Etusivu > Tietoja meistä


JOHDANTO
Shenzhen OK biotekniikan Technology Co, Ltd.has perustettiin integrointi teollisuuden ja kaupan pioneer Corporation, sijaitsee Shenzhen, Guangdong Province, KIINAN Kiinassa.

Tietoja meistä
Luohe, Henanin maakunnassa on tuotannon perusta. Luohe OK biotekniikan Technology Co., Ltd.on ala 10000 neliömetriä kanssa yli 200 esikunnat. Siitä lähtien meidän perustamisesta, olemme työskennelleet tunnettu yliopistojen Manner ja oman tutkimuksen ja kehityksen metroasemaa joukko lääkärit tärkeimmät tekniset runkoverkot rakennettu yli 30 niistä on vanhempi insinöörejä tai insinöörejä. Meillä on rakenteeltaan hyvin reasonablel lahjakkuutta. Meille on myönnetty asandquot; Luohe erinomainen enterpriseandquot, hallituksemme monta kertaa koska kehittynyttä tekniikkaa.

Kiinni toandquot; Ihmiset ensinnäkin rehellinen ura andquot; koska meidän säätiö yhdistämme kehittyneen tietotekniikan yliopistoilta ja hallinnan menetelmät käytännössä Manner yrityksen pitää erinomaista kilpailukykyä kova kilpailu ja ymmärtää vakaa kehitys sekä nopea nopeus. Me omistettu innovaation, tuotannon ja steroidi hormoni tuotteiden vienti. Tällä hetkellä meillä on useita steroidit ja hormoni tuotteet maailmanmarkkinoilla vaatimuksia. Toistaiseksi olemme saaneet yhteyttä SANOFI, NOVATIS TEVA, jne.

Parhaamme yritämme tuottaa korkeimmalle tuotteet tavata maailmanmarkkinoilla kattavuussuunnittelu GMP (hyvien tuotantotapojen) sekä kasvi- ja tuotteita.

Tällä hetkellä muuntuvia ja tuotettu ydin hormoni sarjan ja steroidi hormoni-sarjan. Ylläpidämme erittäin vakaa vientimäärä, koska laatu täyttävät farmakopean kuin Yhdysvaltain ja Euroopan farmakopean.