Methandriolijauhe (521-10-8)

Methandriolijauhe (521-10-8)
Tuotetiedot


1.Mitä raaka metanoli on jauhe?


Methandrioli on steroidi, joka on hyvin samanlainen kuin prohmormoni 5-androdioli, paitsi että se on C-17-alfa-alkyloitu ja myös esteröity molemmissa päissä. Se on läsnä useiden muiden steroidien, erityisesti Australiassa valmistettujen, kanssa. Dan Duchainen Underground Steroid käsikirjassa II Duchaine oletti, että metandrioli tehosti minkä tahansa steroidin aktiivisuutta yhdessä sen kanssa. Hän totesi, että metandrioli teki tämän sitoutumalla erittäin voimakkaasti SHBG: hen ja täten koputti muita steroideja vapaaksi ja aktiiviseksi tilaksi (samanlainen kuin mesterolonille on kuvattu). Vaikka metandrioli sitoutuu SHBG: hen, se tekee niin heikosti ja ei pysty lyömään useimpien steroidien pois.

 

Methandrioli on erittäin altis aromatisaatiolle (kuten androdiolille) ja on ehdotettu, että se voi sitoutua suoraan estrogeenireseptoriin ilman aromatisaatiota. Kun sitä käytetään muiden aromatisoivien steroidien kanssa, metandriol todennäköisesti käyttää aromataasia siihen pisteeseen, että toista steroidia ei voida aromatisoida, jolloin se pysyy vapaana ja aktiivisena. Vaikka tämä kuulostaa hyvältä alusta, ylimääräinen estrogeeni, joka tuotetaan lisäämällä metandriolia, voi johtaa gynecomastiaan nopeasti.


Methandriolin on todettu olevan 11-beeta-hydroksylaasin voimakas inhibiittori. Tästä seuraa deoksikortikosteronivalmiste, voimakas mineralokortikoidi, joka aiheuttaa natriumin ja veden retentioa aiheuttaen verenpainetauti. Mahdollisesti häiritsevä osa metandriolilla indusoitua verenpaineesta oli sen ilmeinen palautumattomuus. 11-beetahydroksylaasin estäminen heikentää kortisolin tuottoa ja johtaa lisämunuaisten koon pienenemiseen, joka tunnetaan myös lisämunuaisen atrofian muodossa, mikä voi johtaa akuutin lisämunuaisen vajaatoiminnan tilaan steroidien käytön lopettamisen jälkeen. estävät 11-beeta-hydroksylaasia.

 

Methandrioli metaboloituu metyylitestosteroniin, estrogeenisiin aineenvaihduntatuotteisiin ja 5-alfa-alentuneisiin androgeeneihin, jotka vaikuttavat tämän steroidin haittavaikutusprofiiliin. Duchainin ja muiden ehdottamien steroidien aiheuttama "tehokkuuden lisääntyminen", kun sitä käytetään yhdessä muiden androgeenien kanssa, voi liittyvät 11-beeta-hydroksylaasin inhibitioon, joka johtaa veden painonnousuun ja antikatoabolaariseen vaikutukseen seerumin kortisolin vähenemisen kautta. Kuten muualla mainittiin, 11-beeta-hydroksylaasin esto voi aiheuttaa verenpainetta ja muita negatiivisia kardiovaskulaarisia vaikutuksia.
 

2. Miten Raw Methandriol -jauhe toimii?


Methandriol (tai MAD) näyttää olevan yksi harvinaisimmista ja eksoottisista anabolisista steroideista. Itse asiassa 5-androstenedioli (5AD) on muuttanut kemiallista rakennettaan lisäämällä metyyliryhmää, joten yhdiste voi vastustaa maksaan hajoamista suun kautta otettuna. Tämä johtaa kehon parempaan hyödyntämiseen ja sitä kutsutaan 17-alfa-alkyloinniksi (17AA). Ensimmäinen näkökohta, jota käsitellään, on se, joka kiinnostaa eniten kehonrakentajia, lääkkeen lihasrakennuspotentiaalia. Anabolisten (lihasrakennuksen) vaikutuksen ollessa 20-60 (verrattuna testosteroniin, jonka anabolinen luokitus on 100), ei ole odotettavissa paljon lihasten nousua MAD: n käytöstä. Se on myös hieman androgeeninen, taas verrattuna testosteroniin, jonka androgeeninen vaikutus on 100 MAD, on vain 30-60.


