihmiset, joka on koskaan ollut estää sydän verisuonten (iskeeminen sydänsairaus) voi olla enemmän merkkejä ongelmia verenvirtausta sydämeen. Soita lääkärillesi heti, jos sinulla on uusi tai huonompi rintakipua tai hengenahdistusta. 

 

7. Ostaa anastrotsoliRaaka-ainefROMSZOB

 Käy meidän online apteekki ja täytä järjestyksessä anastrotsoli raaka-aineita.

 Määrittää paikan toimitus, valmistetta ja maksamiseksi.

 30 minuutin ajan saat vahvistuksen tilauksen.

 Se lähetetään 12 tunnin kuluessa.

 
raaka anastrotsoli-aineVideo

raaka anastrotsoli jauhe tekniset tiedot:NimiAnastrotsoli
UlkonäköValkoinen tai pois valkoinen tai keltainen kiteinen jauhe
CAS

120511-73-1

Määritys≥99%
Liukoisuusliukenee etanoli, asetoni, etyyliasetaatti liukene veteen, etyylieetteriä

Kuivaushäviö

≤0.5%

Heavy Metal

≤10ppm

Annostus

1mg

Nukahtamista aika

20 minites

Luokan

Lääkelaatua

rawAnastrozolejauhe kilpailuetua:1 korkealaatuinen kilpailukykyiseen hintaan:

1) laatustandardin: USP 35


2) puhtaus: > 99 %


3) Olemme valmistaja ja tarjota korkealaatuisia tuotteita tehtaalla hinnasta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) paketti voi lähettää 24 tunnin kuluessa maksun. Seuranta numero


2) turvallinen ja huomaamaton toimitus. Eri huomautuksissanne valintasi.


3 meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) ammattitaitoista palvelua ja rikas kokemus saada asiakkaat tuntemaan olonsa, riittävä kalusto ja nopea toimitus täyttää halustaan.


2) markkinoilta saatu palaute ja tavaroiden palautetta arvostetaan, asiakkaiden vaatimus on meidän vastuullamme.


3) korkea laatu, kilpailukykyinen hinta, Nopea toimitus, ensiluokkaista palvelua saada luottamus ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) turvallinen toimitus: kanava monipuolistamista, asiakkaat yksityisyyden suojaamiseksi. Ja vain siinä tapauksessa, varmistaa uudelleen alusta.


2) koskaan muutos: tuote aina säilyttää puhtautensa, ei muutu, korkea laatu on yrityksemme kulttuuri.


3) hyviä palveluja: mahdollisimman nopeasti ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

raaka anastrotsolijauhe HNMR | SZOB


120511-73-1 Anastrozole HNMR.jpg
Tutkimus