Methandriolin vähäiset androgeeniset ominaisuudet voivat olla siunaus ja kirous, toisaalta sen alhaiset androgeeniset vaikutukset, joita lääkeaineita voidaan käyttää ilman huolia, jotka ovat alttiita yksilöille, joilla on eturauhanen ongelmia, hiustenlähtö ja akne. Sitä voidaan käyttää myös naispuolisten kehonrakentajien, jotka haluavat välttää androgeenien maskulinisoivaa sivuvaikutusta, kun he tarttuvat kohtuulliseen annostukseen ja syklin kestoon.1 Toisaalta androgeenisen steroidin käytön edut menetetään, suoran korrelaation välillä on huumeiden androgeeniset tasot ja voimahyödyt, erittäin androgeeniset steroidit pyrkivät myös tukemaan rasvan menetys sitoutumalla voimakkaasti androgeenireseptoriin (AR).
 

3. Kuinka käyttää Raw Methandriol -jauhetta ?


Methandriol-dipropionaatti on injektoitava, voimakkaasti anabolinen steroidi, jolla on joitain androgeenisiä ominaisuuksia. Methandriolipupropionaatin tavanomainen annos on 100 mg 2-3 päivän välein.

 

Nostaen typenpidätystasoa, metandriolipupropionaatti stimuloi proteiinisynteesiä, mikä johtaa suurempaan lihasmassaan; ja se lisää voimaa. Lisäksi sillä voi olla katabolisia ominaisuuksia. Methandriol-dipropionaatti on riittävän vahva käytettäväksi yksin. Kuitenkin se yhdistetään usein muihin steroideihin yleisten vaikutusten parantamiseksi. Methandriolidipropionaatti ei muutu suoraan estrogeeniksi, joten se on vähäinen estrogeenin aiheuttama sivuvaikutus, kuten gynecomastia, veden retentio ja rasvakerrostus, jotka ovat yleensä pieniä, jos ne esiintyvät. Methandriolidipropionaatilla on androgeeninen komponentti, ja tyypilliset androgeeniset liittyvät haittavaikutukset ovat mahdollisia: rasvainen iho, akne, lisääntynyt karva ja päänahan hiustenlähtö, jos se on altis urospuoliselle kaljuuntumiselle.

 
4. Annostus f Rawmetandriolijauheesta


Suositeltu annos urheilijoille on 100 mg kahdessa tai kolmessa päivässä. Methandriolipropionaatin (MD) suun kautta annettavan suositeltu annos on 40-60 mg vuorokaudessa. Suun kautta ei saa antaa yli 6 viikkoa.
 

5. Varoitus o Raw Methandriol -jauhetta


Methandriolien vanhemman hormonin 5AD on osoittautunut steroidiksi, jolla on "voimakkaat estrogeeniset ominaisuudet" (6), koska metylaatio tekee hormonista biologisempia ja siten "voimakkaampia". Uskon, että metandriolien estrogeeninen aktiivisuus on vielä tehokkaampi kuin 5AD . Tämä yksin on huono uutinen kaikille Steriod.com-jäsenille, jotka ovat kiinnostuneita lisäämään tätä lääkettä sykliin, liiallinen estrogeeninen aktiivisuus voi johtaa rintojen kudoksen kasvuun miehillä (gynecomastia), rasvan voitosta, vedenpidätyskyvystä, seksuaalisen tahdon menetyksestä ja hitaasta luonnollisesta testosteronista tuotantoon. Mikä vielä pahempaa on se, että 5AD itse aktivoi estrogeenireseptorin (ER) (6). Tämä tekisi aromatisoida estäjät, kuten letrotsoli (femera) ja anastrozoli (arimidex), vähän vähemmän tehokkaasti estämään MAD estrogeenisiä puolia, koska niiden ei tarvitse altistua aromatize entsyymi tehdä mitään haittaa.


Lisää todisteita, jotka tukevat MAD: tä, on suorat estrogeeniset ominaisuudet, on sen käyttö eläinlääketieteellisissä injektoitavissa. Yleensä käytetään eläinten painonnousun edistämiseen (7), tutkimukset osoittavat, että anabolisten steroidien yhdistäminen naispuolisten sukupuolihormonien (estrogeenin, progesteronin) kanssa edistää parempaa painonnousua, joka joko yksinään (8) pätee erityisesti silloin, kun naispuoliset sukupuolihormonit pinotaan - nandrolonijohdannaisen trenboloni (9) aromaattinen. MAD-estrogeeniset ominaisuudet tekisivät sen hyödyllisiksi tässä suhteessa, tämä on REAL-syy. MAD lisätään muihin anabolisiin eläinlääkevalmisteisiin, ei siksi, että se herkistää AR: n. Useimmat metandrioliprofiilit sanovat, että se antaa "massiivisia vahvuuksia". todisteet siitä, että näyttäisi olevan ainoat MAD: n "massiiviset voimahyödyt", voisivat johtua lisääntyneestä vedenpidätysmäärästä lihasten sisällä, mikä johtaisi rebound-vaikutukseen, kun lihakset puristetaan painon alentamisen aikana, samanlainen kuin paita.


Usko tai älä estrogeeni on myös lihasten rakentamishormoni, mikä aiheuttaa kasvua kiinnittämällä lihasten estrogeenireseptoriin (10), nämä ovat kuitenkin vähäisiä etuja, eivätkä ne ole mahdollisia haittavaikutuksia. Yleinen piirre MAD: n käytöstä on kohonnut verenpaine (11), joka voi johtua korkean estrogeenisen aktiivisuuden tai muiden kehon toimintojen aiheuttamasta vedenpidätyskyvystä (11). Ei ole todisteita siitä, että metandrioli vaikuttaa negatiivisesti kolesteroliin, joten sydänvaskulaari vähiten huolestasi, jos päätät käyttää metandriolia.
 

6. Mitkä ovat mahdolliset haittavaikutukset f Raw Methandriol -jauhe?


Methandriolia ei kehoa suoraan aromatisoida, vaikka yksi sen tunnetuista metaboliiteista on metyylitestosteroni, joka voi aromatisoida. Metyyliandrostenediolin uskotaan olevan myös luontainen estrogeeninen aktiivisuus. Sitä pidetään myös heikosti kohtalaisesti estrogeenisena steroidina. Gynecomastia on mahdollista hoidon aikana, mutta yleensä vain silloin, kun käytetään suurempia annoksia. Vesi- ja rasvanpidätys voi myös muuttua annoksesta riippuen. Herkät yksilöt saattavat joutua lisäämään anti-estrogeenin, kuten Nolvadex®: n, jotta siihen liittyvät haittavaikutukset voidaan minimoida.

 

Vaikka usein luokitellaan anaboliseksi steroidiksi, metyyliandrostenedioli on riittävän androgeeni. Androgeeniset haittavaikutukset ovat yleisiä tämän aineen kanssa. Tämä voi sisältää rasvoja rasvaisesta ihosta, akneesta ja kehon / kasvojen hiusten kasvusta. Anaboliset / androgeeniset steroidit voivat myös pahentaa urospuolisten hiustenlähtöä. Naisia varoitetaan anabolisten / androgeenisten steroidien potentiaalisista virilisoivista vaikutuksista. Näihin voi kuulua äänien syventäminen, kuukautisten epäsäännöllisyys, ihon pinnanmuodostuksen muutokset, kasvojen hiusten kasvun ja klitorian laajentumisen. Huomaa, että 5-alfa-reduktaasi ei vaikuta metyyliandrostenedioliin, joten finasteridin tai dutasteridin samanaikainen käyttö ei vaikuta tämän steroidin suhteelliseen androgeenisuuteen.

 

Methandrioli on c17-alfa-alkyloitu yhdiste. Tämä muutos suojaa lääkettä maksan deaktivoinnista, mikä mahdollistaa erittäin suuren prosenttiosuuden lääkeaineen pääsemisen verenkiertoon oraalisen annon jälkeen. C17-alfa-alkyloidut anaboliset / androgeeniset steroidit voivat olla hepatotoksisia. Pitkäaikainen tai suuri altistus saattaa aiheuttaa maksavaurioita. Harvoissa tapauksissa hengenvaarallinen toimintahäiriö voi kehittyä. On suositeltavaa käydä lääkärin kanssa säännöllisesti jokaisen syklin aikana tarkkailemaan maksan toimintaa ja yleistä terveyttä. C17-alfa-alkyloitujen steroidien saanti on tavallisesti rajoittunut 6-8 viikkoon, jotta vältettäisiin maksa-arvojen lisääntyminen. Lääkkeen ruiskutettavat muodot saattavat aiheuttaa hieman vähemmän kannan maksaa välttäen oraalisen annostelun ensimmäisen pass-aineenvaihdunnan, vaikka se voi edelleen olla huomattava maksatoksisuus.
Maksan vieroitusannoksen, kuten Liver Stabil, Liv-52 tai Essentiale Forte, on suositeltavaa käyttää hepatotoksiinisia anabolisia / androgeenisia steroideja.

 

Anaboliset / androgeeniset steroidit voivat vaikuttaa haitallisesti seerumin kolesteroliin. Tämä sisältää taipumuksen vähentää HDL-hyötysuhteiden kolesterolitasoja ja lisätä LDL-arvojen (pahoja) kolesterolitasoja, jotka voivat siirtää HDL: n LDL-tasapainoon suunnassa, joka suosii arterioskleroosin suuremman riskin. Anabolisten / androgeenisten steroidien suhteellinen vaikutus seerumin lipideihin riippuu annosta, antoreittiä (suun kautta injisoitavaa), steroidityyppistä (aromatisoitavaa tai ei-aromatisoitavaa) ja maksan aineenvaihdunnan vastustuskyvyn tasosta. Metyyliandrostenediolilla on voimakas vaikutus kolesterolin maksan hallintaan johtuen sen rakenteellisesta vastustuskyvystä maksan hajoamisessa ja (suun kautta annettavan) antoreitin kanssa. Anaboliset / androgeeniset steroidit voivat myös vaikuttaa haitallisesti verenpaineeseen ja triglyserideihin, vähentää endoteelin rentoutumista ja tukea vasemman kammion hypertrofiaa, mikä kaikki mahdollisesti lisää sydän- ja verisuonitautien ja sydäninfarktin riskiä.

 

Sydän- ja verisuonikannan vähentämiseksi on suositeltavaa ylläpitää aktiivista kardiovaskulaarista liikuntaohjelmaa ja minimoida tyydyttyneiden rasvojen, kolesterolin ja yksinkertaisten hiilihydraattien saanti milloin tahansa aktiivisen AAS-annon aikana. Suositellaan myös täydentämään kalaöljyjä (4 grammaa päivässä) ja luonnollista kolesteroli / antioksidanttikaavaa, kuten Lipid Stabil tai vastaavan valmistusaineen tuote.

 

Kaikki anaboliset / androgeeniset steroidit, kun niitä otetaan lihaksen vahvistamiseen riittävinä annoksina, odotetaan estävän endogeenisen testosteronituotannon. Jos testosteronia stimuloivat aineet eivät osallistu, testosteronipitoisuudet palautuvat normaaliksi 1-4 kuukauden kuluessa lääkkeiden poistamisesta. Huomaa, että pitkittynyt hypogonadotrofinen hypogonadismi voi kehittyä toissijaisesti steroidien väärinkäytön vuoksi, mikä edellyttää lääketieteellisiä toimenpiteitä.

 

Edellä mainitut haittavaikutukset eivät ole osallisina. Lisätietoja mahdollisista haittavaikutuksista on Steroid Side Effects -sivulla.
 

7. Osta Methandriol jauhe f rom SZOB


  Käy online-apteekissa ja täytä Methandriol-raaka-aineiden tilaus.

  Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

  30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

Se lähetetään 12 tunnin sisällä.

Methandriol jauhe video

Raaka metandriolijauhe Tekniset tiedot:Nimi Methandriol
ulkonäkö Valkoinen tai luonnonvalkoinen tai vaaleankeltainen kiteinen jauhe
cas

521-10-8

Määritys ≥99%
Liukoisuus Liukenematon veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

40-60mg

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Raaka metandriolijauhe Kilpailukykyinen etu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.


2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.


3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Metandriolijauhe HNMR | SZOB


3593-85-9 Methandriol HNMR.jpg
Tutkimus